Verified Reviews of Western Cape

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Western Cape

Rated 4.52 out of 5 based on 20117 reviews.
Tracey V. - 29th September 2016
staying in Paternoster, Western Cape
Paternoster is beautiful.
Frikkie K. - 29th September 2016
staying in Calypso Beach, Western Cape
Calypso Beach is werklik asemrowend mooi en baie rustig met restaurante stap afstand van Lodges (Sal nie omgee om daar eiendom te besit nie).
Josef B. - 29th September 2016
staying in Bot River, Western Cape
That is quite a river!
Werner B. - 29th September 2016
staying in Tulbagh, Western Cape
Besoek die wynplase en maak verseker 'n draai by die Saronsberg Teater en Things I Love in die dorp.
Paul K. - 29th September 2016
staying in Swellendam, Western Cape
Pragtige dorp met soveel geskiedenis.
Theo O. - 28th September 2016
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Paaie moet herstel word.
Brenda G. - 28th September 2016
staying in Langebaan, Western Cape
We thoroughly enjoyed our brief stay in Langebaan. There were road works which led to a great deal of confusion but once complete the good roads will enhance the area. The scenery and of course the flowers are magnificent and Langebaan is nice and central. Good dining available and everything a traveller could wish for.
Callie K. - 28th September 2016
staying in Hermanus, Western Cape
Gorgeous town, worth visiting.
Daleen V. - 28th September 2016
staying in Hermanus, Western Cape
Die kombinasie van see, walvisse, berge, top-restaurante en wynplase sorg vir 'n baie spesiale ervaring.
Bertus M. - 28th September 2016
staying in Tulbagh, Western Cape
Baie mooi wêreld met die berge, wingerde en ander besienswaardighede, paaie ry lekker.
Ida D. - 28th September 2016
staying in Langebaan, Western Cape
Genoeg om te doen en sien in die omliggende omgewing.
Ida D. - 28th September 2016
staying in Paternoster, Western Cape
Lieflike bestemming en omliggende omgewing.
Drik H. - 28th September 2016
staying in Die Boord, Western Cape
Kort behoorlike eetplek vir aandete.
Andeli B. - 28th September 2016
staying in Tulbagh, Western Cape
Ons het die Murludi Hiking Trail gaan doen. Ons het die volle 10 km gestap. Dit was baie meer uitdagend as wat ons gedink het dit gaan wees, maar definitief die moeite werd! Die uitsig was ongelooflik! Ons het ontbyt geëet by Things I love en ons het baie lekker geëet! Ons kan nie wag om weer Tulbagh toe te gaan nie.
Margaret S. - 28th September 2016
staying in Tulbagh, Western Cape
Sal dit aan almal aanbeveel. 'n Moet vir enige reisiger. Goeie restaurant. Geluk aan die toeriste-organisasie.
Iwan B. - 28th September 2016
staying in Thesen Islands, Western Cape
Pragtige plek.
Elzanne N. - 27th September 2016
staying in Tulbagh, Western Cape
Pragtige dorpie met baie om te doen.
Marianne S. - 27th September 2016
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Oudtshoorn is 'n dorp wat 'n mens baie maklik kan geniet oor die vriendelikheid van die dorpsmense.
Biebies B. - 27th September 2016
staying in Oudtshoorn, Western Cape
Enige toeris se droom.
Chantal M. - 26th September 2016
staying in Franskraal, Western Cape
Fantastiese, rustige plek. Mooi skoon strande en ek het veilig gevoel om met my seun af te loop strand toe. Al die inwoners is vriendelik en mens voel sommer tuis.
Willem K. - 26th September 2016
staying in Vanrhynsdorp, Western Cape
Nie veel om te sien nie. Die omgewing is beter.
Valerie S. - 26th September 2016
staying in Hermanus, Western Cape
Sou graag meer dinge wou doen, maar het gevind dat dit vir die gewone mens onbetaalbaar duur is, soos byvoorbeeld die bote wat uitgaan om walvisse te kyk.
Joan A. - 26th September 2016
staying in Vanrhynsdorp, Western Cape
The purpose of our visit was to see the "flowers". We visited the Museum which we enjoyed. We enjoyed our meal in a local restaurant and the surrounding scenery is beautiful.
Corrie V. - 26th September 2016
staying in Table View, Western Cape
Die eetplekke is baie naby en die versoeking om almal te besoek was groot! Ons het orals heen gestap en van die lekkerste plekke ontdek.
Leon En Dorothy L. - 26th September 2016
staying in Vanrhynsdorp, Western Cape
Vol geskiedenis. Die kwekery is 'n moet. Eetplekke is skaars.
Rocky L. - 26th September 2016
staying in Paradise, Western Cape
Wonderlik.
Ria D. - 26th September 2016
staying in Paarl, Western Cape
Baie om te doen en die diens in winkels en restaurante baie goed en vriendelik.
Annie G. - 25th September 2016
staying in Big Bay, Western Cape
Ons hou van Big Bay, want alles is net so by mekaar en gerieflik Ek sou wel 'n swem area soos miskien 'n onderdak swembad vir vakansiegangers aanbeveel.
James S. - 25th September 2016
staying in Langebaan, Western Cape
Ons was ongelukkig daar terwyl daar aan die strate gewerk is, maar na voltooiing van die padwerke sal Langebaan nog beter wees as voorheen.
Magda G. - 25th September 2016
staying in Bredasdorp, Western Cape
Pragtige skoon dorp, sentraal geleë en vriendelike mense.
Emma S. - 25th September 2016
staying in Camps Bay, Western Cape
Super leuke plek om heen te gaan!
Petro S. - 24th September 2016
staying in Clanwilliam, Western Cape
Die dorpie Clanwilliam is verwaarloos en die paaie is sleg.
Fred B. - 24th September 2016
staying in Sandbaai , Western Cape
Pragtige plek, oorheers deur buitelandse besoekers wat pryse opjaag.
Etienne S. - 24th September 2016
staying in Hout Bay, Western Cape
Houtbaai bly een van ons gunsteling bestemmings in Kaapstad.
Marius O. - 24th September 2016
staying in Mykonos, Western Cape
Die hele omgewing is mooi en bied baie aan en sommige advertensies gebruik die naam Mykonos, maar is nie gedeelte van die klub nie. Ek glo hulle is almal goeie waarde vir geld, maar persoonlik dink ek om 'n plek binne Club Mykonos self te bespreek maak die ervaring net ekstra spesiaal.
Irene D. - 24th September 2016
staying in Brackenfell, Western Cape
Ek ken Brackenfell al my hele lewe lank. My ouma en oupa bly in die ou uitbreiding al vir jare en dus het ons groot geword daar. Dit is altyd lekker om terug te gaan na bekende plekke. Die feit dat alles naby mekaar is maak dinge baie makliker.
Gideon R. - 23rd September 2016
staying in Britannia Bay, Western Cape
Daar is baie min om te doen in Britannia Baai, maar as jy 'n boot het, is dit net die plek om te gaan.
Francis V. - 23rd September 2016
staying in Oudtshoorn, Western Cape
We enjoyed Cango Wild Ranch encounters with the animals. Wilgewandel restaurant's food is great. Not that far from George and Knysna. We went to the Knysna elephant park.
Roy B. - 23rd September 2016
staying in Oudtshoorn, Western Cape
In Oudshoorn is veels te zien en te doen.
Linette P. - 23rd September 2016
staying in Citrusdal, Western Cape
Die aantrekking van Citrusdal as toeristebestemming is opgesluit in die pragtige omgewing. Ons sal graag weer die gebied wil verken.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com