Verified Reviews of Storms River

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Storms River

Rated 4.71 out of 5 based on 268 reviews.
Ben C. - 4th May 2021
staying in Storms River
Asemrowend mooi.
Tim V. - 3rd May 2021
staying in Storms River
Lekker sentraal om dele van die Tuinroete te besigtig. Baie lekker geëet by Marilyn's 60's Diner, wat 'n moet is vir aanhangers van Elvis Presley en Marilyn Monroe.
Percy B. - 3rd May 2021
staying in Storms River
Storms River is an absolute must destination.
Frank V. - 28th April 2021
staying in Storms River
Must see and do area!
Samantha S. - 28th April 2021
staying in Storms River
Een van die mooiste dele in ons land.
Lukas K. - 27th April 2021
staying in Storms River
Area is altyd wonderlik om te besoek, pragtige natuurskoon.
Michelle O. - 21st April 2021
staying in Storms River
Lovely place.
Emlyn B. - 18th April 2021
staying in Storms River
We loved the quaintness of the village. The only problem we had was that we did not know that there was no Telkom mobile signal in the village. Maybe it should be highlighted for guests booking in.
Keith B. - 26th March 2021
staying in Storms River
We would rate the overall beauty of the surroundings, but there needs to be a serious look at facilities and their value. As view and beauty isn't everything. We feel the national park is relying heavily on surroundings and not much attention to comfort and value for your money.
Piet H. - 22nd March 2021
staying in Storms River
Absolute asemromende natuurskoon, see uitsigte ongelooflik!
Ben C. - 9th March 2021
staying in Storms River
Asemrowende natuurskoon.
Corlia B. - 5th March 2021
staying in Storms River
Pragtig mooi.
Mandlakazi M. - 1st March 2021
staying in Storms River
Given a chance, I'd go back again.
Erica B. - 1st March 2021
staying in Storms River
Pragtige omgewing in die natuur.
Marieta S. - 31st January 2021
staying in Storms River
Die plek is pragtig. Dit was ons eerste besoek en ons gaan beslis later in die jaar daar inboek vir 'n paar dae om alles te verken waarvan Martin en Delene ons vertel het.
Antoinette M. - 19th January 2021
staying in Storms River
Sjarmante klein dorpie met ‘n hele paar verrassings!
Vanessa K. - 6th January 2021
staying in Storms River
Een van dié mooiste dele van ons land!
Ria B. - 6th January 2021
staying in Storms River
Fantasties en mooi, seker een van die mooiste plekke op aarde.
Mandolien K. - 5th January 2021
staying in Storms River
Sien sommer binnekort weer!
Karensa R. - 4th January 2021
staying in Storms River
Pragtigste natuurskoon sal vir seker weer besoek.
Basetsana M. - 4th January 2021
staying in Storms River
Breathtaking.
Chris P. - 30th December 2020
staying in Storms River
Het die "canopy tour" baie geniet!
Estelle D. - 29th December 2020
staying in Storms River
Wat 'n verassing! Pragtige dorpie propvol vriendelike mense en baie om te doen.
Keith V. - 26th December 2020
staying in Storms River
Very beautiful part of SA with many adventurous things to do.
Mariette W. - 24th December 2020
staying in Storms River
Die omgewing is pragtig, maar mense moet weet dit is 'n baie uitputtende 6,5 ure met net 'n Bar One in jou maag. Gelukkig is my familie super fiks en het dit geniet, maar mense wat nie baie fiks en jonk is nie, moet maar eerder die korter roete doen. 50% van die tyd roei jy met jou hande op jou binneband en 50% van die tyd klim jy oor groot rotse - vir 6,5 ure!
Adel M. - 17th December 2020
staying in Storms River
Die ligging is pragtig.
Warren W. - 16th December 2020
staying in Storms River
Beautiful area with so many activities for the entire family. We will be back to do the ones we missed.
Magdaleen S. - 24th November 2020
staying in Storms River
Een van die mooiste plekke in ons land.
Phiwe S. - 9th November 2020
staying in Storms River
Beautiful ocean and clean white sands. Very safe environment and very neat.
Eileen S. - 6th November 2020
staying in Storms River
Stormsrivier village is amazing
Anton E. - 6th November 2020
staying in Storms River
Pragtige area met baie aktiwiteite vir die wat mooi kyk. Nie alles is op die internet te siene nie.
Malinda D. - 2nd November 2020
staying in Storms River
Allerbeste.
Eleonora H. - 21st October 2020
staying in Storms River
Die pad soontoe is pragtig mooi met groen weivelde. Lieflik.
Smith L. - 4th October 2020
staying in Storms River
Beeldskoon.
Loren G. - 21st September 2020
staying in Storms River
Absolutely stunning, a must see for the adventure seeker, or someone just wanting to enjoy nature.
Mahadi F. - 1st April 2020
staying in Storms River
A hidden gem. I would go again and again.
Gradwill C. - 12th March 2020
staying in Storms River
Lots of fun activities.
Awie D. - 10th March 2020
staying in Storms River
Sal vir enige persoon aanbeveel.
Madalien P. - 4th March 2020
staying in Storms River
Pragtigste stukkie strand waar ek al ooit was. Baie rustig.
Johann K. - 2nd March 2020
staying in Storms River
Die verskillende beskikbare aktiwiteite is beslis van hoë gehalte. Die gids by die Sedgeway besigheid is uiters bekwaam in sy werk en het dit 'n wonderlike ervaring vir ons gemaak. Sy naam is Kayshaun Plaatjies.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com