Verified Reviews of Margate

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Margate

Rated 4.32 out of 5 based on 901 reviews.
Noxolo M. - 6th May 2021
staying in Margate
Definitely coming back ─ Margate rocks.
Catherine B. - 4th May 2021
staying in Margate
There are beautiful spots to vacation in Margate, especially in Ramsgate and Uvongo. We felt safe and enjoyed our stay in this pleasant little town. Excellent eateries such as the Waffle House and the Highland Fryer.
Nico D. - 4th May 2021
staying in Margate
Ligging aansienlik verswak en verval van ons laaste besoek.
Bianca S. - 4th May 2021
staying in Margate
Margate-Noord strand is baie lekker.
Bule M. - 3rd May 2021
staying in Margate
Perfect location!
Sharon D. - 3rd May 2021
staying in Margate
Margate baie baie besig. Ramsgate rustig en pragtig.
Willie M. - 3rd May 2021
staying in Margate
Dit was baie lekker en dit maak 'n seevakansie defnitief die moeite werd. Ons sal definitief weer Margate toe gaan vir 'n seevakansie.
Liesel F. - 3rd May 2021
staying in Margate
Margate self nie 'n baie ideale vakansiedorp nie. Dorp is vuil. Omliggende dorp soos Ramsgate, wat baie naby geleë is, meer ideale vakansiebestemming.
Taryn E. - 2nd May 2021
staying in Margate
Margate is very disappointing, we only moved around Ramsgate, Uvongo and Shelly Beach.
Gregory F. - 2nd May 2021
staying in Margate
Margate too busy. Prefer Ramsgate itself.
Rajeshree G. - 2nd May 2021
staying in Margate
It is a wonderful destination, beach was beautiful, clean and safe. Will definitely return for a holiday.
Johann D. - 2nd May 2021
staying in Margate
Baie lekker plekkie by die see, maar ek dink in die besige tye moet 'n mens maar die winkels vermy!
Willemien V. - 1st May 2021
staying in Margate
Nie eintelik Margate besoek nie, Ramsgate was voldoende en heerlik. Ook gaan stap by Clearwater, pragtig.
Jacques J. - 1st May 2021
staying in Margate
Die strand by Margate was netjies en skoon met lewensredders aan diens. 'n Verrassingsbesoek deur die berede polisie was 'n belewenis. Ramsgate se strand en die Waffle House is beslis 'n besoek werd.
Bennedette P. - 1st May 2021
staying in Margate
Ons was 2 keer Margate se strand toe, maar slegs vir die Wimpy en kurio-winkeltjies.
Nomusa M. - 28th April 2021
staying in Margate
Place to be when needing a break.
Ashika B. - 28th April 2021
staying in Margate
Margate is a lovely area, I always holiday here. Safe and close to everything.
Charne J. - 22nd April 2021
staying in Margate
I personally am too fond of Margate proper but love Shelly Beach and St Michael's and Uvongo.
Ronelle J. - 21st April 2021
staying in Margate
Jammer om te sê maar Margate is nie meer geleë om te swem of vakansie te hou nie.
Thulasizwe H. - 21st April 2021
staying in Margate
Beautiful.
Paul H. - 21st April 2021
staying in Margate
Die omliggende dele is lekker. Maar sentraal Margate is totaal en al verwaarloos en nie meer die moeite werd nie.
Mariska J. - 19th April 2021
staying in Margate
Nie veel om te doen as mens net strand toe gaan nie, maar het dit steeds geniet op strand.
Gert M. - 16th April 2021
staying in Margate
Baie mooi strand waar ons lekker met die hondjies kon gaan stap. Goeie restaurante in die omgewing en oulike plekke om te besoek wat nie te ver is nie.
Gilda C. - 14th April 2021
staying in Margate
No better place to stay whilst one is in KwaZulu-Natal.
Sindi Z. - 13th April 2021
staying in Margate
Margate is beautiful place to visit, we visit every year and love it there!
Louis K. - 11th April 2021
staying in Margate
Die strande by Shelly Beach is beter en die eetplekke in Ramsgate was beslis baie beter met diens en kos.
Tertius B. - 10th April 2021
staying in Margate
Margate self het te gekommersialiseerd geraak. Besig en lyk afgerem en nie meer so skoon nie. Die plekkies soos Ramsgate is egter spesiaal en nie ver van Margate af nie.
Wendy D. - 8th April 2021
staying in Margate
Margate is a good place.
Belinda H. - 8th April 2021
staying in Margate
Fabulous!
Cobus H. - 7th April 2021
staying in Margate
Hoofstrand was gesluit weens riool wat vloei in die see.
Lisa D. - 7th April 2021
staying in Margate
Pragtige strand en daar was genoeg "life guards" vir al die mense op die strand.
Chevonne A. - 7th April 2021
staying in Margate
Neem sorg as jy in die aand ry, baie slaggate wat nie gesien kan word nie weens straatligte wat buitewerking is.
Chris B. - 6th April 2021
staying in Margate
Margate het sy glans verloor. Sal baie eerder in een van die omliggende dorpies tuisgaan. Ons het in Margate gewoon, maar het die heeltyd gery na restaurante en besoekplekke buite Margate.
Letitia S. - 6th April 2021
staying in Margate
It's always a great relaxation destination, hence our yearly visit. We love it there.
Gift P. - 1st April 2021
staying in Margate
It is wonderful place to visit and a great holiday destination.
Keran G. - 31st March 2021
staying in Margate
Beautiful town. Only look forward to coming back soon again.
Siyabonga N. - 24th March 2021
staying in Margate
Secured.
Nonhlanhla K. - 23rd March 2021
staying in Margate
It's beautiful and safe. I love the fact that it's near the ocean. It's warm, I love the place.
Sthembile M. - 23rd March 2021
staying in Margate
Margate as a whole is a very beautiful place with most of there houses facing the beach. You don't need to a car but just a walking distance to the beach which is very much appreciated by our teenagers.
Jennie S. - 23rd March 2021
staying in Margate
Shelly Beach lekker met mooi strande en twee winkel sentrums om te besoek.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com