Pierre van Ryneveld Accommodation at Accommodation @ Van's | TravelGround
+210

Accommodation @ Van's

42 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 42 reviews for Accommodation @ Van's
Cleanliness
4.5/5
Service
4.1/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Leroy F - Jul 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leroy F
With spouse/partner

Baie netjies en skoon.

Ons is baie vriendelik ontvang en het dadelik rustig gevoel na ‘n lang reis. Dankie vir julle moeite tydens hierdie moeilike tyd.

Accommodation @ Van's's response

Beste Leroy,

Dankie vir jou mooi woorde.
Ons hoop om jou weer te sien.

Groete, Toy Meyer

Accommodation @ Van's
Daphney I - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Daphney I
Individual traveler

Not happy with the service received.

The pool was not clean, we had to stand outside for longer before they opened for us, felt it was a waste of my travel as we would have loved to swim.

Accommodation @ Van's's response

Dear Daphney,
I apologize if the pool was not clean after the storm we had in the afternoon. This does happen at times, especially with the bad storms that we are currently experiencing in Gauteng. You only stayed for the Saturday night and the following day the pool was cleaned. If you had however asked us to clean it for you, we would have done it immediately.
I hope that we can leave a better impression on you next time.
Best regards,
Toy

Accommodation @ Van's
Karen R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen R
Family with young children

Awesome!

We had a great stay. Convenient, with lots of extras. We especially enjoyed the pool and private braai area. Accommodation @ Van's will definitely see us again. Owner and staff always friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome!

Ons het baie lekker gebly. Gerieflik, met baie ekstras. Ons het veral die swembad en privaat braai-area geniet. Accommodation @ Van's sal ons vir seker weer sien. Eienaar en personeel altyd vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antoinette E - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette E

Great fun near the pool.

It was very good service and definitely value for money. I had my elderly mother with me and she enjoyed it so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier naby die swembad.

Dit was baie goeie diens en beslis waarde vir geld. Ek het my bejaarde moeder saam met my gehad en sy het dit net so baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adri V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Adri V
With spouse/partner

Swak.

Sukkel met toegang. Vrek donker. Kamer ruik na rook. TV se afstandbeheer werk nie. Ketel vol ou suurlemoene en swart alge. Min warm water. Niemand om jou te ontvang nie.

Suzanne M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne M

Spacious and very nice place.

Thank you for the nice place we were able to enjoy. Very nice and neat. Beautiful garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim en baie mooi plekkie.

Dankie vir die lekker ruim plekkie wat ons kon geniet. Baie mooi en netjies. Pragtige tuin.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques N - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacques N
Family with teenagers

Gerieflik.

Was lieflike verblyf gewees. Ongelukkig was WiFi nie beskikbaar nie en die TV in die kamer het geen duidelike sein gehad nie. Andersins was dit wonderlik gewees. Sal weer daar kom bly.

Marlene V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene V
Family with teenagers

Rustige area en die moeite werd.

Ons verblyf was werklik die moeite werd. Genoeg spasie vir 2 tot meer volwassenes. Volle DStv en gratis WiFi was 'n verrassende pluspunt. Sal Accommodation @ Van's (Anna's Cottage) aanbeveel.

Annette V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Annette V
With spouse/partner

Rustige, veilige verblyf.

Die kamer was gerieflik. Ons het baie lekker geslaap. Sal net aanbeveel dat daar nuwe handdoeke voorsien word. Die handdoeke was baie dun en geskeur. Sal ook aanbeveel dat daar 'n deur by die toilet aangesit word, die ingang by die voordeur kyk reg op die toilet.

Coenie L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coenie L
Family with teenagers

Practical.

Very nice place, lots of space and very neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Prakties.

Baie oulike plek, baie spasie en baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johano B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johano B
With spouse/partner

Very neat and I would make use of their services again.

Very good communication, very neat and definitely a place I would use again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en sal weer van hulle diens gebruik maak.

Baie goeie kommunikasie, baie netjies en vir seker 'n plek wat ek weer sal gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Accommodation @ Van's's response

Baie dankie vir die mooi woorde, ons hoop julle kom gou weer.

Accommodation @ Van's
Marius F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius F
With spouse/partner

Very quiet.

The place is beautiful and the service very good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Die plekkie is pragtig en die diens baie goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Basjan P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Basjan P
With spouse/partner

Prentjiemooi.

Stil area, prentjiemooi verblyf, heerlik gerus en naby aan fasiliteite. Sal weer by hul inboek as mens daai area besoek.

Anneke F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke F
Family with young children

Pleasant.

Cute set up. We had a nice time!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Oulike opset. Ons het lekker gebly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marco V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marco V
With spouse/partner

Was aanvaarbaar, maar moes vra vir dienste en geen krag elke aand.

