The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 186Ridge | TravelGround
+28

186Ridge

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 63 reviews for 186Ridge
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Philna V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Philna V
With spouse/partner

Rustig area. Woonstel het al die essensiële vir 1 nag verblyf.

Om een of ander rede het ek elke keer 'n koue stort gekry. Jacuzzi mors water in woonstel en sal beter buite in tuin werk, dan kan die huidige Jacuzzi-kamer as slaapkamer aangewend word, die sit/slaapkamer sal dan minder beknop voel. Net eerste oggend melk gekry vir koffie. Perkoleerder nie skoongemaak nie. Tuin kort aandag en maak afbreek aan oornaggeriewe. Baie potensiaal, maar kan beter bestuur en benut word.

Johan M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan M
With friends

Fantastic accommodation.

I will stay there again anytime! Best accommodation in the area!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasiese verblyf.

Ek sal enige tyd weer daar oorbly! Beste verblyf in die area!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eon B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eon B
With spouse/partner

The quietest visit.

I would recommend anyone to visit 186Ridge. It was a wonderful and peaceful place and will stay there again in the future. It is very private and we got very good service, it was definitely worth the money for us. Thank you, Ridge for the fun and peaceful getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die rustigste kuier.

Ek sal enige iemand aanbeveel om 186Ridge te besoek. Dit was 'n wondelike en rustige plek en sal in die toekoms weer daar bly. Dis baie privaat en ons het baie goeie diens gekry, dit is beslis die geld werd gewees vir ons. Dankie 186Ridge vir die lekker kuier en rustige wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Leon R
On business

Ek is teleurgesteld met wat ek daar gekry het. Die foto's en realiteit verskil.

Met aankoms is die algemene netheid van die erf swak .Geen onderhoud vind plaas nie. Daar is slegte reuke in die vertrekke. Die algemene toestand van die gebou en vertrekke is swak - weereens min/geen onderhoud. Hoewel die plek geklassifiseer is as 'n 3-ster-gastehuis, was dit wat ons gekry het glad nie na wense nie.

Tshepo K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tshepo K
With spouse/partner

Very good.

The place was excellent and neat.

Alet P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Alet P
With spouse/partner

Booked for 2 nights only stayed one night.

We were probably there 2 years ago and now again. The bed is not very comfortable and the bedding is old. The towels provided seem to have been used in the home. Kitchen definitely needs upgrading.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het geboek vir 2 aande het net een aand gebly.

Ons was seker so 2 jaar terug daar en nou weer. Die bed is nie baie gemaklik die beddegoed is oud. Die handdoeke wat voorsien word lyk of dit in die huis gebruik word. Kombuis het definitief opgradering nodig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ivona L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ivona L

Beautiful and peaceful.

Everything was in order and our host waited for us until late to collect the key because of circumstances that were outside our control. It is a spacious unit that offers you room to move. Thank you, we had a great rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en rustig.

Alles was in orde en ons gasheer het tot laat vir ons gewag om die sleutel af te haal a.g.v. omstandighede buite ons beheer. Dis 'n groot eenheid wat jou beweeg ruimte bied. Dankie, ons het heerlik gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lydia Pombili J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia Pombili J
With spouse/partner

We loved the place, the owner is down to earth and very friendly. The place is nice and private.

The owner even took us to the shop with his own car for free. We will come again.

Henk S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henk S
With friends

Lekker.

Lekker gebly, skoon en netjies.

Mellville W - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mellville W
Individual traveler

'n Belewenis.

'n Rustige en stil opsie vir reisigers.

Shereez J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shereez J

Exceptional service, value for money and a friendly welcome from Arno. Will definitely go back there.

See stars.

Amanda D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amanda D
With spouse/partner

Skoon, netjies, veilig en sentraal.

Sien sterre.

Pieter N - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter N
On business

Baie goeie waarde vir geld!

Ek was aangenaam verras met die woonstel. Baie netjies, ruim en funksioneel, met boonop 'n Jacuzzi en sauna. Geleë tussen groot bome, met baie mooi tuin. Die gasheer was baie behulpsaam en het ons vriendelik ontvang. Sal beslis weer teruggaan.

