L'Agulhas Accommodation at Agulhas Country Lodge | TravelGround
+17
+17

Agulhas Country Lodge

Review Summary

4.3 out of 5from 21 reviews for Agulhas Country Lodge
Cleanliness
4.4/5
Service
4.1/5
Location
4.7/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.8/5
Annelize U - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Annelize U
With spouse/partner

Ons DStv werk nie vir die 2 dae wat ons daar gebly het nie.

Ons was op ons wittebrood by Agulhas Country Lodge. By ons aankoms is ons meegedeel dat die DStv nie in werking is nie. Ek voel dat mens vir die bedrag wat vir 2 dae betaal is, sal verwag dat sulke goed vroegtydig gesorteer sal word. Die dame het voorgestel dat ons na 'n ander kamer verhuis, maar ons verblyf was so kort en 'n mens wil nie jou tyd mors op wittebrood wat van kamer na kamer beweeg nie.

This review has been translated, click here to view the original version.

Our DStv was not working for the 2 days we stayed there.

We were on our honeymoon at Agulhas Country Lodge. Upon our arrival we were informed that the DStv is not operational. I feel that for the amount paid for 2 days one will expect such things to be sorted well in advance. The lady suggested that we move to another room, but our stay was so short and one does not want to waste your time on honeymoon moving from one room to another.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Susan N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Susan N
With spouse/partner

Baie lekker.

Dit was baie aangenaam, skoon en etes ook baie lekker! Dankie vir behulpsame personeel.

Elana V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elana V
With spouse/partner

Fantasties.

Uitstekende diens, baie skoon en netjies, ontbyt uit die boonste rakke. Heerlike kamer wat noord kyk met see-uitsig en die winterson inlaat. Ken etiket en inligting oor Guide dogs van die SA Guide Dogs Association. Myne was dus uitstekend ontvang.

Agulhas Country Lodge's response

Liewe Elana,
Baie dankie vir die mooi woorde, dit word opreg waardeer. Jou Guide Dog was net 'n plesier, so mooi geleer en gehoorsaam. Ons is baie bly dat julle die tydtjie by ons geniet het en ons hoop om julle binnekort weer te sien.

Groete,
Chelsea Fenwick

Agulhas Country Lodge
Lizelle V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizelle V
Family with young children

Neat, clean and comfortable.

Helpful staff. Location is beautiful.

This review has been translated, click here to view the original version.

Netjies, skoon en gerieflik.

Behulpsame personeel. Ligging baie mooi.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Johan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Wonderful place to stay.

Good value for money. Will stay there again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Wonderlike plek om te bly.

Goeie waarde vir geld. Sal weer daar bly.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Sanja E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sanja E
Family with teenagers

Was baie lekker, net buitensporig duur.

Dit is 'n stylvolle en cosy plekkie teen die see met lekker kamers en 'n heerlike restaurant met goeie ontbyt.

Susann C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susann C
With spouse/partner

Heerlik!

Die kos is fantasties en die diens puik!

Johanette J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Johanette J
With spouse/partner

Gerieflik en skoon

Die ontvangs was swak en onpersoonlik. Ons het relatief lank gewag om gehelp te word alhoewel net ons op die spesifieke tydstip daar was. Die kamer was skoon en baie gerieflik. Slot na buitedeur werk nie na behore. Ontbyt was uit die boeke.

Eddie P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eddie P
With spouse/partner

Comfortable, neat and beautiful view.

Would stay there again any time.

This review has been translated, click here to view the original version.

Gerieflik, netjies en mooi uitsig.

Sal enige tyd weer daar bly.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Lanie K - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lanie K
With spouse/partner

Great!

Friendly staff, neat and clean rooms, great location!

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantasties!

Vriendelike personeel, netjiese en skoon kamers, wonderlike ligging!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Kyla H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kyla H
With spouse/partner

Perfekte wegbreek lodge.

Alles was heerlik, die kos uit die boeke. Die kamer baie mooi en als was daar wat nodig was.

