Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.58 out of 5 based on 40659 reviews.
Andre D. - 17th May 2021
staying in Paarl, Western Cape
Baie besienswaardighede in en om die Paarl.
Jaime V. - 17th May 2021
staying in Witsand, Western Cape
Albei geriefswinkels kan dalk meer moeite doen om groter verskeidenheid produkte aan te hou om vakansiegangers te akkommodeer. Ons moes meer as 1 maal uitry Heidelberg toe vir nodige aankope. Sekere restaurante is buite seisoen gesluit of maak reeds vroegmiddag toe. Kon nie gaan aansit vir aandete. Haarsalon was sekere dae gesluit, en het dan net op bestelling kliënte gesien. Help glad nie inloop-kliënte nie, moes weereens uitry Heidelberg toe (wou net was en droogblaas, het my hairdryer by huis vergeet). Die Anchorage Restaurant is 'n ware juweel op die dorp. Was van 9 uur soggens oop tot laataand en bedien voortreflike etes, vanaf ontbyt tot aandete. Kos is heerlik. Eienaars en personeel baie gasvry en vriendelik. Het heerlik daar geëet en ontspan.
Gideon L. - 17th May 2021
staying in Sedgefield, Western Cape
I have been doing holidays in Sedgefield for more than 20 years.
Fanie B. - 16th May 2021
staying in Prince Albert, Western Cape
Baie mooi dorp met vriendelike mense.
Grietjie D. - 16th May 2021
staying in Montagu, Western Cape
Pragtige dorp!
James N. - 16th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Baie vriendelike mense.
Monica M. - 16th May 2021
staying in Citrusdal, Western Cape
Heerlike ontbyt geniet by Kardoesie.
Ricardo A. - 16th May 2021
staying in Pringle Bay, Western Cape
As Pringlebaai is a hot spot for burglaries and theft you need to warn holiday goers ahead of time.
Vicky W. - 16th May 2021
staying in Mossel Bay, Western Cape
Baie mooi dorp, heerlike weer.
Joe B. - 16th May 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
Only 6 kilometers apart but almost joined together by an awesome coastal drive. Lovely place but I would slightly prefer Cape Agulhas.
Lindy B. - 16th May 2021
staying in Pringle Bay, Western Cape
We love going back again and again.
Daniel S. - 16th May 2021
staying in Mossel Bay, Western Cape
Die beste vakansieplek in Suid-Afrika.
Juanita M. - 16th May 2021
staying in Stellenbosch, Western Cape
Pragtige natuurskoon, wonderlike restaurante, koffiewinkels en boutiques.
Jacques D. - 16th May 2021
staying in Barrydale, Western Cape
Baie lekker dorp - altyd heerlik om soontoe terug te keer.
Arthur B. - 16th May 2021
staying in George, Western Cape
So clean and no potholes, brings back memories of what my hometown of Klerksdorp and the rest of our beautiful country, looked like in years gone by.
Pippa L. - 16th May 2021
staying in Stellenbosch, Western Cape
Beste kos en wyn en mooi argitektuur.
Anita B. - 16th May 2021
staying in Wilderness, Western Cape
Ilali Restaurant is 'n moet!
Nina A. - 16th May 2021
staying in George, Western Cape
Die beste plek om vakansie te hou. Heerlike vakansiedorp. Heerlik naby die see.
Liz B. - 16th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
A regular destination.
Gerrie T. - 16th May 2021
staying in Beaufort West, Western Cape
Omgewing positiewe beïndruk.
Hein T. - 15th May 2021
staying in Montagu, Western Cape
Die dorp is skoon en netjies. Die inwoners is baie vriendelik en behulpsaam, maar ons wonder hoekom daar nie na-ure gewone eetplekkies is nie, dit kan ook die toeristebestemming se sterre bietjie opstoot. Kos is noodsaaklike kommoditeit. Die droë vrugte is natuurlik 'n bonus.
Ursula V. - 15th May 2021
staying in Mossel Bay, Western Cape
Dit is rus en vrede vir 'n mens se siel.
Jeanne M. - 15th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Fantasties! Pragtig en oneindig baie te doen en sien. Altyd 'n belewenis.
Andre B. - 15th May 2021
staying in Knysna, Western Cape
Traffic can be a headache through the main street.
Grietjie D. - 15th May 2021
staying in De Rust, Western Cape
Ek is verlief op De Rust!
Gerida M. - 15th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Beste plek in die wêreld.
Nanno E. - 15th May 2021
staying in Prince Albert, Western Cape
Interessante en pragtige omgewing!
Anton L. - 15th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Baie pragtige besienswaardighede. Sal ons weer sien.
Elize G. - 15th May 2021
staying in Swellendam, Western Cape
Gaan stap rustig al die residensiële strate plat. Dis pragtig. Besoek die natuurreservate.
Annetjie V. - 15th May 2021
staying in Paarl, Western Cape
My seun woon naby die Paarl so dit is baie gerieflik.
Bernard S. - 15th May 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
Go and enjoy your stay.
Pendie V. - 15th May 2021
staying in Stellenbosch, Western Cape
Naaste aan oorsese reis wat jy kan kry. Baie om te doen.
Jill R. - 15th May 2021
staying in Clanwilliam, Western Cape
Surrounding country spectacular. Rock art amazing. We sensed security may be a challenge in some parts.
Willem D. - 15th May 2021
staying in Stellenbosch, Western Cape
Baie mooi met sy omringde berge en die klomp wynplase 'n bonus.
Caroline H. - 15th May 2021
staying in Paternoster, Western Cape
Having never stayed over in Paternoster before, we thoroughly enjoyed out stay and highly recommend De See Kat Restaurant, we had a superb anniversary dinner there!
Marianna V. - 15th May 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Asemrowend.
Bernice E. - 15th May 2021
staying in Witsand, Western Cape
Witsand is ons as gesin se tiepe van wegbreekplek. Ons verkies Witsand 100%.
Deon R. - 15th May 2021
staying in Paternoster, Western Cape
Beslis een van my gunstelingplekke.
Madeleine B. - 14th May 2021
staying in Knysna, Western Cape
Beautiful, wow.
Abigail B. - 14th May 2021
staying in Yzerfontein, Western Cape
Lovely small town, well-kept with good facilities, great beach, and more activities than you might expect!

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]