Venessa B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Venessa B
With spouse/partner

Fantastiese verblyf, rustige buurt en gasvrye gasheer.

Ons het heerlik gebly en was beïndruk met die fasiliteite en Arno was uiters behulpsaam en gasvry, ons sal beslis weer hier oorslaap!

Adri P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri P
With spouse/partner

Prima waarde vir jou geld!

Laataand aangekom, eienaar het ons persoonlik ingewag met tee/koffie en selfgebakte beskuit. Huis baie skoon, groot spasie. Ekstra enkelbedkamer. Sal my Hollandse vriende met vertroue hierdie adres aanbeveel! Dankie Rian en Arno!

Edgar B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Edgar B
With spouse/partner

Baie vriendelike diens, baie behulpsaam, stil en veilige omgewing.

Ek moes onverwags die hele tyd sonder my man daar bly. Op geen stadium het ek onveilig gevoel nie. Ons het slegs vir een nag bespreek, maar daar was geen probleem om langer te bly nie. Ek is egter vreemd in die stad en het met die bespreking nie opgelet dat dit 'n selfsorgeenheid is nie, en dit het my onkant gevang. Volgende keer sal ek aandagtiger lees!

Dizell V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Dizell V
With spouse/partner

Nooit weer nie.

Kamer is nooit skoongemaak nie. Dit was warm met baie muskiete geen waaier nie. DStv is nie die volle pakket nie. Geen skoon handdoek wat in die kamer kom sit is nie. Ons het die hele naweek die handdoeke gebruik wat ons die eerste dag gekry het. Geen privaatheid nie, die eienaars het die Saterdag 'n partytjie gehad. Sal nie die plek vir enige iemand aanbeveel nie. Die plek waar die jazzie is se vensterrame is geroes.

Corne B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Corne B
Family with teenagers

Fine for one night.

The accommodation is clean and neat. Our only problem was the shower water - the temperature wasn't stable. Lovely garden and the 3 ducks were a lot of fun. I won't stay there for a holiday, but it had everything we needed for a quick stop over.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Reg vir een nag.

Die akkommodasie is netjies en skoon. Ons enigste probleem was met stortwater wat baie wisselvallig was met warm en koud. Lieflike tuin en die 3 eende was groot pret. Ek sal nie vir 'n vakansie daar bly nie, maar vir 'n vinnige oorslaap het dit alles gehad wat ons nodig gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre B
With spouse/partner

Accommodation was very private and the facilities were excellent.

186Ridge is very well equipped. The hosts were very welcoming.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf is baie privaat en fasiliteite is uitstekend.

186Ridge is baie goed toegerus. Die gashere is baie verwelkomend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pamela V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pamela V
On business

Everything was on point, I give you guys five stars.

We had an amazing time. We enjoyed every moment spent. The staff were exceptional. Will definitely call again and recommend you to our friends and family.

Riana S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana S
With spouse/partner

Oulike plekkie, waarde vir geld.

Die plekkie is baie ruim, behalwe vir die kombuisie wat effens knap is, maar dit was meer as genoeg vir ons doel. Die plek is baie netjies en die bed het baie lekker geslaap. Die enigste negatiewe kommentaar is op die gas geyser, waar die warm water wegval wanneer jy stort. Ek is seker dat dit iets kleins is wat reggemaak kan word op die geyser self.

Chantall D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantall D
With spouse/partner

2 days were much too short!

Very friendly people. Will recommend them to anyone. Lebo was very friendly and helpful. Thanks for everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons 2 dae daar was regtig te kort.

Baie vriendelike mense. Sal hulle by almal aanbeveel. Lebo was baie vriendelik en behulpsaam. Baie dankie vir alles.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mayuri K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mayuri K
With spouse/partner

Comfortable!

There is a club nearby, so the music goes on all night which makes it difficult to fall asleep, even on a weekday.

Nico M - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nico M
With spouse/partner

Met our expectations.

See rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voldoen aan verwagtinge.

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacky J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jacky J
With spouse/partner

Peaceful atmosphere.

Nice accommodation, had a bit of trouble with the Jacuzzi, but it was fixed later, otherwise everything was in order.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige atmosfeer.

