The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Arum Lily Guest Cottages | TravelGround
+11

Arum Lily Guest Cottages

39 reviews
Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 39 reviews for Arum Lily Guest Cottages
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Yolande O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande O
With spouse/partner

Baie vriendelike ontvangs.

Die eienaar was daar met ontvangs en het ons vriendelik ontvang. Die kamer was skoon en netjies en was alles wat ons nodig gehad het vir die 1 aand. Die omgewing was lekker stil en rustig.

Neil K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Neil K
On business

The adverts look way nicer.

On arrival I was offered a parking (I had a trailer). I went out and came back and it was given away to another client. I had to spend quite some time trying to squeeze into the only other parking available. If I went and got dinner there was nowhere to sit and eat it - I don't like eating my dinner on a bed. The TV was not working - perhaps because the toaster and microwave are on either side of the TV - and you have to squeeze past the fridge to get to the bed? I just found it to squashed and not practically laid out. The owner did eventually get the TV working - very limited DStv channels. So overall I would not return to this property. This after I was told by the website that I got upgraded (?) due to a misunderstanding not having picked up the payment that was indeed made.

Arum Lily Guest Cottages's response

Dear Neil,
Thank you for your feedback.
I am however a bit shocked by your remarks. We have 1 parking per room available. I went out of my way to accommodate you with your trailer which was standing next to my house.
The TV did not work because it was not plugged in. The moment that we plugged it in it was working.
I have all the hospitality channels and all the Supersport Channels. I do not know who upgraded you, but I know nothing about this as all my rooms were fully booked.
Kind regards,
Deirdré

Arum Lily Guest Cottages
Lizani M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizani M
Family with young children

Beautiful, neat and clean.

We had a lovely stay once again! Thanks for your hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, netjies en skoon.

Ons het weereens heerlik gebly! Dankie vir jou gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Julle is welkom.

Arum Lily Guest Cottages
Amy S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy S
With friends

Baie dankie dit was heerlik.

Die kamer was baie gerieflik en skoon. Sy het ons gehelp met vervoer na Moraleta Congregation. Ek sal dit beslis aanbeveel.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie. Dit was lekker om die boere-nooientjies van Kakemas te ontmoet.
Sien julle weer volgende jaar.

Arum Lily Guest Cottages
Ansie P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie P
With spouse/partner

Uitstekend en beslis bekostigbaar.

Ons het baie lekker oorgebly en die kamer was gerieflik, skoon en netjies, veilig en ons is baie vriendelik ontvang. Sal beslis weer daar oornag.

Arum Lily Guest Cottages's response

Goeie dag Chris,

Baie dankie. Bly julle was gelukkig.

Arum Lily Guest Cottages
Nicolette V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolette V
On business

Went the extra mile!

Deidre went out her way to accommodate our need for warmth and comfort in a week of cold weather. After a long day at a conference, we came back to a warm room which was immaculately cleaned and prepared for our next night. The heater was switched on every night before we arrived back. Richard, her help, was always very friendly and helpful.

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you, Nicolette, for the compliment. It is always nice to hear. Hope to accommodate you again in future.

Arum Lily Guest Cottages
Louis V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis V
Individual traveler

Comfortable stay.

I stayed in room 2. Very clean and comfortable. Well equipped for cold winters night. Very safe off road parking and well located. Definitely recommended.

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you, Louis. Your comfort is my priority and hope to see you again!

Arum Lily Guest Cottages
Estelle G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle G
With spouse/partner

Beslis die moeite werd!

Arum Lily Guest Cottages is regtig die ideale plek as mens Pretoria Oos Hospitaal moet besoek. Behalwe dat dit stylvol versier is, is dit skoon en netjies en daar is moeite ingesit met die kleiner details. Die personeel is baie vriendelik en hulpvaardig. Arum Lily is reg oorkant 'n restaurant en sleg 6 min vanaf die hospitaal en Mall. Sal beslis weer besoek as ons in Moreleta area is.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie. Julle gerief is my doel.

Arum Lily Guest Cottages
Pieter  - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Pieter
With friends

Basies.

Die lakens van een van ons kamers was nie skoon nie, dit het gelyk of dit nie geruil was nadat die vorige persoon daarin geslaap het nie.

Arum Lily Guest Cottages's response

Hallo
Dankie vir jou terugvoering. Ons linne word geruil na elke klient die gastehuis verlaat en ook elke 3de dag vir langtermynbesprekings. Ek sal verseker ondersoek instel, maar glo dat dit dalk net nie gestryk was nie, maar dit bly steeds onaanvaarbaar. Ek sal 'n beter ogie hier hou. Sonder kritiek van ons gaste sal ons nie weet as daar 'n probleem is nie.

Groetnis
Deirdre

Arum Lily Guest Cottages
Steven R - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Steven R
With spouse/partner

Very neat place.

Very helpful and great location.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese plek.

Baie behulpsaam en goeie ligging.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Desiree N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desiree N
With spouse/partner

Ruim en netjiese akkommodasie.

Die kamer is ruim met baie kasspasie. Ons het bedkassies langs die bed gemis.

