Keurboomstrand Accommodation at ArchRock Resort | TravelGround
+48

ArchRock Resort

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 17 reviews for ArchRock Resort
Cleanliness
4.6/5
Service
4.2/5
Location
4.8/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Hannes B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes B
With spouse/partner

Nader aan die water en dit spat jou nat.

Ons het regtig baie lekker gebly en het geen klagtes nie. Ek is nie iemand wat lief is vir 'n Weber nie, maar nie eers dit kon die verblyf en see-uitsig bederf nie. Ek het wel een voorstel aan Archrock. As jul mense in die luxury suites bespreek, waarvan daar 4 suites is, en daar is slegs 2 pare daar terselfdertyd, probeer hul of langs mekaar, of skuins van mekaar af boek. Dankie vir alles, ons het dit regtig baie geniet. Die klank van die branders was absoluut sielskos. Hoop om weer by jul te kom kuier!

Richard S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Richard S
With spouse/partner

Magnificent views and ambiance.

One could not get a better location if you love being by the sea, one almost feels as if you are on a ship on the sea. The views with the rocks and sea are magnificent especially at night with the full moon and clear sky.

ArchRock Resort's response

Thank you Richard. We are glad that you enjoyed the stay here at ArchRock Resort. Please come again.

ArchRock Resort
Liani V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liani V
With spouse/partner

Nader aan die branders kan jy nie bly nie!

Die ligging is uitstekend, stoepie kan koelerig wees in die winter, maar moet lekker wees in die somertye. Baie netjies.

ArchRock Resort's response

Baie dankie dat julle by ArchRock Resort gebly het, Liani. Ons hoop om julle gou weer te sien.

ArchRock Resort
Alison A - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alison A
Family with young children

Lovely place.

We only stayed for 3 nights but it should have been longer. The units are newly finished and positioned right on the beach. I suggest a long stay as it is an amazing spot.

ArchRock Resort's response

Thank you for the lovely feedback. We are definitely with you on the recommendation to future guests to book for longer. This is the one thing our guests repeat: 'I wish we could stay a few more days...'
Thanks again, and we hope to see you again soon. Marica

ArchRock Resort
Crystelle E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Crystelle E
With spouse/partner

Dit was 'n ongelooflike ervaring.

Dit was 'n droom wat waar geword het. Ongelooflik. Ek het dit verskriklik geniet.

ArchRock Resort's response

Ons is trots om deel te wees van jou ervaring Crystelle, sal jou graag weer verwelkom.
Alles van die beste.
Vania

ArchRock Resort
Angus A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Angus A
With spouse/partner

Lekker rustige kampplek met 'n pragtige uitsig oor die see.

Net ver genoeg van Plettenbergbaai om rustig te verkeer. Ons het 'n prag vertoning van 'n groot skool dolfyne gewaar. Sal beslis weer hier kom kamp.

ArchRock Resort's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer, Angus. Ons hoop om julle gou weer hier te sien.

Baie groete,
Marica

ArchRock Resort
William P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
William P
With spouse/partner

Great location, awesome view.

We enjoyed our stay. Great location, awesome view, recommend a trip to ArchRock.

ArchRock Resort's response

Dear William,

It is true that you can't beat the location or the view. We are looking forward to your next visit.

Kind regards,
Marica

ArchRock Resort
Nico L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nico L
With spouse/partner

Dit was asemrowend mooi.

Alles was goed georganiseer. Die plek was baie netjies en presies wat ons wou gehad het. Sal definitief weer van hulle gebruik maak en hulle sterk aanbeveel.

ArchRock Resort's response

Baie dankie Nico, ons waardeer altyd terugvoer vanaf ons gaste. Ons hoop om julle gou weer terug te ontvang.

Beste wense,
Marica

ArchRock Resort
Hein W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein W
With spouse/partner

Amazing secluded camping in beautiful area.

We really enjoyed our stay. It is very close to the beach and the amazing restaurant Enrico's (both 1 minutes walk). The sites and ablutions were clean, the other campers was friendly, and the staff very helpful. It's a very small campsite (roughly 15 sites), which makes it quiet and peaceful. Just take note: The closest shop is 10 minutes away in Plettenbergbaai. Also, the power points few and are quite scattered. We stayed on site number 11 and required a 15 m power lead to get power at our camp form another site's power box. All in all it was an amazing stay and I would love to go again!

ArchRock Resort's response

Thank you for taking the time to give such a great review, Hein. We are glad to hear you enjoyed your stay. We will look into the power points, thank you for bringing it to our attention.

