The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Almar Exclusive Game Ranch | TravelGround
+28

Almar Exclusive Game Ranch

Game Lodge

Review Summary

4.6 out of 5from 36 reviews for Almar Exclusive Game Ranch
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.1/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Elmarie K - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie K
Individual traveler

Dit was wonderlik. Akkommodasie was top gehalte en baie gerieflik. Wonderlik om bad- en stortopsie te hê.

Die plaas is mooi na goeie reën. Net jammer dat die wild sku was.

Marietjie D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie D
With spouse/partner

Rustig, veilig en groot bederf.

Vir 'n veilige stop as jy reis van Kaapstad na Gauteng, Sun City, Pretoria, is Almar ideaal. Die rustige natuur laat jou ontspan na 'n dag van reis. As die son sak kan jy sit en kyk na die diere wat kom water drink terwyl die vuurtjie reggepak is, om 'n worsie te braai.

Dykhard L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dykhard L
Family with young children

Netjiese plek vriendelike diens

Baie mooi plek lekker gekuier.

George J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
George J
With spouse/partner

Two night stay over while fishing at Bloemhof.

We stayed over at Almar for two nights while exploring Bloemhof dam. The accommodation was clean the owner was friendly and helpful. Although the farm is 20 km from Bloemhof it was defiantly worth the drive.

Marius V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius V
Family with young children

Baie lekker, vriendelike mense.

Vriendelike mense, baie netjies skoon, sal weer gaan.

Tsala M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tsala M
Family with young children

Fantastic experience and beautiful surroundings.

I am definitely going back next year.

Amanda H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda H

'n Naweek om te onthou!

Ons wil net baie dankie sê aan Louann en Michelle. Ons almal het 'n wonderlike naweek gehad en dit sal 'n naweek wees wat altyd in ons almal se geheue sal bly. Dankie ook vir die reël van die ponierit wat die tweeling ongelooflik geniet het asook die lekker wildsrit - volgende keer bring ek my kamera saam, en wanneer ons weer 'n familiegeleentheid het in die omgewing - sal julle ons beslis weer sien.

Kevin T - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kevin T
Family with teenagers

Thoroughly enjoyed our stay.

Enjoyed true hospitality from the owners. Excellent food and very comfortable accommodation. Would highly recommend.

Thabo M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thabo M
With spouse/partner

Pleasant.

Had a great stay, very peaceful. Game view, nice food. Clean, and staff very welcoming.

Samkelwe M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samkelwe M
With friends

Best stay I have experienced so far. Would be visiting again soon.

The place is beautiful and relaxing. The staff is very friendly, the manager is hands on in everything and very talkative and friendly. Really enjoyed my stay.

Gerrit V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gerrit V
With spouse/partner

Beautiful place with good facilities.

Very disappointed with the tariff for the room and the food bill was a little high for the meal and normal wine.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek met goeie geriewe.

Bietjie teleurgestel met fooi vir kamerverblyf en kosrekening was 'n bietjie hoog vir die ete en 'n gewone wyn.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Almar Exclusive Game Ranch's response

Goeie dag Meneer.
Daar was aanvanklik 'n selfsorg-eenheid bespreek deur u reisagentskap.
Met u aankoms het u aangedring dat u eerder na 'n en-suite kamer wil verander. Daar was 'n prysverskil tussen 'n selfsorg eenheid en 'n en-suite kamer. Maak asb. seker in die toekoms dat u met u reisagentskap die regte kamer kies.

Ons het ook 'n goeie seleksie van rooi en wit wyn beskikbaar-u het n wyn van u keuse bestel.

By voorbaat dankie.
Almar bestuur

Almar Exclusive Game Ranch
Marius M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius M
With spouse/partner

Relaxing and nice.

Beautiful place, ideal for weddings. Delicious breakfast and convenient rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en lekker.

Baie mooi plek, ideaal vir troues. Heerlike ontbyt en gerieflike kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maureen D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maureen D
With spouse/partner

We were very pleased with the accommodation and the food was top notch.

Initially they phoned us to change our accommodation, but it was fixed and we were really impressed with our self-catering house. The chef's food that we ordered was very beautifully plated and very very tasty and good. Will definitely book there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was baie in ons skik met ons verblyf en die kos was uit die boonste rakke.

Aanvanklik het hul ons geskakel om ons verblyf te verander, maar dit is reggestel en was ons baie beïndruk met ons selfsorghuis. Die sjef se kos wat ons bestel het was ook baie mooi voorgesit en baie baie smaaklik en lekker. Sal beslis weer daar bespreek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Almar Exclusive Game Ranch's response

Baie Dankie.

Almar Exclusive Game Ranch
Neo M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neo M
With friends

The place is super.

The place is good and the customer care is out of this world.

Almar Exclusive Game Ranch's response

Thank you

Almar Exclusive Game Ranch
Erika Z - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erika Z
Family with young children

Rustig en salig.

Daar is 'n 20 km grondpad na die lodge. Mense met 'n gewone kar moet net bewus wees daarvan. Die grondpad is nie sleg nie en as mens stadig ry sal jou kar dit uithou, ek glo egter as dit heelwat reën sal dit 'n probleem wees vir 'n gewone kar. Buiten dit is dit absoluut die moeite werd.

Roxanne V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roxanne V

Salig.

Dit was 'n heerlike ervaring. Dit is baie netjies en ons sal dit vir seker weer besoek.

Mannana M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mannana M
With spouse/partner

Beautiful place with serene views, not forgetting the scrumptious meals.