Lizelle S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lizelle S
With spouse/partner

Ligging.

Goed geleë. Mooi kamer met 'n extra lang bed wat wonderlik was aangesien my voete nie oorgehang het nie. Sal net nie kamer 2 aanbeveel vir mense wat lig- of klanksensitief is nie.

Arum Lily Guest Cottages's response

Goeiedag Lizelle,

Dankie vir jou terugvoering. Dit is vir my belangrik dat my gaste gelukkig moet wees. Kontak my asseblief rakende die punte wat jy genoem het. Ek wil dit graag wil regstel.

Groetnis

Arum Lily Guest Cottages
Barry D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry D
Individual traveler

Excellent service.

Very friendly welcoming, neat room with all the necessary accessories. Can definitely recommend for a good value-for-money option.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens.

Baie vriendelike ontvangs, netjiese kamer met alle bykomstighede. Kan definitief aanbeveel vir 'n goeie waarde-vir-geld-opsie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie, Barry. Ons hoop om jou gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Samantha C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha C
With spouse/partner

Had an awesome time.

Great value for money, will definitely visit again.

Gerhard V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard V
With spouse/partner

Clean, neat and very friendly.

Was there too early but we had a friendly reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies en baie vriendelik.

Was te vroeg daar, maar ons was baie vriendelik ontvang.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Dankie Gerhard. Ons maak altyd 'n plan. Hoop ons sien julle gou weer.

Arum Lily Guest Cottages
Hannatjie D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hannatjie D
With spouse/partner

Very safe and enjoyed our stay.

Beautiful, safe space, and Deidre is very hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie veilig en lekker gekuier.

Pragtige, veilige plek, Deidre baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Hannatjie. Sien julle weer volgende jaar met Afrikaans Is Groot.

Arum Lily Guest Cottages
Kobus W - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus W
With spouse/partner

Verkwikkend.

Heerlik gerus na lang pad, verversings in yskas baie welkom. Sal weer gaan.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Kobus. Hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Angelique J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique J
With spouse/partner

Perfect overnight accommodation.

We were surprised with the big and stylish room. Nothing was out of place and everything we needed was there. The room was super clean and the bed very comfortable. We unfortunately only stayed there for one night on the way to Kruger, would definitely recommend this accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte oornagverblyf.

Ons was verras met die groot en stylvolle kamer. Niks was uit plek en daar was alles wat ons benodig het. Kamer was superskoon en die bed is baie gemaklik. Ons het ongelukkig net een aand oorgeslaap op pad Kruger Wildtuin toe, sal vir seker Arum Lily Guest Cottages aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Angelique. Hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Japie L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Japie L
With spouse/partner

Baie netjies en voldoende.

Die ontvangs was goed en effektief. Die kamer netjies en gemaklik. Netjiese badkamer. Parkering was veilig en onder dak. Sleutels en afstandbeheer vir die hek was reg en gemerk sodat 'n mens nie moet sukkel nie.

Arum Lily Guest Cottages's response

Dankie Japie. Hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Elsie K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsie K
With spouse/partner

Neat, safe and affordable accommodation.

Safe, modern and neat accommodation. Beautiful linen and crockery. Staff friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, veilige, bekostigbare verblyf.

Veilig, modern en netjiese verblyf. Mooiste linne en breekgoed. Personeel vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Faan. Hoop om julle weer te ontvang.

Arum Lily Guest Cottages
Sally B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sally B
Individual traveler

Didi was great, very accommodating and helpful. Lovely rooms.

Did was great! Nice place to stay.

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you Sally. It is always nice to accommodate international guests.

Arum Lily Guest Cottages
Nico A - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico A
With spouse/partner

Very neat.

Very good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Baie goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Nico. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Madeleine G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Madeleine G
With spouse/partner

Nice place and clean. Like home.

Very nice place safe, clean and feels like home.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Madeleine. Hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Mari S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mari S
With spouse/partner

Ons het lekker gebly.

Ons was in PTA vir besigheid en Arum Lily het aan al ons vereistes voldoen.

Charles S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles S
With spouse/partner

Good location, quiet area and reasonable.

Arum Lily exceeded our expectations. We looked for weekend accommodation in the area and this was more than sufficient. Quiet area where we could sleep rest assured. Personally we would have liked bedside tables and lamps, but this didn't have a negative impact on our stay. Friendly, hospitable reception. I can recommend this unit and of course our pooch was welcome, which was much appreciated.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging, baie stil omgewing end goeie prys.

Arum Lily het aan ons verwagtinge voldoen. Ons het naweekverblyf gesoek in die omgewing en dit was uitstekend vir daardie doel. Dis geleë in n baie stil omgewing en ons kon rustig slaap. Persoonlik sou ons dalk bedkassies met lampies verkies het maar dit het glad nie die kwaliteit van verblyf negatief beïnvloed nie. Vriendelike gasvrye ontvangs, ek kan die eenheid aanbeveel en natuurlik was ons hondjie welkom wat 'n groot pluspunt was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Shelly. Ek beplan vir nuwe bedlampies.

Arum Lily Guest Cottages
Melissa L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa L
With friends

Fantastic.

