Verified Reviews of Beaufort West

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Beaufort West

Rated 3.95 out of 5 based on 568 reviews.
Ronnie E. - 13th November 2018
staying in Beaufort West
Baie om te sien en te ervaar. Ons tydjie was egter bietjie beperk. Sal baie graag langer daar wil vertoef en kuier.
Christell F. - 12th November 2018
staying in Beaufort West
Karoo National Park worth a visit.
Riana M. - 5th November 2018
staying in Beaufort West
Te warm vir my. Mooi plek!
Jakobus N. - 1st November 2018
staying in Beaufort West
Goed om so 'n groot dorp in midde Suid-Afrika te hê.
Bart D. - 29th October 2018
staying in Beaufort West
Visit the Chris Bernard museum.
Pieter V. - 26th October 2018
staying in Beaufort West
Net goeie oornagstop.
Annelie V. - 9th October 2018
staying in Beaufort West
Baie skoon en netjiese dorp.
Eugene K. - 1st October 2018
staying in Beaufort West
Regtig nie 'n slegte plek om te gaan kuier nie. Sal weer besoek.
Connie O. - 1st October 2018
staying in Beaufort West
Beaufort-Wes is 'n gemaklike halfwegstop. Ryk geskiedenis dorpie en baie om te doen.
Rene W. - 28th September 2018
staying in Beaufort West
'n Gerieflike stop op pad Kaap toe as jy van ver af kom met keurige gastehuise!
Beverley V. - 27th September 2018
staying in Beaufort West
Lots of history to learn if you have the time to wander around.
Hanlie E. - 26th September 2018
staying in Beaufort West
Pragtige dorpie.
Antonette H. - 19th September 2018
staying in Beaufort West
Dorp nie baie skoon nie. Dit was op 'n Saterdagaand.
Arrie M. - 16th September 2018
staying in Beaufort West
4 Sheeps Restaurant se lamsburger is heerlik.
Ronnie E. - 11th September 2018
staying in Beaufort West
Pragtige omgewing en ek kan 4 Sheep restaurant aanbeveel en is 'n wenner. Heerlike kos wat bekostigbaar is en vriendelike kelners.
Andre B. - 10th September 2018
staying in Beaufort West
Voel jammer vir mense in Beaufort-Wes oor hulle waterprobleme. Hoop regtig hulle kry gou genoegsame reën.
Monique V. - 4th September 2018
staying in Beaufort West
We will be back, our stay was too short to discover much. We went through Swartbergpass. Just in time for the weather/
Eddie E. - 27th August 2018
staying in Beaufort West
Genoegsame verblyf en plekke om te eet.
Heloise B. - 14th August 2018
staying in Beaufort West
Ons het te laat daar aangekom om regtig iets te sien in Beaufort-Wes.
Marilize V. - 13th August 2018
staying in Beaufort West
Pragtige plek!
Anthony S. - 1st August 2018
staying in Beaufort West
Dit is 'n aangename oornag vir die reis na Kaapstad.
Lecia P. - 28th July 2018
staying in Beaufort West
Dorp is baie skoon en netjies.
Leon G. - 25th July 2018
staying in Beaufort West
Pas net op vir die straatkinders. Parkeer waar dit veilig is.
Joan M. - 17th July 2018
staying in Beaufort West
Baie skoon dorp.
Marcelle O. - 17th July 2018
staying in Beaufort West
Kan geen kommentaar lewer oor Beaufort nie, aangesien ons net daar oornag het.
Wilma K. - 17th July 2018
staying in Beaufort West
Net moeilik om op 'n Sondagaand, nie piektye nie, aandete te kry na 20:00.
Jacques L. - 16th July 2018
staying in Beaufort West
Die besienswaardighede in die hoofstraat is besonders. Ons het nie lank genoeg vertoef om al die moontlikhede te ontgin nie.
Sanette L. - 13th July 2018
staying in Beaufort West
My hart se punt.
Tshepo M. - 9th July 2018
staying in Beaufort West
It's quiet, so for me it's a perfect stop over for when I travel from Johannesburg to Cape Town.
Wendy H. - 6th July 2018
staying in Beaufort West
Food was nice.
Annamari S. - 4th July 2018
staying in Beaufort West
'n Pragtige kerk.
Bennie K. - 4th July 2018
staying in Beaufort West
Pragtige Karoo-dorp!
Joan B. - 22nd June 2018
staying in Beaufort West
Dit was en is nog altyd my oorslaapplek wanneer ons as 'n gesin Kaap toe gegaan het. En nou nog, al is ek 'n weduwee, slaap ek daar oor. Beaufort-Wes vir my is skoon en veilig.
Danie V. - 17th June 2018
staying in Beaufort West
We would like to have had more time to explore the town and its surrounds.
Annalie V. - 15th June 2018
staying in Beaufort West
Dis die moeite werd om die museum te besoek.
Ghb B. - 12th June 2018
staying in Beaufort West
Karoo se vars lug, oop sterre hemel en uitgestrekte landskap.
Muriel B. - 5th June 2018
staying in Beaufort West
Aangename dorp.
Reinette V. - 29th May 2018
staying in Beaufort West
Wonderlike eetplekke, pragtige, skoon dorp met vriendelike mense, hoop ons het volgende keer meer tyd om die plek te verken.
Richard F. - 24th May 2018
staying in Beaufort West
Very dry!
Richard S. - 22nd May 2018
staying in Beaufort West
A convenient stop-over but not a holiday destination.