Verified Reviews of Wellington

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Wellington

Rated 4.6 out of 5 based on 73 reviews.
Shaun N. - 15th May 2018
staying in Wellington
Stunning place to visit and a stunning views and attractions.
Rob C. - 7th May 2018
staying in Wellington
I was down for a wedding so can't really comment. Wedding was gorgeous though.
Inge E. - 2nd May 2018
staying in Bovlei, Wellington
Redemption leather shop is a must.
Erieka S. - 25th April 2018
staying in Wellington
Pragtige omgewing.
John V. - 29th March 2018
staying in Wellington
Die vallei is pragtig.
Renchia G. - 25th March 2018
staying in Wellington
Baie mooi dorpie gewees en die heerlikste kos by die Gecko Resataurant geëet.
Marie V. - 12th March 2018
staying in Wellington
Baie mooi dorp, vriendelike mense.
Etienne Vancompernolle B. - 8th March 2018
staying in Wellington
Zeer gunstig gelegen om de wijngbieden van de Wes kaap te bezochten. We zullen deze lokatie aanbevelen aan vrienden.
Michael L. - 22nd February 2018
staying in Wellington
I was very glad to notice that the old familiar stink of "Smellington" was no longer a threat! At least not for the 10 days that we stayed there. In my youth we always used to affectionately call it "Smellington" because of the stench from the tanning factory. I don't really know much about Wellington other than that it used to have a fantastic public swimming pool about 20 years ago. I know because I used to attend it regularly when I lived there for a short stint as a teenager! If you weren't afraid of heights you could test your metal on the 3 stage diving boards! Perhaps it still exists? Wellington is well situated acting as a gateway town to Bainskloof and Citrusdal and the Swartland, 10-15 minutes from nearby Paarl and very well located to the R44 which is a great road if you want to skip the often busy roads of Paarl to reach either Agter-Paarl or indeed Klapmuts, Simondium, Stellenbosch, Durbanville or even Cape Town! We weren't really visiting Wellington, we were visiting family who live there, so I can't really give any other information on the town as it wasn't our priority! Still it has definitely moved on up in the world since I was last there over 20 years ago!
Salome V. - 29th January 2018
staying in Bovlei, Wellington
Nie ons eerste besoek aan Bovlei nie. Sal dit weer besoek en geniet die vriendelike en gasvrye mense baie. Ry gerus die Bainskloofpas vanaf Worcester tot in Wellington - dit is vir my die mooiste van die hele Bovlei-gebied.
Elzabe T. - 17th January 2018
staying in Wellington
Nou strate dra swaar aan verkeer.
Leendertz W. - 2nd January 2018
staying in Wellington
I suppose the period of my stay played a role but most of the restaurants were closed. Well, if all else fails, braai! Very enjoyable destination.
Stephanie E. - 2nd January 2018
staying in Wellington
Pragtige dorpie.
Louise W. - 1st January 2018
staying in Wellington
As Bolandse dorp is Wellington die middelpunt, om die res van die Bolandse dorpe te verken! Onvergeetbare ervaring!
Oliver K. - 27th December 2017
staying in Wellington
Delightful historical town of S A.
Gerda V. - 15th November 2017
staying in Wellington
Dis 'n skoon en rustige dorp.
Helga H. - 7th November 2017
staying in Bovlei, Wellington
Pragtige bestemming. Rustig en veilig.
Susan S. - 6th November 2017
staying in Bovlei, Wellington
Bainskloof is pragtig en die moeite werd.
Mike D. - 3rd October 2017
staying in Bovlei, Wellington
'n Minder bekende deel van die Kaap met baie voordele!
Marlize V. - 4th September 2017
staying in Wellington
Verseker 'n besoek werd.
Andrea D. - 29th August 2017
staying in Bovlei, Wellington
With the right accommodation it could be a lovely break-away destination.
Naomi F. - 27th August 2017
staying in Bovlei, Wellington
Rustige area.
Leoni V. - 27th July 2017
staying in Wellington
Mooi dorpie en nogal baie om te besoek in die omgewing.
Koos L. - 25th July 2017
staying in Bovlei, Wellington
Dit 'n baie mooi, rustige en veilige omgewing wat vir 'n natuurliefhebber, wat van 'n landelike uitsig in 'n luukse gastehuis hou, besonder van waarde is.
Corrie K. - 7th July 2017
staying in Bovlei, Wellington
Dit is 'n baie rustige bestemming. Daar is baie plekke binne ry-afstand om te besoek.
Anneline R. - 13th June 2017
staying in Bovlei, Wellington
Dus 'n baie rustige plek.
Juanita J. - 25th May 2017
staying in Bovlei, Wellington
Al die kelders is loopafstand van Dunstone en dit is 'n pragtige vallei.
Annerie L. - 18th May 2017
staying in Wellington
'n Skatkis!
Deon N. - 25th April 2017
staying in Wellington
Daar is 'n aantal histories geboue in die dorp. Die omgewing (berge en wingerde) is mooi.
Susan M. - 17th April 2017
staying in Wellington
Wellington is 'n baie mooi plek.
Francois O. - 11th April 2017
staying in Bovlei, Wellington
Wonderlike natuurskoon.
Michael F. - 4th April 2017
staying in Wellington
Beautiful place, more for adults who want to get away from the city life and relax a bit.
Dalene H. - 6th March 2017
staying in Wellington
Oulike plek en goed geleë. Mal oor die dorp.
Ruaan P. - 22nd February 2017
staying in Wellington
Pragtige wêreld!
Johan V. - 15th February 2017
staying in Wellington
Dis warm in die somermaande. Goed geleë in die wynlande.
Lettie E. - 16th January 2017
staying in Wellington
Baie sentraal om die platteland (Boland) te verken en beskik oor die nodige winkels vir basiese benodighede. 'n Vyfsteratletiekbaan [1 van net 3 in ons land) waar ons seun kon oefen. Goeie restaurante net buite die pragtige dorpie.
Marlene B. - 1st December 2016
staying in Bovlei, Wellington
Die plek besonders!
Megan W. - 21st November 2016
staying in Wellington
Baie mooi dorpie met vele besienswaardighede en inkopiesgeleenthede. Gerieflike wegspringpunt na baie bestemmings as mens op 'n vakansie reis is.
Marinda V. - 10th November 2016
staying in Bovlei, Wellington
'n Mens kry sommer so 'n lekker plattelandse gevoel.
Leana V. - 4th November 2016
staying in Wellington
Pinotage on Tap is 'n fantastiese fees. Sal definitief teruggaan!