Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.56 out of 5 based on 30452 reviews.
Peter J. - 27th November 2018
staying in Tokai, Western Cape
Waarde vir geld.
Gay J. - 27th November 2018
staying in Hermanus, Western Cape
We were lucky to see 2 whales. It is safe to walk or run. There are plenty of restaurants. We ate at Ocean Basket, good food & value for money. We also had lunch at Bien Tang restaurant on the rocks. Food good but service got slower as they became busier. There are lots of little shops with a variety of clothes & souvenirs to browse through.
Jean-pierre V. - 27th November 2018
staying in Montagu, Western Cape
Mooi dorp baie pm te doen. Grondpaaie in die omgewing is baie pret met die motorfietse.
Terence V. - 27th November 2018
staying in Greyton, Western Cape
Vir my as 'n natuurliefhebber, digter en selfgemaakte kunstenaar ervaar ek 'n tipe bekoring in Greyton wat geen stad ooit kan bied nie. Ek is 'n Worcesterriet van geboorte en Greyton se geboue, tuine en algemene atmosfeer herinner my sterk aan ongeveer sestig jaar gelede toe ek as kind in Worcester se "informele nedersetting" groot geword het.
Patricia D. - 27th November 2018
staying in Worcester, Western Cape
What can I say my hometown has got really nice locations, please visit.
Marizanne P. - 27th November 2018
staying in Riebeek West , Western Cape
As jy 'n naweek weg van die stad se gedruis wil hê, is Riebeeck Kasteel en Riebeeck Wes perfek. Riebeeck Wes is stil, en bied die nodige sielsrus om te ontspan van die stad se gejaag.
Rita N. - 27th November 2018
staying in Hout Bay, Western Cape
Mooiste uitsigte wat ek al gesien het langs Chapman's Peak.
Simoné D. - 27th November 2018
staying in Hermanus, Western Cape
Hermanus is 'n ongelooflike mooi plek en almal is vriendelik.
Michaela B. - 27th November 2018
staying in Hoog-En-Droog, Western Cape
Paarl is a village along 1 street with quite some traffic. The surroundings are nice though, serves as a good base.
Manda-mari H. - 27th November 2018
staying in Kommetjie, Western Cape
Lieflike klein kus dorpie met plat op die aarde mense met uitstekende eetplekke en staproetes.
Hester H. - 27th November 2018
staying in Struisbaai, Western Cape
Dit was heerlik.
Cobus P. - 27th November 2018
staying in Beaufort West, Western Cape
Die dorp is mooi en netjies en vol geskiedkundige plekke. Idiaal gelee vir 'n oorslaapplek op pad kaap toe.
Johan V. - 27th November 2018
staying in Newlands, Western Cape
Pragtige veilige area met baie om te doen. Sportgeriewe en shopping vir almal by Cavendish Square. Wonderlike restaurante en lekker sentraal.
Jennifer I. - 27th November 2018
staying in Sandbaai , Western Cape
Sandbaai is 'n baie rustige plek en ons het dit baie geniet daar.
Louwrensa T. - 26th November 2018
staying in Beaufort West, Western Cape
Goeie oornagbestemming.
Deidre G. - 26th November 2018
staying in Die Voor Bay, Western Cape
Gerieflik en gemaklik!
Ju-maé K. - 26th November 2018
staying in Yzerfontein, Western Cape
Rustig en mooi.
Marlene H. - 26th November 2018
staying in Prince Alfred Hamlet, Western Cape
Ek is daar gebore en getoë....5-ster plek!
Natasha K. - 26th November 2018
staying in Paternoster, Western Cape
Mense baie vriendelik en behulpsaam.
Anneline J. - 26th November 2018
staying in Caledon, Western Cape
Other entertainment besides the casino would be nice.
Bennita K. - 26th November 2018
staying in Langebaan, Western Cape
Rustige dorpie.
Goedele V. - 26th November 2018
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Al die attraksies en winkels maak 5 uur toe. Gelukkig bly die restourante langer oop.
Petra F. - 26th November 2018
staying in Bloubergstrand, Western Cape
Baie lekker plek om vakansie te hou.
Philip V. - 26th November 2018
staying in Wilderness, Western Cape
'n Baie lekker toerismebestemming met goeie fasiliteite en lekker watersportgeleenthede. 'n Besonderse rustige, klein dorpie, maar naby genoeg aan George as jy die behoefte aan 'n mall het!
Jeanette R. - 26th November 2018
staying in Pearly Beach, Western Cape
Rustig.
Paul D. - 26th November 2018
staying in Yzerfontein, Western Cape
Uitstekend en baie netjies. Baie om te doen en te ondersoek.
Corneli A. - 26th November 2018
staying in Paarl, Western Cape
Baie oulike dorp met baie geskiedenis.
Jacques L. - 26th November 2018
staying in Wilderness, Western Cape
Die beste deel van die Tuinroete.
Andy G. - 26th November 2018
staying in Infanta, Western Cape
Infanta has little in the way of restaurants, shops and bars, so you need to bear this in mind when staying there.
Tatenda J. - 26th November 2018
staying in Table View, Western Cape
Its a place to be.
Claudi D. - 26th November 2018
staying in Welgemoed, Western Cape
Beautiful suburb with a small shopping mall within walking distance. Durbanville Hills Wine Farms with their beautiful views and vineyards are a stones throw away.
Lana K. - 26th November 2018
staying in Milnerton, Western Cape
Goed geleë as jy in die stad of by die lughawe wil uitkom.
Monica V. - 26th November 2018
staying in Langebaan, Western Cape
Goeie bestemming vir enige sport wat wind vereis, want die wind hou nie op met waai nie.
Danie F. - 26th November 2018
staying in Dwarskersbos , Western Cape
Ek ken Dwarskersbos al sedert my kinderjare. Die nuwe Dwarskersbos soos mens hom vandag beleef, is nou maar net nie dieselfde as vroeër jare nie, maar nouja, mens moet maar met veranderende tye saamleef.
Elna S. - 26th November 2018
staying in Table View, Western Cape
Beste plek wat ons nog besoek het. Van daar tot in Melkbos.
Veronica B. - 26th November 2018
staying in Paternoster, Western Cape
I love the place. Even looked at buying property there for our retirement.
Roegshana E. - 26th November 2018
staying in Swellendam, Western Cape
Beautiful town, loved it! Wish I had more time to explore, next time.
Alicia E. - 26th November 2018
staying in Voëlklip, Western Cape
Stap gerus by een van die voetpaadjies in die berg of besoek die markie op 'n Saterdagoggend.
Anslin J. - 26th November 2018
staying in Mykonos, Western Cape
Baie nice om te kom en ontspan.
Carmen W. - 26th November 2018
staying in Ceres, Western Cape
What an awesome place for a getaway from the hustle and busy city life. Ceres, you will most definitely be seeing us again.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com