45% off Get 45% off on stays that are 20 nights or longer. This special is always valid.
Marister Accommodation at African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden | TravelGround
+49
+49

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden

Review Summary

4.7 out of 5from 43 reviews for African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.3/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Pieter K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter K
With spouse/partner

Pleasant and hospitable, was top class.

The rooms are very neat and we got free breakfast!

This review has been translated, click here to view the original version.

Aangenaam en die gasvryheid was top-klas.

Die kamers is baie netjies en ons het verniet ontbyt gekry!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Seef C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Seef C
Family with teenagers

Beautiful environment with value for money and friendly service.

An unbelievable experience of wonderful food, friendly service, peaceful surroundings and beautiful rooms. The outside shower was to die for and Susan goes out of her way to make you feel welcome. The breakfast was particularly tasty and the price more than reasonable.

This review has been translated, click here to view the original version.

Pragtige omgewing met waarde vir geld en vriendelike diens.

'n Unbelievable ervaring van wonderlike kos, vriendelike diens, rustige omgewing en pragtige kamers. Die buitestort was to die for en Susan gaan uit haar pad om jou welkom te laat voel. Die ontbyt was besonders lekker en die prys meer as billik.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dis altyd 'n fees om my huis met ander te deel, gaste soos julle is soos helder vrolike kerse op 'n loadshedding aand.
Dankie vir julle spontaniteit en heerlike geselsies.sowel as die mooi resensie.
Dankbaar dat ek julle kon bederf met bietjie 'vakansie' tydens julle besige program en harde werk.
Mi casa es tu casa - My huis is jou huis.
African Silhouette groete

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Gerry S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerry S

Everything was just awesome, feeling like we're home. Thank you very much.

Susan went out of her way to help me, changed where I wanted and changed, it was great. Thanks Susan, we will be back soon.

This review has been translated, click here to view the original version.

Als was net awesome, gevoel of ons by die huis is. Baie dankie.

Susan het uit haar pad gegaan om my te help, verander waar ek veranderinge wou hê en aangepas, dit was great. Dankie Susan, ons kom gou weer.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Beste Gerry,
Dankie vir die mooi review.
Dit was 'n belewenis en voorreg om jul groepie te kon huisves. Dankie vir die voorreg.
Sou ek 'n review skryf oor my gaste, kry julle spannetjie 10 uit 10.
Die beddens en kamers was op vertrek soos op aankoms, beddens opgemaak.
Vriendelike en dankbare gaste. Dankie.
Sukses en Seen vir 2020

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Andre D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre D
With spouse/partner

Lekker gebly, rustig en aangenaam.

Het ook gehelp met Uber.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dankie vir die boodskap Andre, dit is altyd 'n aanwins om gaste soos julle te kan huisves.
Dit is julle harte wat my deure oop hou.
Dankbaar dat ons tot hulp kon wees tydens julle besoek aan Gauteng.
Geniet die res van die lewensreis.
African Silhouette groete

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Carmen H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen H
Family with young children

Goeie verblyf en vriendelike diens.

Gerieflike verblyf. Eienaar is baie behulpsaam en vriendelik.

Jan-casper M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan-casper M
With spouse/partner

Gasvry en vriendelik.

Susan het onder on verwagte omstandighede haar bes gedoen om my tuis te laat voel. Ons het lekker gebly en die ontbyt was ook baie lekker. Sal weer daar bly.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Baie dankie Jan-Casper dat jy African Silhouette Gastehuis gekies het en vir die verrassende 'review'.
Dit is 'n groot plesier - enige tyd weer welkom wanneer in ons omgewing. Geniet die lewensreis.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Sophia H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sophia H
With friends

Wonderful guest house with the most amazing host available 24/7.

We drove off early in the morning and returned late. We were given breakfast early by the most wonderful host, who went out of her way to help us. She was available at all times for our requests and went out of her way to help us with any request. already 100% recommend that the place be used. Ideal for people staying more than one night and ideal for long term stays. Very quiet area so ideal for safety and rest.

This review has been translated, click here to view the original version.

Wonderlike gastehuis met die amazingste gasheer, wat beskikbaar is 24/7.