Will definitely recommend this place. Very safe. The lady who gave us the key was very friendly and helpful. The cleaning service is very friendly. Thank you, it was fantastic, will stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Sal die plekkie definitief aanbeveel. Baie veilig. Die dame wat vir ons die sleutel gegee het was baie vriendelik en baie behulpsaam. Die skoonmaakdienste ook baie vriendelik. Baie dankie, dit was regtig fantasties, sal weer by julle plekkie kom oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie. Hoop om julle gou weer te ontvang.

Arum Lily Guest Cottages
Alta D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta D
With spouse/partner

Very friendly welcome and location is very tidy and clean.

We received a very warm welcome. Even accommodated in a larger room without any additional payment. There are also many restaurants within walking distance. We only struggled to get the name of the guesthouse because the sign is a little bit small and the number is a bit far on the inside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelik ontvang en plek is baie netjies en skoon.

Ons is baie vriendelik ontvang. Selfs in 'n groter kamer geakkomodeer sonder enige bybetaling. Daar is ook heelwat eetplekkies daar naby wat loopafstand is. Ons het net so bietjie gesukkel om die naam van die gastehuis te kry, want die bordjie is bietjie klein en nommer is bietjie ver in.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie Alta, hoop om julle gou weer te sien. Ons sit Saterdag ekstra beligting in vir die hek.

Arum Lily Guest Cottages
Belinda L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Belinda L
With spouse/partner

Clean and neat.

We enjoyed our stay. Nice place.

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you Belinda, hope to see you soon.

Arum Lily Guest Cottages
Eugenie E - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eugenie E
With spouse/partner

It was great, just too short.

Thanks to Deirdre, she was very welcoming. Lovely place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was lekker, net te kort.

Baie dankie aan Deidre, sy was baie gasvry. Baie oulike plekkie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie. Sien gou weer.

Arum Lily Guest Cottages
Anna-marie M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie M
Family with young children

Wonderful!

Beautiful place! Friendly people! Was lovely, we will stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik!

Pragtige plek! Vriendelike mense! Was heerlik, ons sal weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie. Hoop om julle weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Cila J - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cila J
Individual traveler

Very helpful and friendly.

Even though the lady was in a crisis, her father passed away, she was still extremely professional and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie behulpsaam en vriendelik.

Alhoewel die dame in 'n krisis was, haar vader is oorlede, was sy uiters professioneel en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Baie dankie dat julle verstaan het, ek waardeer dit opreg.

Arum Lily Guest Cottages
Ronel B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel B
Family with teenagers

Value for money. Neat and exquisitely furnished.

Good location. Very neat and beautifully furnished. Friendly, efficient service. My favourite place to stay thus far.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld. Netjies en keurig ingerig.

Baie goed geleë. Uiters netjies en keurig ingerig. Vriendelik en effektiewe diens. My gunsteling-blyplek tot dusver.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrie N - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie N
With spouse/partner

Very nice.

Good value for money, neat, clean and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Goeie waarde vir geld, skoon, netjies en veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arum Lily Guest Cottages's response

Dankie. Hoop om julle gou weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
Anita L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita L
With spouse/partner

Pragtige plek, sentraal geleë.

Pragtige plek, bekostigbaar. Kan dit beslis aanbeveel!

Santa V - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santa V
With spouse/partner

Heerlike rustige omgewing.

Kamer beskik oor al die geriewe om 'n aangename verblyf te verseker.

Arum Lily Guest Cottages's response

Hallo Santa, dankie. Daar kom nog heelwat verbeteringe en ons hoop om julle spoedig weer te sien.

Arum Lily Guest Cottages
A.j. R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
A.j. R
With spouse/partner

Excellent stay.

Was good to interact with the owner. She was very helpful.

Arum Lily Guest Cottages's response

Beste A.J,

Baie dankie, ek hoop om julle weer te sien in beter omstandighede.

Groetnis,
Deirdre

Arum Lily Guest Cottages
Cecilia S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecilia S

Excellent place to stay, will go back any time. Friendly, kind, helpful and trustworthy staff.

See stars.

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you very much. We hope to see you again.

Arum Lily Guest Cottages
Moses` E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Moses` E
With spouse/partner

The place is excellent.

The place is amazing. I recommend the place for all clients that value quality.

Annelie D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelie D
With spouse/partner

Dit was puik! Kyk die sterre!

Ek sal Arum Lily Guest Cottages vir enige een aanbeveel. Baie netjies en skoon. Ons is baie vriendelik ontvang. Beslis 10 uit 10! Fantastiese gastehuis! Sal beslis aanbeveel!

Arum Lily Guest Cottages's response

Thank you Moses.
We hope to see you again.

Arum Lily Guest Cottages
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 11:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 687 Wekker Road, Moreletapark, Pretoria, 0181, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAb8xB6Cc5KcflNafmkrlx04Dium6Pz0Hekm1Bf3Jqn7g1s0JGr0?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 2) 39 5 1 5 687 Wekker Road Moreletapark 0181 Gauteng 0860 022 102 11:00-21:00 10:00 -25.819056 28.294381
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!