Winklespruit Accommodation at 8 Eden Sands | TravelGround
+39
+39

8 Eden Sands

44 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 44 reviews for 8 Eden Sands
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Driena G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Driena G

Onaangename woonstel - sal hom glad nie aanbeveel nie!

Eden Sands 8 lyk glad nie soos dit voorgestel word op die website nie! Die banke is groen, geskeur en vieslik vuil. Die eenheid word geadverteer as slaapplek vir 6. Daar was slegs 4 cubes om op te sit waarvan 2 gebreek was. Ons het Sondag ingekom, die eienaar het Maandag laat weet en hy het eers Woensdag 5 nuwe stoele laat koop. Die stort was stukkend en moes eers herstel word. Die stoofplate en braaitoerusting is geroes. Al bogenoemde was nie die slegste nie! Om R10,000.00 te betaal vir 6 nagte en dan opgeëet te word deur bed bugs was seker die kersie op die koek! Ek het foto's van al bogenoemde en nog meer.

Nadine U - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine U
Family with teenagers

Outstanding accommodation.

Value for money. Accommodation was clean. Kids were safe. Will visit again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Uitstekende akkommodasie.

Waarde vir jou geld. Akkommodasie was skoon. Kinders was veilig. Sal 8 Eden Sands rêrig weer besoek!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Clevin N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clevin N
With spouse/partner

Mr Leon, the owner was very nice and supportive throughout the journey.

The owner was very nice and supportive throughout the journey. The employees were also very friendly and we enjoyed the sea view ─ it was perfect.

Kim H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kim H
Family with young children

Stunning view and location.

Amazing view and loved that it is so close to the swimming pool, just up the stairs.

Alje W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alje W
Family with young children

Ons wou nie huis toe gaan nie!

Dit was baie lekker, die kleintjies het dit ook baie geniet, ons wou regtig nie huis toe nie! Die personeel was ook baie oulik. Eden Sands sien ons definitief weer!

Coenraad K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coenraad K
Family with young children

Awesome. Sal weer gaan.

Die uitsig oor die see was awesome. Ons het dolfyne an walvisse gesien. Die stap op die strand was great. Ons weer het nie lekker saamgespeel nie, maar ons het die tyd baie geniet. Ek sal enige tyd weer soontoe gaan. Alles was byderhand en goed geleë. Die woonstelletjie was goed genoeg vir ons. Ek glo ons sou die strand meer geniet het as die weer sou saamgespeel het. Die veiligheid was great. Lekker swembad. Daar was wel geadverteer van 'n kinder-speelplek, maar dit het ons nie gekry nie. Ek dink 'n speelraam of -plek sal dit net nog meer aantreklik maak vir die kinders.

Fanie V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie V
Family with teenagers

Fantastiese uitsig en mooi woonstel so te sê op die strand.

Belangrik om op te let dat dit op 2de verdieping is met trappe.

Yasmin V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yasmin V
With spouse/partner

Pleasant stay.

We had a very quiet weekend, just what we were looking for.

Lelanie P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lelanie P
With spouse/partner

The view was beautiful.

I enjoyed the stay.

Pierre W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre W
Family with young children

Beste plek ooit.

Eks baie bly dat ek Eden Sands gekies het om by te bly. Het gevoel soos my eie huis en dis regtig goedkoop in vergelyking met wat die plek bied. Veiligheid is tops, uitsig oor die see to die for.

Sharon S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon S
Family with young children

Excellent assistance with booking, fabulous stay at 8 Eden Sands, spectacular view, superb accommodation.

A big thank you for the excellent assistance with our booking. We will definitely recommend this homely and amazing holiday flat to family and friends and everyone we know.

Deshani P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deshani P
Family with young children

Great holiday!

It was great value for money. Tranquil surroundings. Only wish is that the pool was heated, would have loved to spend more time in it. All in all we had an awesome time.

