Verified Reviews of Frankfort

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Frankfort

Rated 3.64 out of 5 based on 22 reviews.
Daniela F. - 25th February 2020
staying in Tweeling, Frankfort
Baie rustige klein dorpie vir dié wat wil wegbreek van die stad.
Ben W. - 15th January 2020
staying in Frankfort
Sou graag weer Frankfort wil besoek maar die paaie laat veel te wense oor! Kort dringend aandag!
Ben W. - 15th January 2020
staying in Frankfort
'n Baie mooi dorpie, maar die teerpaaie kort aandag!
Belinda W. - 20th November 2019
staying in Frankfort
Beautiful area. Picturesque.
Charmaine A. - 18th June 2019
staying in Frankfort
Due to a school sporting event, Safari restaurant were open outside their normal hours. Great food and great service!
Ronel B. - 2nd January 2019
staying in Frankfort
Dorpie gaan baie agteruit, swak munisipale bestuur. Baie vuil.
Anelle N. - 21st August 2018
staying in Frankfort
Frankfort is 'n lieflike dorp en ons die die Safari Restaurant baie geniet.
Stephanie V. - 28th June 2018
staying in Frankfort
Safari kry 100%, fantastiese eetplek. Opikopi se personeel is slordig in hul werk. Mors mens se koffie uit jou koppie en bedien dit koud. Geskenkwinkels is pragtig en groot keuse. Die galery ruik snaaks!
Elsa V. - 17th April 2018
staying in Frankfort
My missie om tydens my vakansie tye klein dorpies te besoek met die afneem van kerke in die omgewing. Die ou NG Kerk met sy sandsteen afwerking was onbeskryflik. Dan met my uittog na Heilbron moes ek stop by Funcky Quilt waar Josephine by my lappop versameling bygevoeg het. Pragtige winkeltjie met die wonderlikste mense wat daar werksaam is.
Piet L. - 11th February 2018
staying in Frankfort
Tipiese plattelandse dorpie wat ook maar nie die verval soos in vele kleiner dorpies (uitgesluit die Wes-Kaap) vryspring nie.
Betsy T. - 6th October 2017
staying in Frankfort
Beter as verwag.
Pieter N. - 5th October 2017
staying in Frankfort
Pragtige Vrystaat dorpie maar bied min vir toerisme tov restaurante, inligting ens.
Hettie T. - 26th September 2017
staying in Frankfort
The warm hospitality, friendly service and awesome food made the travel worthwhile. True, sincere people.
Alwana S. - 14th August 2017
staying in Frankfort
Baie lekker geëet en gekuier op die oewer van die Wilgerivier.
Klaas C. - 5th May 2017
staying in Frankfort
Geskiedkundige dorp, met baie herinneringe aan die boereoorlog.
Henry L. - 23rd March 2017
staying in Frankfort
Not much to do but fish in the Wilge River. Small farming town. Friendly people.
Fanie B. - 2nd February 2017
staying in Frankfort
Daar is interessante restaurante.
Annelene T. - 27th October 2016
staying in Frankfort
Die dorpie het my wildste drome oortref!
Renier P. - 1st April 2016
staying in Frankfort
Ek is 'n ou Frankforter, sal altyd die dorp ondersteun, die OK aan die onder gedeelte van die dorp is stunning en hulle pryse ongelooflik.
Velka L. - 1st June 2015
staying in Frankfort
Goeie waarde vir geld by SAFARI restyurant gehad. Lekker koffie gedrink by Kofi-Kopi.
Jan W. - 18th December 2014
staying in Frankfort
Frankfort het ons verras - die dorp lewe regtig! Gaan kyk gerus na die pragtige sandsteen NG Kerk en omliggende sandsteen geboue, veral die prentjiemooi poskantoor. Dankbaar vir 'n dorp wat nog kyk na sy historiese skatte.
Ina Uys U. - 30th October 2014
staying in Frankfort
Netjiese dorpie met baie potensiaal, mense baie behulpsaam en vriendelik. Lekker gekuier by jul plaaslike restaurant op die rivieroewer.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com