The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at @ Home JBay | TravelGround
+32

@ Home JBay

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 16 reviews for @ Home JBay
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Paul S - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul S
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs.

Gasvrye en uiters bedagsame eienaars wat ons ten alle tye gemaklik laat voel het.

Fredrika V - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fredrika V
On business

Gawe en vriendelike eienaars, het ons veblyf veraangenaam.

Die eenheid is goed toegerus, netjies en skoon. Alles wat ons kon nodig kry was daar, ons moes net kos koop.

Tanya N - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya N
On business

Absolutely amazing

The owner is absolutely lovely,. Friendly, she takes care of your needs. The place is very clean. I recommend this place to everyone.

@ Home JBay's response

Dear Tanya
Thank you for taking the time to write a review on our establishment.
It is of the upmost importance to us that our guests feel at home, happy and satisfied at all times.
It was great having the guys here and we hope that we can welcome you here again in the future.
Please stay safe.
Johan and Rina

@ Home JBay
Belinda S - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda S
With friends

A wonderful place to stay.

A home away from home, we thoroughly enjoyed our stay. Rina and Johan provided everything we needed. It's a short distance from the beach where one can safely walk. Highly recommend the accommodation!

@ Home JBay's response

Dear Belinda. Thank you for your feedback. We are glad you enjoyed your stay. It is very important to us that our guests feel welcome, comfortable and at home at all times. It was great having you here and we hope that we can welcome you here again in future. Stay safe. Johan and Rina

@ Home JBay
Lynette V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette V
With spouse/partner

The accommodation was fantastic. The place is very clean and the service exceptional.

The hosts of this place is just amazing. The place is super clean, so many extras were provided. Five star stay.

Charleigh W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charleigh W
Family with young children

Waarde vir geld.

Dit was my ours se 35 jaar huweliksherdenking en ons wou net Jeffs toe gaan vir wegbreek op kort kennisgewing. Daar was sjampanje in die yskas. Alles wat nodig was van melk tot olie tot speserye. Alles was baie netjies. Ons was bederf met oorgenoeg tuisgebakte beskuit en koekies vir koffie en tee.

Doreen A - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doreen A
Individual traveler

I extended my stay because it was so pleasant.

It is a delightful unit, nicely furnished, all the fittings and linen fresh and very clean. Very private, with a lovely garden courtyard. Rina takes so much trouble to make one feel at home and welcome. Nice little touches such as rusks and cookies. Full DSTV bouquet. I booked for 3 nights, and then extended my stay. I would love to return.

Marlize L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize L
Family with young children

Take us back.

Best family holiday to date. Aunt Rina went out of her way to ensure we had the best time while staying in Jeffreys Bay. We were spoiled with the best hospitality and the most delicious rusks and cookies. We definitely recommend @ Home # JBay because it truly feels like your own home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vat ons terug.

Beste gesinsvakansie tot op hede. Tannie Rina het uit haar pad gegaan om te verseker dat ons die lekkerste tyd ervaar terwyl ons in Jeffreysbaai gebly het. Ons was bederf met die beste gasvryheid en heerlikste beskuit en koekies. Ons beveel definitief @Home#JBay aan want dit voel voorwaar soos jou eie huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Solomon F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Solomon F
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs en aangename omgewing.

Die plekkie is baie netjies en goed toegerus. Ons het heerlik gebly. Baie dankie vir julle vriendelikheid. Rina ons het sommer tuis laat voel.

@ Home JBay's response

Beste Solomon
Ons waardeer julle terugvoer en is baie bly dat julle lekker gebly het en tuis gevoel het. Dit is vir ons baie belangrik dat ons gaste 'n goeie ervaring het, welkom en tuis voel. Dit was vir ons lekker om julle hier te hê en ons hoop dat julle weer in die toekoms hier by ons sal tuisgaan.
Mooi loop.
Johan en Rina

@ Home JBay
Lauret D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauret D
With friends

Eie plek net by die see. Puik.

Dis baie gerieflik en dit voel of jy by jou eie huis is, maar net by die see.

@ Home JBay's response

Liewe Lauret
Baie dankie vir jou terugvoer. Ons is bly dat die plek vir julle gerieflik was en dat julle lekker gebly het. Dit is vir ons belangrik dat ons gaste tevrede is en dit was heerlik om julle hier te hê. Ons hoop dat ons julle iewers in die toekoms weer hier sal kan ontvang en verwelkom. Mooi bly.
Oom Johan en Tannie Rina.

@ Home JBay
Johan B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

'n Baie aangename ervaring.

Ons is baie vriendelik ontvang, het dadelik tuis gevoel en ons verblyf in die netjiese, goed toegeruste huis geniet. Ons kan die huis as oornagbestemming of vir vakansie aanbeveel en sal beslis weer gaan.

@ Home JBay's response

Beste Johan,
Ons is baie bly om te hoor dat julle tuis gevoel en julle wegbreek hier by ons geniet het. Ons gaste se tevredenheid en gemak is vir ons baie belangrik. Dit was lekker om julle hier te hê en ons hoop om julle iewers in die toekoms weer hier te kan verwelkom.

Mooi loop.
Johan en Rina

@ Home JBay
Martie G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie G
With spouse/partner

Fantastic.

We had a good stay and enjoyed ourselves. Tannie Rina and Oom Johan really went out of their way to make us feel at home. Haven't experienced such hospitality and kindness in a long time. The place is really nice and tidy and mets all our needs. I would really recommend anyone to make use of them. They really make a lot of effort to make you feel at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasies.