Maria K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria K
Family with young children

Baie baie rustig en lekker. Ons het dit baie geniet. Dankie sal enige tyd weer daar boek.

Great. Baie lekker. Baie mooi view.

Susan L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan L
Family with young children

Asemrowende mooi uitsig.

As ek iets kon noem wat nie reg was nie, sou die uitsig daarvoor kon opmaak. Hoe lekker was dit om elke aand met die gedruis van die branders aan die slaap te raak. Die hele kompleks is netjies, klipgooi van die strand. Heerlike swembad om af te koel. Personeel was vriendelik en huplvaardig. Die eienaar, Leon, was heeltyd beskikbaar vir enige vrae wat ek gehad het.

Mickhail D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mickhail D
With spouse/partner

We all really enjoyed our stay there, it was worth the break away.

I am very impressed by the services rendered regarding the booking of the place because I was looking for affordable accommodation. I would definitely recommend this place to my friends and family and also I would personally come and stay at this place again. My husband and I really enjoyed our stay there. Thank you to the agents and assistance keep up the great work.

Lemaine S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lemaine S
Family with young children

Wonderlik.

Love the proximity to the ocean.

This review has been translated, click here to view the original version.

Wonderlik.

Love dat dit so naby aan die see is.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Laurilee P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurilee P
Family with young children

Little piece of heaven.

My family and I are frequent travellers and we were pleasantly surprised by the beauty of this place. We felt so welcome by the people at the reception. The place is magnificently beautiful. Neatly manicured lawns, crystal clear pool only a flight of stairs away from the apartment, private beach access, and a remote controlled secure complex. We were completely taken aback because this place was worth every penny and more. We entered the flat to find the most amazing view of the ocean. You wake up to a glorious sunrise and wind down with a breath taking sunset.There are simply no words to describe the splendour of it all. The apartment was clean, neat and tidy. Thank you for having such quality facilities. Thank you for providing extra warm bedding as it was cold during our stay. The only problem experienced was that sound wasn't playing when we tried to use the DVD. Would really appreciate a mop in the apartment to clean up spills. The pool should be made a little warmer. Otherwise it was the best weekend ever. Thank you so much. We will definitely be back soon!

Nadette D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Nadette D
Family with young children

Ontevrede. Onnet.

Eetgerei en braairooster was baie vuil. Eetkamer se stoele is gebreek. Sitkamer banke het vuil kolle op. Vuil en onnet. Baie ontevrede.

8 Eden Sands's response

Hi Nadette.
I am terribly sorry that you had an unpleasant experience at my flat. I normally get pretty good reviews. I will definitely look into the areas that you have pointed out. Again I am sorry.

8 Eden Sands
Trudie S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trudie S
With spouse/partner

Breathtaking view. Complex is very neat.

Enjoyed it a lot. View is fantastic.

This review has been translated, click here to view the original version.

Asemrowende uitsig. Kompleks is baie netjies.

Het dit vreeslik geniet. Uitsig is fantasties.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Mohamed P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mohamed P
Family with young children

Great please to stay.

Everything about 8 Eden Sands was great, no complaints, the kids enjoyed it and a place you can relax as no noise clean and just hear the ocean, would recommend this to anyone.

Eugene D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eugene D
Family with young children

Gaan toekoms nog meer bespreek.

Waarde vir geld. Veilig in 'n vakansiekompleks met alles wat jy nodig het.

Nicky R - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicky R
Family with young children

Rustig, lekker naby die strand.

Die woonstel is gemaklik, maar nie 'n hoë standaard nie. Ek sou 'n meer volledige skoonmaakdiens waardeer het, of dat ek ten minste die skoonmakers myself kon aanstel. Wie wil skottelgoed was en beddens opmaak op vakansie? Ek het gehoop vir 'n stoepie waarop ek kan sit en kon braai, het nie besef die woonstel het geen stoep nie. Die geboude kompleks braaiplekke is geensins naby die woonstel geleë nie. Die strand is wel baie lekker naby en vreeslik mooi. Die kinders het lekker geswem in die swembad, maar 'n ou dakkie / skaduplekkie vir ouers / kinders sou prakties wees. Die eienaar van die woonstel is wonderlik, met hulp vinnig beskikbaar, sou iets foutgaan. Dankie vir 'n rustige vakansie, dit was lekker.

