Warner Beach Accommodation at Aloes No.21 | TravelGround
+48

Aloes No.21

B&B

Review Summary

4.8 out of 5from 17 reviews for Aloes No.21
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Naomi N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Naomi N

Lovely stay and friendly staff.

Close to the beach and the place was clean and breakfast was good.

Kim G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kim G
Family with young children

Awesome.

A big thank you to our wonderful host, Craig. He went the extra mile to ensure that we are comfortable at all times. Thank you for being so considerate regarding our baby. The room was beautifully furnished and super clean. We also enjoyed our breakfast.

Willem F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem F
With spouse/partner

Heerlike verblyf met uitstekende gasheer en baie mooi geriewe!

Alle reëlings het seepglad verloop en ons is baie goed ontvang deur Craig. Kamers is baie netjies met al die nodige geriewe. Hulle doen moeite om jou gerief te besorg. Ons sal vir seker weer daar tuisgaan wanneer ons in die omgewing is. Puik diens en vriendelike personeel.

Aloes No.21's response

Hello Willem,

Many thanks for taking the time to write your review. Your positive comments are much appreciated and will be shared with the staff. It was an absolute pleasure to meet and host you, and look forward to your return.

Regards,
Aloes No.21

Aloes No.21
Joa W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joa W
With spouse/partner

Super clean and a fantastic holiday experience!

This place is a gem! Very clean and neat! It smells fresh and clean every day! It was quiet and safe ─ even the parking area. It feels like home and we enjoyed a healthy breakfast each morning. The food was tasteful and more than enough for the hunger pains ─ everything to make you feel special ─ even Easter eggs each day during the Easter weekend! We would definitely recommend this place to all ─ you will look far to find such a nice and clean place to stay. Thank you Graig for the most enjoyable time we had there and the lovely environment ─ the succulent garden was just the cherry on top! We will come again ─ for sure and hope soon!

Adri S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adri S
With spouse/partner

Gesellige akkommodasie, vriendelike personeel en heerlike ontbyt!

Ons verblyf by Aloes No.21 was kort, maar baie lekker. Ons is verwelkom deur die eienaar, Craig asook baie vriendelike en behulpsame personeel. Die kamer was mooi, skoon en netjies. Die bed het soos 'n droom geslaap! Ons kon elke aand heerlik braai en buite sit en gesellig eet. Elke oggend is ons bederf met heerlike ontbyt. Ons sal beslis weer by Aloes gaan bly vir ons volgende Winklespruit vakansie.

Tania D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tania D
Individual traveler

Very good.

Enjoyed it and met the requirements.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Het dit geniet en het aan die vereistes voldoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Caroline M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caroline M
With spouse/partner

Amazing Verby!

Waar om te begin skryf oor Aloes No 21 - eerste wil ek baie dankie se aan die eienaar van Aloes No 21 Craig, well done, hy het ons met ope arms verwelkom toe ons daar aankom en hy het ons laat tuis voel. Met elke oggend se ontbyt was hy daar om vir ons môre te sê en te vra hoe ons geslaap het. Met oukersaand het hy moeite gedoen om saam sy gaste 'n laat oukersaand braai te hou en dit het ons almal se harte opgewarm! Sy personeel was elke dag vriendelik, al werk hulle baie hard, sal hulle nie een minuut verby jou gaan om te glimlag nie. In 'n kort tydjie het "The Girls" soos ons hulle leer ken het, diep in ons harte geklim en hulle maak 'n stunning en baie lekker ontbyt! Ek sal definitief aanbeveel dat julle Aloes No 21 sal ondersteun. Dit was definitief nie ons eerste en laaste besoek aan hulle nie. Gaan definitief volgende jaar weer gaan. Amazing see-uitsig!

Tania N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania N
With spouse/partner

Almal is baie vriendelik, ons het baie lekker gebly.

