Bloubergstrand Accommodation at 602 Infinity | TravelGround
+55

602 Infinity

65 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 65 reviews for 602 Infinity
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Megen H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megen H
With spouse/partner

It was absolutely the best place we have ever stayed at.

Would recommend it to anyone. Great service, softest bed, most beautiful view, it was just great!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was absoluut die beste plek waar ons al gewoon het.

Sal dit vir enige persoon aanbeveel. Goeie diens, sagste bed, mooiste view, dit was net puik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

602 Infinity's response

Our greatest accolade is your memorable experience!!
To provide excellence is our ultimate goal and to be rewarded by your accolade, motivates us to maintain these high quality accommodation standards with our guests ultimate comfort in mind and for that we thank you.

602 Infinity
Heinirch H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinirch H
With spouse/partner

Een van ons lekkerste vakansies wat verblyf aanbetref.

Met aankoms is ek en my vrou met die gootste gasvryheid verwelkom. Ons is deur die eienaar alles gewys, hy het ons ook bewus gemaak van wat hy sal aanbeveel om te doen en wat nie. Wat die blyplek aanbetref, dit is baie netjies met fantastiese geriewe asook 'n bitter mooi uitsig. Sal dit beslis aanbeveel.

David C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David C
With spouse/partner

Vriendelike en insiggewende gasheer. Met 'n fantastiese verblyf met 'n pragtige uitsig!

Sien sterre.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Friendly and informative host. With a fantastic accommodation with a great view!

See rating.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon L
With spouse/partner

Dit was baie lekker.

Roger was uitstekend. Baie waarde vir geld. Die uitsig ongelooflik. Sien al uit na die volgende keer.

Suné L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suné L
With spouse/partner

Dit was 'n belewenis. Elke detail is aan gedink en voor gesorg.

Dit was 'n heerlike wegbreek. Die woonstel is uitstekend versorg en elke detail is aan gedink en voor voorsien. Die uitsig is verskriklik mooi, die ontvangs vriendelik, en of mens nou wil niksdoen of baie besig wees, die area het meer as genoeg opsies.

Stefania M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefania M
With spouse/partner

Fantastic apartment with a beautiful sea view!

The apartment was fantastic, extremely clean and neat, and nearby to lots of restaurants and shops. The host, Roger, was very friendly and helpful and made us feel at home. The sea view from the apartment is just perfect.

Paul M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul M
With spouse/partner

A view to die for! Definitely plan on returning.

Great location with an amazing view. A bit out of town, but great for a getaway.

Chanre S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanre S
With spouse/partner

Excellent place. Will go again and again.

Very nice place, beautiful view and best reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende plek sal weer en weer gaan.

Baie lekker plek, pragtige uitsig en beste ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

602 Infinity's response

Dear Chandre
It was our pleasure to make your anniversary special and memorable. We pleased that we succeeded and have in our unique way added to your celebration.
Warmest Regards
Roger and Yvie

602 Infinity
Adel M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adel M
With spouse/partner

Wow!

Thank you Roger and Yvette, for making our stay a memorable one! What a beautiful place with an awesome view. And thanks to Roger for the advice on where to go and what to experience in the area. It really helped us a lot. You will see us again in future, for sure!

Neels M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels M
With spouse/partner

It was absolutely fantastic.

It's the best self catering place we've ever stayed at. It was fantastic. The apartment has everything you need and everything is the best. The owners are very hospitable. Roger took his time to explain everything about the apartment to us. He told us which restaurants to visit and which ones to avoid. The vies was breathtaking, the parking is safe and the location is perfect. We will stay there again when we visit Cape Town again. It was all worth it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is absoluut fantasties!