Ons het vroeg oggend gery en laat aand terug gekom. Ons is vroeg ontbyt gegee deur die mees wonderlike host, wat uit haar pad gegaan het om ons te help. Sy was beskikbaar te alle tye vir ons versoeke en het uit haar pad gegaan om ons te help met enige versoek. al 100% aanbeveel dat die plek gebruik word. Ideaal vir mense wat meer as een aand gaan bly en is ideaal vir langtermynverblyf ook. Baie stil area so ideaal vir veiligheid en rus.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Wat 'n pragtige boodskappie, dankie Sophia, Rita, Susan & Marthinus :
Julle is "baanbreker gaste"
Tydens jul 8 nagte se verblyf, het julle addisionele deure kom oop maak by African Silhouette Gastehuis
Van nou af maak ons met liefde ons deure oop aan ander gaste wat ook blind is, en is besig met die beplanning om voorsiening te tref ook vir hulle gids honde.
Julle besoek is 'n "eye opener" en dit was 'n totale FEES dat julle juis HIER kon wees.
Baie Dankie Dat Julle African Silhouette Gekies Het

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Anton G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anton G
With spouse/partner

Susan is 'n puik gasvrou en het ons tuis laat voel.

Die ontbyt in die bed was 'n welkome verassing omdat ons vroeg moes ry. Die buitestort 'n verfrissing en mens word vinnig warm al is die luggie koel.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dankie vir die heerlike verrassende resensie, Anton.

Dit is natuurlik die mees wonderlikste ding vir 'n gasvrou wanneer haar gaste hulself kan geniet. Wegbreektye is maar skaars in die gejaagde lewe en hier op ons mini-plasie omvou ons graag ons gaste, soos julle, met hartlike, spontane boere liefde. Wat 'n voorreg dat ons dit kon doen.

Geniet julle lewensreis en kom loer gerus weer in by ons.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Annelise B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Annelise B
With friends

Nice.

Friendly, good service. Very neat. Quiet atmosphere.

This review has been translated, click here to view the original version.

Nice.

Vriendelike, goeie diens. Baie netjies. Rustige atmosfeer.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Baie dankie Annelise vir jul tyd om vir ander reisigers bietjie mee te deel van jul ervaring by African Silhouette Gastehuis. Julle is altyd welkom, heerlik om julle hier by ons te kon huisves. Mooi loop.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Yvonne H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne H
With spouse/partner

Dit was 'n baie gesellige, rustige plek.

Ons was baie vriendelik ontvang deur Susan. Alles wat ons vir die nag nodig gehad het was daar. Susan is 'n wonderlike gasvrou en ek sal haar en haar gastehuis vir almal wat naby die lughawe wil oornag aanbeveel. Baie dankie Susan.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Yvonne,
Dankie vir jul besoek en keuse wat jul gemaak het om juis hier by die 'weggesteekte' African Silhouette Gastehuis te kom kuier en oornag. Julle het beslis die stillte en natuurskoon so in die klein landelike gebied naby OR Tambo geniet. Dit is altyd lekker om te sien mense waardeer nog stil oomblikke in die natuur. Dankie ook vir die verwysing wat julle hier gee en die herinneringe wat julle met julle saam neem met ander deel.
Geseënde lewensreis vir julle & kom kuier gerus weer.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Anneke C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anneke C
Family with young children

Vriendelike en hartlike ontvangs, voel of ons by familie gekuier het.

'n Lekker landelike opset, baie ruimte en spasie vir kinders om geraas te maak sonder om te veel mense te steur. Besonder vriendelike diens. Gesellige kamers, 'n Lekker bederf. Ontbyt geurig. Informeel en gemaklik.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Baie dankie vir die spontane boodskappie wat julle aan ander reisigers laat oor African Silhouette Guesthouse.
Dit beteken altyd baie, vir my as gasvrou maar ook aan ander gaste. Dit was heerlik om julle te kon bederf en julle gesin is enige tyd weer welkom.
Vriendelike Groete,
Susan

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Ben  - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben
Family with teenagers

Baie windgat plek, my soort plek.

Yorkie-vriendelik, want sy is deel van my gesin.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dis heerlik om so 'n verrassende skrywe te kry.
Vreeslik dankie vir die moeite om ons te bederf met so op en wakker resensie.
Ons sien uit na julle volgende pitstop-kuier.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Sasja V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sasja V
On business

Uitstekende, vriendelike diens en pragtige kamer.

Susan was baie vriendelik en haar gasvryheid was wonderlik. Ek is bederf met heerlike ontbyt in die bed en my kamer was pragtig.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Beste Sasja,
Dit was heerlik om jou te kon bederf. Dit was in die Lente van 2018 wat jy by ons tuis was. Ons deure is oop en ons verwelkom jou enige tyd terug met ons warm hartlike gasvryheid. Kom kuier gerus in die winter en beleef die mooi van elke seisoen.
Veilige en vrolike lewensreis vir jou .

