Verified Reviews of Worcester

All reviews have been left by TravelGround customers staying in Worcester

Rated 4.08 out of 5 based on 138 reviews.
Magdalene S. - 19th February 2019
staying in Worcester
Warm, maar lekker.
Santie V. - 13th February 2019
staying in Worcester
Pragtige dorpie, wil voorkom of misdaad toeneem en mense waarsku teen diefstal.
Neels G. - 8th February 2019
staying in Worcester
Mooi dorp tussen pragtige berge.
Lionel H. - 4th February 2019
staying in Worcester
Rustig maar nie veel om te sien nie.
Wi W. - 4th February 2019
staying in Worcester
Pragtige plek met wonderlike plat op die aarde mense.
Millicent S. - 30th January 2019
staying in Worcester
We love Worcester.
Dirk U. - 14th January 2019
staying in Worcester
Verkeersprobleme in en om dorp. Spoedgrense op N1 wissel te veel. Dit is verwarrend.
Elsje B. - 8th January 2019
staying in Worcester
Pragtige omgewing!
Mrs Mejane O. - 4th January 2019
staying in Worcester
We had no challenges. We really liked the place.
Erika B. - 3rd January 2019
staying in Worcester
Naby genoeg aan Kaapstad en besienswaardighede. Pragtige omgewing.
Gerhard W. - 31st December 2018
staying in Worcester
Baie lekker wynplase!
Irene N. - 28th December 2018
staying in Worcester
Sou graag meer tyd wou hê om Worcester self te besigtig. Is so sentraal geleë dat alles naby is. Die Karoo Nasionale Tuin was ‘n besondere ervaring, al het ons net die kort staproete gedoen. Ongelooflike mooi omgewing.
Jacob Daniel D. - 22nd December 2018
staying in Worcester
Dit wil voorkom of misdaad nogal 'n probleem is in Worcester.
Hermann W. - 6th December 2018
staying in Worcester
Goed.
Patricia P. - 27th November 2018
staying in Worcester
What can I say my hometown has got really nice locations, please visit.
Amanda W. - 19th November 2018
staying in Worcester
Goed geleë en 'n miernes van bedrywighede.
Maria S. - 29th October 2018
staying in Worcester
Vreeslike mooi plekkie.
Elize G. - 23rd October 2018
staying in Worcester
My pa het familie gehad wat in Worcester gebly het en wou net weer 'n slag sien hoe dit daar lyk. Groot was my verrassing toe ek Trappestraat herken en ook die huis waar my pas se suster gebly het tot sy oorlede is 42 jaar gelede.
Trevor W. - 15th October 2018
staying in Worcester
We were there for a pool tournament, but not much to do there otherwise. A few dams for fishing if you have equipment. And some beautiful views of the mountains for sure. A proper shopping centre with all you need.
Elize V. - 8th October 2018
staying in Worcester
Nogal 'n mooi dorpie.
Keith G. - 16th September 2018
staying in Worcester
A very clean town!
Mieke B. - 22nd August 2018
staying in Worcester
Baie dag uitstappies in die area. Oulike eetplekke en natuurlik wynplase.
Angelique N. - 19th August 2018
staying in Worcester
Heerlike aandete geëet by Fowlers en die beste koffie gedrink by Cafe Hugo. Baie lekker Parkrun.
Magriet V. - 18th August 2018
staying in Worcester
Heerlike croissants by Daily Bread in die middedorp. Goeie diens ook!
Kim H. - 13th August 2018
staying in Worcester
Worcester het ons baie verbaas. Ons het die hele dorp en omliggende areas besoek en besluit dat dit werklik 'n soveel meer is wat die oog kan sien. Kyk beslis met nuwe oë na die dorpie.
Jill V. - 1st August 2018
staying in Worcester
Worcester is the place to be.
Rita V. - 30th July 2018
staying in Worcester
Baie lekker plek.
Winton A. - 14th July 2018
staying in Worcester
Close to the mall and town. Nice and safe area where the Sune Self Accommodation is at.
Malindi M. - 12th July 2018
staying in Worcester
What a great and nice place to be.
Lizl W. - 8th July 2018
staying in Worcester
Amper alles wat jy benodig, kan jy hier kry.
Daleen S. - 30th June 2018
staying in Worcester
Lekker plattelandse atmosfeer. Die dorp is ooglopend skoon en die mense groet en is vriendelik.
Ayanda D. - 29th June 2018
staying in Worcester
Worcester is a very nice relaxing destination.
Charl V. - 27th June 2018
staying in Worcester
Worcester is 'n baie mooi dorp wat baie aan toeriste kan bied.
Danfred B. - 18th June 2018
staying in Worcester
Rustige dorp met vriendelike mense.
James K. - 11th June 2018
staying in Worcester
Op my lys van vakansie plekke. Baie om te doen en te sien.
Sean K. - 21st May 2018
staying in Worcester
Baie min selfsorgeenhede beskikbaar.
Gerrie B. - 21st May 2018
staying in Worcester
Baie goeie omgewing.
Lissetta V. - 19th May 2018
staying in Worcester
Convenient halfway stop to other destinations and easily accessible.
Rene K. - 14th May 2018
staying in Worcester
Daar is nie veel om te doen nie, maar kan Fowlers Grill vir seker aanbeveel as eetplek en die Mountain Mill Mall het fliek en eetplekke en genoeg winkels as jy wil uitkom en iets nodig het.
Janet V. - 7th May 2018
staying in Worcester
Worcester is 'n baie mooi plek. Is baie mal oor die berge en sy mense.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com