Verified Reviews of Drakensberg

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Drakensberg

Rated 4.52 out of 5 based on 2549 reviews.
Thea N. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is die perfekte plek vir 'n naweekwegbreek vanaf Gauteng. Volop goeie restaurante, hope om te doen en pragtige natuurskoon.
Cicelia P. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens het iets vir almal: hiking, mountain biking, uitstekende restaurante, brouery, gin proe, oulike winkels, kuns, avontuur (quad bikes, perde, lugballonne). Miskien bietjie besig oor Paasnaweek?
Michelle J. - 23rd April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
Besoek gerus Valley Bakery en Chocolate Memories.
Elsie N. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is awesome ek sal enige dag teruggaan soontoe.
Christa E. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Was gelukkig voorheen in Clarens en weet dis 'n baie mooi plekke alhoewel met hierdie besoek was dit regtig nat en koud so ons het maar verkies om snoesig te bly.
Hele P. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Dit is altyd 'n goeie plekkie vir 'n wegbreek.
Freddie W. - 23rd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Asemrowend mooi!
Liza P. - 22nd April 2019
staying in Winterton, Drakensberg
It is quaint and had good Saturday activities. The Drakensberg Boys Choir was fabulous. A great must see.
Lirene C. - 22nd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
We fell in love with Clarens. Serendipity is so close to all the restaurants and shops that we walked to town everyday. The view was fantastic and it felt as if we were in another country for a few days. Love, love love!
Gillian D. - 22nd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is the most gorgeous weekend getaway and I highly recommend staying at Lake Clarens Guest House.
Beverley R. - 22nd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is a wonderful place to visit. We love Clarens. Lovely friendly environment. I would recommend it. We will be back soon.
Meghan E. - 22nd April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Picturesque landscaping, scrumptious food, adventurous and fun outings. Clarens is a little slice of heaven.
Liz M. - 20th April 2019
staying in Underberg, Drakensberg
Very friendly, hospitable people. The Spar is fantastic.
Marius W. - 17th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
Pragtige area.
Noreen D. - 16th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is a darling as always, my favourite “leave the city behind” breakaway destination.
Coen S. - 16th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
Pragtige omgewing met baie doendinge en genoeg tyd om met 'n boek te ontspan en die uitsig en natuur te bewonder.
Cathy B. - 15th April 2019
staying in Van Reenens Pass , Drakensberg
Very noisy when you stay close to the highway.
Mark T. - 15th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is getting a bit tired and touristic but still a good base for exploring the eastern Free State.
Garth S. - 15th April 2019
staying in Fouriesburg, Drakensberg
Ons was net daar vir Mighty Men Maluti, maar was geskok om te sien daar is nie 'n ketting winkel soos 'n Spar of iets en ook nie 'n wegneemeetplek soos KFC, alhoewel ons besef dis 'n klein plaasdorp so meer verwag.
Maresa G. - 15th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is sekerlik een van die mooiste dorpies in die land en die inwoners is ingestel om dit aangenaam te maak vir besoekers. Die wye omgewing het baie om te bied - van Golden Gate tot omliggende dorpe.
Reinet N. - 15th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Awesome plek! Pragtig.
Abrie L. - 15th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is 'n baie mooi en geskiedkundige ou dorpie. Sal graag op my tyd deur die winkels en strate wil loop, as dit nie so 'n besige tyd van die jaar is nie. Pragtige dorp.
Elsa V. - 13th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
Asemrowend mooi.
Janneke W. - 13th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Visitors need clearer information on which days restaurants are closed.
Gonda D. - 12th April 2019
staying in Ficksburg, Drakensberg
Stars of Sandtone was fantasties!
Japie C. - 12th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Uitstekend!! Sal altyd weer terug gaan. 'n Gemeenskap sonder bedelaars, karwassers en karwagte. Dit is 'n skoon dorpie en ons het dit baie waardeer.
Susanna W. - 12th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Clarens is pragtig en het baie interessante winkeltjies en eetplekke om te besoek.
Francisca B. - 11th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Pragtige rustige dorpie. Paaie met potholes baie gevaarlik tussen Reitz en Fouriesburg. Om daardie rede sal ek nie Clarens gou weer besoek nie.
Hannah T. - 9th April 2019
staying in Underberg, Drakensberg
Underberg is asemrowend mooi en absoluut die moeite werd om te besoek!
Jh M. - 8th April 2019
staying in Drakensberg
Altyd 'n amazing bestemming!
Meagan B. - 8th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Baie mooi plek. Rustig, mense is baie vriendelik. Baie om te doen. Quad bike toer was die beste deur CXtreme. Oulike winkels en lekker restaurante. Perfekte plek om weg te kom van die besige stadslewe.
Wendy S. - 8th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Love this little town.
Jan B. - 8th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Altyd lekker.
Jessica V. - 8th April 2019
staying in Fouriesburg, Drakensberg
The Eastern Free State is a beautiful part of the world with gorgeous mountain views. I live in the Northern Drakensberg and so am spoilt with mountain views, but these were incredible!
Helen C. - 8th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Pragtige dorpie.
Carol H. - 8th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
All very friendly in the various places we visited. Potholes a bit of a hazard, but we didn't go out at night so wasn't an issue!
Corrie P. - 8th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Vriendelike mense met uitstekende restaurante. Vito's en veral Clementine's kan sterk aanbeveel word.
Ilonah B. - 7th April 2019
staying in Clarens, Drakensberg
Oulike plek met uitstekende fasiliteite.
Anne H. - 4th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
If you are looking for a quiet restful holiday this venue is ideal. Other activities are numerous for the more adventurous holiday maker.
Monika V. - 4th April 2019
staying in Champagne Valley, Drakensberg
Dit is sover die mooiste deel van die Drakensberge vir my. Daar is baie om te doen en sien. Mens moet vir ten minste 5 dae gaan. Ons gaan weer terug, my hart het daar agter gebly.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com