Die beste selfsorg waar ons nog was. Dit is fantasties. Daar is alles in die woonstel wat jy nodig het en alles is net die beste! Roger en Yvette se gasvryheid is die beste. Roger het sy tyd gevat en alles aan ons verduidelik in die woonstel, hy het vir ons eetplekke uitgewys wat die moeite werd is en waar en wat om te vermy. Die uitsig is asemrowend, veilige parkering en die ligging is perfek. Welgedaan aan Roger en Yvette, as ons weer Kaap toe gaan sal ons beslis weer daar gaan bly. Dit is alles die moeite werd.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

602 Infinity's response

Dear Neels

Thank you for the kind words. We always give our utmost to provide accommodation which surpasses even the most critic guest expectation. Although we have won many awards, the biggest accolade is to receive reviews from our guests expressing their fabulous experience.

We will nevertheless strive to provide for our guests the ultimate accommodation experience.

Warmest Regards
Roger

602 Infinity
Jan M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan M
With spouse/partner

Fantastic place.

Roger once again surpassed the cleanliness of the apartment. Would recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese plek!

Roger het dit weereens oortref met die netheid van die woonstel. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Venessa D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Venessa D
Individual traveler

Absolutely the best ever!

The owner of 602 Infinity was the best host ever. From a welcoming hello to the last greeting were awesome! Not even to mention the cute decor that makes you feel at home immediately. The view is spectacular. This will definitely become a regular thing. Best place in Blouberg!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut die beste ooit!

602 Infinity se eienaar is die beste gasvrou en heer ooit. Van die welkome hello, tot die laaste groet is awesome! Dan praat ons nie eens van die oulike dekor wat mens dadelik tuis laat voel nie. Die view is a God given spectacular! Hierdie gaan vir seker `n gereelde besoek wees. Beste plek in Blouberg!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrit C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit C
With spouse/partner

Gerief.

Die plek is baie gerieflik en privaat. Spasie is baie goed benut. Personeel is baie vriendelik.

Ruan V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan V
With spouse/partner

Relaxing getaway.

We had a great time here and will definitely be back! The view is incredibly beautiful, there are many places to eat close by and it is very close to the beach. The jukebox was a favourite for my wife and we listened to music every afternoon. It is in a safe complex and you can park your car undercover. There is an outdoor and indoor pool, the indoor pool has hot water.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannende wegbreek.

Ons het 'n baie lekker tyd hier gehad en sal vir seker weer terugkom! Die view is ongelooflik mooi, daar is baie eetplekke naby om van te kies en dit is baie naby aan die strand. Die jukebox was 'n gunsteling vir my vrou gewees en ons het elke middag lekker musiek geluister. Dit is in 'n veilige kompleks en jy kan onder dak parkeer met jou kar. Daar is 'n buite en binne swembad, die binnehuis swembad is warm water swembad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herbert F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herbert F
Individual traveler

Asemrowend.

Fantastiese blyplek met awesome uitsig oor die see. Vriendelike diens van Roger met bykomende inligting rondom Bloubergstrand. Sal vir seker aanbeveel vir enige reisigers.

Leon R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leon R
With spouse/partner

Value for money with personal touch.

The unit is well equipped with quality products that makes it comfortable and enjoyable. DStv includes all Channels.

Hanre E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanre E
With spouse/partner

What an awesome place.

Roger was really nice and gave us a lot of guidance with regards to restaurants. The apartment was clean and the view spectacular. Will definitely recommend this and we will be back again.

Naju A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naju A
With spouse/partner

Dit was 'n absolute wonderlike ervaring!

Ons was baie goed ontvang. 602 Infinity is 'n fantastiese, rustige en stylvolle plekkie. Sal definitief weer soontoe gaan.

Maryke O - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke O
With spouse/partner

Dit was die ongelooflikste ervaring!

Met die aankoms sommer al tuis gevoel. Dit het ons verwagtinge oortref! Sal beslis weer gaan!

Michelle B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michelle B
With spouse/partner

Pragtige uitsig en gerieflik.

Baie gemaklik en baie goed geleë. Naby eetplekke en pragtige see-uitsig. Lieflike personeel by ontvangs en oor die algemeen baie skoon en gerieflik.