Charmaine V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine V
Family with young children

Baie rustig en die mooiste uitsig.

Dit is 'n absolute beste plek om te wees, veral in die seisoen vir die walvisse. Ons as gesin hoop regtig om dit nog te beleef.

Kevin V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin V
Family with young children

Beslis waarde vir geld.

Klein maar netjies, gerieflik en fantastiese see-uitsig en reg by swembad. Het dit baie geniet en al klaar weer bespreek om weer te gaan.

Jaco R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco R
Family with young children

Had a wonderful time with the most beautiful sea view.

Excellent accommodation. Swimming pool's gate must be fixed. It does not latch properly. The accommodation itself was excellent.

This review has been translated, click here to view the original version.

Wonderlike tyd gehad met die mooiste see-uitsig.

Uitstekende verblyf. Swembad se hekkie moet net reggemaak word. Hak nie mooi in nie. Die verblyf self was uitstekend.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Rudy P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudy P
With friends

Baie rustig en lekker.

Sal definitief weer by 8 Eden Sands kom kuier.

Alta N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta N
Family with young children

Baie lekker vakansiehuis met mooiste uitsig oor see.

Direkte strand toegang. Al wat gekort het was 'n ingeboude braai.

Phil H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Phil H
With spouse/partner

Gerieflik en gemaklik.

Baie lekker plek om te bly - dit het alles wat 'n mens nodig het vir 'n wegbreek.

Linda P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda P
Family with teenagers

Fantasiese see-uitsig.

Fantastiese see-uitsig en aangename bure. Winkels en hoofstrand baie naby. Skoon en netjiese kompleks.

Takalani M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Takalani M
Individual traveler

Excellent, best vacation ever.

Place was very good ,clean, peace of mind, reviving!

Michelle R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle R
With spouse/partner

Comfy and close to everything.

Had a great time. No issues.

This review has been translated, click here to view the original version.

Dit was gemaklik en naby als.

Het baie lekker daar gebly geen probleme gehad nie.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Marinda V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marinda V
With spouse/partner

Was enjoyable.

Think this place needs an aircon, otherwise very nice.

This review has been translated, click here to view the original version.

Was nice gewees.

Dink die plekkie kort 'n aircon, verder baie lekker.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Chris G - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris G
Family with young children

We enjoyed it a lot.

It was an excellent holiday. The view over the ocean was amazing! It is just the caretakers that were difficult. Early on the first evening we were swimming in the pool with the lights on and when they saw that we were in the pool, they switched the pool lights off at night for the rest of our holiday. The neighbours of the complex were very unfriendly. It's probably just people who are unhappy with themselves. But the owner of the flat is very friendly and helped us nicely. They also sent us some information. We were well informed with the necessary info, as we asked. He was very friendly. Unforgettably good holiday!

This review has been translated, click here to view the original version.

Ons het dit baie geniet.

Dit was 'n puik vakansie gewees. Die uitsig oor die see was asemrowend! Dis net die opsigters wat moeilik was. Ons het die eerste aand vroeg in die swembad geswem met ligte aan en toe hul sien ons was in swembad het hul die ligte van swembad saans afgesit vir die res van ons vakansie. Die bure van die kompleks is baie onvriendelik. Dis dalk maar net mense wat ontevrede is met hulself. Maar die eienaar van die woonstel is baie vriendelik en het ons baie mooi gehelp. Hulle het vir ons informasie aangestuur. Ons was goed ingelig met al die nodige inligting, soos ons aangevra het. Hy was baie vriendelik. Onvergeetlike goeie vakansie!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Cherine K - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherine K
With spouse/partner

Amazing!

