Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.56 out of 5 based on 32082 reviews.
Sandra S. - 21st October 2019
staying in Strand, Western Cape
Strand is wonderlike bestemming vir rustige vakansie. Ook sentraal om omliggende dorpe te besoek.
Dan D. - 21st October 2019
staying in Mossel Bay, Western Cape
It is a great holiday destination with lovely beaches.
Ricardo H. - 21st October 2019
staying in Blanco, Western Cape
My verwagtinge oortref aangesien ek vantevore verneem het van sosiale uitdagings daar.
Letitia S. - 21st October 2019
staying in Bloubergstrand, Western Cape
Mooiste strand met die mooiste see-uitsig en Tafelberg en Robbeneiland, sal enige tyd weer daar bly. Baie veilig!
Niel D. - 21st October 2019
staying in Fish Hoek, Western Cape
Vishoek self het vir my 'n bietjie agteruit gegaan, maar dit was nog steeds lekker om op die strand te gaan stap. Ons uitstappies Kalkbaai toe was egter baie lekker, want daar is definitief genoeg om te doen, te sien en plekke om te eet.
Fanie V. - 21st October 2019
staying in Blouwater Bay, Western Cape
Lekker as jy naby Weskus day trips will doen.
Beryl M. - 21st October 2019
staying in Mossel Bay, Western Cape
Vriendelike mense.
Suzanne S. - 21st October 2019
staying in Durbanville, Western Cape
Alles wat mens nodig het is in Durbanville. Mooi omgewing.
Petra N. - 21st October 2019
staying in Melkbosstrand, Western Cape
Lekker vakansiedorp. Skoon en netjies.
Soreta S. - 21st October 2019
staying in Great Brak River, Western Cape
Groot Brakrivier is 'n bestemming vir enige iemand. Daar is soveel om te doen en die dorp is skoon, netjies en almal is vriendelik. Ons het heerlik geëet by Seeplaas, die ander hoogtepunt was die heerlike vars vis en tjips by 'n klein winkeltjie met die naam van Seemeeu Vis en Chips.
Priscilla S. - 21st October 2019
staying in Heatherlands, Western Cape
Dis een van die rustigste en pragtigste boomryke gebiede wat ek al besoek het.
Mark L. - 21st October 2019
staying in Heatherlands, Western Cape
A destination worthy of coming back to!
Pauli W. - 21st October 2019
staying in Bonnievale, Western Cape
Nog een van die weggesteekte juweeltjies. Hoop dit bly so!
Joanne C. - 21st October 2019
staying in Struisbaai, Western Cape
Vriendelike mense, mooi area, stil en ons kon stap na die see.
Gregory I. - 21st October 2019
staying in Langebaan, Western Cape
Natuurskoon, vars lug. Ons is verlief op Langebaan.
Pierrre F. - 21st October 2019
staying in Gordon's Bay, Western Cape
Ons is baie lief vir die omgewing en was heerlik sentraal na Kaapstad, Simonstad en Hermanus.
Debbie R. - 21st October 2019
staying in Pringle Bay, Western Cape
Such a lovely little town, I hope they never get rid of the dirt roads, love them!
Annerine R. - 21st October 2019
staying in Jongensfontein, Western Cape
Baie veilig en vriendelik.
Selina D. - 21st October 2019
staying in Table View, Western Cape
It's very lively at night for those who like the night life, prices a tiny bit expensive in the surrounding shops though.
Leigh M. - 21st October 2019
staying in Rawsonville, Western Cape
Amazing valley to enjoy premium wines. Loved Jason's Hill Estate.
Ferdian H. - 21st October 2019
staying in De Doorns, Western Cape
Ek dink vir die persoon wat dit baie rustig verkies is dit perfek, maar nie vir die jonger geslag nie.
Jacky F. - 21st October 2019
staying in Velddrif, Western Cape
Dis my aftreeplekkie eendag.
Victoria R. - 21st October 2019
staying in Hemel-en-Aarde Valley, Western Cape
Not close enough to the Hemel & Aarde Wine Route.
Mary M. - 21st October 2019
staying in West Coast, Western Cape
If you are wanting to see flowers, do it before October. We were disappointed that the flowers were already dead, but it was due to the lack of rain in the area. If we had had more time we would have travelled further North to Clanwilliam, but we only had two days so we got as far a Citrusdal. Great fun and lots of interesting villages along the way. We loved the Marmalade Cat in Darling.
Kobus D. - 21st October 2019
staying in Gordon's Bay, Western Cape
Baie mooi plek en goed geleë. Alles is om en by 'n uur weg van alles af.
Hendrik D. - 21st October 2019
staying in Still Bay West, Western Cape
Stilbaai is 'n baie mooi, skoon, vriendelike en veilige dorp om in vakansie te hou. Sal graag weer besoek in die toekoms.
Annemarie V. - 21st October 2019
staying in St James, Western Cape
Lieflike plek.
Alexia M. - 21st October 2019
staying in Prince Albert, Western Cape
Very hot and dry, but so beautiful and charming, will definitely return!
Kenny M. - 21st October 2019
staying in Newlands, Western Cape
Awesome leafy suburb, well located for business in the Southern Suburbs.
Viola J. - 20th October 2019
staying in Mossel Bay, Western Cape
Rustige dorp.
Chris L. - 20th October 2019
staying in De Rust, Western Cape
'n Moet om te besoek!
Kobus P. - 20th October 2019
staying in De Rust, Western Cape
Pragtige dorp. Rustig en skoon. Net jammer van die talle kinders wat bedel.
Tash P. - 20th October 2019
staying in Greyton, Western Cape
Awesome little historical town!
Dan D. - 20th October 2019
staying in Gordon's Bay, Western Cape
It has great beaches and is a good holiday destination.
Mariëtte D. - 20th October 2019
staying in Southern Suburbs, Western Cape
Ek het daardie area gekies vanweë 'n nabygeleë konferensie. Maar ideaal geleë - naby aan Kaapstad.
Ferdie V. - 20th October 2019
staying in Jongensfontein, Western Cape
Pragtig.
Lucille R. - 20th October 2019
staying in Yzerfontein, Western Cape
My eerste keer in Yzerfontein, maar was vriendelik verras. Pragtige en rustige seedorpie.
Elna S. - 19th October 2019
staying in Constantia, Western Cape
Soveel om toeriste te bied.
Christian K. - 19th October 2019
staying in Montagu, Western Cape
Was beïndruk met die netheid van die dorp en hoe die geboue netjies en in 'n goeie toestand is.
Helen S. - 19th October 2019
staying in Montagu, Western Cape
Very nice and clean town.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com