Goeie more. Weens load shedding deur Eskom het ons elke aand vanaf 19:00 tot 21:00 nie krag gehad nie, wat vir ons dinge moeilik gemaak het. Ons moes elke keer die eienaar bel om die elektriese garage-deur oop te maak van binne af. Ook dan het die Jacuzzi-bad nie gewerk nie. Ons moes ook vra vir koffie en Cremora na dag een en ons het 4 nagte geboek.

Tshegofatso M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshegofatso M
With spouse/partner

It's quiet nice but you struggle to get hold of receptionist.

Easy to access the road but no road signs to @ Vans lodge.

Hp P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hp P
Family with teenagers

Comfortable, spacious, clean and neat.

We were very impressed with the accommodation at Charlton House and French Quarters and will definitely stay at @ Van's again. However, was disappointed that the lady who handled the phone didn't want to help with a late check-in. We also came to dead man's door after we arranged per telephone that we would only check in at that time. So arrived late for our function. However, the other staff were very helpful and friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, ruim, skoon en netjies.

Ons was baie beïndruk met die verblyf in Charlton House en French Quarters en sal beslis weer by @Van's tuisgaan. Was egter teleurgesteld dat die dame wat die telefoon behartig en nie wou help met 'n laat inboek nie. Verder het ons by dooiemansdeur gekom, nadat ons telefonies gereël het dat ons eers sou kom inboek. Het dus toe laat opgedaag vir ons funksie. Die ander personeel was egter baie behulpsaam en vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Accommodation @ Van's's response

Ek is baie bly dat julle jul verblyf geniet het vir die een aand. Ons is heel bereid om iemand te ontvang tot 9 uur in die aand, maar u wou aankom nadat u funksie 10 uur in die aand ophou, terwyl u reeds in die omgewing was vroeg in die dag.

Accommodation @ Van's
Julie P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julie P
With spouse/partner

Absolutely amazing.

The place was exceptionally clean, I was very impressed with everything and have nothing but good things to say about this place. Will most definitely go back again for a longer stay. Great value for money! Thank you to the owners for a lovely stay.

Leene S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leene S
With spouse/partner

Amazing!

I've booked a lot of weekends away and by far was this the best, thank you for the wonderful weekend. I would definitely be staying with you again.

Gerrie C - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie C
With spouse/partner

We had a very warm welcome. Beautiful place.

I will definitely recommend this place. It has everything we need. It is perfect inside and outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik vriendelik ontvang en pragtige plek.

Ek sal regtig die plek aanbeveel - dit kom met absoluut alles wat ons wou hê. Dit is lieflik mooi binne en buite en was welkom veral om so perfekte plek te kon kry. Ons is verskriklik vriendelik ontvang en die hele ondervinding was net goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charlotte A - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte A

Accomodation @ Van's was baie aangenaam. Gerieflik, groot, netjies en skoon.

Parkering veilig en gerieflik naby wooneenheid. Was egter net bitter koud en kon glad nie swembad- of braaigeriewe benut nie. Volgende keer. Baie dankie aan Catherine. Klein probleem met krag en water gehad. Sy het onmiddellike geweet hoe en waar om probleem te hanteer. En opgevolg of als in orde is. Baie dankie.

Annamare W - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annamare W

Praktiese, netjiese akkommodasie.

Ons was 'n groep van 7 wat in Anna's Cottage en 3 junior suites tuisgegaan het. Die akkommodasie was netjies en skoon en het aan al ons verwagtinge en vereistes voldoen. Ek kan beslis Accommodation @ Van's vir selfsorgdoeleindes aanbeveel.

Laetitia V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laetitia V
Family with young children

Netjies en bekostigbaar.

Baie netjiese verblyf. Goeie waarde vir geld in stil area. Toeganklik en naby winkels.

Sonia H - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia H
With friends

Heerlik.

Pragtige tuin en behulpsame diens!

Awie D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Awie D
Family with young children

Fantasties.

Ek het regtig geen negatiewe terugvoer nie. Alles was positief en die verblyf was fantasties.

Accommodation @ Van's's response

Baie dankie vir die mooi terugvoer, ons sien uit daarna om julle weer te sien!

Accommodation @ Van's
Anne-marie R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anne-marie R
With spouse/partner

Baie gerieflik en netjies.

Dit is netjies en skoon en mens kry dit maklik. Ons sal beslis weer daar bly!

Cathy Y - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cathy Y
With spouse/partner

Skoon en netjies. Goed geleë.

Gemaklike plek om tuis te gaan vir 'n nag of langer verblyf.

Lucharle D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucharle D
With spouse/partner

Wonderful and relaxing!

Our stay at Van's was absolutely great. The accommodation was safe and secure, neat, modern and had everything we needed. The swimming pool is too inviting to not take a dip. There are shops and restaurants not too far away. Highly recommended accommodation.

Nerine B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nerine B
With spouse/partner

Waarde vir geld. Mooi netjies.

Mooi netjies en sal weer gaan.

Accommodation @ Van's's response

Beste Nerina,

Baie dankie vir jou terugvoer, ons hoop om jou gou weer te sien.

