Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.56 out of 5 based on 30787 reviews.
Ben V. - 22nd January 2019
staying in Witsand, Western Cape
Pragtige kusdorpie.
Willem L. - 22nd January 2019
staying in Agulhas, Western Cape
Die weer was nie te lekker nie. Dit was koud en nat toe ons die Vrydag daar aankom. Ons kon toe nie die plek lekker bekyk nie. Die aand het ons heerlike vars seekos by Die Zuidste Kaap Restaurant geniet en in die middel van die somer by 'n warm kaggelvuur gesit. Buite was dit koud, winderig en nat. Ons sal baie graag weer wil kom en 'n bietjie langer vertoef, miskien dan in 'n selfsorg plek. Daar is baie besienswaardighede en geskiedkundige plekke wat ons nie besoek het nie.
Alta J. - 22nd January 2019
staying in Calitzdorp, Western Cape
Lekker Karoodorp met snuffelwinkels en eetplekke en paaie in omgewing om te ry.
Louis H. - 22nd January 2019
staying in Fish Hoek, Western Cape
Vishoek is by Kalkbaai en omliggende strandgebiede waar interessante plekkies en restaurante besoek kan word.
Jacques K. - 22nd January 2019
staying in George, Western Cape
Lieflike dorp, Van Rensburg's slaghuis 'n moet om te besoek vir 'n lekker braai!
Jacques K. - 22nd January 2019
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Bly 'n mooi plek, maar soos alle ander toeriste dorpe in SA word als geprys vir die oorsese toeriste mark.
Frans En Rennie V. - 22nd January 2019
staying in Durbanville, Western Cape
Ons kuier baie in Durbanville by Die Boer Teater! Dorp skoon en netjies en lyk tog of dit ook veilig is!
Karen L. - 22nd January 2019
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Oudtshoorn is a great little country town. But has all the amenities you need. There are many things to do, not just the caves and ostrich farms. We could have stayed longer.
Leonard B. - 22nd January 2019
staying in Herold's Bay, Western Cape
Dis nou regtig hemel op aarde.
EĆ«rleth S. - 22nd January 2019
staying in Herold's Bay, Western Cape
My kinders was jare gelede daar en hul dink dis een van die mooiste plekke waar hul al was, voel veilig om in die aand op strand te gaan stap, ons sal weer as gesin daar wil tyd gaan deurbring.
Mansoer R. - 22nd January 2019
staying in Still Bay West, Western Cape
Bietjie ver uit my dorp Paarl, maar definitief die moeite en geld werd. Ek beweeg gereeld rond so ek sien genoeg plekke, maar vir nou is Stilbaai no.1.
Jacques S. - 22nd January 2019
staying in Knysna CBD, Western Cape
Dit is 'n baie skoon plek.
Chriszel E. - 22nd January 2019
staying in Citrusdal, Western Cape
Die dorp op 'n Saterdag word nie aanbeveel nie!
Sone N. - 22nd January 2019
staying in George, Western Cape
Beautiful campus!
Deonette S. - 22nd January 2019
staying in McGregor, Western Cape
Pragtige mooi dorpie.
Mauritz B. - 22nd January 2019
staying in Still Bay West, Western Cape
Mooi.
Lucille V. - 22nd January 2019
staying in Strand, Western Cape
Dit breek nogal die Strand se beeld wanneer die publiek dit so bemors gedurende die feesdae op mense se voorstoepe kampeer en die gemors op sypaadjies los.
Yvette P. - 22nd January 2019
staying in Herold's Bay, Western Cape
Heroldsbaai is diep in my hart, hier het ek as kind saam met my grootouers gekom en dit is nog steeds vir my die beste strand ooit.
Liezel V. - 22nd January 2019
staying in Brackenfell, Western Cape
Die omgewing het my hart gesteel.
Murray W. - 21st January 2019
staying in Velddrif, Western Cape
Dit is 'n lekker stil en mooi plekkie, om net lekker te kan rus.
Louis K. - 21st January 2019
staying in Plettenberg Bay, Western Cape
So much to do in Plett! Wonderful place.
Brenda S. - 21st January 2019
staying in Sedgefield, Western Cape
Ek het al baie kere op die N2 snelweg daar verbygery, maar nog nooit die dorp werklik besoek nie. Ek was nogal aangenaam verras oor die dorp. Ek moet se dit is veilig om te swem in die lagoon en die seelewe het my werklik ook verbaas, ek het dit nogal geniet. Die dorp het 'n goeie atmosfeer en ek het veilig gevoel. Sedgefield sal my beslis weer sien.
Mauritz B. - 21st January 2019
staying in Myoli Beach, Western Cape
Pragtig en die lagoon is heerlik om in te swem.
Karin D. - 21st January 2019
staying in The Island, Western Cape
We enjoyed it and did all our swimming and fun on the island, fell in love with Sedgefield.
Theresa C. - 21st January 2019
staying in Strand, Western Cape
Miskien nie die beste swemstrand nie, maar heerlike weer en nie so mal besig soos die meer gewilde strande. Kinders kon heerlik in die sand speel en ons kon ontspan. Alles is naby en kan na gestap word.
Lorraine R. - 21st January 2019
staying in Dana Bay, Western Cape
Pragtige skoon strande en dorpie. Ons het oral veilig gevoel.
Willem P. - 21st January 2019
staying in Santos Bay, Western Cape
Lekker swem-area.
Arno B. - 21st January 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Heerlike Weskus dorp vir vakansie.
Diana W. - 21st January 2019
staying in Paarl, Western Cape
Pragtige dorp.
Barry L. - 21st January 2019
staying in Hartenbos, Western Cape
Baie mooi gemaak by ATKV ontspanningsoord.
Wilrozet S. - 21st January 2019
staying in Hermanus, Western Cape
So andersheid aan die plek. Smaak my geboue spesiaal ontwerp om Hermanus 'n entjie beter te maak.
Martie W. - 21st January 2019
staying in Still Bay West, Western Cape
Liefdevolle, vreedsame, rustige plek. Dorp is baie netjies en al sy mensies so vriendelik.
Wirie R. - 21st January 2019
staying in Still Bay East, Western Cape
Dit is baie netjiese dorp met heerlike staproetes en lekker vars vis by die hawe.
Liana M. - 21st January 2019
staying in Bredasdorp, Western Cape
Mooi skoon, veilige dorp.
Charl-pierre E. - 21st January 2019
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Mooi dorp.
Chris M. - 21st January 2019
staying in Greyton, Western Cape
Greyton is a great place if you need to rest. A very pretty town with a great little market every Saturday morning. Here you can purchase anything from a hatpin made in 1800 to fresh tomatoes, biltong, fudge and shortbread. Walking though the town there are many delightful discoveries to be made ranging from bizarre art to lovely scenery. On Sunday, though, much of the ambience was spoilt by noisy bikers doing there breakfast runs into Greyton.
Natasja P. - 21st January 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Lovely small town to take a relaxing break from the hustle and bustle.
Leon K. - 21st January 2019
staying in Britannica Heights, Western Cape
Die massiewe rotsblokke wat die omgewing versier lewer 'n indrukwekkende skouspel.
Bertie V. - 21st January 2019
staying in Blouwater Bay, Western Cape
Kan aanbeveel.
Louzetta L. - 21st January 2019
staying in Paternoster, Western Cape
Onveilig.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com