The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at @ Karoo Guesthouse | TravelGround
+81

@ Karoo Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 36 reviews for @ Karoo Guesthouse
Cleanliness
4.6/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Clayton S - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clayton S
With friends

Fantastic.

Nice place and very comfortable.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Clayton,
Thank you so much for giving us a full score. We honestly appreciate it thank you.
Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Marco T - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marco T
Family with young children

Quite place.

Very friendly staff. Great place.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Marco,

Thank you so much for giving us a full five star rating! We honestly appreciate it so much thank you.
We hope you will stay with us again!

Kind regards
Landie

@ Karoo Guesthouse
Henri F - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henri F
With spouse/partner

Baie lekker.

Sal weer daar oornag of selfs langer bly. Love die plek.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie! Ons is so bly julle het dit hier by ons geniet! Hoop jully kom sommer gou weer terug!

@ Karoo Guesthouse
Huibrie V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Huibrie V
With spouse/partner

Lieflike oornag-plekkie, goed toegeruste kamers en vriendelike personeel.

Ons het heerlik oorgeslaap by @Karoo. Lugversorger in die kamer was alreeds aan toe ons daar aankom en was 'n welkome ontvangs saam met die vriendelike personeel.

@ Karoo Guesthouse 's response

Thank you so much for your lovely review! We appreciate you taking the time to give us positive feedback and do hope that you will stay with us again next time! Hope 2022 treats you well!

@ Karoo Guesthouse
Liana V - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liana V
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Netjies, skoon, vriendelike diens.

Casper V - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper V
With friends

Baie lekker oornagfasiliteit.

Staff is baie behulpsaam en vriendelik, kamers is ruim en baie skoon.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Casper
Thank you for the fantastic review and feedback! Much appreciated thank you so much!
Kind regards
Landie

@ Karoo Guesthouse
Eugene H - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene H
With spouse/partner

Baie lekker dankie. Professionele diens en vriendelikheid.

Professionele en vriendelike diens.

@ Karoo Guesthouse 's response

Thank you so much for the excellent review, we truly appreciate it!
Dit was lekker om julle te ontmoet, hoop ons sien julle weer volgende keer.
Mag 2022 goed wees vir julle!

@ Karoo Guesthouse
Alma V - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alma V
Family with teenagers

Heerlik gebly, dankie vir die gasvryheid.

Vriendelike ontvangs.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Alma,
Thank you for taking the time to review us, we do hope you will be back next time you pass through Graaff-Reinet.
Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Elsabe B - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe B
With spouse/partner

Baie netjies en skoon!

Baie vriendelike diens!

@ Karoo Guesthouse 's response

Thank you so much for giving us a full score and taking time out of your day to do it!
Hoop julle bly volgende keer weer by ons, baie dankie, ons waardeer dit baie!

@ Karoo Guesthouse
Herman H - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Herman H
Family with young children

Tweede besoek aan @Karoo Guesthouse op pad terug na Gauteng van die Suid-Kaap.

Besonderse goeie kliëntediens, baie dankie!

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Herman! Ons waardeer dit vreeslik en hoop om julle weer volgende keer te sien! Geseende Kersfees aan die hele familie!
Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Winifred B - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Winifred B
With friends

Maklik bekombaar. Vriendelike ontvangs.

Omdat dit stil was het julle i.p.v. 2 enkelkamers met 'n aparte badkamer, ons vir dieselfde prys elkeen 'n kamer met 'n badkamer gegee. Dit is baie waadeer omdat ons albei oor die 80 jaar is.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Winifred. Ons het julle geniet en waardeer die goeie punte. Ons hoop om julle weer te sien.
Vriendelike groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Herman H - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman H
Family with young children

Vinnige oorslaap op pad af Kaap toe.

Gerieflik en ruim, baie netjies gewees. Enigste klag was die magdom muskiete wat ons in die nag gepla het.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Herman. Thank you for your review!
The Karoo is known for mosquitoes as soon as it starts getting warmer.
Our town is surrounded by the Sundays river and with the recent rain I suppose it may have been worse on the night you stayed here. We were so grateful for the mm we had since we have been in a drought for 8 years but I guess it certainly has it's disadvantages as well. We look forward to seeing you next time!
Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Cecilia V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cecilia V
With spouse/partner

Baie lekker oornag. Vriendelike diens en baie netjies.

Ons het heerlik oornag. Die kamer het lugreëling en aangesien dit baie koud en reënerig was, was dit knus en gerieflik.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Cecilia
Thank you so much for your wonderful review, we truly appreciate you taking time to do this! So pleased you enjoyed your stay with us, we hope to see you again next time you in town.
Kind regard
Landie

@ Karoo Guesthouse
Hester P - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester P
Family with teenagers

Heerlik oorgeslaap, huislike atmosfeer.