Ons het regtig baie lekker gebly en gekuier. Tannie Rina en Oom Johan het regtig uit hulle pad gegaan om ons tuis te laat voel. Het lanklaas sulke gasvryheid en vriendelikheid beleef. Die plekkie is regtig baie mooi en netjies en het aan al ons behoeftes voldoen. Ek sal regtig enige iemand aanraai om gebruik van hulle te maak. Hulle doen regtig baie moeite om jou tuis te laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@ Home JBay's response

Liewe Martie. Dit was so lekker om julle hier te hê en ons is baie bly dat julle lekker gebly en tuis gevoel het, dit is vir ons ongelooflik belangrik dat ons gaste gelukkig en tevrede moet wees. Dankie dat julle die tyd geneem het om vir ons so 'n pragtige resensie te skryf. Ons hoop regtig dat julle weer in die toekoms hier by ons sal kom tuisgaan. Mooi loop. Oom Johan en tannie Rina.

@ Home JBay
Philip R - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip R
With spouse/partner

Wonderful, hospitable welcome, lovely bed, everything neat, fantastic!

We stayed 3 days and 3 nights in this beautiful, neat and cosy house with the most wonderful owners who made us feel at home. They spoiled us with sherry as soon as we arrived, cookies, rusks and many other facilities, too many to mention! We enjoyed it very very much and can recommend everyone to stay at @Home#JBay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike gasvrye ontvangs, heerlike bed, alles netjies, fantasties!

Ons het drie dae en nagte kom bly in hierdie pragtige, netjiese en gesellige huis met die mees wonderlike eienaars, wat ons heeltemal het laat tuis voel. Hulle het ons bederf met sjerrie by aankoms, koekies en beskuit en baie ander geriewe, te veel om op te noem! Ons het dit baie, baie geniet en kan almal aanraai om by @Home#JBay te kom bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@ Home JBay's response

Beste Tm,
Baie dankie vir julle positiewe terugvoer oor julle verblyf by ons instansie. Dit was 'n plesier en wonderlik om julle hier te hê en ons sien daarna uit om julle in die toekoms weer hier te ontvang.
Vriendelike groete,
Johan en Rina

@ Home JBay
Charmaine B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine B
With friends

Vriendelike, gasvrye ontvangs en heerlik gebly, lekker bederf.

Baie vriendelike, gasvrye ontvangs. Huislike atmosfeer en die klein bederfies vir elke dag was heerlik. Baie veilige omgewing en was silwerskoon. Jy kon die see sien en hoor. Baie dankie Rina en Johan vir jul gasvryhed en inligting oor al die plekkies wat ons kon besoek. Kaart en brosjures tot ons beskikking gehad. Jul sien ons beslis weer.

@ Home JBay's response

Liewe Charmaine,

Baie dankie vir jou wonderlike terugvoer. Dit is vir ons baie belangrik dat ons gaste altyd welkom en tuis moet voel en dat alles in orde moet wees. Daarom is dit vir ons heerlik om te hoor dat julle die tydjie hier geniet het. Dit was vir ons heerlik om vir jou hier te hê - ons het die geselsies baie geniet en sien daarna uit om julle weer hier terug te verwelkom. Mooi loop. Johan en Rina

@ Home JBay
Hennie S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hennie S
With spouse/partner

Wonderlik en fantasties.

Wat 'n groot verrassing. Toe ons in loop kry ons 'n verrassing en 'n eerste, komplImentêre sjerrie. Heerlik. Dit was net eenvoudig wonderlik om daar te kon kuier. Die plek is baie skoon en netjies. Baie gerieflik en netjies. Neem net jou kos, verder het jy niks nodig nie. Johan en Rina is baie vriendelik en behulpsaam. Ons kan net sê baie dankie julle tweetjies. Dit was wonderlik.

@ Home JBay's response

Beste Hennie, Baie dankie vir julle goeie terugvoer. Ons het dit baie geniet om julle hier te hê en sien daarna uit om julle weer in die toekoms te ontvang. Mooi bly. Johan en Rina

@ Home JBay
Nadia J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia J
Family with young children

Was net 'n plesier om hier te bly!

Ons vakansie saam ons kinders was soos huis, weg van die huis. So huislik, met soveel ekstras. Tannie Rina, baie dankie vir al die moeite tydens ons verblyf! Sal hierdie plek enige tyd aanbeveel! Beslis een van die beste selfsorg plekke in Jeffreys!

@ Home JBay's response

Beste Nadia,
Baie dankie vir julle positiewe terugvoer. Dit was vir ons 'n plesier om julle hier te hê.
Ons sien daarna uit om julle weer in die toekoms hier te verwelkom.
Mooi loop.
Oom Johan en tannie Rina

@ Home JBay
From R1 200
R1 200 R1 020
per night, for 5 ppl
From R1 200
R1 200 R1 020
per night, for 5 ppl
From R1 200
R1 200 R1 020
per night, for 5 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 5 people
  • Check-in: 15:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 15 Dr BB Keet Street, Wavecrest, Jeffreys Bay, 6330, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE3NGU1NmQ0LTU3YzYtNDkzNC04MDA1LTNiNjVlZGU0MTdhYg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R1 200, now From R1 020  per night, for 5 ppl 16 5 1 5 15 Dr BB Keet Street Wavecrest 6330 Eastern Cape 0860 022 102 15:00-21:00 10:00 -34.034514 24.925723
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!