The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 15onRaymond | TravelGround
+42

15onRaymond

40 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 40 reviews for 15onRaymond
Cleanliness
4.7/5
Service
4.8/5
Location
4.2/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Samil P - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samil P
With spouse/partner

A very comfortable stay.

Unit had everything that was needed: fridge, microwave, cutlery and crockery. It's set within a short drive from the beach, restaurants and mall. A nice couch to relax on and as a bonus, there was DSTV with all the channels. Host was very friendly and offered us a chat on how to find certain places.

Amilu M - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amilu M
With spouse/partner

Amazing place, highly recommended

Also pet friendly.

Jackoline B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackoline B
With spouse/partner

Baie oulike en netjiese plek.

Als was in orde, veilig en netjies. Sal beslis weer daar oornag en selfs langer bly.

Ilze V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilze V
With spouse/partner

Netjies, skoon en gasvry.

Het baie lekker gekuier.

Vanesh T - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanesh T

Great place to relax.

The place is really great, clean and very comfortable. Great place to relax, enjoy the beach and make memories with your loved ones.

René N - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
René N
With spouse/partner

Baie goeie ligging en goeie diens. Dekor is baie mooi gedoen. Aircon was baie gerieflik.

Sien sterre.

Nicola K - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicola K
With friends

2 girls and and their dogs.

A friend and I needed a beach break with our doggies after enduring a trauma. We loved the cosy cottage with easy access to a stunning stretch of beach. Our dogs were safe and secure when we ventured out without them. Wonderful holiday.

Johan R - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan R
With spouse/partner

Baie Lekker!

Vriendelike ontvangs.

Ina D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina D
With spouse/partner

Baie netjiese skoon en lekkerbly plekkie.

Sien sterre

15onRaymond's response

Baie dankie vir jou terugvoer, Ina. Ek is bly julle was tevrede met die kothuis. Loer gerus weer in. Groete, Rae.

15onRaymond
Marlouw N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlouw N
With spouse/partner

Absoluut uitstekend!

Pragtige huisie, baie ruim, silwerskoon en Rae se diens was absoluut uitstekend gewees! Sal definitief weer daar gaan bly.

15onRaymond's response

Marlouw, dit was n absolute plesier om julle hier te he. Baie dankie vir die terugvoer en hoop om julle weer te sien. Groete, Rae.

15onRaymond
Frans B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans B
With spouse/partner

Die kothuis bied goeie verblyf wat skoon en netjies is.

Rae het ons dadelik tuis laat voel. Die kothuis is ruim en alles wat jy nodig het is daar in. Die verblyf is skoon en netjies en kan dit aanbeveel.

15onRaymond's response

Frans baie dankie vir jou terugvoer, ek is bly jy was tevrede en hoop om jul weer te sien. Groete, Rae.

15onRaymond
Debbie T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie T

I was traveling with my mother who is 85 and accommodation was great

Very neat little place with very nice equipment. Easy access to Scottburgh shopping and beach. Bed was very comfortable and very nice peaceful surroundings.

15onRaymond's response

Debbie, what an absolute pleasure meeting you and your mom. I am thrilled that you guys had a comfortable stay and would love to have you back. All the best, Rae.

15onRaymond
Martie F - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Martie F

Friendly reception, place clean and garden well looked after.

The most important things are in place. Quiet environment and quiet at night. The aircon helped a lot in the room where my son slept and in kitchen and living area, as there were no windows and the wall was heated in the daytime because of the sun. We were three people, but unfortunately only 2 chairs were provided at the table. Comfortable garden chairs would also have been welcome at the braai area and another extra frying pan and larger pot for cooking. Otherwise, the friendly atmosphere makes up for the shortages. It was pleasant for a weekend getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs en plekkie skoon en tuintjie goed versorg.

Die belangrikste dinge is in plek. Stil omgewing en rustig in die nag. Die aircon het baie gehelp in die vertrek waar my seun geslaap het en waar jou kombuis en leefarea ook is, aangesien daar geen vensters was nie en die muur warmgebak was in die dag van die son. Ons was drie mense, maar ongelukkig was daar net voorsiening gemaak vir 2 stoele by die tafel binne. Gemaklike tuinstoele sou ook welkom gewees het by die braai-area en nog 'n ekstra braaipan en groter pot vir kook. Andersins maak die vriendelike atmosfeer op vir die tekorte. Vir 'n naweek-wegbreek was dit wel aangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Martie, baie dankie vir jou terugvoer oor die kothuis. Jammer vir jul ongerief tydens jul kuier.