Plek baie skoon en netjies, heerlik oorgeslaap. Dalk net loer na warmwatergeyser, geen warm water toe ons daar was nie, maar dit is maar 'n klein foutjie, sal beslis weer daar oorbly.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Hester

Thank you so much for your awesome review. Gosh, I am so sorry to hear about the hot water, we were not aware. I am so relieved to hear that you will stay with us again, thank you so much for being kind and understanding.

Have a super rest of the week, we look forward to seeing you next time.

Kind regards
Landie

@ Karoo Guesthouse
Megan H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan H
With spouse/partner

Helpful, accommodating and a good night's rest.

A little bit of history with lovely antiques and crisp linen. Really enjoyed our stay.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Megan,

Thank you so much for this fantastic review. We appreciate you taking the time to give us feedback and a great score. We hope to see you again.

Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Fernando F - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Fernando F
On business

Was baie okay.

Dit was okay. Het okay geslaap, al probleem was dat ons geen TV in ons kamers gehad het nie.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Fernando

Thank you for your feedback. All our rooms have DSTV as well as air-conditioning with the exception of the room you stayed in. Guests usually book this room when they just need to stay over, hence the price which is almost half the rate of our other units. A description of the room you reserved is also on the website.
We do hope that you will consider booking another room with us in the future.

Regards
Landie

@ Karoo Guesthouse
Gerda V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerda V
Family with young children

Ons is baie vriendelik ontvang en alles mooi gewys.

Ons kamer was toegerus met alles wat ons nodig het maar die badkamer was bietjie ver van die kamer af. Dit het ons nie vreeslik gepla nie, maar dit sou lekker gewees het om 'n en suite te hê.

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Gerda,

Baie dankie! Ons hoop julle kom bly weer by ons en dat ons volgende keer een van ons kamers met 'n en-suite vir jou kan aanbied.
Dankie dat jy die tyd vat om vir ons te skrywe.
Hoop julle het 'n wonderlike naweek, ons wag nog steeds vir reen!

Vriendelike groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Armand B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Armand B
With spouse/partner

Voldoende, maar nie waarde vir geld nie.

Die kamergeriewe en beddens is baie basies, maar nie noodwendig die geriewe verwag vir die prys nie.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dankie vir jou terugvoering Armand.

@ Karoo Guesthouse
Frik B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frik B

Baie lekker, skoon en veilig.

Lekker gevoel van die Karoo gekry, ou huis met plankvloere. Uitstekende diens en beste ontbyt gehad.

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Frik

Baie dankie! Ons hoop julle sal weer by ons kom bly!
Alles van die beste hierdie jaar!

Vriendelike groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
David B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David B
With spouse/partner

Uitstekend!

Baie vriendelike diens, baie netjies. Uitstekend!

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe David

Dankie vir die uitstekende resensie! Ons waardeer dit so veel!
Hoop om julle weer te sien volgende vakansie!

Vriendelike groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Anne-marie H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie H
With friends

The rooms were neat and more than sufficient for an overnight stay.

This was our stopover for one night. The guesthouse is in Graaff-Reinet and the customer service was excellent. We felt like every need was heard and taken care of. The rooms are very neat and comfortable. I would, however, not necessarily want to stay for longer than a night.

@ Karoo Guesthouse 's response

Good afternoon Anne-marie,

Thank you for your wonderful review!
We appreciate you taking the time to score us.
We do hope that you will stay with us next time you pass through town again.

Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Paul H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paul H
With friends

Waarde vir geld.

Netjies. Baie vriendelike ontvangs.

@ Karoo Guesthouse 's response

Dear Paul,

Thank you for taking the time to give us such a lovely review, we truly appreciate it.
We hope to see you again next holiday.

Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Stephen D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephen D
With spouse/partner

Rustig.

Lekker gerus, dankie vir die aandete bespreking. Wonderlike diens inderdaad! Ontbyt was heerlik.

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Stephen

Baie dankie. Ek is so bly julle was gelukkig, hoop julle kom kuier weer.
Dankie Stephen.

Groete
Landie

@ Karoo Guesthouse
Elizabeth H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth H

Heerlik. Fantastiese diens. Vriendelike personeel. Heerlike ontbyt! Baie dankie!

‘n Heerlike ervaring. Vriendelike personeel, netjiese, skoon kamers, heerlike ontbyt! ‘n Aangename ondervinding!

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Elizabeth

Dit is wonderlike nuus, baie dankie!
So bly om dit te lees.
Vreeslik dankie, ons waardeer dit baie :)

Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Mia V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mia V
With spouse/partner

Heerlik!

