The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Appollo Guest House | TravelGround
+20

Appollo Guest House

Guest House

Review Summary

4.1 out of 5from 40 reviews for Appollo Guest House
Cleanliness
4.0/5
Service
4.0/5
Location
4.1/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.9/5
Adriaan D - Jul 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adriaan D
On business

Altyd lekker om daar te oornag.

Daar word adverteer dat ontbyt beskikbaar is. Daar is egter nie meer so iets nie. Die TV was nie reg ingestel nie. Die kraan by wasbak is al vir 2 jaar los. Maar, dit is altyd lekker om daar te oornag. Baie dankie!

Rhona M - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhona M
On business

Voldoende toegerus en Nettie’s en skoon.

Veilige netjiese gastehuis met als wat 'n pesoon nodig mag hê. Personeel is vriendelik en behulpsaam.

Heather C - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Heather C
With friends

Could be cleaner. Parking too full and eye on gate did not work resulting in damage to our car.

Did not feel comfortable.

Anri S - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Anri S
Family with teenagers

Die indruk.

Die foto's en die werklikheid stem nie oor een nie. Dit was teleurstellend.

Arnold M - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arnold M
With spouse/partner

Good experience and very nice people.

Closer to malls, convenient.

Thabo N - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Thabo N
With spouse/partner

It was good, but I couldn't sleep at night.

The owners must ensure that they wash their sheets thoroughly because the sheets were biting us the whole night.

Johanna M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna M
Family with young children

Most definitely.

The place was lovely and we had a great time.

Bennie I - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bennie I
With spouse/partner

Awesome service.

Well treatment.

Neels P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neels P
On business

Goeie waarde vir geld.

Die kamers was skoon en netjies.

Dr Kolie V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Dr Kolie V
With spouse/partner

Basies, maar redelik vir oornagverblyf.

Sien sterre.

Ronel D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronel D
With friends

We had a lovely stay. Thank you.

We arrived a little late but were very satisfied with the stay. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker gebly. Dankie.

Ons het bietjie laat gearriveer maar was heel tevrede met die verblyf. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thelma O - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Thelma O
Family with teenagers

Acceptable.

This booking was done a long time ago to make sure our group could stay together. On arrival, one family could not stay with the other as a result of another booking. The family was then divided into another part of the home. No provision was made for the 4 guests as originally booked, also had to ask for more towels. I just want to bring the owner's attention to the fact that the mat between the 2 beds in room no 2 is very smooth and can be a danger to older people. We all slipped on it. Maybe consider replacing it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aanvaarbaar.

Hierdie bespreking was baie lank voor die tyd gedoen om seker te maak dat ons groep almal by mekaar kon bly. Met aankoms kon die een gesin nie by die ander woon a.g.v. van 'n ander bespreking. Die gesin is toe in 'n ander deel van die woning ingedeel. Daar was nie voorsiening gemaak vir die 4 gaste soos oorspronklik bespreek is nie, moes ook skakel vir nog handdoeke. Ek wil net graag onder die eienaar se aandag bring dat die matjie wat tussen die 2 beddens in kamer no 2 is, is baie glad en kan 'n gevaar wees vir ouer persone. Ons het almal gegly op dit. Miskien oorweeg om dit te vervang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Appollo Guest House 's response

Jammer, ons gee aandag daaraan,

Appollo Guest House
Gulfonia P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gulfonia P
Family with teenagers

Enjoyed staying at Apollo Guest House

Will recommend the quest house to my friends.

Appollo Guest House 's response

Thank you for your lovely review, Gulfonia. It was nice having you stay.

Please come and visit soon.

Regards,
Mariette

Appollo Guest House
Botana B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Botana B
With spouse/partner

The staff were helpful, clean, really enjoyed our stay.

The service was amazing. I'll recommend it to anyone looking for accommodation in Mafikeng.

Etienne V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne V
Individual traveler

Aangenaam, en vriendelike diens.

Baie vriendelike en gawe mense. Sal weer daar bly. Goeie geriewe.

Cecilia M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Cecilia M
With spouse/partner

Place is noisy you cannot get peace of mind.

Apollo is noisy place. Reception is unattended at all times you struggle to get assistance when you need one.

Adriaan D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan D
On business

Appollo Guest House was such a surprise, everything in its place.

We checked into Appollo Guest House and were surprised with what we got. Secure parking behind a locked gate and we felt safe at all times. The room has everything you need. Would definitely recommend Appollo Guest House and make use of it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Appollo gastehuis was 'n verrassing, alles netjies op sy plek.

