Howick Accommodation at Aloe Croft | TravelGround
+48
+48

Aloe Croft

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Aloe Croft
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Philisiwe M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philisiwe M
With spouse/partner

Very beautiful place to stay, warm welcoming note, everything was perfect, thank you, hope to see this place again very soon.

See rating.

Mike B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mike B
With spouse/partner

It was okay.

I think it would be more transparent to confirm with guests that the shower is an open one especially during cold and rainy periods; however, the website does highlight this fact. There are some impractical things like the basin and the metal stand around the toilet. The rest of the facilities were acceptable, i.e. hospitality, security, notifications, cleanliness and we did sleep well.

Aloe Croft's response

Thank you for your valuable input Mike, we do appreciate your feedback & have noted where improvements can be made.

Aloe Croft
Anya R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anya R
With spouse/partner

Definitely a home away from home.

Kon nooit verstaan as mense sê 'n huis weg van die huis. Maar Aloe Croft het dit laat sin maak. Ek het al in baie plekke gebly en die is definitief bo aan die top 10 lys.

Aloe Croft's response

Baie dankie, Anya. Ons is so bly dat julle so tuis by Aloe Croft gevoel het!

Ons sien uit daarna om julle weer hier te huisves.

Aloe Croft
Lana M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lana M
Individual traveler

Always lovely to stay at Aloe Croft.

This is the second time I have stayed at Aloe Croft, and I will definitely be back. It is lovely and peaceful. All the little extra touches Jenni adds makes it that much more special. It is comfortable and clean. Jenni is also very attentive.

Aloe Croft's response

Thank you Lana, we were so very pleased to have you back with us and look forward to hosting you again on your travels to the Midlands!

Aloe Croft
David K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David K
With friends

Aloe Croft is good, neat, clean, safe and definitely value for money.

Aloe Croft is an unbelievable place that offers you everything that you can think of. Clean accommodation, a fully equipped kitchen with everything you can think of, even a washing machine and a dryer. The big patio makes it perfect for family and friends to socialise and the view is breathtaking. Happy clients are very important to the owner. The photos do not do justice to Aloe Croft because it is much more beautiful than on the photos. Keep up the good work!

This review has been translated, click here to view the original version.

Aloe Croft is topgehalte, netjies, skoon, veilig en vir seker waarde vir geld.

Aloe Croft is 'n ongelooflike besonderse plek en bied jou alles waaraan jy kan dink. Skoon akkommodasie, 'n volledige kombuis met alles waaraan jy kan dink, selfs 'n wasmasjien en tuimeldroër. Die groot stoep maak dit bitter lekker vir families en vriende om te kuier tot laat en die uitsig is regtig besonders. Tevrede kliëte/gaste is vir seker hoog op die eienaar se lys. Die foto's doen nie regtig justice aan Aloe Croft nie, aangesien jy iets baie mooiers gaan kry as wat jy op die foto's sien. Hou aan met die goeie werk!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Aloe Croft's response

David baie dankie vir julle aanmoedige resensie. Dit was inderdaad ‘n voorreg om sulke wonderlike gaste soos julle hier by ons te hê. Ons hoop dat julle weer in die nabye toekoms weer hier sal kom kuier.

Aloe Croft
Lana M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lana M
Individual traveler

The room was cosy and spotlessly clean, with a host of extra little touches that made it wonderful.

I thoroughly enjoyed my stay at Aloe Croft. My room was very cosy and was spotlessly clean. The veranda was wonderful, especially in the early morning sun. Jenni made sure that I had directions beforehand, and she was there to welcome me when I arrived. There are a host of little extra touches that made my stay unforgettable, from the bowl of fresh fruit to a piping hot muffin before my departure. (Even Mozzie spray). I definitely hope to return to Aloe Croft.

Aloe Croft's response

Thank you, Lana, it was so lovely to meet you and I'm so pleased that you enjoyed your stay with us! Until next time, Bon voyage!

Aloe Croft
Joanne M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanne M
With spouse/partner

Incredible hospitality in a tranquil location, well equipped. Clean, safe and modern accommodation.

Aloe Croft is a very modern, neat and comfortable place. We stayed in the Buhrii unit which is very well-equipped and spacious kitchen/living and outside area. Beautiful and peaceful surroundings.The purpose of our trip was for Comrades, therefore was ideal for us to access Pietermaritzburg, however it is also close to attractions in the midlands. The host Jenni is wonderful. She went over and above to make our stay comfortable and so many special touches, such as freshly baked muffins brought to our door! I would definitely recommend this place, it was a pure delight. Thank you Jenni.