@ Karoo Guesthouse is baie netjies en móói ingerig, en bied ‘n heerlike ontbyt. Ons het in Aloe geslaap. Jeanette is ‘n aanwins vir die besigheid en het seker gemaak dat ons tuis voel, dankie! Selfs met die waterprobleme sou ons kies om weer in Graaff-Reinet oor te slaap, by @ Karoo.

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Mia

Baie baie baie dankie. Nie almal verstaan die water krisies nie.
Ons waardeer dat u die tyd vat om dit vir ons te doen en sien uit om julle volgende keur weer te sien.

Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Stephan M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan M
Family with teenagers

Baie lekker en awesome ontbyt!

Kamers baie netjies. Staff baie vriendelik. Ontbyt was uit die boonste rakke! Sal dit beslis aanbeveel.

@ Karoo Guesthouse 's response

Liewe Deon

Vreeslik dankie vir die wonderlike resensie.
Ons waardeer dit baie en hoop om julle volgende keer weer te sien.
Baie dankie Deon.

Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Simone S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone S
With friends

Ideale ligging, kamer en badkamer baie netjies en skoon met alle nodige geriewe, vriendelike diens, veilige parkering, waarde vir geld.

Ons was drie mense wat een nag oorgeslaap het in Granaat Kamer. Die kamer was groot genoeg en die badkamer baie groot met 'n bad en 'n stort. Die badkamer was nie en suite soos aangedui op die blad nie, maar dit was wel steeds 'n privaat badkamer net vir ons gebruik. Die gastehuis is ideaal geleë en ons het vinnige, vriendelike diens gehad. Alles was baie skoon en netjies. Ons kar was veilig binne parkeer teen geen ekstra koste, wat ons net vooraf moes bespreek. Absolute waarde vir geld, en ons sal @ Karoo Guesthouse definitief aanbeveel.

@ Karoo Guesthouse 's response

Good morning Simone!
Thank you so much for your review and bringing to my attention that this particular unit does in fact advertise an en suite bathroom which is not accurate. I have just changed it on the page, thank you so much for letting me know.
We appreciate you star grading and compliments regardless of the fact that there was confusion about the bathroom which had not been clearly explained on the web page.
Thank you so much Simone, we hope you will stay with us again and appreciate your recommendation!
Have a super rest of the week.
Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Lia O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Lia O
Family with young children

Netjiese kamers en vriendelike ontvangsdames.

Ons het ons verblyf geniet en die ontvangsdames was baie vriendelik en behulpsaam. Ons het egter nie geweet dat veilige parkering slegs op bespreking beskikbaar is nie. Die foto's wys ook dat daar 'n swembad is, maar met ons aankoms het ons gevind dat die swembad toegegooi is.

@ Karoo Guesthouse 's response

Good afternoon Lia

Thank you for your review.

Our pool has been closed due to the terrible drought we are in. It's the worst drought Graaff-Reinet has seen in history.
We hope the rains will come in 2020 so that we can open our pool again.

We hope to see you next December, have a super New Year with your loved ones.

Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Joanie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanie V
Family with teenagers

Heerlik, baie dankie!

Besonder lekker en gerieflik. Baie dankie Landie en span.

@ Karoo Guesthouse 's response

Vreeslik dankie Joanie!
Ons het julle net so geniet, ons hoop om julle volgende jaar weer te sien!
Baie dankie, wardeer dit so baie
Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Philip E - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip E
With spouse/partner

Magnificent.

Staff very friendly. Location excellent. Security very good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Manjifiek.

Personeel baie vriendelik. Ligging uitstekend. Sekuriteit baie goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Philip,
Ons het julle net so geniet, ons hoop om julle volgende keer weer te sien. Ons het darem 'n paar druppels wat vandag val....so lekker! Lekker dag verder.
Groete
Landie

@ Karoo Guesthouse
Johané K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Johané K
With spouse/partner

Teleurstellend.

Die ontvangsdame was baie vriendelik en behulpsaam, ongelukkig was dit ons enigste goeie ervaring. Met aankoms wou ons weet waar ons kan parkeer, ons is toe ingelig dat 'n mens vooraf moet reël vir veilige parkeerplek anders moet daar voor in die straat parkeer word, maar die ontvangsdame kon ons toe gelukkig help met parkeerplek agter 'n geslote hek. Ons het nie die kamer gekry wat ons versoek het nie en ek en my vrou moes toe op aparte enkelbeddens slaap. Die lakens was gevlek en die kamer was vuil, word nie gereeld gevee of afgestof nie. Daar was ook 'n motorfiets byeenkoms oorkant die straat, ons kamer was teenaan die straat en die motorfietse en hul eienaars het geraas vandat ons daar aangekom het tot en met ons daar weg is. Die kamerdeur se handvatsel was stukkend en het baie onnet en onveilig gelyk. Die stort se deur was ook stukkend en het afgekom elke keer wat die stort deur oop of toe gaan. Na 'n lang pad was dit nie 'n lekker ervaring gewees nie en ons het besluit om nooit weer daar oor te slaap nie. Daar is baie potensiaal en met 'n bietjie aandag is ek seker ander mense sal nie die selfde slegte ervaring hê nie.

