Port Elizabeth CBD Accommodation at 1 Cora Terrace Backpackers | TravelGround
+12

1 Cora Terrace Backpackers

9 reviews
Backpacker

Review Summary

4.3 out of 5from 9 reviews for 1 Cora Terrace Backpackers
Cleanliness
4.3/5
Service
4.8/5
Location
3.9/5
Safety
4.2/5
Value for money
4.4/5
Aldwain L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Aldwain L
With friends

Lovely place with very friendly owners.

We enjoyed our stay at 1 Cora Terrace Backpackers. The place is very neat, tidy and it is conveniently located. Will definitely recommend it.

Lindie M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Lindie M

Lekker, maar die plek kort opknapping!

Ons verblyf was heel aangenaam behalwe vir die inbraak by ons bus. Veiligheid vir voertuie is 'n GROOT probleem. Die geboue kort aandag, veral aan die binnekant. Meer badkamers vir groot groepe is 'n moet. Johan en Brian is baie oulik, maar Johan sal buite MOET rook veral wanneer daar skoolkinders is.

1 Cora Terrace Backpackers's response

Dit was baie lekker om julle hier by Cora Terrace te hê.

Ons is jammer te hoor dat jy nie 100% tevrede was toe julle met ons gebly. Ons is nou besig om die eiendom te verf en opknapper. Ons gaan van nou af ook 'n 'handyman' weekliks in te kry om seker te maak dat die huis altyd in goeie toestand is. Hierdie ou huise het altyd werk benodig!

Dit was 'n jammerte dat die bus ingebreek was. Soos jy weet, het ons voltyds nag sekuriteit wat die voertuig versorg, en die inbraak van die radio was in die dag in a besige straat - dit kon enige plek gebeur. Ons het ons bes probeer om voor en na die diefstal you voertuig to versorg.

In verband met die badkamers, ons het julle die opsie gegee om die kinders tussen die twee huise te deel vir daardie rede, maar julle het besluit om die kinders in een huis te sit. Ons is 'n backpackers, so badkamers moet gedeel word.

Vriendelike groete!

1 Cora Terrace Backpackers
Liela V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liela V
With spouse/partner

Aangenaam!

Die eienaars was baie vriendelik en behulpsaam. Baie veilige verblyf. Daar is 'n wag (baie vriendelik), wat deur die eienaars gereël en betaal word, wat saans jou motor oppas, aangesien jou motor ongelukkig in die straat moet staan weens gebrek aan parkering by die "backpackers".

Claudia S - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claudia S
Family with young children

Was a great place to take a break

Quiet , clean and well worth it. Staff friendly and place felt like home.

Lodie G - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Lodie G
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs!

Rustig en baie goed ingerig! Al die nodige dinge tot jou beskikking.

Michael L - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael L
With friends

Fantastic stay! Will definitely be back!

We stayed at Core Terrace Backpackers whilst attending the PE Sevens tournament for the weekend. It was a perfect stay. The owners was very friendly and helpful. We will definitely be back.

Mark B - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mark B
Family with young children

Lovely Stay !!!

A good all round experience!!!

Wayne T - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wayne T
Family with teenagers

Exceptional value for money, and awesome hospitality !!

I will defintely be back, the rooms and amenities are spotless.nThe minute we walked through the door we felt at home immediately, Johan and Brian are awesome hosts!!

Mark W - Aug 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark W
With friends

Warm, friendly and a brilliant host, Johan.

1 Cora Terrace is brilliant if you are a group that travels. We thoroughly enjoyed the stay and there was space for all the guests. You can meet a lot of new friends from different cultures. When I am in the area, I will definately stay there again!!

From R350
per night (for 2 people)
From R350
per night (for 2 people)
From R350
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 36 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 1 Cora Terrace, Port Elizabeth, 6000, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE2MDg2NGViLTRhYTItNDA4MC04ZGE2LWQwNmQzNmYzYjAyYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R350  per night (for 2 people) 9 5 1 5 1 Cora Terrace Port Elizabeth 6000 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 09:00 -33.965586 25.616675
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com