Ons het by Appollo ingeboek en was verras met wat ons gekry het. Daar is veilige parkering agter slot en grendel en ons het deurgangs veilig gevoel. Alles wat benodig word is in die kamer. Sal Appollo gastehuis beslis weer 'n volgende keer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Family P - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Family P
With spouse/partner

Jammer van deze boeking.

Als enig pluspunt geef ik dat aan het zwembad, maar de rest van het verblijf is uit de tijd. Ik heb wat foto's genomen van onze kamer en dat laat veel te wensen over. We hebben het gordijn maar dicht gelaten, want het was niet om aan te zien.

Appollo Guest House 's response

The guest was here the whole time and was very friendly. We often asked him if everything is fine with them, as we do with all our guests. He did not give any complain to us and even ordered meals from us.

Appollo Guest House
Kallie S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kallie S

Waarde vir geld.

Ons geniet elke uitstappie na Appollo. Baie lekker en naby aan die grens. Dankie.

Appollo Guest House 's response

Baie dankie, dit spoor ons aan.

Appollo Guest House
Edgar R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edgar R
On business

Kamers groot en ruim, netjies en skoon.

Diens was baie goed en eienaar en werkers almal baie vriendelik, lekker boere kosse, ek dink die voorkant van prent (swembad) op internet is bietjie misleidend want dit is aan die agterkant. Ek dink kamers word nie rêrig op net gewys nie, sal meer van voorkoms van kamer ligging op die net wil sien. Studente het gebruik gemaak van konferensie kamer en was met tye baie luidrugtig. Maar verder was die diens puik, sal enige iemand aanbeveel.

Jan D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan D
On business

Rustig en Netjies.

Was rustig en netjies en naby aan alle fasiliteite. Enigste klein probleme was daar is gesê die koste sluit WiFi wat daar wel was maar toe ek by ontvangs vra vir die internetkode toe se hulle WiFi vang nie in kamer 11 op nie. Dit was 'n teleurstelling aangesien ek dit nodig het om in die aande te gebruik. Ek was in kamer 17 ingeboek maar toe ek daar kom toe plaas hulle my in kamer 11. Weet nou nog nie wat die rede was daarvoor nie. Warm water vat verskriklik lank om by die stort uit te kom. Ek oordryf nie as ek se die kraan moes vir bykans 6 minute loop voor ek warm water kon kry nie. Dit is nie vir my 'n groot probleem nie maar dit mors baie water. Verder het ek regtig geen klagtes nie en beplan om volgende week weer vir 3 of 4 aande daar oor te slaap.

Johan H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan H
With spouse/partner

Comfortable for Mafikeng.

Good overnight facility for Mafikeng. Comfortable and clean with a braai area and swimming facilities.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik vir Mafikeng.

Goeie oornagfasiliteit vir Mafikeng. Gerieflik en skoon met braai- en swemgeriewe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brian S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Brian S
Family with teenagers

Baie onaangenaam.

Hierdie gastehuis se foto's op webtuiste is nie 'n getroue weergawe van hoe die plek regtig lyk nie. Dit is vuil en verwaarloos en die diens is uiters swak. Ons het met die inboek bespreek vir ontbyt, die volgende oggend toe ons vir ontbyt opdaag, het niemand geweet van ons bespreking nie. Dus moes ons ander planne maak. Die eienares was nie daar nie en haar man het niks geweet van tariewe en besprekings nie. Alhoewel hierdie gastehuis aandete aanbied het hulle ons na 'n restaurant verwys en geen moeite gedoen om ons te akkommodeer nie. Baie slegte ondervinding. Ons sal nie gou weer in Mafikeng kom nie!

Appollo Guest House 's response

Ons is jammer vir Mnr. Smith se slegte ervaring en het hom self geskakel om verskoning te vra. Ek, A.P Conradie, die eienaar, was met verlof oor die Kerstyd en die gastehuis het net met die minimum personeel gewerk. My dogter was toe hier in bevel en daar het toe verwarring in die besprekingsbnoek ontstaan met die 2 gaste, menere Smith. Gedurende daardie tyd het ons glad nie aandetes gegee nie en daarom is die gas verwys na goeie eetplekke in die dorp.

Ons is baie gesteld op die netheid van ons gastehuis en kan nie verstaan dat die gas daaroor kla nie. Ons gee egter aandag daaraan.

Nogmaals, jammer as ons nie getrou het aan ons eie hoë standaarde was nie.

Appollo Guest House
Cynthia L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Cynthia L
With spouse/partner

Please incude breakfast in your packges.

Please put fridge in your rooms.

