The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 278 on Main | TravelGround
+38

278 on Main

Review Summary

4.5 out of 5from 37 reviews for 278 on Main
Cleanliness
4.6/5
Service
4.3/5
Location
4.8/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Lianie E - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lianie E

Baie gasvry, lekker ontbyt, skoon kamers.

Ons is baie vriendelik verwelkom. Kamer is volgens ons versoek ingerig. Ontbyt was heerlik en die personeel is vriendelik en behulpsaam. Ons sal beslis weer daar oorslaap.

Janke V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janke V
With spouse/partner

Baie mooi!

'n Wonderlike, bekostigbare opsie vir 'n wegbreek.

Pieter L - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter L
With spouse/partner

Netjies en sentraal

Ons was baie vriendelik ontvang en is die Topaz kamer baie netjies en ruim met als wat jy nodig het. Baie sentraal geleë aan al die restaurante en winkels, sal regtig aanbeveel.

278 on Main's response

Thank you for taking the time to give us a great review. We do appreciate it and hope to see you agaian soon
Regards
Sue and Team

278 on Main
Maggie K - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maggie K
With friends

Perfekte ligging.

Ons kon nie vir beter en neer sentrale verblyf in Clarens gevra het nie!

278 on Main's response

Thank you for such a lovely review and for taking the time to review us. We loved having you to stay and hope to see you again! Michelle, Sue and 278 staff.

278 on Main
Kobus V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Heerlik gerus en vriendelike diens.

278 on Main is so geleë dat jy glad nie hoef te ry om by enige van die winkeltjies uit te kom nie. Ons het Saterdag parkeer en eers weer Sondag in my motor geklim toe ons gery het. Ek sal graag weer daar wil oornag.

278 on Main's response

Thank you for your review Kobus, we wish you all the best or at least better for 2021 and hope to see you back in Clarens too.

278 on Main
Deon V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deon V
With spouse/partner

Central and comfortable.d

We really enjoyed our stay. I felt the venue central to the towns bustle yet hidden away enough to enjoy our privacy. I would surely come back.

Ruben J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruben J
With spouse/partner

Lekker gebly

Rustige en netjies omgewing

Salomien N - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salomien N
With friends

Ongelooflike lekker.

Baie dankie vir 'n ongelooflike lekker kuier by julle! Ons het dit vreeslik geniet.

Ken S - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ken S
With spouse/partner

Baie goeie waarde vir geld wat akkommodasie betref maar ontbyt is baie teleurstellend.

Dit sal beter wees as hulle nie ontbyt aanbied nie.

Neill G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neill G
Family with teenagers

Perfect for what we needed.

Well located, spacious accommodation with great friendly service.

278 on Main's response

Thank you Neill, it was a pleasure to have you to stay with us and we hope to see you in Clarens again.

Kind regards,
Michelle and the staff at 278

278 on Main
Jack B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jack B
Family with teenagers

Bly soos 'n koning in die hart van Clarens.

Ek en my twee kinders het soos konings reg in die middel van Clarens gebly. Die ligging, skoon en goed ingerigte kamer, uitstekende diens en eersteklas ontbyt het hierdie 'n ideale oornagverblyf gemaak wat ek met oortuiging kan aanbeveel.

278 on Main's response

Thank you for taking the time to post a review Jack, you are super guests and we would love to see you again, perhaps in our Sapphire Suite next time which is a larger family room with a little balcony and a lovely view.
Michelle and staff at 278

278 on Main
Rossouw V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rossouw V
With spouse/partner

Ideal for a visit to Clarens.

Also ideal for a larger group, such as a family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal vir besoek aan Clarens.

278 On Main is ook ideaal vir groter groepe, soos gesinne.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

278 on Main's response

Thank you for the perfect review - and yes, our accommodation is especially good for families.

Kind regards,
Michelle and the staff at 278.

278 on Main
Margaretha L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Margaretha L
Individual traveler

It was very pleasant accommodation.

