Verified Reviews of Umhlanga

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Umhlanga

Rated 4.75 out of 5 based on 256 reviews.
Mynhardt D. - 3rd July 2019
staying in Umhlanga
Fantastiese omgewing, toeriste georiƫnteerd met al die puik restaurante, winkelsentrums, skoon strande en plaveisel waarop gestap en gedraf kan word.
Clement N. - 3rd July 2019
staying in Umhlanga
4 star destination.
Adrian P. - 25th June 2019
staying in Umhlanga
Alles is besonders en naby mekaar.
Leonie C. - 25th June 2019
staying in Umhlanga
Lieflike bestemming. Sal graag weer daarnatoe gaan.
Chantal H. - 18th June 2019
staying in Umhlanga
Awesome.
Wanda B. - 3rd June 2019
staying in Umhlanga
Sien sterre.
Timothy H. - 26th May 2019
staying in Umhlanga
I didn't get an opportunity to experience Umhlanga. My rating is based on what I know, and have previously experienced.
Susanna C. - 13th May 2019
staying in Umhlanga
The perfect local beach holiday destination!
Magda T. - 12th May 2019
staying in Umhlanga
Altyd lekker om hier te kuier.
Gert B. - 6th May 2019
staying in Umhlanga
Het Gateway geniet soos altyd.
Sarita D. - 6th May 2019
staying in Umhlanga
'n Moet besoek vir almal.
Jeannette V. - 6th May 2019
staying in Umhlanga
Puik.
Heidi M. - 21st April 2019
staying in Umhlanga
Leuke stad.
Hein P. - 15th April 2019
staying in Umhlanga
Visit the area regularly for business and occasional pleasure and Umhlanga has never disappoint.
Clarissa G. - 4th April 2019
staying in Umhlanga
Alles is lekker naby aan mekaar, ons verblyf en opleidingsentrum was 1 km weg van mekaar so dit was maklik om alles te kry.
Francette R. - 1st April 2019
staying in Umhlanga
Heerlike restaurante almal stapafstand van ons eenheid af!
Jurgens D. - 1st April 2019
staying in Umhlanga
Sekuriteit is maar 'n probleem in hierdie deel klink dit my alhoewel ons besonder gelukkig was en geen voorval ondervind het nie.
Madeleine H. - 1st April 2019
staying in Umhlanga
Skoonste en lekkerste en baie veilige strand!
Belinda L. - 31st March 2019
staying in Umhlanga
Skoon en netjies.
Adriaan V. - 31st March 2019
staying in Umhlanga
Sien vorige kommentaar.
Robert S. - 26th March 2019
staying in Umhlanga
Goeie eetplekke, lekker paadjies om te stap langs die see en baie om te doen.
Willie V. - 25th March 2019
staying in Umhlanga
Lieflike plek en lekker naglewe.
Nicolene E. - 23rd March 2019
staying in Umhlanga
Vakansie gevoel 100%.
Frans V. - 17th March 2019
staying in Umhlanga
Skoonste plek in die land!
Cornelius P. - 15th March 2019
staying in Umhlanga
Breathtaking. Safe. Clean. Friendly. Memorable.
Madelaine D. - 8th March 2019
staying in Umhlanga
Mal oor die wye verskeidenheid winkels, restaurante en kuier plekke. Great vibe!
Johan N. - 4th March 2019
staying in Umhlanga
Fantasties kus dorp om te besoek.
Martie B. - 25th February 2019
staying in Umhlanga
Aangenaam.
Anet B. - 14th February 2019
staying in Umhlanga
Relatief naby alles wat Durban bied. Ook naby die lughawe.
Nel B. - 9th February 2019
staying in Umhlanga
Kry nie beter nie.
Darryl E. - 4th February 2019
staying in Umhlanga
Skoon en netjies met so baie om te doen.
Johan S. - 1st February 2019
staying in Umhlanga
Spesiaal!
Jeanine O. - 31st January 2019
staying in Umhlanga
Dis 'n fantasties familie-vriendelike en skoon strand.
Adri V. - 28th January 2019
staying in Umhlanga
I left a very large piece of my heart behind in Umhlanga.
Armin K. - 25th January 2019
staying in Umhlanga
Umhlanga is eenvoudig net puik. Skoon strande, netjiese dorp met baie restaurante en mens kan maklik te voet oral kom waar jy ook al in die dorpie wil wees.
Naomi P. - 15th January 2019
staying in Umhlanga
Overpopulated during December.
T J. - 14th January 2019
staying in Umhlanga
Baie mooi plek met baie vriendelike mense.
Pheladi K. - 11th January 2019
staying in Umhlanga
It's always the best and very convenient, this was the 3rd time I was in Umhlanga and I'm always impressed.
Mathebe K. - 10th January 2019
staying in Umhlanga
Quiet and peaceful.
Sonto N. - 10th January 2019
staying in Umhlanga
Beautiful rocky beach, no overcrowding.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com