Bobby H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bobby H
Individual traveler

Ongelooflik!

Absolute fantastiese woonstel. Alles wat jy wil hê in woonstel plus nog meer! Die persoonlike ontmoeting deur Roger stel jou ook nie teleur nie en die raad wat hy jou gee m.b.t. die omgewing is absoluut "spot-on". Sal 602 aanbeveel vir enige iemand wat 'n bietjie bederf soek!

Bianca G - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca G
With spouse/partner

Ongelooflik.

Ons het verskriklik lekker daar gekuier, baie netjies, ongelooflik mooi en waarde vir geld. Gasvryheid was awesome en dit was rerig die moeite werd om daar te bly. Sal enige tyd vir almal aanbeveel.

Willie L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie L
With spouse/partner

Fantasties - sal weer gaan, was te kort.

Ons was baie vriendelik ontvang - alles skoon en netjies, pragtige uitsig! - goeie veiligheid, veilige parkering.

Lauren W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren W
With spouse/partner

Dit was 'n onvergeetlike naweek!

Ek sal Infinity 602 vir enige iemand aanbeveel. Die verwelkoming en vriendelikheid van Roger het ons dadelik tuis laat voel. Ons uitsig was regtig mooi. Hemel op aarde! Ons sien julle defnitief weer!

Elsebe B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsebe B
With spouse/partner

5 star accommodation.

Roger and Yvette, thanks so much for your warm welcome and hospitality. We really enjoyed our stay!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vyfsterakkommodasie.

Roger en Yvette, baie dankie vir jul gasvryheid en verwelkoming. Ons het ons verblyf baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Fantasmagories!

Roger en Yvette,julle plek is stunning! Ek het my hart daar verloor, so sal móét terugkom om dit te kom haal. Die uitsig, die dekor, die pienk, die alles ... ek het nie woorde om te beskryf hoe stunning alles is nie. Het dadelik baie welkom gevoel. Ons kom definitief terug. Die sekuriteitspersone wat in die kompleks werk is so vriendelik, tot hulle het ons laat welkom voel. Baie dankie vir die juweel wat julle met ons gedeel het, julle plek is pragtig en almal moet ten minste een keer daar bly. Ons kom definitief weer! Alle sukses met julle plek.

602 Infinity's response

Dear Louise,
It was our privilege to have you and your husband as our guests. It always inspires us to strive for the ultimate accolade not stars, though welcome, but an unforgettable experience by our guests.

We thank you humbly for your great review and know that we are here to welcome you back for more wonderful memories.

Warmest regards, Roger and Yvie.

602 Infinity
Poena V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Poena V
With spouse/partner

Uitstekend.

Sal definitief weer gaan.

Tamzyn D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tamzyn D
With spouse/partner

Amazing Apartment!

This stay was absolutely blissful. The friendly and detailed welcome by Roger made a lasting impression. We had a very pleasant stay and Yvette and Roger catered to our every need. The view is absolutely stunning, we had our morning coffee with the freshest air and beautiful sea view. The apartment is equipped with everything for a self-catered stay and even had some extras. Excellent location and within walking distance of the beach and restaurants. This was definitely one for the books. We will return.

Bavo A - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bavo A
With spouse/partner

Upmarket apartment with stunning views of Table Mountain and ocean.

Spotless apartment with retro pink fridge, toaster and kettle. Jukebox with wide variety of CD's. Everything exceeded our expectations. One small thing which could be fixed easily is the poor lighting at the bathroom mirror. We will definitely go back.

Jankus M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jankus M
With spouse/partner

Breathtaking.

The apartment was very clean, and looked exactly like the pictures, with a beautiful view. Will definitely stay here again and recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Woonstel was baie mooi skoon, en het presies soos op fotos gelyk, met 'n pragtige uitsig. Sal definitief weer hier kom bly en dit vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jossie C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jossie C
With friends

So so nice, not enough time to enjoy everything.

