Verified Reviews of Thabazimbi

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Thabazimbi

Rated 4.27 out of 5 based on 81 reviews.
Stern S. - 28th April 2021
staying in Thabazimbi
Skoon dorp en vriendelike mense.
Tebogo M. - 10th March 2021
staying in Thabazimbi
We coming back.
Engela V. - 2nd February 2021
staying in Thabazimbi
'n Heerlike ontspanne plek, tuis in die Bosveld.
Louise H. - 19th January 2021
staying in Thabazimbi
Die naaste aan die natuur wat ek nog beleef het.
Louis K. - 2nd January 2021
staying in Thabazimbi
Met Covid wat 'n demper plaas op toeriste, kan die gemeenskaplike fasiliteite maklik omskep word om spanbousessies en werksessies vir maatskappye te akkommodeer.
Christo V. - 19th December 2020
staying in Thabazimbi
Alles wat jy nodig het insluitende Woolies en MediClinic. Jammer oor die skade wat Yskor aan die berge gedoen het.
Gontse B. - 29th November 2020
staying in Thabazimbi
A beautiful destination.
Eduard . - 19th November 2020
staying in Thabazimbi
The Marakele National Park is only a few kilometers away.
Lebogang M. - 16th November 2020
staying in Thabazimbi
Nice and quiet place to be.
Lynette V. - 2nd November 2020
staying in Thabazimbi
Het agteruitgegaan.
Leon B. - 29th October 2020
staying in Thabazimbi
Mooi, skoon middedorp met alles beskikbaar wat jy mag nodig hê.
Hettie B. - 26th October 2020
staying in Thabazimbi
Alles wat jy nodig het is daar.
Johan M. - 20th October 2020
staying in Thabazimbi
Al die bekende winkels en nog meer.
Herman O. - 12th October 2020
staying in Thabazimbi
Genoeg van die noodsaaklike besighede. Maklik om te kry wat mens soek.
John J. - 29th September 2020
staying in Thabazimbi
Just be patient with the gravel road, with a car it takes about 30 minutes, but it will be worth it.
Ntokozo M. - 8th March 2020
staying in Thabazimbi
Great destination for a short getaway, the mountains are beautiful.
Ernest N. - 31st January 2020
staying in Thabazimbi
I really enjoyed my stay, we had peace of mind, we were in touch with nature we got to see the wilderness, I am so happy I am definitely going back.
Russell B. - 21st January 2020
staying in Thabazimbi
Wilds-wêreld, mooi.
John S. - 3rd January 2020
staying in Thabazimbi
Very friendly people who are always helpful.
Rochelle T. - 25th December 2019
staying in Thabazimbi
Thabazimbi is nie ver van Thanizimbi nie en daar is 'n mall waar jy alles kan kry, dis baie netjies. Naby Thanizimbi is daar baie plekke wat jy kan besoek.
Michael P. - 4th December 2019
staying in Thabazimbi
One of the nicest accommodations we experienced. So much more recommendable than the accommodations in Marakele National Park. Stay on this farm and enjoy African hospitality and comfort at it's best if you like to watch game and enjoy tranquillity. Enjoy the swimming pool under the big shady trees where you see the weaver birds. Watch those fabulous sunsets over the dam and see all the game drop by from your porch. This is Africa's finest!
Dora V. - 12th November 2019
staying in Thabazimbi
Gaan kuier gerus daar. Jy sal nie spyt wees nie.
Chantel B. - 11th November 2019
staying in Thabazimbi
Thabazimbi is baie klein en ek sal aanbeveel meer plekke om heen te gaan in die dorp.
Teresa G. - 11th November 2019
staying in Thabazimbi
Baie baie droog.
Elizna Z. - 29th September 2019
staying in Thabazimbi
Pragtige bosveld.
Arrie Dique K. - 3rd September 2019
staying in Thabazimbi
Die lande so ver as die oog kan sien is asemrowend.
Suzy M. - 18th August 2019
staying in Thabazimbi
A peaceful town on your way to Marakele National Park.
Johan W. - 9th July 2019
staying in Thabazimbi
Baie goeie toeristebestemming, veral wild en jag. Nuwe winkelsentrum het alles wat nodig is.
Kerry W. - 22nd April 2019
staying in Thabazimbi
The town is not great, but with so many reserves, biking trails, hiking trails and animal sanctuaries in the area, it's a great place to go to just enjoy being outdoors!
Elizabeth C. - 29th January 2019
staying in Thabazimbi
Mal oor Thabazimbi!
Erwin L. - 4th December 2018
staying in Thabazimbi
A visit to the mountains a must. Visit or 3 to Kaya Kwa best chicken wings and service burgers, ag the food is just great!
Marehet D. - 24th November 2018
staying in Thabazimbi
Baie Wildsplase in die omgewing.
Cornelis S. - 17th October 2018
staying in Thabazimbi
We only drove through.
Johan H. - 28th August 2018
staying in Thabazimbi
Thabazimbi het 'n fantastiese mall met al die nodige winkels.
Sanita M. - 25th August 2018
staying in Thabazimbi
Mooi plattelandse dorp met vriendelike mense! Kaya Kwa so 10 km buite Thabazimbi is 'n heerlike plek om te kuier en te eet! Koolstoof eetplek binne Thabazimbi. Hulle sal hul kosgehalte moet verbeter!
Dirk D. - 19th August 2018
staying in Thabazimbi
Hou dit net so, moet niks verander nie.
Debbie D. - 17th July 2018
staying in Thabazimbi
Ons sal weer Thabazimbi besoek.
Stella L. - 20th May 2018
staying in Thabazimbi
Dit is baie skoon en mense baie vriendelik.
Pierre H. - 13th May 2018
staying in Thabazimbi
Dit is 'n pragtige dorp. 'n Onbekende juweel vir ons. Die mense is uiters vriendelik.
Melanie R. - 3rd May 2018
staying in Thabazimbi
Die omgewing is pragtig, maar leeupoort is so goed jy wil nêrens heen gaan as jy daar is nie.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com