Aloe Croft's response

Joanne thank you so much for your kind words and lovely review! It was such a pleasure having you and Fred over for the Comrades weekend. Well done on your excellent run and we do hope to see you again in the near future on this side of our beautiful country.

Aloe Croft
Anneke G - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke G
With spouse/partner

Clean, best value for money in the Midlands Meander. Won't stay somewhere else when I'm in the area in future.

Very clean, best value for money in the Midlands Meander. The photos on the website doesn't really give you an idea how stunning the place is.

This review has been translated, click here to view the original version.

Skoon, beste waarde vir geld in die Midlands Meander. Sal nie weer op ander plek bly as ons in die omgewing is nie.

Baie mooi skoon, beste waarde vir geld in die Midlands Meander. Die foto's op die website gee glad nie vir jou regtig 'n idee hoe stunning dit is nie.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Aloe Croft's response

Baie dankie vir jou gawe woorde Anneke, ek is so bly om dit te hoor. Ons sien uit om julle weer in die toekoms te sien!

Aloe Croft
Danie L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie L
On business

Mooi omgewging met 'n gepaste enkelkamer met alles wat ek benodig.

Die gasvrou het my vriendelik en professioneel ontvang en het seker gemaak dat alles reg is. Dit is 'n veilige omgewing met die hoogste standaarde, uitsig, kamer en geriewe. Ek sal dit aanbeveel en sal weer daar gaan bly.

Aloe Croft's response

Dankie Danie, ek is baie bly dat jy jou verblyf hier by ons geniet het.
Dit was 'n plesier om jou hier te hê en hoop ons sien jou weer in die nabye toekoms.

Aloe Croft
Bertha G - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertha G
Individual traveler

Heerlike verblyf.

Uitstekende gasvryheid en 'n netjiese en goed ingerigte spasie. Het lekker gebly, dankie Jen!

Aloe Croft's response

Baie dankie Bertha, ek is baie bly om te hoor dat jy jou tyd hier by ons geniet het. Ons hoop jy maak weer ‘n draai hier wanneer jy weer in ons area is.

Aloe Croft
Monique V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique V
With spouse/partner

Ongelooflik lekker.

Ons het so lekker gebly al was dit net een aand. Dit was so gasvry, stil en rustig en baie veilig. Sal definitief weer oorslaap as ons in die area is. Weereens baie dankie.

Aloe Croft's response

Groot plesier Monique, ek is so bly dat julle die tyd hier by ons geniet het en ons sien uit om julle weer hier by Aloe Croft te huisves.

Aloe Croft
Nadia V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia V
With friends

Uitstekende kliëntediens.

Dit was 'n absolute voorreg vir ons en vriende om by Aloe Croft vir die langnaweek te kon bly. Jenni, die eienaar, het werklik uit haar pad gegaan om ons welkom te laat voel, van besprekings vir aandete tot vars gebakte muffins Sondagoggend. Die eenheid was pragtig, skoon en het net daai "personal touch" wat mens tuis laat voel. Ons sal vir seker teruggaan.

Aloe Croft's response

Baie dankie Nadia, dit was 'n groot plesier om julle te huisves en ons sien uit daarna om julle in die nabye toekoms weer te sien! Dankie dat julle alles so mooi netjies vir ons gelos het, julle is enige tyd weer hier welkom.

Aloe Croft
Daleen G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen G
Individual traveler

Uitsonderlik.

Ongelooflike 2 dae veblyf by Aloe Croft. Dankie, Jenni vir jou gasvryheid en warm verwelkoming. Die vars gebakte, nog warm, muffin Saterdag oggend was 'n wenner! Fantastiese diens en absoluut 5-ster. Baie netjies en skoon met so paar ekstras wat ek baie verwelkom het, onder andere vars vrugte en nog so paar verrassings! Wonderlike plek vir 'n wegbreuk en naby al die Amber-sorgsentrums, indien jy jou geliefde ouers wil besoek. Tien uit tien, Jenni!

Aloe Croft's response

Baie dankie Daleen, vir jou aanmoedigende resensie. Dit was 'n groot plesier om jou te huisves en ons hoop dat jy in die nabye toekoms weer hier by Aloe Croft sal kom bly.

Aloe Croft
Marius B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius B
With friends

Absolutely fabulous and excellent.