Groete,
Toy Meyer

Accommodation @ Van's
Lelanie M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lelanie M

Teleurstellend.

Na 'n 3 ure reis met my siek moeder kom ons voor dooiemansdeur! Lui klokkie oor en oor, na 10 min bel ek die nr. by die voordeur, eienaar sal dame binne in die huis bel, ek wag nog 12 minute - niks, ek bel haar weer - eienaar is op pad om te kom oopsluit, wag nog 10 min. Eienaar het nie eers die ordentlikheid om om verskoning te vra dat ons moes wag nie! Maandagoggend selfde situasie, lui en lui klokkie en niemand maak oop sodat ek die sleutel kan teruggee nie. Geen alarm in huis en veiligheidshek maak moeilik oop en toe. Glo my, as ek nie reeds my deposito betaal het nie, sou ons gery het, eienaars weet dit al te goed. Uiters swak.

Gerhard V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard V
Family with teenagers

Goeie waarde vir geld.

Dit is skoon en netjies en baie sentraal geleë. Daar is ook 'n mediese sentrum baie naby vir daai onbeplande noodgevalle.

Pieter V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pieter V
With spouse/partner

Rustige, kalm atmosfeer met gevestigde tuin.

Skuifdeur benodig verf en die hang van gordyne slordig in teenstelling met andersins smaakvol gemeubileerde vertrekke. Kombuis voorsien nie aan alle behoeftes nie en tekort aan opskepgeriewe. Buite sonskerm teenoor die badkamer slordig en vervangbaar.

Belinda G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda G
With spouse/partner

Lieflik!

Lieflike en gerieflike, skoon en netjiese plekkie. Tuine is pragtig versorg en pragtig groen, selfs in die hartjie van die winter. Ons sal beslis enige tyd weer daar oorbly.

Accommodation @ Van's's response

Baie dankie vir die mooi woorde! Ons waardeer julle ondersteuning.

Accommodation @ Van's
Lebogang M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lebogang M
With spouse/partner

Beautiful place, nice and quiet.

The place was clean, nice and quiet. Wouldn't mind visiting again.The area is very quiet and secure. Rooms were very clean. Basically everything was perfect.

Stephan L - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stephan L
With friends

Peaceful, neat and comfortable.

We only stayed one night, but the unit was neat, comfortable, and wel maintained. We will be back in future. Thanks so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, netjies en gemaklik.

Alhoewel ons net een aand oorgeslaap het was die eenheid netjies, gerieflik en baie goed onderhou. Ons sal weer van julle gebruik maak in die toekoms. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jade M - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jade M
With spouse/partner

Absolutely great.

Even though our stay was so short, we're definitely going back! What a lovely place.

Accommodation @ Van's's response

Good day Jade,

Thank you for your great review. We can't wait to welcome you back again.

All of the best to you!

Accommodation @ Van's
Anneke V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anneke V
With spouse/partner

We had a lovely stay at @Vans.

It's a beautiful and peaceful place. I can recommend it to other guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie lekker by @Vans gebly.

Dit is 'n pragtige en rustige plek. Ek kan dit aanbeveel vir ander gaste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lorenco M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lorenco M
With spouse/partner

Goeie diens en wonderlike ervaring.

Die dames wat die kamers diens moet asb. gereeld die bedegoed verander en ook skoon handdoeke daagliks bring.

Mulallo Trading L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mulallo Trading L
With spouse/partner

Waarde vir jou geld

Internetbesprekings was vinnig en effektief en wat jy sien is wat jy kry.

Manda R - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manda R
With spouse/partner

Safe, beautiful self-catering units.

Safe parking, well-equipped units for relaxing, safe overnight accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilige mooi selfsorg-eenhede.

Veilige parkering, goed toegeruste selfsorg-eenhede vir ontspanne en veilige oornag-akkommodasie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizelle J - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle J
With friends

Like a home away from home!

Beautiful, modern, clean and neat. I will definitely make use of Van's again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Soos 'n tuiste weg van die huis!

Pragtig, modern, skoon en netjies. Ek sal definitief weer van Van's gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karl M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karl M
With spouse/partner

Romantic, elegant and a great breakaway.

Not only are the premises absolutely breathtaking, the room we booked was spacious, clean, had all the amenities we could have wished for, and the staff assisting us with our bookings/check-in were friendly, accommodating and excellent. We definitely recommend "Accommodation at Van's" for any couple seeking a romantic breakaway, or individuals requiring a place to overnight whilst in the Centurion area. We will definitely be staying here again.

was R700
From R560
per night (for 2 people)
was R700
From R560
per night (for 2 people)
was R700
From R560
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 35 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 Condon Avenue, Pierre van Ryneveld, Centurion, 0157, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ4ZjE4ZDE2LTg4MjctNDIwZi1iYTAxLWQ4NmIyYWNmY2YyMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R700, now From R560  per night (for 2 people) 42 5 1 5 6 Condon Avenue Pierre van Ryneveld 0157 Gauteng 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -25.834911515213 28.235550576721
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com