Ons het tydens die inperkings tydperk die kothuis se dak waaier vervang met iso-board om te help met verkoeling en isolasie, ons het ñ afdak opgesit buite om te verhoed dat geen son kan skyn op die muur wat jy genoem het asook die stelletjie in die eet area vervang om 4 mense te kan akkommodeer. Ons gaste verkies gewoonlik om buite te eet in die tuin maar vir die wat wel binne wil sit is daar nou voorsorg getref.

Groete

15onRaymond
Petro H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro H

Aangenaam.

Blyplek is 'n klein juweel en verwelkomend.

15onRaymond's response

Petro, baie dankie vir die terugvoer. Dit was 'n plesier om jul hier te hê. Groete

15onRaymond
Tabitha A - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tabitha A
Family with young children

Beautiful.

Beautiful cottage. Great stay, thank you.

15onRaymond's response

Tabitha, thank you for this amazing review! Hope to see you guys again.

15onRaymond
Vernon N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Vernon N
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir geld!

Sien sterre.

15onRaymond's response

Vernon, baie dankie vir jou en jou gesin se kuier, dit was ń plesier om julle hier te hê en hoop om julle weer te sien. Groete Rae

15onRaymond
Fredré D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fredré D
With spouse/partner

It was lovely.

Accommodation was very very neat and clean and Rae went out of her way to look after our dogs when we were out for the day. Can definitely recommend the place, close to sea and shops. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik.

Verblyf was baie baie netjies en skoon en Rae het uit haar pad gegaan om na ons hondjies te kyk as ons uit was vir dag en haar gevra het. Kan plekkie definitief aanbeveel, naby see en winkels. Sal definitief weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Fredrè, wat ń absolute plesier om Jou, Liner en jul twee woefs hier te hê, ons geselsies oor woefers en sommer alles het ek terdeë geniet. Alles wat mooi is vir julle en ek is seker ons gaan mekaar weer sien. Groete Rae

15onRaymond
Jenny S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny S

Home away from home.

We were searching for accommodation that was pet friendly, and mon [email protected] ticked all the boxes. We felt safe leaving our dogs and going to the beach or restaurants. Rae went out of her way to ensure that we were at all times happy and comfortable! The unit is artistically decorated with a definite beach feel. I would definitely recommend her place to anyone looking for a home away from home.

15onRaymond's response

Dear Jenny,
It was an absolute pleasure having you, Duncan and your 3 babies. To know that my guests were comfortable and happy is the best feeling ever. Really glad I met you guys and the chats were an added bonus :)

15onRaymond
Alta E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alta E
With spouse/partner

Beautiful and everything you need.

The accommodation is beautiful. Rae is very hospitable and showed us where everything was and was available at all times. We stayed there because it's pet friendly. She made our furry child feel very welcome. There is a beautiful garden area where one can braai and socialise. A lot of attention was paid to the details.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi en als wat jy nodig het.

Verblyf is pragtig. Rae is baie gasvry en het ons gewys waar als was en sy was ten alle tye beskikbaar. Ons het daar gaan bly omdat dit troeteldiervriendelik is. Sy het ons hondekind baie welkom laat voel. Daar is 'n baie mooi en ruim buite-area waar mens lekker kan braai en kuier. Daai is baie aandag gegee aan detail.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Alta, baie dankie vir die terugvoer. Ek is bly dat jul gemaklik gebly het en dankie vir die mooi woorde.
Groete
Rae

15onRaymond
Miempie D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Miempie D
With spouse/partner

Lovely stay. Just what you need.

Thank you, Rae, for the nice stay. My husband and I enjoyed the stay. Your place is very nice and neat. Secure parking and nice braai area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike verblyf. Net wat mens nodig het.

Baie dankie, Rae, vir die lekker verblyf. Ek en my man het heerlik gebly. Julle plekkie is baie mooi en netjies. Veilige parkering en lekker braai-area.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Miempie, dit was ń absolute plesier om julle hier te hê, baie dankie vir die terugvoer en loer gerus weer in. Groet Rae

15onRaymond
Yolandi N - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi N
With friends

Baie mooi en rustig, baie mooi versier en privaat.

Baie oulike plekkie wat baie mooi versier is, privaat tuin met braai geriewe. Baie vriendelike gasvrou. Alles wat jy nodig het, weg van die huis af. Naby die strand en ander geriewe. Sal dit 100% aanbeveel en sal definitief weer daar gaan bly.

15onRaymond's response

Baie dankie vir jou terugvoer Yolandi. Dit was ń plesier en jul en jul woefers hier te hê en ek is so bly dat jul tevrede en gemaklik was. Loer gerus weer in.

Beste groete,
Rae

15onRaymond
Annelie V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelie V
With spouse/partner

Very quiet and hospitable, the place is phenomenal.

Ray was very friendly, the guest house was neat and modern. I would definitely recommend the place for people travelling with animals. We had a great time and would stay there any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en gasvry, die plek is fenominaal.

