Verified Reviews of Hermanus

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Hermanus

Rated 4.69 out of 5 based on 1073 reviews.
Elmarie P. - 25th December 2018
staying in Hermanus
Pragtig! Mooiste skoon dorp en pragtige see-uitsigte. Lekker eetplekke en perfekte vakansiebestemming.
Angie A. - 18th December 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Getroude pare moet te alle tye dubbelbeddens kry, en nie twee enkel beddens soos wat ek en my man gekry het nie.
Carina S. - 18th December 2018
staying in Voëlklip, Hermanus
Pragtige omgewing met 'n lieflike uitsig oor die berg en stapafstand van die see.
Dedre E. - 18th December 2018
staying in Hermanus
Baie lekker plek om kuier. Alles is loopafstand. Eetplekke en winkels is nog tot laat oop.
Juna V. - 18th December 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Het nie geweet dat Onrus 'n lekker swemstrand loopafstand van Sandbaai het nie. Al die pad Hermanus toe gery.
Shane F. - 17th December 2018
staying in Hermanus
Nice area.
Reina S. - 15th December 2018
staying in Hermanus
Pragtige dorpie met baie winkels en galerye. Mooi uitkyk punte oral oor die see.
Rut D. - 14th December 2018
staying in Hermanus
Enjoyable.
Dirkie V. - 13th December 2018
staying in Hermanus
Mooi, skoon en vriendelik.
Safety At Work S. - 12th December 2018
staying in Hermanus
Nommer 1 plek in die wêreld.
Charl-pierre E. - 10th December 2018
staying in Hermanus
Baie lekker dorp om te verken.
Tselane T. - 6th December 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
It is a beautiful and quiet area, suitable for people who really just want to unwind.
Lizelle B. - 4th December 2018
staying in Vermont, Hermanus
Pragtige plekkie! Met baie natuurskoon.
Esther S. - 3rd December 2018
staying in Hermanus
Hermanus is besig om op my te groei. Voorheen was hy vir my te besig, maar hoe meer gereeld ek hier besoek aflê, en al die pragtige plekke langs die kuslyn leer ken, hoe meer hou ek van die dorp.
Nakita H. - 3rd December 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Lekker plek.
Johan L. - 1st December 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Sandbaai is 'n rustige veilige vakansiebestemming.
Gay J. - 27th November 2018
staying in Hermanus
We were lucky to see 2 whales. It is safe to walk or run. There are plenty of restaurants. We ate at Ocean Basket, good food & value for money. We also had lunch at Bien Tang restaurant on the rocks. Food good but service got slower as they became busier. There are lots of little shops with a variety of clothes & souvenirs to browse through.
Simoné D. - 27th November 2018
staying in Hermanus
Hermanus is 'n ongelooflike mooi plek en almal is vriendelik.
Jennifer I. - 27th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Sandbaai is 'n baie rustige plek en ons het dit baie geniet daar.
Alicia E. - 26th November 2018
staying in Voëlklip, Hermanus
Stap gerus by een van die voetpaadjies in die berg of besoek die markie op 'n Saterdagoggend.
Ruwaida M. - 23rd November 2018
staying in Hermanus
This seaside town is my absolute favourite. It's just perfect. Close enough for a quick getaway and far enough to be removed from the city.
Gerhard V. - 22nd November 2018
staying in Sand Bay, Hermanus
Kort 'n swemstrand, daar was net rotse gewees.
Roger T. - 20th November 2018
staying in Hermanus
Hermanus is great tourist attraction. It can get overcrowded hence me opting to visit off season.
Shaun B. - 20th November 2018
staying in Hermanus
Hemel op aarde.
Beyers H. - 15th November 2018
staying in Hermanus
Pragtig, skoon en perfek vir n vakansie of naweek wegbreek!
Kumie J. - 12th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Naby genoeg aan die stad vir 'n vinnige kuiertjie, maar nie binne in die gedruis van Hermanus nie.
Chris Swanepoel S. - 12th November 2018
staying in Hermanus
Toerisme sal 'n plan met maak met die melkbosboom en dit vir 'n ruk afskerm dat dit onder kan toegroei asook om die tak oor die wandelroete terug te sny. Dit is werklik onaangenaam om te sien wanneer mens op die stoep sit dat die boom as 'n toilet gebruik word, in volle aanskou.
Rene B. - 11th November 2018
staying in Hermanus
We love to explore Hermanus and the surrounding area.
Bernadette O. - 11th November 2018
staying in Voëlklip, Hermanus
Julle is lekker!
Anel V. - 9th November 2018
staying in Hermanus
Pragtig, skoon en met alles om daar te doen, bly dit ‘n gunsteling plek om te besoek.
Wendey J. - 8th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Tranquillity itself.
Suzi E. - 6th November 2018
staying in Onrus, Hermanus
Baie mooi omgewing en vriendelike mense.
Daniel M. - 6th November 2018
staying in Sand Bay, Hermanus
Sien sterre.
Heinricht J. - 5th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Sandbaai het ons harte gewen.
Tiaan W. - 5th November 2018
staying in Onrus, Hermanus
My one-stop wegbreekplek reg deur die jaar!
Judith J. - 5th November 2018
staying in Hermanus
Pragtige plek.
Gijs Langeslag G. - 4th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Mooi omgeving en lekker uitzicht, lekker help bij kome naar de verblijf ondanks de rellen die er in Hermanus waren.
Hannes C. - 4th November 2018
staying in Sandbaai , Hermanus
Lekker!
Unathi M. - 30th October 2018
staying in Hermanus
Hermanus is the place to be and I'm thinking of relocating.
Cindy P. - 30th October 2018
staying in Hermanus
Hermanus is die beste! Magical plek!

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com