The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Addis Guest House | TravelGround
+22

Addis Guest House

Guest House

Review Summary

3.9 out of 5from 15 reviews for Addis Guest House
Cleanliness
3.9/5
Service
3.9/5
Location
3.7/5
Safety
4.3/5
Value for money
3.5/5
Dean V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dean V
On business

Awesome.

Het baie lekker gebly en sal dit beslis aanbeveel.

Heila R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heila R

Die stilte is amazing. Die see-uitsig is net genoeg vir mense wat nie van die strand hou nie. Kamers is groot en gerieflik.

Dit sal goed wees om op die webblad te sê jy Moet ontbyt vooraf bespreek. Dit is immers 'n B&B, so mens neem aan ontbyt is ingesluit. Sal dit nie vir ouer mense, wat met moeite beweeg aanbeveel nie. Veral nie in die aand nie. Die opdraande na die aand opening is nog aanvaarbaar, maar die trappe na onder kan gevaarlik en moeilik wees.

Elaine G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Elaine G
On business

Was oor die algemeen goed gewees, maar badkamer was definitief nie skoongemaak na vorige gaste se besoek nie.

Ons was in kamer no 1 gewees, kort instandhouding en 'n goeie verf. Die stort kort 'n goeie skrop en die badkamer was definitief nie skoongemaak nadat die vorige gaste daar gebly het nie (seepdrupplels en spatsels op die stort se ruite, asook hare in die bad!). Beddegoed was darem skoon en goed genoeg vir 'n vinnige oorslaap.

Dean V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Dean V
On business

Problems with booking.

We got a quote for a B&B. When we arrived, no one said where the room was, had to ask to show us. It was then said that breakfast was not included. Then paid for breakfast, but what you ask for and what you get does not match. Ask for a soft egg, you get a hard egg. For us, it wasn't good at all.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Probleme met bespreking.

Ons het kwotasie gekry vir B&B. Toe ons arriveer sê niemand waar die kamer is nie, moes hulle vra om ons te wys. Daar is toe gesê dat ontbyt nie ingesluit is nie. Het toe betaal vir ontbyt, maar wat jy vra en wat jy kry stem nie ooreen nie. Vra vir sagte eier, kry jy harde eier. Vir ons eerste was dit glad nie goed nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rika B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rika B

Alhoewel ek en my dogter net een nag geslaap het, het ons dit baie goed gevind vir dit wat ons nodig gehad het.

Vir die bedrag wat ons betaal het, het ons alles voldoende gevind. Dit was op 'n veilige plek en ons het die ontbyt voldoende gevind. Sal Addis by vriende aanbeveel of weer in die toekoms daarvan gebruik maak.

Izelle D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Izelle D
With spouse/partner

Very neat and a beautiful view.

The neatness of this guest house is the first thing I noticed. The sea view is beautiful. The accommodation is relatively far from the beach and restaurants. I found the finer detail to be lacking. Even though there was a fridge in the room, there was no diet cool drink of sweetener and my spouse is diabetic. The breakfast is just breakfast, nothing new or special. By day three we opted to eat breakfast some place else. The toilet leaked and we didn't have hot water on the first night, but the problem was fixed the next evening.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en mooi uitsig.

Die netheid van die gastehuis is die eerste ding wat my opgeval het. Die see-uitsig was mooi. Die gastehuis is redelik ver van die strand en restaurante. Het gevind dat die fyner afronding ontbreek het. Alhoewel daar 'n yskas in die kamer is, was daar geen dieet-koeldrank of versoeter by die koffie nie en my eggenoot is 'n diabeet. Die ontbyte is net ontbyt, niks nuut en niks besonders nie. Teen dag 3 het ons verkies om ontbyt elders te eet. Die toilet het gelek en aand 1 was ons sonder warm water, maar die probleem is die volgende dag herstel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nora T - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nora T
Family with young children

Baie aangenaam en gerieflik met baie vriendelike personeel.

Daar is 'n mikrogolf in die kamer. Twee borde en eetgerei sou gerieflik gewees het. Ons het vir 'n 2-jarige-kind bespreek, maar daar was geen voorsiening vir hom gemaak nie. Hy moes tussen sy ouers slaap wat gelukkig nie 'n probleem was nie aangesien die bed ekstra groot is.

Cindy Ness N - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cindy Ness N
On business

Baie lekker gebly.

Kliëntediens was baie vriendelik. Mooi en netjies.

Colin J - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colin J
Family with teenagers

Friendly staff and very clean comfortable accommodation.

I would recommend this B&B to all visiting the area.

Kinna E - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kinna E
On business

Baie goed.

Gerieflik; see-uitsig; baie naby stad (Durban).

Khomotso K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Khomotso K
Family with young children

Our stay was good.

I enjoyed Umhlanga, hoping to buy a holiday home there soon.

Ignus G - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ignus G
With spouse/partner

Vriendelike en flinke diens deur die gasvrou, Heidi, en die personeel. Rustige atmosfeer, netjiese, ruim en gerieflike kamers.

Die gastehuis is een van die beste waar ek al tuisgegaan het. Mooi instandgehou, netjiese kamers en mooi dekor. Goeie ontbyt en flinke diens. Hou ook daarvan dat elke kamer sy eie kombuisie het. Baie handig. Sal definitief weer by Addis bespreek.

Johan F - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Johan F
With spouse/partner

Aanvaarbaar.

Ons was vir amper 'n dag lank sonder elektrisiteit. Televisie het nie gewerk een aand nie.

Claudine S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Claudine S
On business

For and establishment in the hospitality sector, this B&B has never heard of the word "compromise." Therefore I will rate them poorly.

We booked a room for our technical team, since they had to do an installation in Umhlanga. The company was not ready for us, so we had to postpone the booking. The establishment said its not their problem. I lost the 3K. Rules are rules... but come on... I can understand forfetting a night, but we wanted to book for longer next week. And for our future monthly site visits... Customer service is non existent.

Addis Guest House's response

Dear Claudine,

Thank you for your review. We pride ourselves in excelling in customer service, and thus find it important to highlight that the statement made that said “it is not our problem” is grossly incorrect.
We not only spoke to the guests themselves directly but I contacted you as well in order to highlight our policy politely.
Please note that the policy is put into effect for a 2-fold reason:
1. Clients that sought the rooms you cancelled were lost on the day and pushing your booking to the next week would also take the place of potential clients that had wanted that room, thus we were also affected by the cancellation

Addis Guest House
Melanie A - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melanie A
With spouse/partner

Baie rustig en het voldoen in al ons behoeftes.

Die kamer en omgewing was pragtig en versorg. Die diens was baie goed en vriendelik. Die plek is bietjie ver van die see af maar nie onbereikbaar nie. Ons het ons verblyf baie geniet! Dankie.

From R924
per night (for 2 people)
From R924
per night (for 2 people)
From R924
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 12 Tibia Crescent, Umhlanga, Durban, 4016, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGVjYTY0ZmVlLWYxNjMtNDBkYi1hM2E4LTk5OTNhNDY2NmE2MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R924  per night (for 2 people) 15 5 1 4 12 Tibia Crescent Umhlanga 4016 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -29.718446294236 31.08063635582
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!