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Zanelle V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zanelle V
With spouse/partner

Fantastic stay with so much personal effort and care taken to make our stay one to remember.

We had a fantastic stay. We appreciated all the attention to detail and the friendliness that we were greeted with and the homely food and the touch of romance in our room. The perfect weekend away for a couple wanting to spend quality time together.

Sakkie M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sakkie M
With spouse/partner

Hospitable, very nice and extremely cosy.

Recommend to anyone who just wants to break away. Quiet, cosy and extremely good customer service.

This review has been translated, click here to view the original version.

Gasvry, baie lekker en uiters gesellig.

Aan te beveel aan enige iemand wat net wil wegbreek. Stil, gesellig en uiters goeie kliëntediens.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Sakkie, Dit is altyd heerlik om ons gaste se terugvoer te ontvang. Baie dankie vir die keuse om juis hier te kom oornag het.
Ons waardeer dit en die mooi boodskap en aanbeveling aan ander gaste.

Mooi naweek & bly warm, lente is om die draai
African Silhouette Gastehuis-groete

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Louis M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louis M
With spouse/partner

We had a very nice “feel at home” stay for one night, thank you Susan!

See stars.

Hettie K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hettie K

Perfekte mamma-meisiekind wegbreek.

African Silhouette was die perfekte oasis vir ons ma-meisiekind wegbreek. Susan, ons gasvrou, het ons omtrent bederf, soos met heerlike ontbyt in die bed. Die ligging is naby genoeg aan die stad, maar buite stadsgewoel. 'n Ware, intieme oasis vir siel en hart.

Theo V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo V
On business

Baie aangenaam met goeie vriendelike diens en heerlike ontbyt!

Die plek is 15 minute van die lughawe af. Susan is 'n vriendelike gasvrou wat 'n heerlike ontbyt voortsit. Die akkommodasie is baie netjies en toegerus met lugversorging en ook 'n buitestort. Daar is 'n swembad en braai boma en 'n klein dam wat die rustige atmosfeer beaam veral na 'n lang besige dag op die pad in die woelige Gauteng verkeer.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Wat 'n verrassing, dankie vir die resensie Theo, dit is heerlik of is dit nou jrlik om jou as gas te kon huisves. Pure lekkerte om so 'n resemsie te ontvang as bewys van hoe jy dit hier by African Silhouette guesthouse beleef het. (Ons stuur ook die pakkie aan soos versoek)
Vriendelike groete,
Eienaares

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
George G - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George G
With spouse/partner

Die verblyf was baie netjies en sal dit definitief aanbeveel.

Ons was met vriendelikheid ontvang en die ontbyt was baie lekker.

Lennox B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lennox B
With spouse/partner

Baie aangename verblyf.

Ons is baie vriendelik ontvang. Die kamer was ruim, netjies en skoon. Susan het uit haar pad gegaan om ons verblyf aangenaam te maak.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dankie vir die terugvoer na jul paar dae se verblyf. Verseker is dit ook waardevol vir ander toekomstige reisigers.

Dit was aangenaam om julle te kon huisves. Dis 'n groot plesier en geen moeite wanneer ons onsself in ons gaste se skoene plaas en seker te maak hulle is tevrede en gelukkige gaste.

Geniet jul lewensreis verder.

Groete,
African Silhouette - bestuur

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Noeline V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Noeline V
Individual traveler

Fantastic, friendly, warm people.

Unbelievable hospitality. They go out of their way to make you feel at home and to provide what you need. The rooms were spacious and warm and my food parcel was freshly prepared the next morning because I had to hit the road early. It was already dark when I arrived and when I left so didn't get to see much of the area.

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantastiese vriendelike warm mense.

Die gasvryheid was ongelooflik, Hulle gaan uit hulle pad uit om jou welkom te laat voel en vir jou te voorsien wat jy nodig het. Die kamer was lekker ruim en warm en my kospakkie die volgende oggend was vars gemaak al het ek baie vroeg gery. Dit was reeds donker toe ek daar aankom en toe ek vertrek het so ek het nie veel van die omgewing gesien nie.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Baie dankie vir die terugvoer, Noeline. Jy is een in 'n miljoen, 'n borrelende, spontane gas wat dit so maklik maak om te akkommodeer. Dankie dat jy by ons tuisgegaan het. Hopelik met jou volgende besoek aan Gauteng sal dit bietjie langer wees met meer bederfies.