The place, owner and everything was simply amazing. Really enjoyed it.

This review has been translated, click here to view the original version.

Amazing!

Die plek, die eienaar, net alles was amazing vir ons. Het dit regtig baie geniet.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Willem D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willem D
With spouse/partner

A good all rounder break away, will definitely use them again.

Once again a good all rounder break away.

Corrie S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corrie S
Family with teenagers

Dit was uitstekende verblyf!

Ons was baie tevrede. Die woonstel was baie netjies en gerieflik met alles wat jy nodig het. En die pragtige see-uitsig... ek wens ek kon dit saamneem huistoe! Ons seun het die swembad baie geniet! Baie dankie ook aan Leon Gevers vir sy hulp met ons laat aankoms. Wat 'n pragtige plekkie, ons sal verseker weer hier tuis gaan!

Anna-marie D - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anna-marie D
Family with young children

Very nice. Had to drive to beach. Magnificent view.

We had to drive to the swimming beach. Beautiful view of ocean. Tidy apartment equipped with everything you need.

This review has been translated, click here to view the original version.

Baie lekker. Moes na 'n swemstrand ry. Mooi uitsig.

Ons moes na 'n swemstrand ry. Pragtige uitsig op die see. Netjiese woonstel met alles wat jy benodig.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Theuns D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theuns D
With spouse/partner

Dit is baie gemaklik, veilig en gerieflik ... 100%

Dit was 'n baie lekker vakansie en ek het baie lekker gebly in 8 Eden Sands. Alles was 100% en sal graag weer daar wil kom vakansie hou. Van die woonstel tot die veiligheid en gerief van alles wat so naby is en alles was net te perfek. Baie dankie.

Cindy S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy S
Family with teenagers

Baie gerieflike woonstel met 'n wonderlike uitsig.

Die woonstel is baie gerieflik en goed toegerus. Die uitsig is wonderlik. Ons verblyf daar was regtig baie aangenaam.

Theola S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theola S

Fantasties!

Ons vakansie was absoluut wonderlik, ek sal definitief weer soontoe gaan. Mnr Gevers, dankie vir jou bedagsaamheid.

Ettiene B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ettiene B
Family with teenagers

Uitstekend geleë. Baie stil en kyk uit op die see. 'n Onvergeetlike belewenis.

Eden Sands is baie sentraal geleë met 'n ongelooflike uitsit op die see. Sal dit aanbeveel vir enigiemand wat Durban wil besoek.

Cobus V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cobus V
With spouse/partner

Skoon, netjies met 'n pragtige see-uitsig.

Baie lekker, goeie uitsig, netjiese plek en baie goed toegerus.

Heinrich K - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich K
With spouse/partner

Baie netjies en reg op die see.

Die woonstel was netjies, die eienaar het heeltyd terugvoering gegee en gesels per Whatsapp. Reg op die see (100 m) en die kompleks is is skoon en veilig. Die woonstel is ook reg by die lekker swembad.

8 Eden Sands's response

Thank you for this great score. It was a pleasure having you guys. I hope you guys come again.

8 Eden Sands
Lucinda F - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucinda F
Family with young children

Dit was fantasties.

Ek sal dit sterk aanbeveel. Uitsig is uitstekend. Die winkels is ook baie naby so jy hoef nie ver uit te ry nie.

8 Eden Sands's response

Thank you. It was a pleasure having you guys stay in our flat. I hope you guys come again.

8 Eden Sands
From R650
per night (sleeps 6)
From R650
per night (sleeps 6)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R650
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people, all ages welcome
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 42 Middleton Road , Winklespruit , Amanzimtoti , 4145, KwaZulu-Natal
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYzYTA0MDBlLTVhMTUtNDc5YS04MWJhLTdkYmFkMmVmZmI0Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 6) 44 5 1 4.6 42 Middleton Road Winklespruit 4145 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -30.099963129868 30.859370017197
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com