Wilkoppies Accommodation at Aloe Accommodation Klerksdorp | TravelGround
+47

Aloe Accommodation Klerksdorp

22 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 22 reviews for Aloe Accommodation Klerksdorp
Cleanliness
4.5/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.7/5
Murshirley P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Murshirley P
With friends

Awesome services, very clean and had a great time with my friends. We'll definitely have to go again.

Had a great time with awesome people.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you, Murshirely.

Aloe Accommodation Klerksdorp
Phillip B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip B
With spouse/partner

Ongelooflike mooi juweel weggesteek teen die berg in Klerksdorp met soveel prag, rustigheid en skoonheid het ons harte gesteel.

Vriendelike en huislike ontvangs, voel soos jou eie tuis. Ons was verlief op die pragtige plekkie.

Mick V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Mick V
With spouse/partner

Kan beter.

Behalwe vir die toilet wat stukkend was en die beddegoed wat nie skoon was nie, het ek niks om oor te kla nie.

Ngozi L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ngozi L
Family with young children

Teresa's hospitality was so heartwarming. Very homely.

Clean environment. Hospitable host and peaceful surrounds!

Tahier S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tahier S
On business

We were a group of 5, everyone was extremely happy with the accommodation and the personal treatment.

On arrival we were warmly welcomed and offered an upgraded room to enable the group to be adjacent to each other and have greater privacy. The personal touch and the comfort led to us spending more time at the guest house than planned. We had our business meetings on-site, Skype meetings utilising the WiFi was a breeze. Cooling off in the very private pool made being in Klerksdorp even easier. If u travelling for business or family, Aloe should definitely be considered. Situated on a koppie in an upmarket residential area gave one the peace and tranquillity as well as a sense of being surrounded by nature.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Good day Tahier and family,
It was an absolute pleasure hosting such a beautiful family. Thank you so much for the excellent review. Much appreciated!
Kind regards,
Tee

Aloe Accommodation Klerksdorp
Beverly W - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverly W
With spouse/partner

Comfortable and suitable.

Value for money. Very welcoming.

Mariette B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariette B

Gasvry, waarde vir geld en netjies.

Nr 99 bespreking. Huislike atmosfeer. Vriendelike en gasvrye diens.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you so much for such a lovely review!!

Aloe Accommodation Klerksdorp
Richard S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard S
Family with young children

Veilige, gemaklike verblyf in Klerksdorp.

Van die bespreking, regdeur tot by die wegry vanaf Aloe, was dit 'n fantastiese ervaring. Ons het by Aloe oorgebly omdat my dogter aan 'n sport-kompetisie deelgeneem het in Klerksdorp. By aankoms het ons gasvrou ons welkom laat voel en het ons die eiendom en al die geriewe gewys, sodat ons weet waar om wat te kry, en dit was beter as wat ons verwag het. Ons het 'n heerlike afkoelswem geniet na die eerste dag se sport. Die swembad is teen die voet van die berg gebou en het sy eie klein vermaakarea. Ons het nie van die spysenieringsdiens gebruik gemaak nie, maar die ontbyt vir ander gaste het heerlik gelyk.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Good day Richard,

Thank you so much for the wonderful review! Was a pleasure hosting you!

Aloe Accommodation Klerksdorp
Tshegofatso S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshegofatso S
With spouse/partner

Extremely satisfied with Aloe Accommodation.

The place was clean and very beautiful. Teresa was so welcoming, understanding and sweet. The breakfast was also good, I loved everything about it. Definitely value for money. Thank you.Will definitely be back.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Hi there Tshegofatso,
Thank you so much for the awesome review!
Kind regards,
Tee

Aloe Accommodation Klerksdorp
Wynand B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wynand B
Family with young children

Sal beslis aanbeveel!

Theresa het uit haar pad gegaan om ons te verwelkom en gemaklik te laat voel. Kon sommer vinnig kies watter eenheid ons wou hê. Die ligging is puik en die atmosfeer is asemrowend! Voel nie eers of mens in die dorp bly nie. Sal beslis aanbeveel vir mense wat rustig wil verkeer, of net n wegbreek nodig het.

Ansie N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ansie N

Thanks!

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dankie!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Franciska P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Franciska P
With spouse/partner

Gastehuis met pragtige ligging.

Het baie lekker geslaap, mooi skoon kamer. Teresa was baie vriendelik en het vir ons 'n heerlike ontbyt vroeg Sondagoggend voorgesit. Kan geen fout vind hier nie.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you so much for such a lovely review! It was such a pleasure meeting and having you guys stay at our place. We hope to see you again!