I had a great time with my husband, it was a second honeymoon well spent. Going back there during the winter holidays with the kids.

Tienie P - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tienie P
With spouse/partner

Fantasties!

Kliëntediens was fantasties. Rene het ons op die hande gedra en voor ons kon dink om te vra was ons wens al vervul. Smaaklike etes. Baie mooi en netjies onderhou. Sou net lugversorging in slaapkamer aanbeveel. Baie dankie, nogmaals!

Lance G - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Lance G
With friends

Far from exclusive.

Accommodation good. Food way overpriced. We thought the rate included breakfast, only to be told that it didn't .

Almar Exclusive Game Ranch's response

We want to apologise for any inconvenience.
We just feel that we need to reply to the allegations. The unit you requested and booked is self-catering. There are no meals included. On the overpriced food, we strive to serve our guests fresh and well prepared meals. To achieve this, considering our location, our prices might be slightly above the average franchise in the city. Accommodation at a 4-Star lodge at R406.50 per person is a reasonable rate. If there was a problem, management is on site 24/7 to resolve any complaints if brought under their attention.
We thank you kindly for your review as our guests opinion matters a great deal.

Almar Exclusive Game Ranch
Coen S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coen S
With spouse/partner

Uitstekende verblyf.

Baie dankie vir uitstekende diens. Gasvrou was vriendelik en baie behulpsaam. Aandete en ontbyt was heerlik. Heerlike boerekos vir aandete. Kamer is uiters gerieflik en baie netjies en skoon. Ons het heerlike gebly en sal dit definitief aanbeveel vir ander gaste.

Riaan S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Riaan S
Family with teenagers

Heerlike, en ontspanne naweek.

Heerlik.

J D - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
J D
With spouse/partner

What a pleasant surprise

It has been a long time since we experienced such efficiency and hospitality. Right from booking until we left. Rooms are very clean and well equipped. Staff is wonderful and Lorraine is an absolute star. The food was wonderful and well presented. A wonderful braai by Louaan on New year's eve toped it off nicely. If you need a break from it all, this is well worth it.

Marcelle G - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcelle G
With friends

Peaceful and beautiful

We had a lovely stay, good food and friendly service.

Shaun G - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun G
On business

Very pleasant

The staff went out of their way to make sure my stay was pleasant and hassle free.

Susan R - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan R
With spouse/partner

Gasvry, rustig en pragtig!

Ons het heerlik geëet en gerus. Die kamers is baie goed toegerus en baie netjies.

Adriaan D - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan D
With friends

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Gerrie V Rooyen V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie V Rooyen V
On business

Dit was fenominaal lekker ... sal beslis weer daar oornag as dit oor 'n jaar nog bestaan!

Die lug is vars, die natuurskoon asemrowend, die verblyf eersteklas en van hoogstaande gehalte. Die aandete en ontbyt was heerlik en smaaklik voorberei en voorgesit. Die mense en eienaar is gasvry en baie vriendelik!

Ina T - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina T
Family with young children

Heerlike naweek en vriendelike diens.

Puik!

Johan B - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
On business

'n Wonderlike rustige atmosfeer met alles wat jy benodig vir slaap weg van die huis.

Omgewing, akkommodasie, diens en kos puik!

Nico L - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico L
Family with teenagers

Absoluut skoon, gerieflik verby met "stunning" kos.

Die verblyf is skitterskoon en baie gerieflik en luuks. Die etes was uit die boonste rakke. Die stilte en die sterre het ons in vervoering gehad. Lekker man, lekker!

Ernie W - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ernie W
With spouse/partner

Ek sal dit definitief vir my jagtersvriende aanbeveel!

Almar is 'n skoon, netjiese plek en ideaal as jy 'n jagter is. Die grondpad soontoe is nie sleg nie en alles wat benodig word is daar. Jackie was baie goed gewees.

Andre S - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andre S
With friends

Goeie atmosfeer!

Sal aanbeveel! Mooi, skoon en netjies! Vriendelike mense!

Jessica S - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jessica S
Family with young children

Outstanding

The long drive was well worth it as the chalet is outstanding!

Ernest B - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ernest B
With spouse/partner

Rustig en puik diens!

Van die staanspoor af, en dit sluit die bespreeking en vooraf reelings in, was puik. Wat ons verwag het , het ons gekry en meer. Die rustige atmosfeer, skoon , netjies geboue ( kamers, eetkamer ens. ) en die veld wat baie goed bestuur word maak Almar n puik plek om net rustig te verkeer en dan ook om die jag te geniet. Wild om te jag is volop en die wild is in n goeie kondisie! Wel gedaan Almar!

Edgar N - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edgar N
Family with young children

The best place to rest

A wonderful Game Ranch!

Khatija C - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Khatija C
Family with young children

A great stay!

A great place to stay if you love wild life. The location is not so great but our stay was. The customer service is impeccable. The place is absolutely clean, including the rooms. Overall rating I would give 4 out of 5 stars.

From
R1 350
per night, for 2 ppl
From
From R1 350
per night, for 2 ppl
From
R1 350
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 13:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Sterkfontein Road on the N12, Bloemhof District, Bloemhof, 2660, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFjOWYzYzcyLWQ1YzktNDNlZS05NTUzLTMyYTgxMjBmY2EwYQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 350  per night, for 2 ppl 36 5 1 5 Sterkfontein Road on the N12 Bloemhof District 2660 North West 0860 022 102 13:00-20:00 10:00 -27.598739682849 25.356482863426
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!