Verified Reviews of Worcester

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Worcester

Rated 4.14 out of 5 based on 154 reviews.
Cathrien B. - 11th May 2019
staying in Worcester
We love Worcester and its people!
Raven S. - 10th May 2019
staying in Worcester
Baie lekker dorp.
Hennie B. - 6th May 2019
staying in Worcester
Sal graag daar wou woon. Dorp is stil en rustig.
Terence H. - 30th April 2019
staying in Worcester
The Botanical Gardens is wonderful and the Kokerboom restaurant is very good.
Martie E. - 28th April 2019
staying in Worcester
Oulike plekkie.
Barend N. - 24th April 2019
staying in Worcester
Alle fasiliteite binne bereik, en naby aan wynroete en omliggende toerisme-aantreklikhede.
Siebert N. - 23rd April 2019
staying in Worcester
Geen negatiewe kommentaar nie.
Maylene M. - 23rd April 2019
staying in Worcester
Worcester is tops.
Linda B. - 16th April 2019
staying in Worcester
Pragtige natuurskoon met berge op jou voorstoep. Groot mall om al jou inkopies by te doen, indien nodig.
Louis S. - 14th April 2019
staying in Worcester
Pragtige berge en omgewing, goed geleë, puik restaurante en winkels.
Philip O. - 9th April 2019
staying in Worcester
In die omgewing van Worcester is daar redelik baie om te doen. Heelwat wynkelders wat kan besoek word vir wynproeë en of om sommer net lekker te gaan sit en iets te eet. Baie mooi omgewing.
Elna W. - 2nd April 2019
staying in Worcester
So lekker sentraal geleë om sommer 'n hele klomp plekke en dorpe te besoek!
Petro V. - 1st April 2019
staying in Worcester
Worcester is 'n pragtige plek.
Marcelle G. - 18th March 2019
staying in Worcester
People are extremely friendly and it seems like the town has quite a bit to offer with all their events coming up! Would love to visit again.
Marié W. - 13th March 2019
staying in Worcester
Mooiste ou dorpie, Pioniers Museum en sy toergids was 'n belewenis.
Sara P. - 12th March 2019
staying in Worcester
Worcester is die beste plek waar ek wil wees.
Magdalene S. - 19th February 2019
staying in Worcester
Warm, maar lekker.
Santie V. - 13th February 2019
staying in Worcester
Pragtige dorpie, wil voorkom of misdaad toeneem en mense waarsku teen diefstal.
Neels G. - 8th February 2019
staying in Worcester
Mooi dorp tussen pragtige berge.
Lionel H. - 4th February 2019
staying in Worcester
Rustig maar nie veel om te sien nie.
Wi W. - 4th February 2019
staying in Worcester
Pragtige plek met wonderlike plat op die aarde mense.
Stanley S. - 30th January 2019
staying in Worcester
We love Worcester.
Dirk U. - 14th January 2019
staying in Worcester
Verkeersprobleme in en om dorp. Spoedgrense op N1 wissel te veel. Dit is verwarrend.
Elsje B. - 8th January 2019
staying in Worcester
Pragtige omgewing!
Mrs Mejane O. - 4th January 2019
staying in Worcester
We had no challenges. We really liked the place.
Erika B. - 3rd January 2019
staying in Worcester
Naby genoeg aan Kaapstad en besienswaardighede. Pragtige omgewing.
Gerhard W. - 31st December 2018
staying in Worcester
Baie lekker wynplase!
Irene N. - 28th December 2018
staying in Worcester
Sou graag meer tyd wou hê om Worcester self te besigtig. Is so sentraal geleë dat alles naby is. Die Karoo Nasionale Tuin was ‘n besondere ervaring, al het ons net die kort staproete gedoen. Ongelooflike mooi omgewing.
Jacob Daniel D. - 22nd December 2018
staying in Worcester
Dit wil voorkom of misdaad nogal 'n probleem is in Worcester.
Hermann W. - 6th December 2018
staying in Worcester
Goed.
Patricia P. - 27th November 2018
staying in Worcester
What can I say my hometown has got really nice locations, please visit.
Amanda W. - 19th November 2018
staying in Worcester
Goed geleë en 'n miernes van bedrywighede.
Maria S. - 29th October 2018
staying in Worcester
Vreeslike mooi plekkie.
Elize G. - 23rd October 2018
staying in Worcester
My pa het familie gehad wat in Worcester gebly het en wou net weer 'n slag sien hoe dit daar lyk. Groot was my verrassing toe ek Trappestraat herken en ook die huis waar my pas se suster gebly het tot sy oorlede is 42 jaar gelede.
Trevor W. - 15th October 2018
staying in Worcester
We were there for a pool tournament, but not much to do there otherwise. A few dams for fishing if you have equipment. And some beautiful views of the mountains for sure. A proper shopping centre with all you need.
Elize V. - 8th October 2018
staying in Worcester
Nogal 'n mooi dorpie.
Keith G. - 16th September 2018
staying in Worcester
A very clean town!
Mieke B. - 22nd August 2018
staying in Worcester
Baie dag uitstappies in die area. Oulike eetplekke en natuurlik wynplase.
Angelique N. - 19th August 2018
staying in Worcester
Heerlike aandete geëet by Fowlers en die beste koffie gedrink by Cafe Hugo. Baie lekker Parkrun.
Magriet V. - 18th August 2018
staying in Worcester
Heerlike croissants by Daily Bread in die middedorp. Goeie diens ook!

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com