The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 14 On Braemar | TravelGround
+14

14 On Braemar

14 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 14 reviews for 14 On Braemar
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Bianca M - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca M
With spouse/partner

Ons het dit vreeslik geniet. Sal vir enige iemand aanbeveel.

Netjies en ruim. Baie bly dat daar skoonmaakdienste elke oggend was.

Sandra M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sandra M
With spouse/partner

Was baie ruim, gerieflike kamer.

Baie naby aan Umhlanga maar nie so duur nie. Die vol DStv is baie nice vir dae wat dit reën. Het net braaiplek en swembad gemis.

Victor V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Victor V
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Vriendelik ontvang deur Donovan, onmiddelik welkom gevoel en was beindruk gewees met die woonstel, alles wat ons nodig gehad het sal beslis aanbeveel! Net mooi als wat mens benodig! Heerlike vakansie gehad!

14 On Braemar's response

Dit was lekker om julle hier te hê. Sien julle sommer gou weer.
Dankie.

14 On Braemar
Lourette V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourette V
With spouse/partner

Dit was beslis een van die beste units wat ons in 'n bitter lang tyd in gewoon het.

Vriendelik, skoon, beautiful, sal definitely vir almal wat blyplek soek 14 on Braemar aanbeveel. Uitstekend, kon nie vir beter gevra het nie. Ons beveel dit vir seker aan enigiemand wat 'n wegbreek nodig het.

14 On Braemar's response

Dit was lekker om julle te hê. Kom gou weer.
Dankie

14 On Braemar
James B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James B
Individual traveler

Groot. Gemaklik. Voel tuis.

Dit is 'n mooi plek. Ek het lekker gewoon.

14 On Braemar's response

Dankie James, sien jou gou weer.

14 On Braemar
Lizelle V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle V
With spouse/partner

Amazing stay.

Will definitely come back to stay at 14 on Braemer. Excellent host, excellent area. Beautiful room with all that we expected and more!

14 On Braemar's response

Thank you Lizelle.

14 On Braemar
Eloise C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eloise C
With friends

Rustig.

Alles wat mens nodig het. Skoon, modern, netjies met 'n wonderlike gasvrou wat soveel moeite gedoen het met die fyner besonderhede van sap tot ontbytgraan. Sal enige tyd weer daar bespreek.

Charmaine M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine M
Individual traveler

Super amazing.

Oh my goodness gracious! I'm speechless. I've travelled most parts of the world, but I've never seen such kindness, care and professionalism. My bed was a very comfortable king-size bed. In the shower, the water pressure was amazing, the staff treated me like a queen. The apartment is just 2 minutes away from La Lucia Mall. I even walked to the Mall. I've told all my friends about 14 on Braemar. The apartment was too beautiful. Words cannot express how happy I am with the establishment. Barbara, you are one in a million. There are very few people like you.

Diederick K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diederick K
With spouse/partner

We were treated like kings.

We had the most amazing time. Everything on offer was 100%. I will recommend 14 on Braemar 100%. Barbra was a wonderful host. We will definitely go back.

Theresa J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa J
With spouse/partner

Value for money.

Lovely place to stay. Hostess was very friendly and the apartment was above all our expectations. Will go back anytime.

14 On Braemar's response

Baie Dankie Theresa. Perfect Guests, will definitely host them again.

14 On Braemar
Rida H - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rida H
With spouse/partner

'n Heerlike, ontspannende verblyf in die mooiste kamer.

Het onmiddellik tuis gevoel in 'n baie netjiese, smaakvolle kamer met 'n heerlike bed om te kon uitrus. Sal definitief dit aanbeveel en weer besoek.

14 On Braemar's response

Baie Dankie Rida. Perfect Guests, will definitely host them again.

14 On Braemar
Marika M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marika M
With spouse/partner

Lovely.

Neat, clean and well located. We had a warm welcome and I would recommend it anytime. Service unbeatable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Netjies, skoon en goed geleë. Ons is vriendelik en gasvry ontvang en ek sal dit enige tyd aanbeveel. Diens onverbeterlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

14 On Braemar's response

Baie dankie Marika. Perfect Guests, will definitely host them again.

14 On Braemar
Lizanne S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizanne S
On business

Very comfortable.

Will be staying there again.

14 On Braemar's response

Thank you Lizanne. Lovely, tidy guest. Will definitely host her again.

14 On Braemar
Christine M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine M
With spouse/partner

Value for money.

The accommodation was convenient and clean. Beautiful white linen, neatly ironed, stylish furniture with clean, fresh towels. Delicious snacks provided and we could get some peaceful sleep without any disturbances. Our car was safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Die akkommodasie was gerieflik en skoon. Pragtige wit linne, netjies gestryk, stylvol gemeubileerd en met skoon en vars handdoeke. Heerlike peuselhappies was voorsien en ons kom rustig slaap sonder lawaaie. Ons motor is veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

14 On Braemar's response

Baie dankie Christine vir die mooi woorde en goeie verwysing.
Ek is bly julle het n lekker verblyf gehad.
Ons hoop om julle gou weer te sien hier in La Lucia.
Groetnis,
Barbara

14 On Braemar
From R880
per night (sleeps 2)
From R880
per night (sleeps 2)
From R880
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 14 Braemar Avenue, La Lucia, 4051, KwaZulu-Natal
  • No children under 10
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAs3WZXbGd9clRiKMEWwZQFtiJ0hcakYoBc1qN4Fuv529etnPPDU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R880  per night (sleeps 2) 14 5 1 5 14 Braemar Avenue La Lucia 4051 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.757757 31.063754
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!