The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 17onWellington Suites | TravelGround
+64

17onWellington Suites

Review Summary

4.3 out of 5from 16 reviews for 17onWellington Suites
Cleanliness
4.3/5
Service
4.1/5
Location
4.4/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.3/5
Vena M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vena M
With spouse/partner

Ons sal graag weer daar oorbly.

Ons was baie vriendelik ontvang. Constance het saam gegaan na wooneenheid en weer seker gemaak dat ons alles het. Alles was pragtig skoon en netjies.

17onWellington Suites's response

Hallo Wessel,

Baie dankie dat julle by ons gebly het. Ons is bly julle het julle verblyf geniet en ons hoop om julle gou weer terug te verwelkom.

17onWellington Suites
Fanie B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Fanie B

Was gerieflik.

Het lekker gebly. Sentraal geleë.

17onWellington Suites's response

Hallo Fanie,

Ons is so bly julle het lekker gebly. Ons hoop om julle sommer gou weer terug te kan verwelkom.

17onWellington Suites
Adriana S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriana S
With friends

Very neat and friendly staff.

On arrival we were kindly welcomed. Very safe and will recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, en vriendelike personeel.

Met aankoms was ons vriendelik ontvang. Baie veilig en sal dit aanbeveel aan enige iemand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

17onWellington Suites's response

Baie dankie vir die vriendelike terugvoer. Ons hoop ons sien julle binnekort weer.

17onWellington Suites
Sonette R - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sonette R
Family with teenagers

Good location, cleaning service can improve.

It's not a hotel, and I don't know how it can be called one. The bedding smelled old and our shower was full of hair, a sign that it was definitely not cleaned. There was no staff available when we checked out.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging, skoonmaakdiens kan verbeter.

Dis nie 'n hotel nie, en ek weet nie hoe dit een genoem kan word nie. Die beddegoed het oud geruik en ons stort was vol hare, 'n teken dat dit beslis nie skoongemaak is nie. Daar was geen personeel beskikbaar toe ons uitteken nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

17onWellington Suites's response

Goeiedag Sovette,
Dankie vir die terugvoering. Ek het ondersoek ingestel en is verseker dat die eenheid wel goed skoongemaak was, als ons eenhede word ook geïnspekteer nadat dit skoongemaak is, veral as ons weet daar kom gaste in. Ons het 4 ster status as 'n hotel ontvang, ons adverteer dit wel as suites en nie 'n hotel nie. Die dame wat Saterdag gewerk het, het my in kennis gestel dat jul ook vir haar gesê het om nie Saterdag die eenheid te diens nie want dis skoon genoeg. Ek sou die terugvoering baie meer waardeer het toe jul ingeboek het sodat ons dit dadelik kon regstel. Omdat dit selfsorg eenhede is, is die personeel op Sondae nie verplig om heeldag te werk nie, ons glo dat hulle ook n breuk nodig kry en tyd saam familie veral op Moedersdag. Daar is instruksies in elke kamer/eenheid wat om met die sleutel te doen en presies hoe om uit te teken as niemand beskikbaar is nie.
Groete,
Theresa

17onWellington Suites
Corrie M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corrie M
With spouse/partner

Gerieflik.

Meubels bietjie oud maar gerieflik vir wat ons nodig gehad het.

Mariana S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana S
Family with teenagers

Was lovely. Will stay there again any day.

17onWellington has a very convenient location. It had everything we needed. It was a lovely experience. Definitely recommend it to anyone who wants to visit George.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was heerlik. Sal enige dag weer daar bly.

17onWellington is baie gerieflik geleë. Dit het alles in gehad wat ons benodig het. Was 'n heerlike ervaring. Beveel dit definitief aan vir mense wat George besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vanessa B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa B
With friends

Outstanding.

I was so surprised, it was home away from home. Will be back soon I wouldn't have chosen a better place.

Rene M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Rene M
Family with young children

Was nice but bad booking skills from them.

When we arrived the place was lovely modern tidy, unless the braai area had no light in and as we paid our full booking they made a mistake and told us we still have to pay an extra amount. We had the invoice indicating we paid full amount so this just spoiled our experience because of their negligence.

Wilma K - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma K
Individual traveler

Wonderful experience!

Even though I checked in late the reception were very accommodating and I received a warm welcome. The room was clean and organised and very spacious. The overall layout was practical, stylish and elegant; the small garden outside, beautiful. Its a great self help facility and I enjoyed the eco-friendly set-up. I would definitely recommend 17onWellington when visiting George in future. Thank you for a wonderful experience!

Nicolette V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicolette V
On business

Ek sal hulle beslis aanbeveel.

Alles was uit die boonste rakke! Netjiese en gerieflike kamers. Baie vriendelike personeel! Ons het 'n baie aangename 3 aande daar vertoef.

Colette V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colette V
Family with teenagers

Aangenaam.

Kan hoogs aanbeveel. Netjies en goed geleë.

Ina V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ina V

Gesellig, maar hulle kliëntediens kort aandag.

Die plekkie is baie mooi en lyk baie gesellig. Die een bed se beddegoed was egter vuil/gevlek en die meisie het dit eers agtergekom na 22:30. Ons werk elke dag met die gastebedryf, en foutjies soos hierdie sluip in. Die terugvoering van die bestuur is egter baie sarkasties en onbehulpsaam. Bestuur moet aan hul mense verhoudings werk as hul die hotel wil bevorder.

Natasha V - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasha V
Family with teenagers

Dit was gerieflik en skoon.

Mooi uitsig!

Zenobia N - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zenobia N
Family with young children

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Hannelle B - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannelle B
Family with teenagers

Dit was aangenaam, die woonstel is smaakvol gemeubileer en dit is lekker sentraal geleë.

Ons het die kwaliteit en smaakvolle afwerking en poging om meer 'groen' te wees baie waardeer. Die ontbyt was uitstaande en personeel baie professioneel en vriendelik.

Welma E - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Welma E
Family with young children

Alles goed, maar geen handdoeke, glase, min komberse en te min toiletpapier.

Ons sal dit definitief aanbeveel. Dis 'n pragtige plek en alles is skoon en netjies.

From R1 300
per night (for 2 people)
From R1 300
per night (for 2 people)
From R1 300
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 17 Wellington Street, George, 6530, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDEwM2Q5YmZiLTA3YzItNDNkOC04ZjA1LWU5YWY4N2JiNjg2ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 300  per night (for 2 people) 16 5 1 5 17 Wellington Street George 6530 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.956442727017 22.466332912445
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!