Lynnwood Accommodation at AAA Accommodation | TravelGround
+57

AAA Accommodation

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 19 reviews for AAA Accommodation
Cleanliness
4.1/5
Service
4.1/5
Location
4.6/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.1/5
Barry D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry D
Individual traveler

It was OK. No place to chill.

Nothing special, especially as a backpacker.

Lecelle V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lecelle V
Individual traveler

'n Plek waar ek kon slaap na 'n lang dag se werk.

Alles is skoon en netjies. Kombuisie is goed toegerus. Dit is werklik 'n plek vir 'n enkelreisiger wat vir 'n nag of twee wil oornag.

Riaan V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan V
Individual traveler

Presies wat ek nodig gehad het!

Basies, maar sonder twyfel alles wat jy nodig het! Ben en Lettie is ongelooflik vriendelik en laat jou met die intrap welkom voel!

Stefaan C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefaan C
Individual traveler

Net 'n slaapplek gesoek.

Die slaapplek was 'n afgeskorte motorhuis, maar het alles gehad wat nodig was: 'n bed, stort, wasbak, 'n toilet, yskas en mikrogolf. Dit het voldoen aan my behoeftes en was goedkoop.

Loraine Steenberg S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Loraine Steenberg S

Very untidy outside and dirty inside with poor finishes above sink.

Old fridge with pellets greets you outside. Parking is very small - struggled to get into vehicle. Toilet keeps running, worker explained to me how to fix it, if it doesn't help he will explain further. Shower leaks, my daughter and I threw our own towels on the floor to prevent water from entering the room. Shelves above kitchenette covered with a layer of wood with transparent plastic, messy. Table's lamp stand is covered with paper ─ poor. Extra blanket is dirty. Blinds and shelves are full of dust and dirt. Unpleasant odour at toilet, musty odour in kitchen cabinet. The unit was not cleaned at all during our stay. One chair and one breakfast bowl. The pillows are very bad, fortunately we had our own pillows. Bedding did not look very fresh. Unfortunately this unit was not displayed on the website, I did not ask for a special price, booked what I saw on the site, and because it is very close to Lynnwood School where we wanted to be on Friday. Never met or saw the owner, the worker gives the keys and takes it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie onnet buite en vuil binne met swak afwerkings bo wasbak.

Ou yskas met pellets groet jou buite. Parkering is baie knap ─ sukkel om voertuig in te kry. Toilet hou aan loop, werker het vir my verduidelik om dit reg te maak, indien dit nie help nie sal hy vir my verder verduidelik. Stort lek so, ek en my dogter het ons eie handdoeke op vloer gegooi om water te keer dat dit nie in kamer inloop nie. Rakke bo kombuisie, is met 'n laag hout oorgetrek met deursigtige plastiek, slordig. Tafel se lampstaander is oorgetrek met papier ─ swak. Ekstra kombers is vuil en swak. Blindings en rakkies is vol stof en vuil. Onaangename reuk by toilet, muf reuk in kombuiskas. Die eenheid is gedurende ons verblyf glad nie skoongemaak nie. Een stoel en een papbord. Die kussings baie swak, gelukkig het ons ons eie kussings gehad. Beddegoed het nie baie vars vertoon nie. Ongelukkig is hierdie eenheid nie op die webtuiste vertoon nie, ek het nie vir n spesiale prys gevra nie, het die bespreking gedoen oor wat ek op die webtuiste gesien het, en omdat dit baie naby Lynnwood-skool is waar ons Vrydag wou wees. Het nooit die eienaar ontmoet of gesien nie, die werker gee die sleutels en neem dit weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carissa V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carissa V
On business

Safe, peaceful, neat and friendly.

Thank you very much for the friendly reception! My overnight stay was clean, neat, everything I needed, safe and best of everything. Very affordable. Literally around the corner from where I had to be, so central and close to everything. Thank you for your hospitality. The peace and quiet in the heart of the urban hustle and bustle is very refreshing! Will not think twice before coming back to you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig, rustig, netjies en vriendelik.

Baie dankie vir die vriendelik ontvangs! My oornagplekkie was skoon, netjies, alles wat ek nodig gehad het, veilig en beste van alles. Baie bekostigbaar. Letterlik om die hoek van waar ek moes wees, so sentraal en naby alles. Dankie vir julle gasvryheid. Die rustigheid en stilte in die hartjie van die stadsgewoel is baie verfrissend! Sal nie twee keer dink voordat ek weer by julle te kom aanklop nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

AAA Accommodation's response

Wonderlik om te hoor.

Carissa baie dankie ook aan jou jy is 'n wonderlike mens en dit was uiters aangenaam om jou as gas te ontvang.

Beste wense van AAA-Acommodation bestuur

AAA Accommodation
Anneline M - May 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Anneline M
With spouse/partner

I can't imagine people renting out a space like this, a partition in their garage. Will definitely not sleep there again.

My son is in hospital, almost for 3 weeks and guesthouses are getting expensive, so we also looked for a bit cheaper options. Was happy when we saw that price and it is through the website. Never booked a bad place through the site, but that one takes the cake. Cement floor with paint marks on. I'm not a difficult person at all, but no it was too much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek kan nie dink mense verhuur so plek uit nie, n afskorting in hul motorhuis. Sal beslis nie weer daar slaap nie.