Everyone's friendliness and helpfulness makes you feel at home immediately. The unit, Infinity 602 is beautiful and very well equipped. You can have a nice relaxing time on the sofa if the weather is bad, of you can hit the streets and do things - central location and close to everything. Will I stay there again? Difinitely!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie baie lekker, tyd was te min om alles te geniet.

Die vriendelikheid en hulpvaardigheid van almal laat jou sommer dadelik tuis voel. Die eenheid, Infinity 602, is pragtig en baie goed toegerus. Jy kuier lekker - of jy knuffel op die bank tydens slegte weer en of jy die strate invaar en dinge gaan doen - jy is sentraal geleë en alles is naby. Sal ek weer daar bly... verseker!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre N - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre N
With spouse/partner

Excellent accommodation.

We couldn't have asked for better accommodation. Rodger was a wonderful host who went out of his way to make our stay pleasant and exceptional. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf.

Ons kon nie vra vir beter verblyf nie. Rodger was 'n wonderlike gasheer, wat uit sy pad gaan om die verblyf nie net aangenaam te maak nie, maar om dit 'n besonderse ervaring te maak. Sal beslis weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Debbie B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie B
With spouse/partner

Breathtaking, fantastic. A must for couples!

Fantastic location, fabulous view, lovely unit, value for money. DStv Premium, so you can have vacation with the convenience of your favourite TV shows. Really nice complex. Cold swimming pool, as well as a heated indoor pool with beach view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend, fantasties. 'n Móét vir paartjies!

Die ligging is fantasies, die uitsig fab, eenheid pragtig, waarde vir geld. Daar is DSTV-premium, so dis vakansie met die gerief van 'n mens se favourite programme. Baie lekker kompleks. Koue swembad asook warm swembad (onderdak) met uitsig oor die strand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Helene O - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helene O
Individual traveler

Spectacular!

I had the most amazing weekend staying at 602 Infinity! It's a lovely apartment down to every single detail and breathtaking view! I will most definitely be back!

Marc L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marc L
With spouse/partner

Fantastic view of the area, unforgettable getaway.

We were warmly welcomed and got a lot of advice about restaurants and places to visit. The unit is definitely worth the money. Would like to stay here again in future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese uitsig oor die area, onvergeetlike wegbreek.

Ons was vriendelik ontvang, baie raad oor eetplekke en uitgaanplekke gekry. Die eenheid is beslis die geld werd. Sal graag in die toekoms weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Venessa D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Venessa D
With spouse/partner

Infinity is 'n moet vir enigiemand wat 'n bekostigbare, spesiale tyd wil beleef in Blouberg! Ons kan nie wag vir ons volgende vakansie nie.

Roger was dierbaar. Sy aanbevelings in ag geneem, het ons vakansie super lekker uitgedraai in Blouberg. Plek is pragtig, ligging is ideaal met die wonderlikste uitsig denkbaar. Die plekkie is so gerieflik met als waaraan jy kan dink - tot 'n pienk kombuis en haardroër vir die dames. Dis te oulik! Kan nie wag om weer te kom kuier nie.

Magdaleen D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdaleen D
With spouse/partner

Unbelievably beautiful view.

Stunning place with a breathtaking view. Well equipped too! Bedroom and cupboard is a bit small, but the bathroom has a shower and a bath.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike mooi uitsig.

Pragtige plek, met asemrowende uitsig. Goed toegerus ook! Slaapkamer en kas is 'n bietjie klein, maar die badkamer het 'n stort en 'n bad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vanessa B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa B
With spouse/partner

It was a peaceful, fantastic weekend.

My wife and I really enjoyed it. Everything we needed was there. Very modern and neat. We will definitely go again. Beautiful view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n rustige en fantastiese naweek.

Ek en my vrou het dit regtig geniet. Alles wat nodig was daar en nog meer. Baie modern en netjies. Ons sal dit beslis aanbeveel. Asemrowende uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Matty G - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matty G
With spouse/partner

Fantastiese plek.

