Verified Reviews of Paternoster

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Paternoster

Rated 4.6 out of 5 based on 1345 reviews.
Yolande P. - 5th May 2021
staying in Paternoster
Lovely town that showed some unexpected charm and character. We actually walked everywhere we wanted to be and found it very enjoyable.
Peter L. - 5th May 2021
staying in Paternoster
Ek dink Paternoster het te "touristy" geword en sy outentisiteit ingeboet.
Marinda L. - 4th May 2021
staying in Paternoster
2 nagte is te kort.
Gavin D. - 4th May 2021
staying in Paternoster
Uitstekende kusdorpie met 'n pragtige uitsig oor die see. Fantasties!
Audrey H. - 3rd May 2021
staying in Paternoster
Awesome.
Yvette M. - 3rd May 2021
staying in Paternoster
Ek dink die dorp het 'n goeie skoonmaak nodig.
Danie G. - 3rd May 2021
staying in Paternoster
Stunning place.
Johan P. - 3rd May 2021
staying in Paternoster
Die mense wat die kreef en mossels onwettig verkoop maak dit nie 'n lekker plek om na te gaan nie.
Nicolette K. - 2nd May 2021
staying in Paternoster
As jy hou van strandstap, lekker uiteet en rus, is Paternoster net die plek vir jou!
Ernie N. - 2nd May 2021
staying in Paternoster
Love the village.
Steven E. - 1st May 2021
staying in Paternoster
More local markets and products for sale and not only designer items.
Nico D. - 30th April 2021
staying in Paternoster
Kan absoluut aanbeveel vir enige iemand wat Weskus wil verken en net wil rus.
Mathiam S. - 30th April 2021
staying in Paternoster
Sort crime out. Illegal undersize crayfish sellers irritating.
Warren A. - 30th April 2021
staying in Paternoster
Paternoster is a wonderful place. The beach is clean and long beach walks. The fishermen and their boats and everything is just really beautiful. I would like to buy a house in Paternoster that is not too expensive.
Belinda P. - 29th April 2021
staying in Paternoster
Pragtige dorpie.
Ursula K. - 28th April 2021
staying in Paternoster
We love Paternoster, have been previously, and will be back. We were oblivious to the "new section" until we look a drive to Titiesbaai and discovered it by chance. There should be more information provided to guests as to what is new in the area, restaurants and shops and any events (Barry Hilton). The old market was closed save for two foods stalls and was always vibrant. The beach could do with a regular clean.
Manie V. - 28th April 2021
staying in Paternoster
Die mooiste strand met sonopkoms en -ondergaan. Restaurante bedien die lekkerste kos.
Mario O. - 25th April 2021
staying in Paternoster
Mooi deel van die Weskus.
Alta S. - 24th April 2021
staying in Paternoster
Lekker bestemming vir mense wat wil ontspan.
Gert M. - 22nd April 2021
staying in Paternoster
Probleem met die kreefverkopers, is baie lastig. In geheel 'n uitstekende vakansiebestemming. Asemrowende sonsondergange. Lieflike strand. Goed geleë restaurante.
Nico D. - 22nd April 2021
staying in Paternoster
My gunsteling as 'n Weskuswegbreek.
Catherine F. - 21st April 2021
staying in Paternoster
A beautiful, slow-paced sea-side village for long walks on the beach, stunning sunsets and a real sense of getting away from it all.
James A. - 20th April 2021
staying in Paternoster
Matigheid voor oë en jy geniet elke oomblik van hierdie plek.
Lee J. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Always lovely!
Este D. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Baie oulike plekkie, net jammer dis baie duur en die ou kunswinkeltjies en so het baie aandag nodig! Al die goedjies om te koop is duur en baie van die winkels was vuil en het baie stof. My gunsteling was die Gaaitjie resturant! 10/10!
Tania F. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Rustige atmosfeer, heerlike kos en lekker mense.
Aviva L. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Love this sleepy little village, it never disappoints.
Stefan B. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Kreef!
Lauren-jade D. - 19th April 2021
staying in Paternoster
Vriendelike mense.
Susan H. - 15th April 2021
staying in Paternoster
A world class diamond.
Herman D. - 14th April 2021
staying in Paternoster
Puik ondervinding gehad van Paternoster. Wil graag weer gaan.
Henrietha M. - 13th April 2021
staying in Paternoster
Baie mooi dorpie.
Marlene L. - 13th April 2021
staying in Paternoster
Heerlike gekuier by Paternoster.
Christa L. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Love Paternoster.
Anchen D. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Groot, skoon strande, lieflike uitsig, heerlike stapgeleenthede, veilige gevoel en talle restaurante.
Ronell J. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Paternoster is a beautiful place.
Ronell J. - 12th April 2021
staying in Paternoster
I love Paternoster, my ideal place to book holidays and family getaways.
Alexandra G. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Idilliese, klein dorpie. Dit was 'n lekker naweek wegbreek, maar sou definitief langer wou bly. Lekker restaurante met heerlike seekos.
Andrea E. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Baie rustige plekkie met 'n mooi strand om ver te stap.
Anthia J. - 12th April 2021
staying in Paternoster
Behalwe die kreef smouse wat bietjie knaend is, sal Paternoster altyd bo aan my ranglys van wegbreek wees. Ek love die klimaat en dit voel letterlik asof ek in ’n droom dorpie is. Sal elke jaar terugkeer.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com