Hope to see you back soon!

ArchRock Resort
Jan B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jan B
With spouse/partner

Lovely.

It is a lovely place and we enjoyed it very much. Nice tranquil, quiet and close to the sea. We would love to visit you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Dit is 'n lieflike plek en ons het dit baie geniet. Lekker rustig, stil en naby die see. Ons sal julle graag weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

ArchRock Resort's response

Baie dankie Jan, ons sien julle gou weer!

ArchRock Resort
Collette B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Collette B
Family with teenagers

Breathtaking!

The beach was so close, you could almost touch it from every room in the cottage. The sound of the waves was unreal. The cottage was clean, spacious and had everything needed for a great care-free stay. Have already booked for next year. The perfect time place for the soul to rejuvenate.

Sakkie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sakkie V
With spouse/partner

Beter verblyf met natuur en uitsig op see sal jy nie sommer elders beter kan ervaar nie.

Ons het in een van die luukse eenhede gebly en wat 'n voorreg was dit nie. Beter kan jy nie die natuur en uitsig aanvaar nie. Plekke soos dié, indien enige ander, is nie baie in ons land beskikbaar nie en ek sal beslis weer teruggaan na Arch Rock Resort. Die omgewing verseker dat jy eintlik weg is van alles en dat jy in jou eie paradys is, maar daar is ook soveel plekke om te besoek in die omgewing. Ek is lief vir die see en het swaar opgepak aan die einde van ons week. Pragtig.

Elna C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Elna C
With spouse/partner

Die beste ligging wat jou hart kan begeer.

Die hele eenheid is pragtig ontwerp. Die pragtige vloerteëls, die ruim badkamer, die smal bo-venster aan die agterkant met 'n uitsig op die bosse, die groot hoekvensters, die stoepie met sy braai, die eenwees met die see, als in 'n pakkie verpak, dis wat jy kry! En dan loop jy net om die hoek na Enrico restaurant wat op sy eie puik is! Al wat ons kan aanbeveel is dat daar eerder 'n groot stort kon wees. Al probeer mens, is daar tog maar water wat uitspat vanuit die badstort en nie so gerieflike uitklim as uit 'n stort nie.

Theunis V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theunis V
With spouse/partner

Flat Carol was excellent, nice and tidy.

We had a wonderful stay at ArchRock, watching the whales was great.

ArchRock Resort's response

Thanks so much for the kind words, it is heartwarming to hear. We hope to see you back soon.

ArchRock Resort
Tehan D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tehan D
With spouse/partner

Hopelessly too short.

A nice, relaxing getaway at the beach, couldn't ask for better.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hopeloos te kort.

Lekker rustige wegbreek op die see, kan nie vra vir beter nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

ArchRock Resort's response

Baie dankie, ons het waardering vir die gawe woorde Tehan.
Ons hoop ons sien julle binnekort weer

Vriendelike groete
Vania

ArchRock Resort
Rachel B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachel B
With spouse/partner

Perfek.

Arch Rock is een van die beste bestemmings wat ek al gekies het. Baie stil en familie georiënteerd. Letterlik by die strand, met die mooiste staproetes. Hartseer hulle kampterrein is nie beskikbaar oor Desember nie.

Tobie F - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tobie F
With spouse/partner

Amazing! Very nice place with one of the best views I've ever seen.

It was really one of the best places I've ever stayed. The beach was beautiful. The place itself was also beautiful and clean. Will definitely recommend it. I will also definitely stay there again if I'm in that neck of the woods in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend! Baie lekker plek met een van die beste "views" wat ek al gesien het.

Dit was regtig een van die beste plekke waar ek al gebly het. Die strand was baie mooi. Die plek self is ook baie mooi en skoon. Sal dit definitief aanbeveel. En sal definitief alyd daar bly as ek daai kant van die wêreld weer is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

ArchRock Resort's response

Dear Tobie,

Glad to hear you had such a great time here and hopefully we see you again soon!

Thanks for such the kind words!

ArchRock Resort
From R390
per night (for 2 people)
From R390
per night (for 2 people)
From R390
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 152 people
  • Check-in: 12:00 to 16:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Main Street, Keurboomstrand, 6600, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGUwMGI0MWI1LTMwNWUtNDEyZC1hMTk2LTVhYTk0ZjA3MTgzYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R390  per night (for 2 people) 17 5 1 5 Main Street Keurboomstrand 6600 Western Cape 0860 022 102 12:00-16:00 10:00 -34.002932046271 23.462358362257
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com