Ek sal 602 Infinity enige tyd aanbeveel. Ons is vriendelik ontvang deur Roger. Die verblyf was netjies en die uitsig ongelooflik mooi.

Philippe V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philippe V
With spouse/partner

Stunning position, amazing view, spotless and welcoming apartment.

We were welcomed by Roger, who was extremely thorough as to explanations of the apartment, and the area. The apartment was spotlessly clean, the decor was comfortable, soothing, welcoming and warm. We would both go back here again.

Inno M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inno M
With spouse/partner

It was out of this world!

It was an amazing experience. Everything was perfect. The view was just breathtaking!

Ntebaleng P - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ntebaleng P
With spouse/partner

Wow, that is all I can say.

The apartment that I saw on pictures, is exactly what I found in 602 Infinity. I don't regret paying for such an experience. Just waking up to a view of an ocean, it was breath taking. The apartment was clean and neat.

602 Infinity's response

Dear Ntebaleng, thank you very much for your review of our accommodation standard, your views are highly valued. With reference to security, Infinity is monitored 24 hours a day by 32 surveillance cameras, there is a 24 hour front desk and two security guards on the premises daily. All entrances are accessed only by access key tags. The premises is also protected by electric fencing with an alarm sensor. Despite this a rating for security of 3 is awarded on your review. We would appreciate if you could identify which security shortcomings you experienced so we may address this to the benefit of future guests. We look forward to welcoming you back in the very near future. As far as your customer service rating of 4 we also find this baffling.You were extended utmost hospitality, including non-alcoholic champagne, Amarula fudge and sourced many activities as well as spa's for you to enjoy, during your stay, all this is above and beyond what defines self catering. There was absolutely nothing you asked that we did not go beyond the norm to do for you and your partner. I would at this stage also like to mention that you stained the bath with a permanent dye causing permanent damage which was not reported and required the unit to be closed for 2 days to effect the necessary repairs which resulted in a cost of R 3500.00 which was not charged to you as it should have been. We strive and accept nothing less than the best for our guests but in this instance we find your rating of both security and customer service puzzling and without some clarification unable to improve where we may have failed.

602 Infinity
Anica V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anica V
With spouse/partner

Surpasses fantastic!

We had such a lovely stay. It was calm. Perfect place to get away from unnecessary bothers! This is really my happy place!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verby fantasties!

Ons het baie lekker gebly. Dit was rustig. Perfekte plek om weg te breek van dinge wat jou onnodig pla! Dit was sowaar my happy place!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sanmarie D - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanmarie D
With spouse/partner

Our accommodation at 602 Infinity was incredibly nice, very neat and the view was fantastic.

Thank you so much for the excellent service and fantastic flat with its outstanding sea view! We enjoyed it a lot and will definitely stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verblyf in 602 Infinity was ongelooflik lekker, baie netjies en die uitsig was fantasties!

Baie dankie vir julle uitstekende diens en fantastiese woonstel met sy uitmuntende see-uitsig! Ons het dit baie, baie geniet en sal definitief weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ronel V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel V
With spouse/partner

It truly was an enjoyable experience being able to stay in 602 Infinity with excellent hospitality and an awesome view.

A beautiful place equipped in a modern fashion with everything you need. Neat and tastefully furnished. Hospitality of the host and hostess was something special. Felt safe at all times. Will stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was voorwaar 'n genotvolle ervaring om in 602 Infinity te kon bly met onverbeterlike gasvryheid en asemrowende uitsig.

'n Pragtige moderne toegeruste plekkie met alles plus nog wat mens nodig het. Netjies en met smaak gemeubileer. Gasvryheid van gasheer en gasvrou was regtig besonders. Het te alle tye veilig gevoel. Sal enige tyd weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan M
Individual traveler

Awesome and pleasant.

The look and feel of this unit is unique and spectacular and on top of that the ocean and Table Mountain view is breathtaking, highly recommended.

