Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.58 out of 5 based on 40659 reviews.
Nadia K. - 5th April 2021
staying in Little Brak River, Western Cape
Ek dink dit is 'n pragtige gebied en ook baie veilig vir mnse wat daar bly maar as jy van 'n ander gebied kom sal jy nie veilig voel met voertuie wat in die straat moet staan nie. Vriendelike mense.
Clive W. - 5th April 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
Clean. Very nice town.
Henry A. - 5th April 2021
staying in Beaufort West, Western Cape
Ek het al van die sestigerjare daar gekuier by familie van ons, natuurlik deesdae verval baie plekke en dis net veral die hoofstraat wat vir my baie vuil was met aankoms maar dis in baie groot dorpe en 'n probleem, verder was ons baie gelukkig daar.
Mark A. - 5th April 2021
staying in Gansbaai, Western Cape
Uitstekende plek om te besoek en sal graag weer wil besoek. Dankie julle.
Veronica J. - 5th April 2021
staying in Hermanus, Western Cape
Any travelers dream place lots to see.
Belinda S. - 5th April 2021
staying in Bredasdorp, Western Cape
Dorp is skoon en mense vriendelik.
Romeo C. - 5th April 2021
staying in Hermanus, Western Cape
Feels like another country, lovely place to visit. Friendly people.
Roxanne H. - 5th April 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
Baie mooi strand gebied en uitsig.
Pieter B. - 5th April 2021
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Ervaar ongelukkig die uitwerking van Covid.
Jayden B. - 5th April 2021
staying in Knysna, Western Cape
Asemrowend mooi.
Jayden B. - 5th April 2021
staying in Mossel Bay, Western Cape
Asemrowend mooi
Marlene S. - 4th April 2021
staying in Swellendam, Western Cape
Baie netjiese dorp met historiese plekke. Goeie basis vir omligende dagtoere. Baie gesellige en gasvrye mense.
Giradot B. - 4th April 2021
staying in Stellenbosch, Western Cape
Mense moet asb hulle maskers dra! Veral saans in Dorpstraat!
Ryno S. - 4th April 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Verkeer is net nag.
Willem V. - 4th April 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Kaapstad stel nooit teleur nie.
Elmana B. - 4th April 2021
staying in Robertson, Western Cape
Baie onvriendelike mense. Met my eerste besoek aan Robertson stop ons met aankoms by die padstal “Affie Plaas” om 16:45. Ons stap die padstal binne en begin lekker rondkyk en vind dit 'n baie aangename padstal. Die eienaar kom 16:55 na ons toe en vra ons om asb. te gaan betaal want die werkers se vervoer wag vir hulle. Dit was opvallend dat sy vrou die persoon is wat die kassier was. Ons het dit baie onbeskof gesien, want daar was geen werkers betrokke by ons besoek nie.
Marinda P. - 4th April 2021
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Oudtshoorn sal ons weer sien. Twee dae was te min om die dorp en al sy besienswaardighede heeltemal te geniet.
Andre G. - 4th April 2021
staying in Beaufort West, Western Cape
Baie mooi ou Karoo-dorpie.
Ben W. - 4th April 2021
staying in Saldanha Bay Local Municipality, Western Cape
Seems very good.
Truter C. - 4th April 2021
staying in Still Bay, Western Cape
Best holiday town I’ve ever been to. I’ll live in Stilbaai anytime.
Jan B. - 4th April 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Sal in die kleiner dorpies wil bly.
Delene D. - 4th April 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Kaapstad hoef nie terug te staan vir enige plek ter wêreld nie en kan enige tyd met die beste vergelyk word!
Chris N. - 4th April 2021
staying in Saldanha Bay Local Municipality, Western Cape
Goeie indruk op ons gelaat.
Fatima F. - 4th April 2021
staying in Gansbaai, Western Cape
Lovely little dorpie! I will definitely go back there. I even tried my hand at fishing and threw in my first line during our short stay in Gansbaai. Needless to say, the sinker attached to the fishing rod hit my stepson on his elbow instead of the water, but my next throw was better! I did not catch anything however, just pulled in seaweed.
Richelieu V. - 4th April 2021
staying in Witsand, Western Cape
Mooi rivier en baie plekke om boot in water te sit.
Antoinette R. - 4th April 2021
staying in Betty's Bay, Western Cape
Pragtige, rustige dorpie.
Annette M. - 4th April 2021
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Wonderlik!
Erna W. - 4th April 2021
staying in Still Bay, Western Cape
Stilbaai is pragtig langs die Goukourivier en die see, met ou huise op stilte en nog met groen plantegroei, anders as die ander kusdorpe wat groot glaspaleise toelaat, wat alle plantegroei vervang het. Daar is 'n interessante klein museum met inligting oor Blombos Grot-uitgrawings en 'n palinggat, waar mens om 11:00 die palings kan voer. Daar is etlike visrestaurante met 'n mooi uitsig oor die see. Daar is wandelpaaie en mens voel veilig.
Lynn S. - 4th April 2021
staying in Paternoster, Western Cape
One thing we noticed, was all the litter on the beach in Paternoster. It would be great if the municipality did regular clean ups of the beach. We also missed seeing the boats standing on the beach, which, in previous trips were there. Other than that, we love going to Paternoster and will definitely be back.
Cara G. - 3rd April 2021
staying in Kleinmond, Western Cape
'n Pragtige en rustige klein dorpie.
Cheryl S. - 3rd April 2021
staying in Mossel Bay, Western Cape
Love it!
Mars D. - 3rd April 2021
staying in Pearly Beach, Western Cape
Baie lekker as jy wil afskakel, en naby genoeg aan groter dorpe soos Hermanus.
Franscois E. - 3rd April 2021
staying in Cape Town, Western Cape
Die mooiste mooiste Kaap. Altyd lekker om daar te kuier en als te sien werk. Paaie is in 'n goeie toestand en dit is baie skoon.
Ina B. - 3rd April 2021
staying in Saldanha Bay Local Municipality, Western Cape
Als is baie netjies. Kan sien jul is trots op jul dorp.
Karien P. - 3rd April 2021
staying in Pringle Bay, Western Cape
A great beach, with great swimming and bodyboarding. Beautiful walks up the mountain with fynbos all around.
Karen G. - 3rd April 2021
staying in Victoria Bay, Western Cape
Die strand is lekker. Tot die mense wat in die winkels werk is vriendelik. Wens net dat die mensdom meer om gee vir die natuur en dit skoon hou.
Alan K. - 3rd April 2021
staying in Witsand, Western Cape
Will definitely go again.
Nina P. - 3rd April 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
Beach is great and there are lovely walks around Cape Agulhas and a variety of options for restaurants.
Clive W. - 3rd April 2021
staying in Struisbaai, Western Cape
A must see is the light house, the shipwreck and the shipwreck museum in Bredasdorp.
Sharon V. - 3rd April 2021
staying in Paternoster, Western Cape
Lyk of hulle net op die super ryk fokus

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]