Sonja B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sonja B
With spouse/partner

Dit was gemaklik en vriendelik.

Te kort om rerig te sê. Kamer was mooi met see-uitsig. Straat raserig.

Herman M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Herman M
With spouse/partner

'n Naweek om te onthou.

Dit is sekerlik een van die gemaklikste seehuise weg van die huis af! Netjies, skoon, gewillig om te help, ongelooflike heerlike spyskaart, vriendelike personeel. Goed geleë, stapafstand vanaf kuierplekke.

Grant P - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Grant P
With spouse/partner

Lovely winter break!

Great venue, friendly service, good food!

Tessa T - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Tessa T
With spouse/partner

Very disappointing attitude from owner and kitchen staff.

We were unfortunately very disappointed with a kitchen staff member who rudely indicated in a very loud voice that "They always have something to complain about" after the breakfast guest manager indicated to her that the boiled egg she had made for me was not soft. What was really upsetting was that we had stayed there for 4 nights and had not complained once, and with this particular incident, we hadn't complained, it was a observation made by the breakfast guest manager, which was then discussed in the kitchen in very loud voices as if I had said it. The breakfast offered that morning when the owner wasn't there for the day, was also very disappointing in terms of what was offered the couple of days before and it was clear that we being the only guests there for the day were treated as not important. The following morning when we checked out, I had to bring it up with the owner, who then says, he knows about it, and will have a word with the staff member, and it was very clear to me that he had had no intention of bringing up the incident, if I hadn't decided I needed to. I thought it was handled very poorly and will not recommend this guesthouse to anybody, if that is the attitude.

Anette L - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anette L
Family with teenagers

Pragtige plek!

Pragtige uitsig - was wonderlik om vir 'n slag sonder diefwering, elekriese heinings en palisades te wees!

Annaleeze P - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annaleeze P
With friends

Agulhas Country Lodge is aanbeveel deur 'n vriendin.

Met die intrapslag het die asemrowende ligging, en vriendelike en behulpsame personeel ons onmiddellik nog 'n nag laat bespreek (waar ons oorspronklik net vir 1 nag bespreek het). Die aandete moet spesiaal genoem word, want dit was absoluut heerlik gewees! Die pragtige omgewing en om wakker te word met die voëltjies wat tjirp, sal ons definitief weer laat terugkom. Ons het ons rusplekkie ver van die gejaag gevind. Puik ligging, puik kamers, puik personeel!

Len M - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Len M
With friends

Mooiste uitsig.

Ons kamers het die mooiste uitsig oor die see en was goed toegerus. Die beddegoed was van goeie gehalte gewees. Daar is 'n heerlike kroeg en "cigar lounge" waar 'n mens kan ontspan en 'n drankie drink. Sue Fenwick is 'n wonderlike sjef en haar aandetes is van die beste! Geurig en mooi voorgesit! Die ontbyte was heerlik gewees.

Eugene C - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Eugene C

Goed.

Sien die sterre hieronder.

Victor K - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Victor K
With spouse/partner

Goed geleë en aangenaam

Alhoewel die prys effens hoog is, kan ek dit sonder twyfel aanbeveel. Die mense is aangenaam, en daar is net 'n pad tussen die Lodge en die see, alhoewel die strand 'n end weg is. Kamer was ruim, skoon en met 'n pragtige uitsig.

Frans M - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Frans M
With spouse/partner

Highly recommended!

We stayed here on new years eve 2011. Staff were very friendly and helpful, the room was clean and comfortable, no sea view though, but has lovely sea and hillside views from the semi-private porch outside the room. Breakfast was fantastic!

From R1 990
per night (for 2 people)
From R1 990
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R1 990
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 673 Main Road, L'Agulhas, 7287, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGM1MjdjNDIxLTZjNjctNGQ2ZS05ZTBhLWNlNjc1YjI3ZjdhZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 990  per night (for 2 people) 21 5 1 4.3 673 Main Road L'Agulhas 7287 Western Cape 0860 022 102 14:00-21:00 11:00 -34.818000460388 20.026433318853
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com