The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 113 on Robberg | TravelGround
+34

113 on Robberg

B&B

Review Summary

4.6 out of 5from 16 reviews for 113 on Robberg
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Lana-dee L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lana-dee L
Individual traveler

Very peaceful and nice.

It was peaceful, neat and I enjoyed staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lekker.

Dit was rustig, netjies en ek het dit geniet om daar te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

113 on Robberg's response

Dankie dat u die tyd geneem het om 'n resensie in te dien. Ons is baie tevrede dat u, u verblyf op 113 on Robberg geniet het en ons hoop dat ons u weer sal sien.

113 on Robberg
Adéle S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adéle S
With friends

Practical, helpful and convenient.

My daughter is studying at Equine-Librium. 113 Robberg is near this college, airport and busy business district.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Prakties, hulpvaardig en gerieflik.

My dogter studeer by Equine-Librium. 113 Robberg is naby díe college, lughawe en uit die besige sakekern.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

113 on Robberg's response

Baie dankie vir die hersiening. Ons is bly dat 113 on Robberg goed geleë is vir u en het dit baie geniet om u weer te sien.

113 on Robberg
Sonja Van Klink C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja Van Klink C
With spouse/partner

Goed B&B.

Peter en Renee zijn vriendelijk en gastvrije mensen die genieten van hun B&B en dit stralen zij ook uit. De kamers zijn netjes en schoon. Je krijgt een heerlijk ontbijt.

113 on Robberg's response

Bedankt voor uw opmerkingen over uw verblijf op 113 op Robberg. We hebben echt genieten van de B&B - vooral als we zo'n mooie mensen hebben die komen en blijven.

113 on Robberg
Lydia P - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia P
With spouse/partner

Kind reception and good value for money.

We had a nice time. The room is equipped with all the necessities. Clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvrye ontvangs en goeie waarde vir geld.

Ons het heerlik gebly. Die kamer het alles in wat mens benodig en alles was skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

113 on Robberg's response

Dankie vir u kommentaar op u verblyf op 113 on Robberg. Ons is baie tevrede met u terugvoering, want ons probeer hard om gemaklik en genotvolle akkommodasie teen billike tariewe te voorsien.

113 on Robberg
Edwin M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwin M
Family with young children

Had a leka time.

Hospitality offered by Peter and Rene was beyond fantabulous. We really enjoyed our stay.

113 on Robberg's response

Thanks so much for the comments and review, it is much appreciated. We too enjoyed having you stay with us and hope to see you again next year when you're on holiday in Plett! Glad you had a safe trip home.

113 on Robberg
Johan V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly.

Ons is baie goed ontvang. Hulle het vir ons 'n keuse gegee tussen twee kamers om te bly. Hulle het ook spesiale parkeerplek vir my sleepwa en motorfiets gegee. Ons sal dit aanbeveel vir enige iemand.

113 on Robberg's response

Baie dankie vir die hersiening. Dit was aangenaam dat u by 113 op Robberg gebly het. Ons vertrou dat u die res van u reis geniet het.

113 on Robberg
Christie C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christie C
Individual traveler

Gemaklik en gerieflik.

Ek het my verblyf baie geniet. Die eenheid was netjies en stylvol gemeubileer en 'n pragtige badkamer. Die area is rustig en baie goed geleë. Die eienaar was baie vriendelik en het my tuis laat voel. Ek sal beslis weer daar tuisgaan.

113 on Robberg's response

Beste Christie,

Dankie dat u die tyd geneem het om 'n resensie in te dien. Ons is baie tevrede dat u die verblyf op 113 op Robberg geniet het en dat u ons Standard kamer netjies en aantreklik gevind het. Ons hoop dat u ons weer sal besoek.

113 on Robberg
Lourens K - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Lourens K
With spouse/partner

Very nice accommodation in a quiet neighborhood with very friendly owners.

Very neat and clean accommodation. Hosts very friendly. Wonderful with lots of information about the area available in the room. Unfortunately the room is located very far back in the yard. Our car had to be parked in the street - you're always more comfortable if your car can at least be parked behind a closed gate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese verblyf in rustige woonbuurt met baie vriendelike eienaars.

Kraaknetjiese en skoon verblyf. Gashere baie vriendelik. Wonderlike leër met baie inligting oor die omgewing is in die kamer beskikbaar. Jammer die kamer is baie ver terug agter in die erf geleë. Ons motor moes in die straat staan - mens is altyd meer gerus indien jou motor ten minste agter 'n geslote hek kan wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Resia S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Resia S
Individual traveler

Die enkelkamer was baie skoon en netjies en goed geleë.

Baie dankie vir al die moeite wat julle gedoen het om my verblyf aangenaam te maak, veral met my 2 Jack Russells, ek waardeer dit ongelooflik baie. Die ligging is uitstekend en maklik om te bereik. Die enkelkamer was baie skoon en netjies en het alles bevat wat ek nodig gehad het. Ek sal verseker weer by julle kom inloer.

Andrè H - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andrè H
With spouse/partner

Convenient, relaxed and safe.

Friendly reception and vehicle could be parked inside. Safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, rustig en veilig.

Vriendelik ontvang en voertuig binne erf vir die nag geparkeer. Veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gwyneth M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gwyneth M
With spouse/partner

Could not have asked for better.

Peter and Rene immediately makes one feel welcome. We will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kon nie vir beter vra nie!

Peter en Rene laat mens onmiddellik welkom voel. Ons sal vir seker weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alex H - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alex H
Individual traveler

Very good and the people are friendly.

Beautiful place. Everything you need is in the unit. Will definitely stay there again and recommend it to my friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed met vriendelike mense.

Mooi plek, alles wat jy nodig het is in die eenheid. Sal seker weer daar bly en vriende verwys daarna.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicci H - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicci H
With friends

Value for money.

Peter and Rene really walks the extra mile to ensure that their guests have a wonderful stay. We loved the dog that pops in from time to time as if to say 'hello'. Our room was beautiful and exactly what we wanted. Thank you Peter and Rene for your hospitality. (Hope your ankle heals quickly Rene.)

Elizma W - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma W
With spouse/partner

Vriendelike en rustige akkommodasie!

Dit is die gaafste mense wat ek nog ontmoet het! Baie lekker gebly en heerlik geëet! Sal dit vir almal aanbeveel en beslis weer daar gaan bly as ek weer daai kant kom!

Wouter D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wouter D
On business

Goed versorg, vriendelike diens, aangename verblyf en uitstekende waarde.

Hierdie plek bied uitstekende waarde vir geld. Peter en sy vroutjie gaan uit hul pad om jou tuis te laat voel - tot hul Worshondjie is vriendelik! Hulle probeer selfs Afrikaans praat. Mooi! Alles is netjies en goed toegerus en privaat. Ek sal beslis weer daar oorbly en dit aanbeveel.

Lizanne G - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizanne G
With friends

Heerlike verblyf!

Goeie kliëntediens met waarde vir geld!

From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 113 Robberg Road, Plettenberg Bay, 6600, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAq241LxOJBZV5p0iafjFPt0CVuLgoxHO2K0BuagPKDQgK6fQcFC?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (for 2 people) 16 5 1 5 113 Robberg Road Plettenberg Bay 6600 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -34.075315505515 23.361822303076
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!