Die verblyf was lekker, het net 'n bietjie probleme met die Jacuzzi gehad, maar was toe later die aand reggestel, andersins was alles in orde.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

186Ridge's response

Beste Jacky
Ons is bly julle het die verblyf geniet. Ons gaste se gerief is vir ons baie belangrik. Ons is jammer oor die probleme met die Jacuzzi. Ongelukkig breek goed partykeer sonder waarskuwing maar ons het dit darem so gou as moontlik vir julle reggestel.
Groete, Arno Lourens

186Ridge
Anton V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anton V
With spouse/partner

Unbelievable extra's you won't find anywhere else.

Die flat is so unique. Have you ever heard of a guesthouse with its own Jacuzzi and sauna? The unit is big and really safe. Good value for money. A bigger bed would have been great and the hot water is depleted quite fast. Otherwise 186@Ridge is a pleasant surprise. I highly recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ekstra's wat jy nêrens anders sal kry.

Die woonstel is absoluut uniek. Waar het jy gehoor van 'n gastehuis met sy eie Jacuzzi en sauna? Die eenheid is lekker groot en baie veilig. Goeie waarde vir geld. 'n Effens groter bed sou goed wees en die warm water raak baie skielik en baie vinnig op. Andersins is 186@Ridge 'n aangename verrassing. Word sterk aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

186Ridge's response

Beste Anton
Ons is bly julle het die verblyf geniet en dankie dat julle ons aanbeveel. Die bed is 'n standaard dubbelbed, soos ons beloof in al ons bemarking. Die water in die woonstel word warm gemaak deur 'n gas geyser. Vir veiligheid en water / energie besparing gaan die geyser outomaties af na 15 minute aaneenlopende gebruik. Dit is hoekom ons in die inligting blad vra om jou stort te beperk tot 15 minute op 'n slag en daar plakkate in die woonstel is wat vra om asb die water spaarsamig te gebruik.
Groete,
Arno Lourens

186Ridge
Clyde S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clyde S
With spouse/partner

Well-furnished, comfortable accommodation, extremely good value for money which we would recommend without hesitation.

It was nicely, centrally situated for our purposes and very comfortable. It was much more than we expected for self-catering accommodation and therefore extremely good value for money. We enjoyed the three ducks who let us know when they were hungry. They enjoyed my bran rusks. The immediate availability of tea, coffee, milk and sugar was a very welcome surprise after our long drive from Durban, as we had forgotten to bring milk. The accommodation was well-furnished and very clean. It lacked for nothing and we recommend it without hesitation.

Chandre M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chandre M
With friends

Baie rustig, veilig en gerieflik.

Ons het dit absoluut geniet. Die area is baie rustig, stil en kalmerend. Die Jacuzzi was die hoogtepunt. Die geriewe is alles gemaklik! Alles is redelik skoon.

Philna V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philna V
With spouse/partner

Heerlik, rustig en verkwikkend.

Verblyf is in 'n stil area, alles en nog meer wat 'n persoon kan wil hê. Jacuzzi en sauna was die spreekwoordelike kersie op die koek.

Cornel N - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornel N
With spouse/partner

Baie goed. Netjies.

Baie goed en netjies. Sal dit aanbeveel.

Sipho L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sipho L
With spouse/partner

The place is so refreshing!

I so love it! I just wish I could go back again!

Marie-louise V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie-louise V
With spouse/partner

Eenheid is skoon en netjies.

Ons het die verblyf geniet en dit was na aan ons besoekpunt, die Voortrekkermonument. Sou net graag die eienaar persoonlik wou ontmoet.

186Ridge's response

Beste Marie-louise,
Ek is baie bly julle het die verblyf geniet. Ek wil net uitwys dat ek die eienaar is en julle ingeboek het, dus het julle my persoonlik ontmoet.

Groete,
Arno Lourens

186Ridge
Ronel C - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel C
With friends

Pleasant!

Thank you for a enjoyable stay. The place was clean, tidy and comfortable.

Lavinia V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lavinia V
Family with young children

Veilig en netjies.

Ons het nou al die tweede keer hier gebly en sal elke keer terugkom!

