The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 314 Nautica | TravelGround
+21

314 Nautica

14 reviews
Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 14 reviews for 314 Nautica
Cleanliness
4.4/5
Service
4.0/5
Location
4.1/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Stephnay B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephnay B
With spouse/partner

We a had a lovely stay at 314 Nautica! I am pleased and satisfied with my stay there.

It was our 1st wedding anniversary and it was a great getaway from home. It was a home away from home experience. I am pleased with everything although we struggled with the garage and with help of the security we could remove our vehicle and did not make use of the garage again. I am also still waiting for the breakage fee.

Pieter V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter V
With spouse/partner

Centrally located and not in a busy part.

Very centrally located with easy access to beaches and other parts of the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker sentraal geleë en nie in besige gedeelte nie.

Baie sentraal sodat dit maklik is vir 'n mense om by al die strande en ander gedeeltes van die omgewing uit kan kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rugaiya D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rugaiya D
With friends

Excellent place.

Very beautiful apartment. Very homely.

Milka E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Milka E
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en netjies.

Die veiligheid asook die beskikbaarstelling van 'n toesluitmotorhuis is aspekte wat Nautica 314 die moeite werd maak.

314 Nautica's response

Dankie vir jou terugvoering. Dit is lekker om dit te ontvang sodat ons ook kan verbeter. Bly dat die toesluitmotorhuis vir julle goed was. Sien uit om julle weer te verwelkom in die toekoms.

314 Nautica
J.p. C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
J.p. C
With spouse/partner

Good apartment.

No WiFi. No sheets on the bed. The bed was bad and small.

Madelein P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein P
With spouse/partner

Fantasmagories!

Dit was die mooiste, skoonste en stilste plekkie. Ek sal enige tyd weer teruggaan.

Andre D - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andre D
With spouse/partner

Accommodation was good and beautiful.

Really can't complain about the unit. Unit is beautiful and comfortable. I have just been struggling for some time (3+ weeks) to get my deposit back from the owners. And feedback on what is causing the delay is quite poor. Don't think I'll be using the unit again because of the handling of the deposit refund.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was goed en mooi.

Kan nie regtig kla oor die eenheid nie. Eenheid is baie mooi en gerieflik. Ek sukkel egter net al geruime tyd (3+ weke) om my sleuteldeposito uit eienaars terug te kry. En terugvoer oor wat vertraging veroorsaak maar redelik swak. Glo nie sal weer hierdie eenheid gebruik a.g.v. die hantering van deposito terugbetaling.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Laurette L - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Laurette L
With spouse/partner

Very neat.

Very neat apartment. Recommended for a couple. Everything you need for your stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Baie netjiese woonstel. Beveel hom aan vir 'n paartjie. Het als wat jy nodig het vir jou verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daan S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daan S
With spouse/partner

Beautiful décor and very safe.

Unit is beautiful and well located. There are a few things that need attention though. Bedroom is badly ventilated. There is a window in the room but it opens on the hallway where everybody walks by. It is advertised as a unit with DStv but it is the cheapest package. I suggest people take their own decoder and card with. No cleaning service, had to ask them to change our linen.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi dekor en baie veilig.

Eenheid is baie mooi en baie goed geleë. Daar is wel 'n paar dinge wat aandag kort. Slaapkamer is ongeventileer. Daar is wel 'n venster in kamer maar dit maak oop in die gang waar almal loop. Word ge-adverteer as eenheid met DStv, maar dis die goedkoopste pakket. Stel voor dat mense eie dekodeerder en kaart saam vat. Geen skoonmaakdiens, moes vra dat linne geruil word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

314 Nautica's response

Beste Daan,
Baie dankie vir die terugvoer. Enige opbouende kritiek is welkom. Eerstens ons het die ventilasie probeer aanspreek. Daar is 'n waaier in die badkamer wat veronderstel is om die lug te sirkuleer maar werk nou net as die lig aan is. Ons het die waaier in die kamer geplaas om te help maar is tans besig om te kyk na verdere oplossing. Die DStv is so 'n bietjie van 'n kopseer. DStv maak dit baie moeilik om die duurder pakkette aan en af te skakel en die gastehuis pakket is net beskikbaar as jy tien of meer kamers het. DStv is ook nie meer geneë dat 'n mens jou voorstel volg on jou eie dekodeerder en kaart saam te vat nie. Ek moet eerlik wees dat ek op die stadium nie weet wat die goue middelweg is om gaste op 'n bekostigbare manier tevrede te stel nie. Ons is besig om na internet dienste te kyk om so films en ander materiaal op aanvraag beskikbaar te maak. Baie dankie vir die opmerkings ons sal graag ons diens verbeter met die hulp van ons gaste.

314 Nautica
Devina D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Devina D
With spouse/partner

Excellent stay! Very central.

Excellent stay! Very clean, value for money. Will recommend highly.

Dawie F - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie F
With spouse/partner

Goed toegerus, waarde vir geld.

Baie lekker gekuier en sal oorweeg om weer daar gaan oorbly. Slaapkamer met venster wat op die buitegang uitkyk is bietjie van 'n probleem omdat die gordyne/blindings die hele tyd toegehou moet word vir privaatheid (ander gaste loop reg langs die venster verby). Badkamer (geen venster) sou ook doen met 'n sterker "extractor fan". Andersins baie goed toegerus, met alles wat nodig is vir 'n lekker vakansie.

Ingrid F - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ingrid F
With spouse/partner

Felt like home!

Thanks, we enjoyed our stay.

Monika V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Monika V
With spouse/partner

Ontspannend.

Netjies toegerus en goed geleë.

Karen C - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen C
With spouse/partner

Netjiese en gerieflike selfsorg-akkommodasie.

Die woonstel is veilig en baie goed toegerus. Baie skoon, netjies en goed toegerus. Dit is naby die sentrale inkopiesentrum en loopafstand vanaf die strand. Die eienaar het onmiddellik gereageer op my oproep oor die sleutel. Sekuriteit is baie behulpsaam en die plekkie is baie veilig.

From R850
per night (sleeps 2)
From R850
per night (sleeps 2)
From R850
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Walvis Street, De Bakke, Mossel Bay, 6500, Western Cape
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU0ZGFhNjlhLTM5MjAtNDUzMS1hOWQ2LWQ4NTNhMDM4MjkxMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R850  per night (sleeps 2) 14 5 1 5 Walvis Street De Bakke 6500 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -34.172031255153 22.122758030891
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!