Veilig wees en veilig reis.

Groete van ons hier by African Silhouette Guesthouse

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Danie M - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie M
With spouse/partner

South African hospitality at its best.

20 minutes' drive from O.R. Tambo Airport, you'll find this jewel. The owner personally picked us up and dropped us at the airport and spoiled us so much. Nice and private and spacious room with outdoor shower.

This review has been translated, click here to view the original version.

Suid-Afrikaanse gasvryheid op sy beste.

20 minute se ry vanaf O.R. Tambo Lughawe vind jy die juweel. Die eienaar het ons persoonlik by lughawe kom optel en aflaai en letterlik op die hande gedra. Lekker privaat en ruim kamer met opelug buitestort.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Lindsay V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lindsay V
Family with teenagers

Was so peaceful.

You only get 20 minutes of internet. That was our biggest issue. Otherwise we got some good sleep and the food was delicious. Good choice if you plan to explore all day.

This review has been translated, click here to view the original version.

Was lekker rustig.

Jy kry net 20 min internet. Dit was ons grootste probleem. Vir die res het ons baie lekker geslaap en geëet. Dis 'n goeie plek as jy heel dag dinge gaan besoek.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dit was heerlik om jul as familie te kon huisves. Dankie vir die terugvoer, waarde vir geld, kliënte diens, netheid, area waar geleë is, en sekuriteit.
Aangaande Wi-Fi die spoed is vinnig, vrylik en gratis beskikbaar vir 20 min in die Wi-Fi hot-spot area, waarin gaste tot dusver tevrede was om die noodsaaklike op die net te doen. Soos by restaurante in ons omgewing, volg ek die trend, na 20 minute skakel dit outomaties af alhoewel hier by African Silhouette dit steeds beskikbaar is maar teen 'n minimale bedrag.
Geniet die res van jul Lewensreis en koester die spesiale oomblikke.
African Silhouette Groete

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Cornel V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornel V
Family with young children

It is a beautiful safe guesthouse.

We were pleasantly surprised by the big garden. Everyone was very friendly and helpful. We had the most delicious breakfast. Will definitely recommend it!

This review has been translated, click here to view the original version.

Dit is 'n pragtige veilige gastehuis.

Ons was aangenaam veras om die grote van die tuin te sien. Almal was baie vriendelik en hulpvaardig. Ons het die lekkerste ontbyt gekry. Sal dit beslis aanbeveel!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Johan A - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan A
With spouse/partner

Great and relaxed place to stay!

We could not have had a better welcome in South Africa! We were picked up at the airport and dropped off again the next morning to catch our flight to Cape Town. Wish we had could have stayed longer at this beautiful guest house! Thanks again for the warm welcome and we hope to come back one day.

Malinda D - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malinda D
Family with teenagers

Dis wat 'n mens dit noem.

Lekker gerus en ongelooflik lekker! Baie dankie. Dit was wonderlik.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Beste Malinda,

Baie dakie vir die pragtige, eerlike boodskappie wat julle hier los. Dit was ook 'n voorreg om die baljaar in die swembad te kon beleef. Ons is dankbaar dat ons kon deel vorm van jul gehalte-tye saam as gesin.

Ons hoop om julle binnekort weer te sien!

Vriendelike groete,
African Silhouette Gastehuis - bestuur

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Theo P - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theo P
With friends

Baie interessante plekkie.

Ons is baie vriendelik ontvang deur 2 pragtige, behulpsame mense. Baie interessante plekkie, netjies en skoon.

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden's response

Dear Lisa,

Thank you for the review and that you chose African Silhouette Guesthouse as your little hideaway. It is our aim to provide to our guests what we promise. We take all reviews into consideration to keep our services and overall rating up.

Hope to welcome you back in the future!

Warm regards,
African Silhouette Guesthouse management

African Silhouette Guesthouse, Retreat & Tea Garden
Neandra V - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neandra V
Individual traveler

My soektog vir verblyf is verby! As ek weer in die area is sal by geen ander plek tuisgaan nie.

My twee weke by African Silhouette was heerlik! Susan het my so tuis laat voel dat ek skoon hartseer was om weg te gaan! My seuntjie het ook die twee naweke daar vreeslik geniet ... Ek sien uit na my volgende verblyf.