Kaone L - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kaone L
With spouse/partner

I loved the place.

I'll use the place every time I'm in Pretoria.

186Ridge's response

Dear Kaone
Thank you for your nice review. Please let us know why you only gave us 4/5 for customer service. It is very important for us to give our customers the best service possible. We take all suggestions seriously and are constantly trying to improve.
Kind Regards,
Arno Lourens
186@Ridge

186Ridge
Veruska M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veruska M
With spouse/partner

Beautiful, classy, worth every cent! I will definitely recommend this!

Quiet, secure, classy, homely. Everything is thought out to the detail!

Lizelle J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle J
Individual traveler

Die plekkie is snoesig en ek het heerlik gebly. Sal weer in die toekoms daar tuisgaan.

Die woonstel is lieflik en keurig ingerig, die Jacuzzi en sauna 'n heerlikheid. Martha is dierbaar en baie vriendelik. Die eende, Clyde, Thelma en Louise, het ek vreeslik geniet! Elke oggend en deur die dag het hulle kom inloer. Te pragtig! Alles was netjies en skoon, sal definitief weer daar tuisgaan in die toekoms.

Sheila J - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sheila J
With spouse/partner

Complete luxury for a weekend break away in the city!

We had the most enjoyable stay @186, everything you need on your doorstep, with the added bonus of your own private Jacuzzi and sauna. The ducks on the premises just the cutest! We will recommend it and gladly go again. A big thanks to our hosts!

Celeste V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste V
Family with young children

Privaat, veilig en luuks!

Dis die heel beste waarde vir geld in SA, Namibie en Botswana! Ek is so bly ons het op die plekkie afgekom. Sal nooit weer op 'n ander plek slaap nie.

Marika G - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marika G
With spouse/partner

Pragtige plek. Veilig. Netjies.

Ons was in Pretoria, want ek was vir 'n oogoperasie. Die woonstel is pragtig ingerig. Kombuis lieflik. Heerlike gevoel van tuis wees. Skoonmaakdiens daagliks was beslis 'n plus. Heerlike plek en sal beslis weer daar tuisgaan!

Zodwa M - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zodwa M
With spouse/partner

Friendly service,neat and secure, value for money

We both enjoyed the stay @ 186 Ridge. The staff are very friendly and the place is neat, quite you can only here the birds and ducks sounds, I wouldn't mind to go back @ that place - and how can I forgot the Jacuzzi and Sauna. Lovely self catering and all amenities that required. I would recommend it to any and all.

Samuel B - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Samuel B
Family with young children

Sal weer daar tuisgaan en aanbeveel vir vriende.

Die ontvangs en diens was uitstekend. Die borrelbad was ook 'n treffer.

Jacques V - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques V
With spouse/partner

Alles en nog meer wat ons nodig gehad het!

Waarde vir geld, baie sentraal en veilig! Toegerus met alles wat jy sal nodig hê!

Leigh-ann N - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leigh-ann N
With spouse/partner

The most amazing place I have ever visited, peaceful and romantic!!

I will definitely go back. It was a sad time when we had to leave!! Two thumbs up!!

Eva R - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eva R
With friends

Value for money, clean, neat and quiet.

Lovely self-catering with everything from a hairdryer to a jacuzzi and sauna! Quiet area with good security. Lovely decor and good beds. Clean and very neat. Definitely recommended.

Tinus K - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinus K

Dis was baie lekker en goedkoop.

Daar is baie extras wat jy nie by ander plekke kry nie. Die borrelbad was n treet.

Petrina S - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petrina S
With friends

Value for money, friendly service, neat and secure

I personally enjoyed my stays at 186@ridge street. The staff are very friendly and the place is neat. I could walk to places like the Gautrain, Pretoria CBD, as well as Sunnyside and Arcadia. I wouldn't mind making 186@ridge my home when ever I am visiting Pretoria again.

Wendy I - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy I
Family with teenagers

Definitief 'n aanbeveling

186@ Ridge is a incredible place you could ever spend time in. Was safe and secure ���.highly recommend this to everyone who is looking for something different and very special

Eona M - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eona M

Baie dankie vir gerieflike, rustige en netjiese verblyf.