@ Karoo Guesthouse 's response

Good morning Johane,
Thank you for your feedback. I am sorry that you did not enjoy your stay with us. The room you booked is not in our control. I understand that perhaps your originally inquired about a room with a double bed but an alternative was sent to you since the other rooms were unfortunately reserved. Accepting the quote and booking can only be done prior to your arrival. We did not change the reservation on our end.
I am baffled as to why you found the room dirty, this is the first time anyone has ever complained to us about that. Our linen is new and after double checking all our sheets and covers, I still have not found anything with a stain on it. As far as the noise coming from a motorbike at another establishment across the road, I wish you had mentioned it at the time since we would have called the owner and made them aware of the fact that it was disturbing you.
We have taken care of the handle on the door but I cannot understand why you would feel unsafe due to the fact that it was a little loose. There is a Yale lock on that door as well making that door secure and safe.
We do hope that you enjoyed our beautiful town and that you will return someday.
Kind regards,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Néna S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Néna S
With spouse/partner

Simple but clean and neat.

We were warmly welcomed and stayed at @ Karoo Guesthouse. The only thing I might complain about is that it is in a busy street and not so quiet. Other than that, we have no complaints.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudig, maar skoon en netjies.

Ons was baie vriendelik ontvang en het lekker gebly by @ Karoo Guesthouse. Die enigste ding waaroor ek dalk kan kla is dat dit in 'n besige straat is en dat dit nie so stil is nie. Behalwe daarvoor het ons geen klagtes nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Nena.

@ Karoo Guesthouse
Tersia O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tersia O

Absoluut fantasties. Sal altyd weer daar bly. Het reeds vir volgende jaar daar bespreek.

Sal dit vir almal aanbeveel.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Tersia,

Ons het julle so geniet en sien uit na volgende jaar!.
Vreeslik dankie.
Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Elisna B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elisna B
With spouse/partner

Clean and neat. Very friendly reception! Would definitely recommend it!

Great accommodation, beautiful, old furniture! Close to attractions. Safe parking and very friendly service! Would definitely recommend!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies. Baie vriendelike ontvangs gehad! Sal beslis aanbeveel!

Heerlike verblyf, pragtige ou meubels! Naby aan besienswaardighede. Veilige parkering en baie vriendelike diens! Sal beslis aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Walter, ons wardeer dit vreeslik! So bly julle het dit hier by ons geniet!
Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
Bernie K - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bernie K
With spouse/partner

Lekker rustiek en netjies.

Very neat and clean. Value for money. Receptionist very friendly and helpful guesthouse. Very centrally located will stay there anytime. Also enjoyed the breakfast a lot. Valley of Desolation, was a highlight.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustic en netjies.

Baie netjies en skoon. Waarde vir geld. Ontvangsdame baie vriendelik en behulpsaam aanwins vir gastehuis. Baie sentraal gelee sal enige tyd weer daar oorbly. Ontbyt het ons ook baie geniet. Vallei van Verlatenheid, 'n hoogtepunt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sydney E - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sydney E
Individual traveler

Vriendelike en behulpsame ontvangs met alles in kamer skoon en netjies.

Alles was 100%, net jammer vir die badkamer wat so ver van die kamer was. Linne skoon en netjies. Personeel vriendelik. Parkering veilig.

@ Karoo Guesthouse 's response

Baie dankie Marike! Ons waardeer dit vreeslik. Ons is besig om te kyk wat ons aan die badkamer kan doen Marike. Ons hoop dat jy volgende keer weer by ons sal bly.
Groete,
Landie

@ Karoo Guesthouse
From
R740
per night (sleeps 2)
From
From R740
per night (sleeps 2)
From
R740
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 100 - 102 Caledon Street, Graaff-Reinet, 6280, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAkPcdUV5c1XHj70ODqwN2jfWObqPWYDW70xWkZLoIiWtOJdT1ms?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R740  per night (sleeps 2) 36 5 1 5 100 - 102 Caledon Street Graaff-Reinet 6280 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -32.250377827672 24.529390734743
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!