Verified Reviews of Umhlanga

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Umhlanga

Rated 4.75 out of 5 based on 285 reviews.
. - 28th November 2019
staying in Umhlanga
My favourite place to go to for holidays, I love Umhlanga!
. - 18th November 2019
staying in Umhlanga
The place is lovely and live. People very nice and sociable. Almost everything is tops.
. - 5th November 2019
staying in Umhlanga
Thank you for the beautiful hospitality.
. - 3rd November 2019
staying in Umhlanga
Ek dink dit is die beste plek in KZN om vakansie te hou. Jy is mooi sentraal en naby al die lekker kosplekke. Naby aan Ushaka en die hoofstrand! Ek sal dit beslis aanbeveel!
. - 30th October 2019
staying in Umhlanga
Umhlanga is ons gunsteling bestemming in KZN.
. - 28th October 2019
staying in Umhlanga
Good place.
. - 27th October 2019
staying in Umhlanga
Sien sterre.
. - 23rd October 2019
staying in Umhlanga
Clean, beautiful and worth going back.
. - 23rd October 2019
staying in Umhlanga
Umhlanga is an amazing place to live and everything was just around the corner for us. I'm happy with everything.
. - 9th October 2019
staying in Umhlanga
Love their Beachview and their beaches are not packed.
. - 9th October 2019
staying in Umhlanga
Definitief 'n plek waarheen ek keer op keer kan gaan. Awesome.
. - 7th October 2019
staying in Umhlanga
It’s one of the safest place be and a home far away from home.
. - 7th October 2019
staying in Umhlanga
Alhoewel die strandfront 'n lekker staproete het al langs die strand, is Umhlanga nie vir my 'n rustige wegbreekdorp om van die harwar van die stad weg te kom. Dit is baie besig en orals word groot kantoorgebou opgerig.
. - 7th October 2019
staying in Umhlanga
Pragtige plek. Pragtige strande.
. - 26th September 2019
staying in Umhlanga
Brilliant!
. - 16th September 2019
staying in Umhlanga
Wonderlike restaurante en ons kan Angelos aanbeveel as die beste eetplek. Fantastiese spyskaart en 'n groot verskeidenheid en baie redelike pryse.
. - 10th September 2019
staying in Umhlanga
Met die snelweë wat deur die gebied loop is dit maklik om van een punt na 'n ander te gaan.
. - 9th September 2019
staying in Umhlanga
Beautiful destination spot with a good vibe and friendly people!
. - 4th September 2019
staying in Umhlanga
Amazing restaurants and pubs.
. - 2nd September 2019
staying in Umhlanga
Mense is vriendelik, ek het veilig gevoel in die area.
. - 2nd September 2019
staying in Umhlanga
Safety and cleanliness of Umhlanga keeps me visiting the place every time on vacation.
. - 2nd September 2019
staying in Umhlanga
Die plek het vreeslik uitgebrei. Dis veilig en baie skoon en gerieflik.
. - 29th August 2019
staying in Umhlanga
Baie aangenaam.
. - 29th August 2019
staying in Umhlanga
Variety of restaurants.
. - 27th August 2019
staying in Umhlanga
Umhlanga Rocks!
. - 18th August 2019
staying in Umhlanga
Mal oor die plek.
. - 14th August 2019
staying in Umhlanga
Altyd 'n lekker vakansie-bestemming.
. - 12th August 2019
staying in Umhlanga
My home town. Just love it.
. - 12th August 2019
staying in Umhlanga
Baie mooi natuurskone en rustige omgewing.
. - 3rd July 2019
staying in Umhlanga
Fantastiese omgewing, toeriste georiënteerd met al die puik restaurante, winkelsentrums, skoon strande en plaveisel waarop gestap en gedraf kan word.
. - 3rd July 2019
staying in Umhlanga
4 star destination.
. - 25th June 2019
staying in Umhlanga
Alles is besonders en naby mekaar.
. - 25th June 2019
staying in Umhlanga
Lieflike bestemming. Sal graag weer daarnatoe gaan.
. - 18th June 2019
staying in Umhlanga
Awesome.
. - 3rd June 2019
staying in Umhlanga
Sien sterre.
. - 26th May 2019
staying in Umhlanga
I didn't get an opportunity to experience Umhlanga. My rating is based on what I know, and have previously experienced.
. - 13th May 2019
staying in Umhlanga
The perfect local beach holiday destination!
. - 12th May 2019
staying in Umhlanga
Altyd lekker om hier te kuier.
. - 6th May 2019
staying in Umhlanga
Het Gateway geniet soos altyd.
. - 6th May 2019
staying in Umhlanga
'n Moet besoek vir almal.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]