The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 3 Palms B&B | TravelGround
+44

3 Palms B&B

B&B

Review Summary

3.9 out of 5from 30 reviews for 3 Palms B&B
Cleanliness
3.7/5
Service
3.8/5
Location
4.0/5
Safety
3.8/5
Value for money
3.9/5
Piet T - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet T
With spouse/partner

Vriendelike en behulpsame ontvangs.

Dis 'n troeteldiervriendelike-B&B. Indien dit jou ingesteldheid is om baie honde om jou te hê, dan is dit die regte plek om te bly.

Movourneen M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Movourneen M
With spouse/partner

Fantasties, rustig, gasvry.

Dit was ’n wonderlike wegbreek. Die ontbyt was heerlik.

3 Palms B&B's response

Baie dankie, Movourneen.

3 Palms B&B
Geraldine D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Geraldine D

Dirty and not neat.

What we saw online looked amazing, but in reality we were very disappointed. Sheets were dirty with hair on and blood stains, we took pictures. The tap water was yellow and the kettle was still full of dirty water when we wanted to use it. TV's remote had only one battery, shower did not work, water pressure was a nightmare and the bathroom was dirty with dirt on the wall of the shower. Small bar fridge had a freezer that was fully allocated, so we couldn't use it. Paintings on the wall were skewed and posters on the wall was on the ground. None of us ate breakfast because the place is so dirty we thought we would get sick if we had to eat there. Dogs everywhere and dog hair on the seats outside. Renovations are underway so there is sand and tools everywhere, definitely a major safety hazard. I had to call 4 times to confirm my booking and the person sitting at the reception still did not understand what I wanted after booking and paying for it on the website. Definitely not worth three stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vuil en onnet.

Dit wat ons online gesien het het amazing gelyk, maar in realiteit was ons verwagtinge erg teleurgestel. Lakens was vuil met hare op en bloedvlekke, ons het foto's geneem. Al die water uit kraan was geel en die ketel was steeds vol vuil water toe ons dit wou gebruik. TV se remote het net een battery gehad, stort het nie gewerk nie, waterdruk was 'n nagmerrie en die badkamer was vuil met vuil goed teen die muur van die stort. Klein bar-yskas het 'n vrieskas wat heeltemal toegeys was, so ons kon dit nie gebruik nie. Skilderye teen die muur was skeef en plakkate wat op die muur was, het op die grond gelê. Nie een van ons het ontbyt geëet nie, want die plek is so vuil ons het gedink ons gaan siek raak as ons daar moet eet. Honde orals en hondehare op die buitenste sitplek. Besig met renovations so daar is sand en gereedskap orals, definitief 'n groot safety hazard. Ek moes 4 keer bel om my bespreking te bevestig en die oom wat by die ontvangs sit, het nog steeds nie verstaan wat ek wou hê nadat ek dit op die webtuiste bespreek en betaal het nie. Definitief nie drie sterre werd nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Martin P
With spouse/partner

No value for money.

I stayed in Melkbos for one night. I would not recommend 3 Palms at all. It feels like a backpackers, but you pay for a decent place to stay.

3 Palms B&B's response

Mr Martin Pool,

We always appreciate constructive criticism. Value for money: You requested the room with the brass bed it has a fridge, kettle for tea or coffee supplied, an en suite bathroom, DStv and a small private garden. Customer service: We are available until 23h00 if you had a problem why did you not speak to us
Cleanliness: That bathroom was completely redone 3 days before you came in you were the first customer in the room after the repairs
Location: We are situated in a very quiet part of Kuilsriver with no crime that I know of
Security: Virtually every house in the street have dogs that bark if something moves and we also have dogs that keep unwanted guests away. We Have 4 CCTV cameras inside the yard and 4 cameras in front where the cars are parked

Please contact me and let me know what should be done to make your stay more pleasant

Regards
Ernst

3 Palms B&B
Gontse M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gontse M
Individual traveler

It's a really nice place.

Enjoyed, but afraid of pets.

3 Palms B&B's response

Thanks for the nice review
As you found they are very friendly and they are here for your and our safety.
Please visit again.

3 Palms B&B
Linda H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Linda H
With friends

Onnet, onversorg, geyser probleme, ongeslote sekuriteitshek, swak ontbyt.

