Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.56 out of 5 based on 30787 reviews.
Maretha L. - 28th October 2019
staying in Calitzdorp, Western Cape
Pragtige dorp. Bid dat dit gou sal reën en droogte gebreek sal word. Ons het die buitelugkonsert (Tribute to Andrew Lloyd Webber) by die Celebratio-plaas baie geniet.
Toni Z. - 28th October 2019
staying in Stellenbosch, Western Cape
Lovely place to visit.
Edith P. - 28th October 2019
staying in Herold's Bay, Western Cape
The beach is worth a visit.
Kelly-ann M. - 28th October 2019
staying in Tulbagh, Western Cape
Klein dorpie, maar wat ons verwag het.
Riaan C. - 28th October 2019
staying in McGregor, Western Cape
Gaan eet gerus ontbyt by Fifty One. Dit is baie besonders!
Cheryl K. - 28th October 2019
staying in Hermanus, Western Cape
Sal altyd my eerste keuse wees vir wegbreek. I just love the place and his people.
Annelize T. - 28th October 2019
staying in Breede River Valley, Western Cape
Plek is asemrowend.
Sunet D. - 28th October 2019
staying in Worcester, Western Cape
Pragtige dorp. Baie om te doen.
Elize K. - 28th October 2019
staying in Agulhas, Western Cape
Dis baie mooi en ons is baie lief vir die omgewing. Alles is mooi skoon en netjies en goed versorg! Dis 'n wonderlike plek met 'n baie lekker vakansie atmosfeer! Die vuurtoring is beautiful.
Maryna W. - 28th October 2019
staying in Stellenbosch, Western Cape
Busy suburb.
Hannes H. - 28th October 2019
staying in Sea Point, Western Cape
Beste plek om 'n vakansie-vibe te kry!
Elaine M. - 28th October 2019
staying in Hemel-en-Aarde Valley, Western Cape
Ek is so bly my dogter het in die omgewing getrou!
Kim S. - 28th October 2019
staying in Table View, Western Cape
The area is growing so quickly, it is so beautiful, the ocean, surf, sand and the bonus of shopping. It is like being on a tropical island, but with lots of malls! Everything you need is at your fingertips, we love Table View.
Leslie P. - 28th October 2019
staying in Port Owen, Western Cape
This was our first visit to Port Owen and we thoroughly enjoyed the long weekend. A visit to the Marina and Charlie's Brew is a must. Loved watching the anglers at Laaiplek as well.
Yolandé I. - 28th October 2019
staying in Bloubergstrand, Western Cape
Pragtige skoon gedeelte in ons land.
Renette V. - 28th October 2019
staying in Struisbaai, Western Cape
Altyd 'n vriendelike dorp met met alles wat mens nodig het!
Elize B. - 28th October 2019
staying in Jacobs Bay, Western Cape
Rustig vir die siel.
Andre B. - 28th October 2019
staying in McGregor, Western Cape
All the locals are extremely friendly and focused on customer service. We had a great time at all the venues we visited.
Ilze K. - 28th October 2019
staying in Die Boord, Western Cape
Baie netjiese woonbuurt naby middedorp en hoofroetes.
Lulu T. - 28th October 2019
staying in Paarl, Western Cape
Pragtige historiese plek naby alles.
Elroy A. - 28th October 2019
staying in Lamberts Bay, Western Cape
Restaurants very limited. Not many options.
Adrian K. - 28th October 2019
staying in Campher's Drift, Western Cape
Die omgewing is baie rustig, geen onnodige geraas nie.
Bennie D. - 28th October 2019
staying in Strand, Western Cape
Beste plek vir 'n lekker vakansie.
Jeanne-marie C. - 28th October 2019
staying in Gordon's Bay, Western Cape
Pragtig en nie te ver van sentraal-geleë besienswaardighede nie. Restaurante en kroeë is fantasties.
Haylee V. - 28th October 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Paternoster is my gunsteling plek na laas naweek.
Allen G. - 28th October 2019
staying in Worcester, Western Cape
Didn't go to Worcester, but the scenery and wine tasting venues in the local area are great!
Susanna K. - 28th October 2019
staying in Langebaan, Western Cape
Rustige omgewing en pragtige strand. Veilig en toeganklik vir kinders.
Myrtle H. - 28th October 2019
staying in Sedgefield, Western Cape
Kon nie glo die dorp is so skoon en netjies nie. Restaurante is uit die boeke. Sal beslis weer daar gaan vakansie hou!
George C. - 28th October 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Altyd lekker.
Gerrit S. - 28th October 2019
staying in Doringbaai, Western Cape
Rustig en stil.
Annamie N. - 28th October 2019
staying in Grabouw, Western Cape
Ons is gaande oor die omgewing en al die ontwikkeling. Puik.
Francois S. - 28th October 2019
staying in Tulbagh, Western Cape
Vriendelike mense.
Gerrie J. - 28th October 2019
staying in Saldanha, Western Cape
Stil en rustige Wes-Kaapse dorpie.
Hazel V. - 28th October 2019
staying in Mossel Bay, Western Cape
Beste vakansiedorp ooit!
Christoff V. - 28th October 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Paternoster is klein genoeg om 'n wegbreek van die gedruis te beleef. Die mense is vriendelik en behulpsaam.
Joleen S. - 28th October 2019
staying in Tulbagh, Western Cape
Baie om te sien. Kon die warmte en vriendelikheid van die mense voel in die plek. Het baie ervaar deur by verskillende plekke in Tulbagh te stop.
Pam S. - 28th October 2019
staying in Robertson, Western Cape
Adventurous, we're definitely coming back to explore more of what Robertson has to offer!
Marianna J. - 28th October 2019
staying in Caledon, Western Cape
Rustige klein dorpie.
Jay-dee L. - 28th October 2019
staying in Witsand, Western Cape
'n Hengelaar se droom.
Jacobus P. - 28th October 2019
staying in Lamberts Bay, Western Cape
Vir die persoon wat lekker wil gaan rus en kop skoonmaak, is Lambertsbaai die plek. Immers daar gebore en sal altyd my wortels daar gaan optel.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com