Cornelius V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelius V
With spouse/partner

Ideal location and very convenient.

It is a lovely flat for a holiday. Everything is clean and works and it was really just a pleasure. Will stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal geleë en baie gerieflik.

Dis 'n heerlike woonstel vir 'n vakansie. Alles is skoon en werk en dit was regtig net 'n plesier gewees. Sal ENIGE tyd weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Etienne R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne R
With spouse/partner

Awesome!

Such an awesome place, great vibe and would definitely come back again!

Cobus V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus V
With spouse/partner

Modern en luuks.

Moderne, goed toegeruste eenheid met die beste uitsig in Blouberg, beslis 10 uit 10!

Santie P - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Santie P
With spouse/partner

Awesome, stunning en great! 'n Moet vir enige paartjie om onvergeetlike verblyf te beleef!

Sjoe, een sin is te kort om 602 Invinity te beskryf. Dankie, dankie en nogmaals dankie. Die woord dankie is eintlik so klein woordjie vir dit wat ek graag wil sê. Dankie vir die great ontvangs, dankie vir die puik netjiese eenheid en groot dankie vir die awesome memories wat ons van ons 25ste huweliksherdenking kan bewaar. Alles was net perfek en ek sal jul eenheid vir enige iemand aanbeveel. Hoop om jul vinnig weer te besoek. Weereens baie dankie!

602 Infinity's response

Dear Santie, thank you very much for your review of our accommodation standard, your views are highly valued. With reference to security, Infinity is monitored 24 hours a day by 32 surveillance cameras, there is a 24 hour front desk and two security guards on the premises daily. All entrances are accessed only by access key tags. The premises is also protected by electric fencing with an alarm sensor. Despite this a rating for security of 3 is awarded on your review. We would appreciate if you could identify which security shortcomings you experienced so we may address this to the benefit of future guests. We look forward to welcoming you back in the very near future.

602 Infinity
Christine H - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine H
With spouse/partner

Awesome.

See the stars.

Marais D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marais D
With spouse/partner

Awesome view.

Baie lekker gewees. Woonstel was skoon en het alles wat jy nodig het om te kan lewe.

602 Infinity's response

Dear Marais
Thank you for your review which we value highly. We strive for total excellence and are concerned with the 4-star rating for customer service which we consider a failure and take very seriously. However without clarification we cannot address our failure which makes it even more difficult to do, especially in light of the very positive review left by your wife on our guest book which reads as follows;

“Roger and Yvette, every detail in this exquisite home tell us something about you both! Thank you for allowing Marais and I to share in this beauty of class and sea. Wish you all the blessings that overflows with visiting 602 Infinity. Hope to meet you next time Yvette.”

We thank you for choosing 602 Infinity as your preferred accommodation and hope to see you again in the near future!

602 Infinity
Ray H - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ray H
With spouse/partner

Nice and comfortable.

This apartment was comfortable, neat, clean and tidy with modern furnishings and fittings. Ideal for a couple needing a break. The jukebox is a wonderful touch. All amenities are supplied, even a picnic set for that romantic sundowner on the beach. The only small issue we had was that there is no door to close between the bathroom and the bedroom. All in all, 5 stars!

Heleen K - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heleen K
With spouse/partner

Pragtigste uitsig!

Baie dankie aan Roger en Yvette wat ons verblyf by Infinity 602 onvergeetlik gemaak het. Die uitsig is werklik ongelooflik en die woonstel is super skoon. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Sonet L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonet L
With spouse/partner

Unbelievably great. Rodger was a super host and made us feel welcome this was home from home.