My seun is in die hospitaal, al amper vir 3 weke en gastehuise raak duur, so ons het ook bietjie goedkoper opsies gesoek. Was bly toe ons daai prys sien en dit is deur die webtuiste. Nog nooit 'n slegte plek deur die webtuiste bespreek, maar daai 1 vat die koek. Sementvloer met verfmerke op. Ek is glad nie 'n moeilike mens nie, maar nee dit was een te veel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

AAA Accommodation's response

Hi Anneline,
Ek is jammer om te hoor van jou ontevredenheid met jou verblyf. Daar word egter duidelik gemeld dat die Backpacker Room 'n sakpas-eenheid is wat in 'n afgeskorte motorhuis is. Die foto's wys ook duidelik hoe die kamer lyk. Dit is geskik vir basiese, veilige verblyf vir rugsak-reisigers, dus die uiters billike prys.
Beste groete,
AAA Accommodation-bestuur

AAA Accommodation
Anze B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anze B
With spouse/partner

Absolutely excellent, neat, clean and very good service.

The room, amenities and service was unbelievable. A beautiful place that I can boldly recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut puik, netjies, skoon en baie goeie diens!

Die kamer, geriewe en diens was ongelooflik. 'n Pragtige plek wat ek met vrymoedigheid sal aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben G - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Ben G
With spouse/partner

Klein, beknop en effens frustrerend.

Die stortkop moet vervang word. Water dam op in stort en kan maklik mors. Warmwater neem lank om deur te kom. Verskaf vadoek en opwaslappie en opwasmiddel. Swak kussings. Te min hangers in kaste. Tee moenie gemeng word. Suiker en teehouers gebruiksonvriendelik. Dit maak moeilik oop. Spieël in kamer onprakties vir grimering aansit en haar stylering. Lieflike area. Veilig gevoel. Genoegsame klerekaste. Potensiaal vir goeie klein braaiarea waaraan gewerk word.

AAA Accommodation's response

Good day Ben,

Thank you for your feedback. It is disappointing to read that you were unsatisfied with your stay. We will definitely be in contact and investigate the matter further.

Regards,
Management.

AAA Accommodation
Karen D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karen D
Family with teenagers

Thank you, it was awesome.

Helped me in my need, highly appreciate it. Place was nice and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dankie, dit was awesome.

Het my uitgehelp in my nood, waardeer dit opreg. Plekkie was nice en skoon gewees!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Billy B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Billy B
With spouse/partner

The accommodation was clean, safe and comfortable.

Lettie, the owner of the accommodation met us at the gate, saw us in and made us feel at home immediately.

Jan N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan N
With spouse/partner

Alhoewel hulle nog besig was met verbeterings, was die ontvangs en verblyf uit die boonste rakke.

Ek sal AAA Accommodation te enige tyd aanbeveel vir iemand wat moet oorbly.

Zandre S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zandre S
With friends

Baie nice plek en die moeite werd om daar te bly.

Baie tevrede met ons verblyf daar. Dit was net wat ek gesoek het. Veilige parkering en baie vriendelike diens. Sal graag weer daar bly.

AAA Accommodation's response

Zandre, dit was 'n plesier om julle te huisves, en aan te beveel as 'n gas.

AAA Accommodation
Liezel O - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel O
Family with teenagers

Very comfortable and friendly service.

Very impressed, everything clean and very neat. Friendly service. Had a nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gesellig en vriendelike diens.

Baie beïndruk, alles skoon en baie netjies. Vriendelike diens. Lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

AAA Accommodation's response

Liezel was 'n wonderlike gas gewees.

AAA Accommodation
Rinelda T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rinelda T
With friends

Lovely accommodation, quiet environment and friendly service.

The main room is very spacious and has a neat bathroom. Friendly reception and assistance with our baggage. 10/10. Will definitely book again at AAA Accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike verblyf, rustige omgewing en vriendelike diens.

Main Room is baie ruim met 'n netjiese badkamer. Vriendelike ontvangs en hulp met bagasie op dra. 10/10. Sal definitief weer by AAA Accommodation bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Candy A - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Candy A
Individual traveler

Everything was better than expected.

The hosts were so kind and helpful, they went out of their way to accommodate me. A lovely place with lovely people. Thank you.

Christo N - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christo N
Family with teenagers

Baie goed en gemaklik gwees. Dankie!

Die ligging en praktiese verblyf was baie lekker.

Wilma V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wilma V
With spouse/partner

Netjies met vriendelike ontvangs.

Ons verblyf was aangenaam. Personeel vriendelik.

Margaret N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret N
Individual traveler

Very cosy and smart.

A nice, clean place with very attractive atmosphere.

From R690
per night (for 2 people)
From R690
per night (for 2 people)
From R690
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Queens Crescent 452c, Lynnwood, Pretoria, 0081, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAk4p8nF3fTXQ7Satb7N7qgU0uZBUT2PvWt2hAlgorxqzEPTquq5?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R690  per night (for 2 people) 19 5 1 5 Queens Crescent 452c Lynnwood 0081 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.762871 28.267918
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com