Sal beslis weer by julle tuisgaan!

Arnolda E - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Arnolda E
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs en silwerskoon, hoewel lakens maar bietjie dun was.

Skoon, gerieflik naby stad en hospitale en vriendelike gasheer.

Rachel L - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel L
With spouse/partner

ABSOLUTE FANTASTIC

BEST PLACE IN GAUTENG! SO PEACEFULL NEAT AND RIAAN AND MARTHA ARE THE BEST HOSTS THINK TO GO THERE FOR AT LEAST 10 DAYS THANKS A MILLION

Tubular Technical C - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tubular Technical C
On business

Baie aangenaam.

Sal definitief weer daar bly. Perfekte stilte om te studeer. Dankie julle!

Senze M - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Senze M
Family with young children

Truly enjoyable stay!

Very beautiful units. Especially loved the decor and steam room. Will definitely come back in future.

Lavinia V - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lavinia V
Family with teenagers

Lekker en rustig.

Baie netjies, lekker rustig!

Hannelie H - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie H
With spouse/partner

Lafenis na lang dag!

Wat ek van 186 @ Ridge hou is dat hulle meer aanbied as wat jy verwag - gewoonlik is dit anders om! Ons het die borrelbad geniet en die moerkoffie is vir my 'n GROOT bonus gewees. Die dekor is kreatief en interessant - 'n mens voel tuis. Die ligging is uitstekend vir ons doel. Die prys val binne ons begroting en ek sal 186 @ Ridge vir enige iemand aanbeveel.

Celeste D - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste D
With spouse/partner

Enjoyed it so much!

It was totally amazing!

Gerhard S - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerhard S

Excellent

It is clean and nice, and I enjoyed my privacy.

Dakalo M - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Dakalo M
On business

Good location

Had a decent stay here.

Jeanine M - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanine M
With spouse/partner

Net Fantasties!!

Ons was baie beindruk met die plekkie gewees. Ons het 'n baie lekker tydjie gehad. Privaat verblyf is altyd wat mens soek en ons het dit gekry! Plekkie is baie oulik, netjies en "homey". Jacuzzi is 'n treffer en die stappie in die woongebied was awesome! Het klaar die plekkie aanbeveel vir vele mense en hulle sal ons verseker weer sien. Gasvryheid uit die boonste rakke. Ons het dit verskriklik baie geniet daar.

Elmari N - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmari N
With spouse/partner

Fantastiese verblyf en waarde vir geld.

Ons het baie lekker gebly. Beslis waarde vir geld, en sal almal aanbeveel om daar te oornag. Vriendelike mense met flink diens.

Monica G - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monica G
With spouse/partner

Fantastic!

Kookwater! We could not believe that we paid so little for so much!! An excellent accommodation!

Margret S - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margret S
With spouse/partner

Amazing friendly and honest people, thank you all!!

It's was an great experience to stay at your accommodation, I'm back in Namibia and want to say an BIG THANKS to all you wonderful people. Riaan specially for all your support.

Thulani N - Sep 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thulani N
Individual traveler

More value for your money.

186@RIDGEnnThis is one of those places that leave you speechless. You get way more value for your money. Honestly, for that kind of a service, the price is a bargain. I loved staying there, wished I could stay for two months or more. The environment is homey, I really felt welcomed and at ease - just like I would at home.nnThe place is clean, tidy, secure, spacious not to mention beautiful. If it were according to me, visiting Pretoria I wouldn't want to stay anywhere else but 186@RIDGE.nnI give this place 11/10. I can't believe I miss it already :-(

From R1 050
per night (for 3 people)
From R1 050
per night (for 3 people)
From R1 050
per night (for 3 people)
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 13:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 186 Ridge Street, Muckleneuk, Pretoria, 0002, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDU3NzNhNmQyLTc3MTItNDBkOC05OWZjLWEzNzlkNzU3MTlkZg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 050  per night (for 3 people) 63 5 1 5 186 Ridge Street Muckleneuk 0002 Gauteng 0860 022 102 13:00-23:00 10:00 -25.762716056339 28.200531005859
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!