Best holiday ever. Great flat. We had the best time ever in Cape Town. Very modern, great space with a beautiful bathroom and a super modern kitchen. The bedroom we never wanted to leave as the king size bed and crisp white linen was a comfort we didn't expect. The flat had everything and more: What a breathtaking view, you will not find a sunset as beautiful as this. The view of Table Mountain is breathtaking and most of the wind surfing happened right in front of our flat, so that was awesome to watch every day. Robert was the perfect host and made his own storeroom available to us to store our bicycles was we were doing the Cape Town Cycle Race (Argus) that weekend. We were welcomed with wine, croissants and other goodies which we did not expect. Restaurants and shopping centers are close by and the morning and evening walks just across from our flat was unforgettable. Everyone must visit 602 Infinity!

602 Infinity's response

Dear Sonet, thank you for the review.
We appreciate that we are doing things right for our esteemed clients and will endeavour to continue to strive for ultimate excellence. We cannot wait to have you and Andrew back in our magical part of the world.

602 Infinity
Elana V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elana V
With spouse/partner

Fantasties verby!

Puik, netjiese plek. Het nie woorde om te beskryf hoe gelukkig ons was by 602 Infinity nie. Die gasvryheid was oorweldigend. Skoon en pragtig. Om nie eers te praat van die uitsigte nie! Sal beslis teruggaan, en beveel dit ten sterkste aan.

Pieter F - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter F
With spouse/partner

Hierdie plek sal my definitief weer sien.

Hierdie plek was baie skoon en perfek vir 'n wegbreek of vir besigheidsbesoeke. Dit is jammer ons was daar vir so 'n kort tydperk.

Lizelle D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle D
With spouse/partner

Onverbeterlik ten opsigte van ligging, uitsig en netheid. Die woonstel bied alles en nog meer.

Yvette en Roger het alles gedoen om ons verblyf 'n onvergeetlike belewenis te maak. 'n Heerlike bottel wyn met die aankoms, persoonlike verwelkoming en goeie voorstelle ten opsigte van uitstappies en restaurante. Die woonstel self het absoluut alles wat mens moontlik kan benodig en sommer 'n hele klompie bederfdinge. Veilige onderdak-parkering, 24 uur-sekuriteit en 'n asemrowende uitsig.

Chrissie S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrissie S
With spouse/partner

Most romantic, spectacular place.

We were greeted very friendly and given an in-depth view of the place and all the restuarants and shops in the area we could go to. The place was stunning and so beautiful decorated with much pride. It was a very comfortable place and very friendly and secure environment. We will most definitely be back if the opportunity arises

Herman K - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman K
With spouse/partner

Die verblyf het aan alle verwagting voldoen. Dit was puik.

Sien sterre hier onder.

Pieter V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter V
With spouse/partner

Uitstekend!

Goeie ligging. Baie netjies.

Nicolene V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolene V
With spouse/partner

Pragtige plek met mooi dekor.

Pragtige plek en baie netjies, die uitsig oor die see is baie mooi.

Wynand D - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Wynand D
With spouse/partner

Heerlik!

Uitstekend ontvang deur eienaar. Plek is netjies ingerig en het 'n ongelooflike uitsig oor die berg en die see. Uiters tevrede en kan sterk aanbeveel.

Pietro S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Pietro S
With spouse/partner

Awesome.

Very nice and modern place with a lot of attention to detail!

Arlene R - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arlene R
With spouse/partner

Netheid was vir ons 'n groot plus punt asook die mooi dekor - beste van alles. Dan ook natuurlik die veiligheid!

Die vriendelikheid van die eienaar Roger het ons klaar baie welkom laat voel. Die netheid is 'n baie groot plus punt vir ons asook die kwaliteit van alle toebehore ens in die woonstel.

was R1 200
From R1 020
per night (sleeps 2)
was R1 200
From R1 020
per night (sleeps 2)
was R1 200
From R1 020
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 87 Coral Road, Bloubergstrand, Cape Town, 7441, Western Cape
  • No children under 18
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGRhNTA0MTEzLTg5ODgtNGUxZS05ZTI0LTVhMTNiNjllNzBlYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 200, now From R1 020  per night (sleeps 2) 65 5 1 5 87 Coral Road Bloubergstrand 7441 Western Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.808996790173 18.46909230423
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com