The room was very neat and tastefully furnished. It was a very cold weekend, but there were heaters and lovely warm bedding that made me completely forget about the cold. Excellent lighting and plenty of room to put one's luggage. The latter is a problem in many guesthouses.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie aangename verblyf.

Die kamer was baie netjies en smaakvol gemeubileer. Dit was 'n baie koue naweek, maar daar was verwarmers en heerlike, warm beddegoed wat my heeltemal laat vergeet het van die koue. Uitstekende beligting en genoeg plek om mens se bagasie neer te sit. Laasgenoemde is by baie gastehuise 'n probleem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

278 on Main's response

Thank you for taking the time to review us Mariet, it was a pleasure to have you stay with us and we hope to see you in Clarens again, perhaps in the autumn when the colours are so beautiful.
Michelle and 278 staff.

278 on Main
Theunis H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theunis H
With spouse/partner

Als wat jy wil hê weg van jou eie huis.

Die kamers is puik, die kos is van hoë gehalte en die personeel is baie vriendelik.

Alta M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Alta M
With spouse/partner

Redelik skoon en netjies.

Gesukkel met WiFi, geen TV nie, daar het gestaan geen DStv maar wel SABC-kanale maar ons het geen TV gehad nie. Ontbyt heel aangenaam. Moes vra vir skoon handdoeke.

Gerrit H - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Gerrit H
Individual traveler

Right by the restaurant - so convenient and withing walking distance to everything.

Room nr. 1 does not have a TV and you have to park on the street, so be warned if these things bother you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Reg by 'n restuarant ─ so gerieflik en loopafstand van alles af.

Kamer no. 1 het nie 'n TV nie en jy gaan in die straat parkeer, so wees gewaarsku as die goed jou pla.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

278 on Main's response

Thank you for taking the time to review us Gerrit, and sorry for not replying sooner. We would just like to point out that Studio 1 is the only room we have without a TV, usually a little less expensive than our other rooms and ideal for couples with a baby as it has a microwave and Mini-kitchenette. Or for people simply wanting to be close to the Village Square. We do have a security guard who patrols at night.

We hope to see you again next time you're in Clarens.

Kind regards,
Michelle

278 on Main
Elaine C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Elaine C
With spouse/partner

Plek was vuil.

Die plekkie was ongelukkig vuil. Was een van slegste ervarings tot dus ver.

278 on Main's response

Hi Elaine,

Thank you for your review.

It is unfortunate to read that you had a bad stay, however If you had brought this to our attention, we would have been happy to assist and rectify immediately.

Regards Sue

278 on Main
Phyllis M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Phyllis M
With spouse/partner

Lovely place on the main road.

We stayed at 278 on Main in Dec 2016 for one night. The place has a restaurant on the ground floor and is the ideal place to stay while exploring Clarens. Our room was nicely decorated and clean. The staff are pleasant.

Cecilia D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cecilia D
With spouse/partner

Baie gerieflike mooi kamer.

Mooi kamer, naby aan dorp, maar nie te naby nie. Heerlike bed. Lekker linne.

Lourencia V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lourencia V
With spouse/partner

Central location and beautiful inside.

Will definitely stay there again, very neat and clean. Had a nice warm night's sleep with the electric blankets. The breakfast was just as nice!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker sentraal geleë en baie mooi binne.

Sal definitief weer daar bly, baie netjies en skoon. Het lekker warm geslaap met die elektriese kombers. Die ontbyt was net so lekker!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anita V - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anita V
With friends

Very nice and centrally located.

It was very nice and we will stay there again. We just found the owner to be a little unfriendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en sentraal geleë.

Baie lekker sal weer daar wil gaan bly. Ons het net die eienaar bietjie onvriendelik gevind.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

278 on Main's response

Dear Anita
Thank you for your review Sorry if you perceive me to be unfriendly. I try not to impose on my guests and just see they are comfortable. We had several chats and I thought all was good.
Kind Regards,
Sue

278 on Main
Koos S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koos S
With spouse/partner

Gerieflik en restaurant bedien wonderlike kos.