Ray was baie vriendelik, die gastehuis is netjies en modern. Ek sal definitief die plek aanbeveel vir mense wat reis met diere. Ons het lekker gekuier en sal enige tyd weer daar woon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Annelie,

Baie dankie vir die terugvoer. Ek is so bly dat julle lekker en gemaklik gebly het. Ek is seker Bella sal gou weer wil kom :)
Hoop om julle weer te sien.

Groete

15onRaymond
Sharon M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sharon M

This place is not safe for pets as the owner uses poison inside the flat.

Please do not take your beloved pets to this establishment. The owner had put rat poison behind the fridge, which was easily accessible to our dogs. She knew about the dogs before we booked and was introduced to them on arrival. She only told us of the poison after we had left, after spending 2 days in the flat. No creature deserves to suffer as our little girl has. Please be aware that the symptoms of poisoning can take time to show and you need to act very promptly if there is to be any hope of recovery. Please note that I have given it a one star rating as it would not save the review without and doesn't allow for a minus rating.

15onRaymond's response

Dear Sharon,
It is with devastation that I come to learn that your little girl had in fact consumed some of the rat poison. Upon entering the cottage the morning of your departure, I to my horror realised that one of the babies could have gotten behind the small space at the rear of the fridge and possibly consumed some of the rat poison. I phoned you immediately informing you of my concern at which point you put my mind at ease stating that they did not go behind the fridge and that you would be monitoring them.
I am truly sorry about this unfortunate incident and have taken the necessary precautions to ensure this never happens again. Please contact me if there is anything I can do from my side

15onRaymond
Elsabé N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elsabé N

Baie lekker gebly.

Die verblyf was skoon en netjies, maar ons het geen opvangs op die selfone gehad nie. Bietjie ver van hoofstrand, en geen besienswaardighede wat mens kan besoek in Scottsburg as dit reën nie, of as jy die dag nie strand toe wil gaan nie. Sal dit aanbeveel, maar glo nie ek sal weer Scottsbrurgh besoek nie.

Mariska D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariska D
With spouse/partner

A Paris apartment in South Africa.

It is beautiful and neat. Rae, the owner, is very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Parys woonstel in Suid-Afrika.

Dit is so mooi en netjies. Rae, die eienaar, is so vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Ek is baie bly dat julle tevrede was met die verblyf en baie dankie vir die positiewe terugvoer Mariska :)
Groete,
Rae

15onRaymond
Annelise L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annelise L
Family with young children

Fantasties.

Baie dankie Ray vir jou vriendelikheid en gasvryheid. Ons het baie lekker gebly. Sal julle beslis aanbeveel.

15onRaymond's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer Annelise, ek is bly julle het lekker gebly!
Groete,
Rae

15onRaymond
Amanda B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B
On business

Nice.

Very neat unit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Baie netjiese eenheid gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Dankie vir die positiewe terugvoer Amanda, asook die geselsie voor jul vertrek.
Groete,
Rae

15onRaymond
Reta R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reta R
With spouse/partner

Pragtige plekkie, reg vir 2 volwassenes en miskien 1 jong kind.

Het dit baie geniet. Rae is baie gasvry en hulpvaardig. Sal verseker dit aanbeveel!

15onRaymond's response

Baie dankie vir die terug voer Reta. Dit was ń absolute plesier om julle hier te hê.
Groete,
Rae

15onRaymond
Pieter S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter S
Family with young children

Ongelooflik mooi en netjies.

Dit was ongelooflik lekker om hier vir 'n hele week te kon bly met vakansie, Rae se plekkie is baie netjies met alles wat mens nodig het om gemaklik te kan wees. Sien uit na 'n volgende keer.

15onRaymond's response

Baie dankie vir julle terugvoer Pieter. Ek is so bly dat julle gemaklik gekuier het en die lekker geselsie voor julle vertrek het ek terdeë geniet. Hoop om julle weer te sien.
Groete

15onRaymond
Lize D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize D
On business

Nice, convenient and very tidy.

Thank you Rae for your hospitality. We stayed and slept very well after a long day of work. Could only have relaxed. Everything was tidy and very clean!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi, gerieflik en baie netjies.

Baie dankie Rae vir jou gasvryheid. Ons het verskriklik lekker gebly en geslaap na ‘n lang dag van werk. Kon vir seker net ontspan het. Alles was netjies en baie skoon!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Lize, Baie dankie vir jou terugvoer. Ons gaste se gerief is ons prioriteit en terugvoer soos die is wat wys ons is op die regte pad. Loer gerus weer in. Groete Rae

15onRaymond
Chantel A - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantel A
Family with young children

A beautiful, pleasant, clean place that is cosy, a home away from home.

It's wonderfully set up. The owner is friendly and made you feel welcome. We will definitely be back for another stay.