Sien sterre.

3 Palms B&B's response

Jammer vir u slegte ervaring. U is die enigste persoon wat gekla het oor Geyser probleme. Dit is Bosch gas geysers, u moet die warm water vol oopdraai sodat water by die sesnsor verbyvloei om die gas oop te maak en die aansitter aan te sit. Sou die druk van die kouewater verhoed dat die water deur deur die geyser vloei sal dit die gas afskakel. Maak albei krane toe en die warm kraan vol oop om die geyser aan te skakel. Dit sou regtig gehelp het indien u ons onmiddelik in kenneis gestel het want dan sou ons iets daaraan kon doen. Die ontbyt bestaan uit graankosse, jogurt sap en warm en koue melk, plus warm ontbyt.

3 Palms B&B
Eugene N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Eugene N

Gemiddeld.

Die instansie sal aanbeveel word maar netheid 'n groot probleem. Duidelik is die stortdeure lank gelede skoongemaak. Die toilet in kamer 8 moet vervang word aangesien daar bruin kolle is wat permanent daar is. As daar gesê word ontbyt word van 08h00 bedien dan moet dit so wees. Ek was bewus van die honde maar die diere kan nie in die eetsaal toegelaat word as gaste hul ontbyt geniet. Die beddegoed was netjies en skoon. Plan maak met hekke wat buitewerking is vir gaste se veiligheid.

3 Palms B&B's response

Beste Eugene,

Ons vra om verskoning vir die stort deure, dit is moeilik om die persoon wat verantwoordelik was na 2 maande op te spoor.
Ons vra vir gaste om ons onmiddelik te kontak indien hulle 'n probleem het; dit kan dan dadelik reggestel word.
Daar sal definitief werk gemaak word van die toilet, Kaapstad het 'n water probleem en somtyds is die water rooi daarom het ons die
gebottelde water in die 4 houers vir die kombuis en die gaste.
Die honde moet in die kroeg area wees met etenstye, ek sal werk maak daarvan.
Ons het 8 CCTV kameras vir die gaste en ons veiligheid ge-instaleer.
Kom kuier weer dan sal jy sien daar is aandag geskenk aan jou klagtes.

3 Palms B&B
Betsie N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Betsie N
With spouse/partner

Fotos op webtuiste nie ware weergawe van B&B nie.

Teleurstellend, kort aandag.

3 Palms B&B's response

Dankie vir die opmerking ons het langtermyn huurders gehad vir 2 maande en het baie skade gely. Kamer 3 het verander van dubbelbed na 2 enkelbeddens om aan die aanvraag te voldoen.
Alles is nou terug na normaal, seker jou volgende besoek sal beter afloop.

3 Palms B&B
Nomvuzo M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nomvuzo M
Individual traveler

Excellent in everything.

Owners are very caring and kind. I felt at home.

Eugene J - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Eugene J
On business

Friendly staff, but no notification that pets are at the accommodation.

There is a risk of allergies for those that are allergic to pets as dogs, cats and bird/s are present at the property. It is also a health risk for other pets visiting the establishment as the current pets have skin diseases and are over zealous for attention, so a risk for small children.

3 Palms B&B's response

Hi Eugene,
Thank you for the review.
In all the adverts it says we are pet friendly. For some reason the dogs love cat food, which according to the Vet causes the skin irritation.
Our dogs are child friendly.

3 Palms B&B
Norman C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Norman C
Individual traveler

Very nice.

I was kindly received. Accommodation is neat and comfortable. Definite value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Ek was vriendelik ontvang. Akkommodasie is netjies en gerieflik. Beslis waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wynand C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wynand C
Individual traveler

Vriendelike ontvangs en uitstekende diens. Sal hulle vorentoe gemaklik weer ondersteun.

Sien sterre.

3 Palms B&B's response

Baie dankie, dit word waardeer.

3 Palms B&B
Anton M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anton M
Individual traveler

Almal baie vriendelik en behulpsaam.

Ek het gevra vir 'n kamer met 'n badkamer en ek was dadelik geskuif sonder enige vrae. Die diens is fluks en baie vriendelik. Ek sal met graagte weer by 3 Palms B&B plek gaan boek.