Kind regards,
Tee

Aloe Accommodation Klerksdorp
Aletta M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Aletta M
Family with young children

Teleurstellend.

Ons besoek was uiters teleurstellend, veral met 'n gesin. Onder andere was die ontvangs swak (ons is slegs hello gesê en na ons kamer geneem), ons het betaal sonder om enige bewys van betaling te ontvang (plus geen kaart fasiliteite). Die mees teleurstellende was egter die sekuriteit, enige iemand kan toegang tot die perseel verkry omrede daar geen hek is nie en kamers het geen sleutels om jou besittings toe te sluit nie.

Jean J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean J
With spouse/partner

Everything I expected and more.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Als wat ek verwag het en nog meer.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mynie D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mynie D
Family with young children

Dis 'n rustige, avontuurlustige, breathtaking plek. Baie aangenaam en beautiful.

Sal enige mens aanbeveel om 'n wegbreekkansie te vat en Aloe Accommodation te besoek. Die eienaar is ongelooflik vriendelik, het ons graag met ons bagasie gehelp, het ons baie vriendelik verwelkom en ons het onmiddellik tuis gevoel. Sy het ons oral gewys en ook gevra dat ons nie moet skaam wees om enigiets te vra nie. Haar plekkie is ongelooflik mooi, regtig. Aloe Accommodation se breakfast is uit die boonste rakke. Ek sal enige tyd weer my reis daarnatoe vind. Nie een keer spyt ons het ons naweek daar deurgebring nie. Eienaar het ons voorgestel aan die ander gaste en alles was net lekker. Dankie vir alle besprekings en dankie vir al die vrae wat so vinnig geantwoord was.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Hi there Mynie,
Thank you for such a excellent review! It was a absolutely pleasure to host guests like you.

Aloe Accommodation Klerksdorp
Cindy L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cindy L
Family with teenagers

Baie lekker gebly.

Baie vriendelik ontvang en baie gasvry, lekker gekuier en die swembad baie geniet. Baie netjies en skoon. Baie dankie vir die ontbyt, dit was baie lekker gewees. Het baie tuis gevoel. Sal vir seker weer terugkom.

Johan S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Family with teenagers

Very nice place, everything we need, nice and clean.

Wat 'n ongelooflike nice plek. Sal dit vir almal aanbeveel en sal vir seker weer daar gaan bly.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you Johan for such a great review.

Aloe Accommodation Klerksdorp
Leonie V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie V
With friends

Baie vriendelike ontvangs, heerlik en rustig.

Sal enige tyd teruggaan. Gawe mense en pragtige tuin. Kamer en badkamer was netjies en skoon.

Ina G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina G
Individual traveler

Baie goeie verblyf.

Kamer is baie netjies en gerieflik. Die ligging is so mooi teen die koppie. Die diens is vriendelik en akkommoderend. Ek sou Aloe beslis aanbeveel.

Elzanne N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzanne N
Family with young children

Wow! All I can say!

I was never so impressed in my life, seriously! The owner of the guest house made us feel so comfortable immediately. I was amazed by the safety as we are from Johannesburg, and the surroundings were taking our breath away. The little one enjoyed the pool and we as a family had a nice braai the evening, with no one disturbing us. The place is clean, comfortable and makes you feel at home. We also had car trouble when we left, and the owner went out of her way to get us a mechanic to assist us. This place is so beautiful, and I told my husband, even just for a break away, we used to go Harties, but this place is definitely on our breakaway list from now on. You wouldn't think Klerksdorp is a place to go, but we enjoyed it. This owner of the guest house is definitely charging way too cheap for such great accommodation! (Don't change the price now please)

Guanita E - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Guanita E
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam.

Die diens was puik. Alles is baie mooi en huislik. Kan dit vir seker aanbeveel.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you for such a lovely review.

Aloe Accommodation Klerksdorp
Frans C - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Frans C
With spouse/partner

Fantastic, wonderful.

Would gladly recommend Aloe. We had such a good time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, baie lekker.

Sal Aloe enige tyd vir mense aanbeveel. Kuier en verblyf baie, baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aloe Accommodation Klerksdorp's response

Thank you for such a lovely review.

Aloe Accommodation Klerksdorp
was R595
From R476
per night (sleeps 3)
was R595
From R476
per night (sleeps 3)
was R595
From R476
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 8 Maureen Street, Wilkoppies, Klerksdorp, 2570, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAzDKTQNqsM7qRZal8Q3PyjCCKZXPKEAUqXJOXIrqnD0CdWwkwlR?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R595, now From R476  per night (sleeps 3) 22 5 1 5 8 Maureen Street Wilkoppies 2570 North West 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -26.81998543793 26.676097804894
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com