Appollo Guest House 's response

Good day,

Thank you for your review.

Breakfast is available but it is an optional extra.
There are fridges is the rooms, however only in some rooms. This is also an optional extra.

Appollo Guest House
Levy M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Levy M

I enjoyed my stay at Apollo.

A very nice place, I hope to visit again soon!!!

Bosman B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bosman B
Individual traveler

Spacious and comfortable. Easy to com and go. I like the outdoor units.

Spacious, tidy, and comfortable. Lovely shower.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim en gerieflik. Kan maklik kom en gaan. Hou van buite eenhede.

Ruim netjies en gerieflik. Heerlike stort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stoffel S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stoffel S
On business

Good for business travel.

The place is definitely not new, but is well maintained. The owner helped me and was very friendly and helptul. It is recommended to business travelers and value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed vir sakemanne.

Die plek is beslis nie nuut nie, maar word goed in stand gehou. Die eienares het my gehelp en was baie vriendelik en hulpvaardig en vir mense wat besigheid doen en moet oorslaap sal ek dit aanbeveel vir waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rene E - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Rene E
Family with young children

Tidy, clean guest house and friendly service.

Tidy, clean guest house, friendly service and well-equipped rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, skoon gastehuis met vriendelike diens.

Netjiese, skoon gastehuis met vriendelike diens en goed toegeruste kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan-hendrik C - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan-hendrik C
Family with young children

Gemaklik.

Skoon gastehuis. Maklik om te vind. Vriendelike diens.

Carl N - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carl N
Individual traveler

Good accommodation.

You could let people know that BREAKFAST IS NOT INCLUDED.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf goed.

Maar kan gerus laat weet dat hul besprekings GEEN ONTBYT insluit nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nonhlanhla T - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nonhlanhla T
With spouse/partner

OK.

I booked a room with a double bed but I found twin beds.

Appollo Guest House 's response

Good day Fortunate,

Thank you very much for your feedback. We would have gladly moved you to another room if you brought it our our attention that you were booked into a room with the incorrect bed configuration.

Regards,
Dries

Appollo Guest House
Maritza L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maritza L
Individual traveler

Maak gerus 'n draai!

Baie hulpvaardige bestuur, vriendelike diens en netjiese skoon kamers. Ek sal dit verseker aanbeveel. Die personeel het uit hulle pad gegaan om my tuis te laat voel en dis goeie waarde vir geld.

Ernst S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ernst S
Individual traveler

Waarde vir geld.

Ek sal slegs weer daar bly as ek versekering het dat die TV-kanale wat geadverteer word, inderdaad sonder onderbrekings beskikbaar is. Ek het slegs daar geslaap, kan my nie uitspreek oor die ontbyt nie. Tuine is ietwat verwaarloos, maar nogsteeds goeie waarde vir geld.

Appollo Guest House 's response

Beste Rach,
Baie dankie vir die terugvoer. Daar was 'n probleem met die DStv wat nie lank geneem het om reg te stel nie. Ons is verbaas om die terugvoer te sien aangesien ons regtig uit ons pad gaan om die regstel van probleme te bespoedig en gaste se verblyf so gemaklik as moontlik te maak.

Appollo Guest House
Anieka M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anieka M
With spouse/partner

Heel netjies en skoon en stylvol.

'n Paar ekstratjies soos sjampoe en lyfroom en iets in die yskas vir die prys sal lekker wees.

Hendrik F V - May 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Hendrik F V
With spouse/partner

Werklik baie basies.

Definitief nie aanbevelingswaardig nie, kamer baie beknop.

Sias D - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Sias D
On business

Alles was in orde.

Vriendelike diens.

Cynthia D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia D
On business

Very nice clean and friendly

Lovely, peaceful place to stay over. Just had a few issues with internet connectivity while here.

Yvonne N - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yvonne N
With friends

We had a good stay at Apollo

We were welcomed. I will surely visit again.

Desmond R - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Desmond R
Family with young children

Heerlike, stil vesting.

Sien die sterre hieronder.

Brian V - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Brian V
Family with teenagers

'n Goeie rusplek na 'n besige dag!

Sien die sterre hieronder.

From
R760
per night, for 2 ppl
From
From R760
per night, for 2 ppl
From
R760
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 31 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 17 Apollo Drive, Riviera Park, Mafikeng, 2745, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDJlOGVlODcxLTM2YjMtNGUwNy04MmE1LWY2ZTdmOWY5YmRlYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R760  per night, for 2 ppl 40 5 1 5 17 Apollo Drive Riviera Park 2745 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.8581529 25.6644739
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!