Thank you Jenni for all the effort that you put in to make our stay absolutely amazing. What a nice place to arrive and really relax. This is one of the best establishments that I have ever stayed at. It is nearby the Midmar Dam and Merrivale for getting food and groceries. Nothing was too much of an effort and the reception was great. The kitchen and rest of the establishment are top quality. The surprise receiving hot muffins Saturday morning shows the commitment of Jenni's personal care and service to the guests. The making available of the braai facility to curb the cold was excellent for a cold Friday night. Thank you again and we will definitely visit you again.

Aloe Croft's response

Marius,
Thank you for your kind and encouraging review. It was an absolute pleasure hosting you and your special family. We hope to see you all again in the near future whether it be to attend another one of the many sporting events that take place in the Midlands or just to 'get away from it all' for a relaxing weekend away. Until then, take care!

Aloe Croft
Marilise V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marilise V

Rustige atmosfeer.

Ons het die verblyf by Aloe Croft baie geniet. Dis veilig, skoon en rustig, weg van die gejaag. Jenni het baie moeite gedoen om ons gemaklik en welkom te laat voel. Ek sal Aloe Croft enige tyd aanbeveel.

Aloe Croft's response

Baie dankie Marilise, dit was 'n groot plesier om julle hier by Aloe Croft te hê. Ek is baie bly dat julle hier goed uitgerus het en ek hoop dat ons julle weer in die nabye toekoms sal sien.

Aloe Croft
Albé N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albé N
Family with young children

Nice accommodation in a safe area.

We had a great stay. Beautiful place felt like a home away from home. Jenni put in a lot of effort and we really enjoyed the accommoddation. I'll recommend Aloe Croft anytime and I will definitely stay there again!

This review has been translated, click here to view the original version.

Lekker verblyf in 'n veilige omgewing.

Ons het ongelooflik lekker gebly. Pragtige plek en het gevoel soos huis weg van die huis af. Jenni het baie moeite gedoen vir ons en ons het die verblyf baie geniet. Ek sal Aloe Croft enige tyd aanbeveel en ek sal beslis weer daar bly!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Aloe Croft's response

Baie dankie Albé, dit was 'n groot plesier gewees om jou gesin by Aloe Croft to hê! Ons sien uit om julle weer in die toekoms te verwelkom!!

Aloe Croft
Lauretta B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauretta B
With spouse/partner

Excellent facilities and client services from a very dedicated owner who is clearly focused on the comfort and welfare of her guests.

We really appreciated the accommodation and personal attention by the owner. Never felt like our privacy was threatened and we slept great and had wonderful time on the stoep and enjoyed the area and the sounds of the night.

This review has been translated, click here to view the original version.

Onverbeterlike geriewe en kliëntediens van 'n baie toegewyde eienaar wat duidelik gesteld is op die gerief en welsyn van haar gaste.

Ons het die verblyf en persoonlike aandag deur die eienaar baie hoog op prys gestel. Het nooit gevoel dat ons privaatheid bedreig word nie en het heerlik geslaap en baie lekker op die stoep gekuier en die omgewing en aandgeluide geniet.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Aloe Croft's response

Baie dankie Lauretta, ek is so bly dat julle die naweek by Aloe Croft geniet het. Dit was wonderlik om sulke gawe mense soos julle te ontmoet en ons sien uit daarna om julle weer in die nabye toekoms te sien as julle weer in die gebied kom kuier.

Aloe Croft
Christelle M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christelle M
With spouse/partner

Nice stay.

Aloe Croft is exactly as the pictures show. The apartment was very tidy and clean. Everything that is needed is provided. Jenni is very helpful and friendly. We will definitely stay at Aloe Croft again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Lekker verblyf.

Aloe Croft is presies soos wat die foto's wys. Die woonstel was baie netjies en skoon. Alles wat mens benodig word voorsien. Jenni is baie behulpsaam en vriendelik. Ons sal definitief weer by Aloe Croft oorbly.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Aloe Croft's response

Baie dankie Christelle, dit was 'n groot plesier om julle hier by Aloe Croft te hê en ons sien uit om julle weer in die toekoms by ons te verwelkom.



Aloe Croft
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people, all ages welcome
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 57 Sakabula Drive, Merrivale, Howick, 3291, KwaZulu-Natal
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAZtxDUejScrG9U1DF6hVeIqfDTsSpfVOnPTjpPDOaO4CP1rsCR1?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 18 5 1 4.8 57 Sakabula Drive Merrivale 3291 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -29.53421 30.23309
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com