Ons is baie vriendelik verwelkom deur almal, die kamer was verskriklik mooi en netjies en ontbyt was elke oggend 'n wenner.

Johannes B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes B
With spouse/partner

Fantasties.

Aloes is the beste plek om te bly as jy na Winklespruit se kant toe gaan. Lekker ontbyt en vriendelike diens, baie aangename eienaar wat jou help waar hy kan sonder enige probleme. Ek sal definitief aloes aanbeveel vir enige iemand.

Christelle C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christelle C
On business

Baie gemaklik en baie welkom gevoel.

Die eienaar was baie gasvry en het my baie gamaklik laat voel, al was daar miskommunikasie met die bespreking. Hy het my nie weggewys of verreis dat ek onmiddellik betaal nie. Die kos was heerlik en die kamer baie netjies. Ek sal weer daar bespreek.

Alice N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alice N
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Ons het heerlik gerus en was beïndruk met die bekwame vriendelike personeel en eienaars. Die eenheid was pynlik netjies en yskas gepak met 'n verskeidenheid drankies. Ons sal beslis weer hier kuier. Beslis waarde vir geld.

James S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James S
On business

A very enjoyable experience.

I landed late at the airport and only could check in at approximately 11 pm, the owner waited for me and even checked up on the journey there if all was well. I will recommend it even if it was just for the care and personal service I got. The garden and accommodation was exemplary and I am even considering taking my family over the holidays.

Jb B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jb B
With spouse/partner

Gemaklik in styl.

Vriendelik onvang in 'n netjiese moderne en luukse omgewing. Baie behulpsame gasheer. Lekker ontbyt.

Jaco P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco P
With spouse/partner

Briljant!

Aloes is 'n baie lekker professionele verblyf! Plek is uitgelê met als soos in 5-ster hotel. Vriendelike diens.

Johan O - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan O
With spouse/partner

Aangenaam.

Was baie mooi en netjies.

Annemarie S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie S
With spouse/partner

Ons verblyf was om een woord te beskryf awesome!

Ek sal Aloes No.21 enige tyd vir enige iemand aanbeveel. Craig (die eienaar) van die gastehuis het uit sy pad gegaan om alles so gerieflik moontlik vir ons te maak. Ek sal Aloes No.21 'n "rating van 120 uit 100" gee. En indien ek ooit weer in daardie rigting gaan, sal dit beslis my eerste keuse wees vir verblyf. Dis skoon, netjies en daar was geen kostes ontsien met die kos of enige iets wat ons as gaste benodig het nie. Enige iemand wat 'n plek by Aloes No.21 wil bespreek, word sterk aangemoedig!

Clemens S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clemens S
Individual traveler

Birthday celebrations.

I visited Warner Beach since it was my daughter's birthday, I was looking for an upmarket but well priced establishment and low and behold, Aloes No.21 exceeded my highest expectations. Rooms are modern, spacious, very well presented and exceptionally clean. Craig was the most helpful and friendly host! He even offered to make me breakfast even though I declined it since I had to leave at 05h00 on Sunday morning to be in time for my flight back to Lanseria! On departing Craig was awake and greeted me at 04h50 when I packed the car. Thank you Craig, you were the best host I have ever met so far and I travel extensively, keep up the good work and please note, your establishment will be frequented by me as it very close to where my children reside. Thank you!

Aloes No.21's response

Dear Clemens,

Many thanks for the kind words, it was an absolute pleasure to host you.

Regards,
Craig and Debbie

Aloes No.21
From R960
per night (for 2 people)
From R960
per night (for 2 people)
From R960
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 21 Madeline Road, Warner Beach, Kingsburgh, 4120, KwaZulu-Natal
  • No children under 12
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGU5ZTEwN2RiLThiYTEtNGVhNy1hMWZlLTY3YjdjZWVhYzU3NQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R960  per night (for 2 people) 17 5 1 5 21 Madeline Road Warner Beach 4120 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -30.090726 30.859238
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com