3 Palms B&B's response

Baie dankie vir u kommentaar; dit word hoog op prys gestel

3 Palms B&B
Elritia L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Elritia L
Individual traveler

Baie aangenaam en gerieflik.

Die ontbyt is 'n groot pluspunt! Ek het elke oggend soos 'n koning geëet en die mense was baie gasvry en vriendelik. Kamers is skoon en netjies en ten spyte van die waterbeperkings was daar nooit probleme in die badkamer nie.

3 Palms B&B's response

Goeie Middag Elritia,
Baie dankie. Ons hoop om jou weer te sien.

3 Palms B&B
Hannelie B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannelie B
Family with teenagers

Rustige atmosfeer, ruim kamers met alles wat jy nodig het.

3 Palms is 'n pragtige gastehuis met 'n rustige atmosfeer en ruim kamers wat goed toegerus is.

3 Palms B&B's response

Baie dankie Hannelie.

3 Palms B&B
Jakes T - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Jakes T
On business

Very good value for money.

Nice place and friendly people!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld.

Oulike plek en vriendelike mense!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

M C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
M C
With spouse/partner

Goed geleë, netjies, maar instandhouding teleurstellend.

Baie vriendelike mense. Maar honde was steurend en geraas in swembad was laatnag steurend. TV het nie gewerk nie en die kamerdeur het nie van binne gesluit nie. Die badkamer is 'n nagmerrie, want stortwater vloei die hele plek vol. 'n Ongeluk gaan beslis op 'n stadium gebeur, want vloer is baie glad.

Likowa V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Likowa V
Individual traveler

Asemrowend.

Dit was goed om daar te wees, die ontvangs was goed, die persone wat daar werk is vriendelik, die kos was goed. Als was baie lekker baie dankie, ek sal meer mense verwys na 3 Palms B&B.

Tom D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tom D
With spouse/partner

Lekker!

Sentraal geleë. Maklik bereikbaar. Puik atmosfeer. Dankie.

Sonia D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sonia D
On business

Daar is nie aan my versoek voldoen soos ek gevra het nie.

Ek vir 'n balkonkamer gevra en dit nie gekry nie. Ook het ek gevra of die gastehuis voorsiening maak vir persone met 'n allergie. Dit is ook nie gedoen nie.

Mmabaledi S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Mmabaledi S
Family with young children

This is what I least expected.

It was my first holiday in Cape Town and after being there more than twice on business I had expected something much better. I was so disappointed, especially by the location. It is not ideal for holiday makers.

Hannelie B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannelie B
Family with teenagers

Rustige en netjiese atmosfeer.

Ek en my dogter het ons naweek baie geniet. Die geriewe is skoon en netjies en almal is baie vriendelik.

Natalie W - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natalie W
Individual traveler

Satisfactory.

Very central, and friendly service.

Elma D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elma D
Individual traveler

Goeie diens en waarde vir geld.

Die verblyf was rustig en gemaklik!

Eunike V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eunike V
On business

Gerieflik.

Personeel was vriendelik, kamer netjies en geregte aangenaam. Baie dankie!

Nicky A - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Nicky A
On business

Very homely!

Had a great stay, even though our trip was cut short.

Myrna K - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Myrna K
Individual traveler

Comfortable and pleasant!

Good central location for the CT area and very helpful staff and good hospitality.

Judy P - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy P
On business

I will recommend it

I was very happy with the service provided by very friendly people. Comfortable and clean rooms , I will go again.

Kgotso M - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kgotso M
On business

Nice

Good value and friendly service.

Tekay M - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tekay M
With friends

Beautiful place

Enjoyed the stay. Keep up the good service! Stayed in beautiful rooms, helped by friendly staff, and had a good breakfast. Definitely enjoyed the stay.

From R720
per night (for 2 people)
From R720
per night (for 2 people)
From R720
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 23 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: No.3. Gannabos Avenue, Amandelrug, Kuilsriver, 7580, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDI4ZWNjYTYxLTE1YWUtNGM4ZS04OTA4LTk3ZTc4NjQ5ZDEwNw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R720  per night (for 2 people) 30 5 1 4 No.3. Gannabos Avenue Amandelrug 7580 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -33.917792660492 18.691340982914
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!