Verified Reviews of Paternoster

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Paternoster

Rated 4.6 out of 5 based on 1345 reviews.
Charmaine V. - 13th March 2015
staying in Paternoster
Paternoster must have the best beaches in the world. Ideal for long walks and is especially dog friendly. The Voorstrand Restaurant on the beach also welcomed my huge Great Dane to dinner and made her comfortable on a blanket!
Valma M. - 12th March 2015
staying in Paternoster
We enjoyed our stay so much at Mosselbank B&B that we are encouraging more friends to come along to Jazz on the Rocks 2016. We are just waiting to secure our weekend passes so we can reserve our bookings at Mossel B&B again.
Frederique B. - 12th March 2015
staying in Paternoster
Paternoster is good to spend a few days.
Hettie K. - 9th March 2015
staying in Paternoster
Mal oor Paternoster.
Susanna L. - 7th March 2015
staying in Paternoster
Paternoster het sekerlik een van die mooiste kuslyne ter wêreld, asook fantastiese uiteetplekkies. Definitief een vir die boeke!
Sharon S. - 6th March 2015
staying in Paternoster
Die dorpie is baie klein, maar mooi uitgelê en rustig. Om weg te kom van 'n besige lewe en net rustig te verkeer vir die naweek was wat ons nodig gehad het. Petro van Mosselbank B&B het ons verwys na Voorstrandt Restaurant, dit was beslis die beste seekos wat ons al gehad het.
Pat K. - 5th March 2015
staying in Paternoster
Ons het baie lekker gebly! Die huis is skoon en smaakvol.
Piet V. - 1st March 2015
staying in Paternoster
Dis baie mooi, skoon en vriendelike mense.
Ludwig W. - 26th February 2015
staying in Paternoster
Paternoster is a nice area for relaxing in a coastal town.
Marco P. - 18th February 2015
staying in Paternoster
Paternoster is was lekker soos altyd.
Beverly W. - 16th February 2015
staying in Paternoster
Was very quiet, almost too quiet, the fishermen hound you to buy crayfish, and the only two nights we could eat out, the restuarant we fancied was closed. Very pretty beach though for long walks and quaint little shops to browse in.
MC D. - 8th February 2015
staying in Paternoster
Strande is fantasties en die reservaat is baie mooi, en die staproete is baie mooi. Kajak roei vroeg in die oggend was uitstekend. Restaurante was oor die algemeen baie goed. Probeer gerus die Voorstrandt Restaurant die kos en ligging is uitstekend.
Wilna C. - 2nd February 2015
staying in Paternoster
Paternoster is a lovely place. We would gladly go back there.
Dianay G. - 26th January 2015
staying in Paternoster
Fantastiese strand. Rustig en skoon buite seisoen. Bespreek net vroegtydig by eetplekke!
Petro R. - 26th January 2015
staying in Paternoster
'n Wonderlike plek om te besoek en net te geniet! Heerlike restaurante met puik diens en baie vriendelike personeel. 'n Fantastiese strand om op te stap en dit vir kilometers ver! Wonderlik!
Hannelie G. - 20th January 2015
staying in Paternoster
Ek sou nie dat die hele wêreld die pragtige vissersdorpie ontdek nie. Soos hy op die oomblik is, kan ons die plekkie sonder vertrapping geniet!
Amelia K. - 20th January 2015
staying in Paternoster
Pragtig, sal weer terugkom en aanbeveel.
Annemarie V. - 18th January 2015
staying in Paternoster
Dit is net sleg dat die meeste restaurante op dieselfde dae toe is, nl. Maandae en Dinsdae. Andersins is Paternoster 'n vakansieplek duisend!
Melvyn G. - 18th January 2015
staying in Paternoster
Daar moet iets gedoen word t.o.v. die vullis op die strand, in die strate en op die plotte. Sommige mense waardeer nie die unieke paradys nie.
Candice G. - 16th January 2015
staying in Paternoster
Great!
Rudolf B. - 16th January 2015
staying in Paternoster
Besoek die vuurtoring! Pragtige kus en strande.
James S. - 14th January 2015
staying in Paternoster
'n Wonderlike, natuurskone paradys met 'n absolute rustigheid en die beste "snoek parcel" op die Weskus!
Maryn L. - 8th January 2015
staying in Paternoster
Lief die plek! Lisboa ook wragtig oulik!
Adele W. - 7th January 2015
staying in Paternoster
Wonderful place, peaceful and relaxing.
Marian V. - 7th January 2015
staying in Paternoster
Paternoster is 'n pragtige dorp, maar die misdaad daar is 'n groot probleem.
Lizbe S. - 6th January 2015
staying in Paternoster
Die lekker loop en hardloop strand staan uit!
Sam Z. - 5th January 2015
staying in Paternoster
Daar is baie min om te doen, wat uitstekend is as jy 'n rustige wegbreek soek. Die wind kan baie onplesierig wees, so kies maar akkommodasie waar jy binne kan braai.
Ryno D. - 5th January 2015
staying in Paternoster
As ek enige aanbeveling kan maak sal ek se die strand kan bietjie skoner wees.
Johan B. - 4th January 2015
staying in Paternoster
Pragtige plek, maar raak te besig en bedrywig vir so klein plekkie.
Tanya C. - 3rd January 2015
staying in Paternoster
Lekker vakansiedorpie!
Hannelie B. - 1st January 2015
staying in Paternoster
Paternoster was een van die laaste ongerepte plekkies aan die Weskus. Dit was met hartseer om die ontwikkeling daar waar te neem in die 12 maande van ons laaste besoek.
Ben A. - 30th December 2014
staying in Paternoster
Na ons mening, die lekkerste dorp op die Weskus.
Marlene J. - 26th December 2014
staying in Paternoster
Seker die heel mooiste kusdorpie (saam met Waenhuiskrans).
Ilse M. - 22nd December 2014
staying in Paternoster
Paternoster is 'n pragtige vissersdorpie. As jy rustigheid soek is dit net die plek vir jou!
Karen G. - 21st December 2014
staying in Paternoster
Awesome, stunning plekkie! Rus en vrede vir die siel!
Rhonda H. - 18th December 2014
staying in Paternoster
As a tourist destination there is nothing to experience. It is a fishing town. We came to relax and eat lots of crayfish which we did.
Vera A. - 18th December 2014
staying in Paternoster
Uitstekend!
Susanna E. - 14th December 2014
staying in Paternoster
Ons was al verskeie kere in Paternoster, en geniet dit altyd daar, hy het maar net 'n bekoring op sy eie!
Louis P. - 9th December 2014
staying in Paternoster
Pragtige baie vriendelike dorpie, met vars seekosse.
Yolandie E. - 8th December 2014
staying in Paternoster
Paternoster is a lovely little town that provides a true South African West Coast experience!

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com