15onRaymond's response

Thank you for this amazing review Chantel, it was a pleasure having you and Maddison. I am so pleased that you guys enjoyed your stay :)

15onRaymond
Deleen D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deleen D
Family with young children

Fantastiese plekkie!

Regtig die geld werd. Eintlik moet jy meer vra vir so privaat, skoon, gerieflike, netjiese, stylvolle blyplek. Die heining tussen die hoofhuis het goed gewerk dat ons amper 2-jarige vrylik kan buite speel. Net 'n klipgooi van die strand af. Sal definitief weer daar oornag.

15onRaymond's response

Beste Deleen,
Baie dankie vir die positiewe terugvoer oor jul tydjie by ons. Ek is so bly dat jul gemaklik gekuier het. Loer gerus weer in.
Groete,
Rae

15onRaymond
Tarien P - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarien P
With spouse/partner

It's a cute place.

We had a nice stay, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n oulike plekkie!

Ons het lekker gebly, baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Tarien,

Baie dankie vir die terugvoer, ek is bly julle het lekker gebly.

Groete,
Rae

15onRaymond
Vincent C - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vincent C
With spouse/partner

Impressive neat unit combined with a friendly host.

Had a lovely time. Thank you Rae.

15onRaymond's response

Dear Vincent,

Thank you for the good review, I am thrilled that you had an overall good experience.

Regards,
Rae

15onRaymond
Rentia K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rentia K
With spouse/partner

Gerieflike en vriendelike diens in 'n pragtige plekkie.

Ons is baie vriendelik verwelkom en daar is aan al ons behoeftes voorsien. mon [email protected] is pragtig, skoon en het alles wat mens nodig het. Dis lekker naby die strand en baie dinge om te doen. Nogmaal dankie vir 'n heerlike naweek.

15onRaymond's response

Beste Rentia, baie dankie vir die terugvoer. Dit is resensies soos die, waarna ons streef. Dit was wonderlik om julle te ontmoet en die lekker geselsies 'n bonus. Kom kuier gerus weer.

15onRaymond
Riana D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana D
With spouse/partner

Excellent.

Clean, neat accommodation with great location. Pet friendly. Lovely and private.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Skoon, netjiese verblyf. Baie goed geleë. Troeteldiervriendelik. Heerlik en lekker privaat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Riana, baie dankie vir die wonderlike resensie. Ons streef daarna om ons gaste se tyd by ons so gerieflik as moontlik te maak. Groete Rae

15onRaymond
Deidre F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deidre F
With spouse/partner

Netjies, huislik en baie oulik uiteengesit met baie vriendelike ontvangs!

Ek sal enigiemand aanbeveel wat wil oornag!

15onRaymond's response

Beste Deidre, baie dankie vir die terugvoering. Ek is bly dat jul ń aangename tyd by mon repos gehad het. Spring gerus in as jul weer in die omgewing is. Groete Rae

15onRaymond
Trenesha P - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trenesha P
On business

Wonderful stay.

Very accommodating host. Highly recommended. Beautiful cottage. Neat and clean.

15onRaymond's response

Dear Trenesha, thank you for this wonderful review. I am so pleased that you had a good stay. Hope to see you again in the near future.

15onRaymond
Rene J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rene J
With spouse/partner

Tidy place, and very friendly hosts.

Mon [email protected] is a little gem. Ideal for a couple because usually you have to book a 4-6 persons unit just for 2. I will definitely recommend this to others, the hosts are so friendly and welcoming, feels as though your visiting family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese plekkie en baie vriendelike mense.

Mon [email protected] is 'n klein juweel. Ideaal vir 'n paartjie, want jy moet gewoonlik 'n 4 - 6 bed eenheid boek vir net die 2 van julle. Ek sal definitief aanbeveel en die mense is so vriendelik en verwelkomend, voel of jy by familie kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

15onRaymond's response

Beste Rene, baie dankie vir die mooi woorde. Tevrede klieënte is waarna ons streef.

15onRaymond
Roelien M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roelien M
With spouse/partner

Fantastiese diens, Rae het uit haar pad gegaan om dit spesiaal te maak. Plekkie skoon en geriewe uitstekend.

Sien sterre.

15onRaymond's response

Dear Roelien,

Thank you for this amazing review. I am thrilled that you had a pleasant experience at Mon Repos.

15onRaymond
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 15 Raymond Avenue, Scottburgh, 4180, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA1e1cab77adc095f0e2a7a19e86b9a14fc4e73dcd13cd5d47edba52e4eb25ccdc6d404f3595aa6c5afcc218a43acfc8ad5728?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night (for 2 people) 40 5 1 5 15 Raymond Avenue Scottburgh 4180 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.303356235934 30.742467194796
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!