Personeel en Sue vriendelik en behulpsaam. Parkeerplek in die straat het my bekommer.

278 on Main's response

Thank you for reviewing our guesthouse. We hope you will visit us again Sue

278 on Main
Dorothy L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothy L
Family with young children

All round: excellent!

The staff were great and accommodating and such a pleasure to deal with. Manager Vincent was excellent. The rooms were clean, cosy and huge and it had the best bathroom ever. Will definitely go back.

278 on Main's response

Hi Dorothy
Thank you for your lovely review. My staff and I work hard to keep up our standards and love it when we are rewarded with a lovely review like this. I will certainly pass your compliments on to Vincent
Regards
Sue

278 on Main
Amelia S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amelia S

Verblyf was gerieflik en lekker.

Sien gerus die sterre.

Johan S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Johan S
With spouse/partner

Net wat ons nodig gehad het na 'n lang dag. Sal 278 on Main beslis aanbeveel.

Diens was baie goed, baie vriendelik ontvang. Kamer het als gehad, baie netjies gewees.

Cindy I - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cindy I
With spouse/partner

Ongelooflik!

Sal enige tyd weer daar bly. Ons het baie lekker gebly.

Chris D - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris D
With spouse/partner

Beautiful room in a beautiful town.

If there is one slight complaint - the breakfast could have been a bit more generous.

278 on Main's response

Thank you for your review Chris. As a guest you are able to always order another choice on the breakfast menu or ask foe more. We would rather that than discard uneaten meals. Maybe you didn't realise that. Next time.
Sue

278 on Main
Bastiaan V - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bastiaan V
With friends

Lekker gebly, sentraal geleë. Netjies en skoon.

Sentraal geleë, vriendelike personeel. Sal weer daar gaan bly.

Andre D - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre D
With spouse/partner

Luukse verblyf.

Baie goeie ligging, mooi kamers, en goeie restaurant. Groot jammerte van beperkte TV-kanale en verouderde televisie, pas glad nie by algemene gevoel van luuksheid in kamer en restaurant.

Willie P - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Willie P
With spouse/partner

Aangename verblyf en goeie ontbyt.

Die kamers is iets anders en baie mooi en soos geadverteer. Daar was geen internet in die kamer nie. Die ligging is baie goed en binne loopafstand van al die belangrike besienswaardighede.

Pieter N - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter N
With friends

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Carel A - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carel A
Family with teenagers

Baie groot en netjiese verblyf.

Sien die sterre hieronder.

Wessel S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Wessel S
With spouse/partner

Baie lekker!

Sien die sterre hieronder.

Anna-mari O - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anna-mari O
With spouse/partner

Dis regtig 'n wonderlike, goed geleë plekkie.

Die kamers het als wat mens nodig het. Die diens was effens stadig, maar baie vriendelik.

Willem S - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Willem S
With spouse/partner

Dit was baie lekke!

Die eienaar van die plek het ons welkom laat voel met ons aankoms. Sy was baie behulpsaam. Die kos wat sy voorgesit het, is fantasties. Ons hele verblyf was lekke!

Tony D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tony D
With spouse/partner

Awesome rooms

We had good food, cold beer, friendly staff, and good friends with us. What more could you ask for?1 Thanks to everyone at 278 on Main!

Danie S - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie S
With spouse/partner

Uitstekend en lekker.

Sien die sterre hieronder.

From R1 150
per night (for 2 people)
From R1 150
per night (for 2 people)
From R1 150
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 278 Main Street, Clarens, 9707, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc3OTNiNWRhLWI5ZjItNDI5MC1hNmJmLTJiZTk3Y2VlNTI4OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 150  per night (for 2 people) 37 5 1 5 278 Main Street Clarens 9707 Free State 0860 022 102 14:00-20:00 11:00 -28.516104494181 28.419678211212
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!