Andre V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
With spouse/partner

Pragtige plek en baie goeie ontvangs.

Netjiese opsig, vriendelike ontvangs en pragtige kamer.

Laurence A - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Laurence A
On business

Rustig en stil.

Goeie waarde vir my geld gekry.

Willie D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie D
With spouse/partner

Dit was wonderlik daar. Ten spyte van die koue was dit baie lekker en aangenaam daar.

Die gasvryheid was ongelooflik. Susan het ons baie bederf. Die braai saam met my seuns en vriend was wonderlik. Ons sal nou gereeld daar gaan oornag as ons in Johannesburg omgewing is.

Adele B - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele B
With spouse/partner

Netjies. Vriendelik. Behulpsaam.

Baie netjiese gastehuis, met 'n warm, verwelkomende gevoel. Gasvrou baie vriendelik en behulpsaam.

Errol M - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Errol M
With spouse/partner

Die perfekte wegbreek van af die stad.

Lekker valentynsaandpiekniek en puik diens. Gasvrye diens wat jou laat voel of jy tuis is. Ons is baie bederf. Hier word oud en jonk bederf.

Freda S - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Freda S
With spouse/partner

My seun en skoondogter het oorgeslaap op hulle troudag en het dit vreeslik geniet.

Baie dankie vir die moeite wat julle gedoen het om dit 'n wonderlike ervaring te maak vir die bruidspaar. Hulle was vol lof vir julle bedagsaamheid en julle was regtig wonderlik en baie gasvry. Hulle was vol lof vir julle gasvryheid en sal beslis weer kom oorbly. Baie dankie vir julle moeite.

Dylan N - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dylan N
With spouse/partner

A piece of heaven is exactly what it is!!

I had the best relaxing weekend I could ever ask for. The silence, food, and the hospitality just made the stay ten times better. Will definitely be back and we just want to thank Susan for an amazing weekend, oh and breakfast in bed (literally)!

Tulise V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tulise V
With friends

Dit was baie rustig, 'n lekker kalm omgewing en 'n wonderlike rustige atmosfeer.

Dit was 'n heerlike wegbreek naweek. Ons het dit erg geniet en lekker ontspan. Jammer dat die perde nie rybaar was nie! Verder was dit regtig lekker!

Jeane R - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeane R
With spouse/partner

Verwelkomend en romanties!

'n Stukkie vrede ... ver genoeg, tog naby genoeg. Susan se kreatiewe, kunstige en ontspanne styl dra by tot 'n besonderse ervaring wat jou sal laat terugkeer vir meer van die stukkie hemel!

Ab H - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ab H
On business

Baie lekker en rustig!

Ontvangs was baie goed. Susan laat mens tuis voel van dag een en is baie behulpsaam. Die diens was uitstekend!

Koen K - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Koen K
On business

Was heerlik en vriendelik. Baie skoon.

Baie rustige plek. Heerlike ontbyt. Goeie kamers, great diens.

Rainer L - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rainer L
With spouse/partner

'n Wonderlike kamer wat baie netjies en rustig is.

Goeie fasiliteite, netjies en ontbyt baie smaaklik. Waarde vir geld.

Vitalia B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vitalia B
On business

Die personeel was aangenaam!

Die persoonlike diens van die eienaar was aangenaam. Die opvolg oproepe/e-posse was voorwaar 'n groot plus. Ek sal verseker weer van die akkommodasie gebruik maak.

Tanja F - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanja F

Goeie, vriendelike diens!

Baie goeie diens en 'n baie mooi plek. Ekstra moeite is met die ontbyt gedoen, dankie. Dis effens moeilik begaanbaar vir mense wat fisies ingekort is, maar 'n wonderlike ervaring! Dankie!

Nokuthula N - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nokuthula N
With spouse/partner

Nice place to relax

My husband and I enjoyed our stay, we had a very relaxed weekend. The owner (Susan) is a kind and loving person.

was R1 020
From R561
per night (for 2 people)
Long Stay Special 45% off
Get 45% off on stays that are 20 nights or longer. This special is always valid.
was R1 020
From R561
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
was R1 020
From R561
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 119 Karee Avenue, Marister, Kempton Park, 1623, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDIzNTIzMTZkLWI5MmMtNGNmMC04Njc5LWM2OTMzNjA1ZTFmNQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 020, now From R561  per night (for 2 people) 43 5 1 5 119 Karee Avenue Marister 1623 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.082726445661 28.326981067657
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com