The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Ash River Lodge B&B | TravelGround
+43

Ash River Lodge B&B

Review Summary

4.5 out of 5from 47 reviews for Ash River Lodge B&B
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Aj B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aj B
With friends

Was baie lekker gewees.

Was baie lekker gewees, ontbyt was baie lekker en met 'n baie mooi uitsig.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie vir die terugvoering ons is bly julle het dit geniet en vertrou ons julle gou weer sien!

Ash River Lodge B&B
Anton L - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton L
With spouse/partner

Fabulous.

Pragtige plekkie. Ontvangs uitstekend. Ontbyt fabulous. Ons sal vir seker weer van hul dienste gebruik maak.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Anton vir die terugvoering.
Dit is vir ons blywend, en vertrou om julle gou weer te sien.

Ash River Lodge B&B
Marlize E - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlize E
With spouse/partner

Pragtige uitsig.

Baie vriendelike staf en pragtige uitsig, naby aan al die winkels. Kan aanbeveel.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Marlize bly om te hoor julle het dit geniet. Ons vertrou ons gaan julle gou weer sien!

Ash River Lodge B&B
Johan S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With friends

Rustige wegbreeknaweek.

Vriendelike eienaars, baie behulpsaam. Lodge is baie netjies en skoon. Sal beslis weer daar gaan inboek.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Johan vir die terugvoering.
Dit vul ons harte om te hoor julle het julle tyd hier by ons geniet.
Hoop ons sien julle gou weer.
Geseënde dag

Ash River Lodge B&B
Johannes Mattheus D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes Mattheus D

Baie gerieflik en naby die winkels en restaurante.

Almal was baie tevrede met die lodge. Als was gerieflik. Dankie vir goeie diens.

Ash River Lodge B&B's response

Dit vul ons harte om te hoor julle het die tydtjie hier by ons geniet. Ek hoop ons sien julle gou weer.
Geseënde 2021.
Groete
Ash River Lodge

Ash River Lodge B&B
Eben M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eben M
On business

Comfortable and peaceful.

Rooms are comfortable and well equipped. Enjoy breakfast on the deck with breathtaking views of the Maluti Mountains.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en rustig.

Kamers is gemaklik en goed toegerus. Geniet ontbyt op die dek met 'n asemrowende uitsig oor die Malutiberge.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Eben dis altyd vir ons Ash River Lodge span, lekker om te hoor as ons gaste dit by ons geniet het.
Ons hoop om julle weer in die toekoms hier te kan hê
Groete, Ash River Lodge.

Ash River Lodge B&B
Helena G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Helena G
With spouse/partner

Lekker ontspan. Goeie keuse.

Pragtige uitsig, skoon, netjies, stil, vriendelike diens en heerlike ontbyt.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Helena vir jou terugvoering. Was vir ons as Ash River Lodge net 'n plesier!
Vertrou ons sien jou weer in die toekoms.

Ash River Lodge B&B
Jaco H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco H
With spouse/partner

Ideal place for a romantic weekend!

I'd recommend Ash River Lodge any day, good service, neat facilities and excellent views!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideale plek vir n romatiese naweek!

Ek sal Ash River Lodge enige dag aanbeveel, goeie diens, netjiese geriewe en uitstekende views!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Beste Jaco,

Baie dankie vir jul terugvoer, ons waardeer dit. Dit vul ons harte met trots as gaste lekker bly by ons!

Hoop ons sien julle in die toekoms weer.

Groete
Ash River Lodge

Ash River Lodge B&B
Anne-lize V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anne-lize V
With spouse/partner

Lieflike kamer gewees!

Ash River Lodge was 'n lieflike plek! Baie netjies en skoon! Het 'n lekker dek om op te sit en vir die berge te kyk! Personeel daar is baie vriendelik!

Delia J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Delia J
With spouse/partner

Baie vriendelike mense.

Almal was gaaf wat ons by die deur gehelp het na ons kamer toe, het lekker ontbyt gekry die volgende dag.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie, Delia. Dit was vir ons net 'n plesier om julle hier te kon huisves.

Hoop om julle in die toekoms weer te sien.

Groete
Ash River Lodge

Ash River Lodge B&B
Jana L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jana L
With spouse/partner

Comfortable accommodation.

Accommodation is comfortable and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf.

Verblyf is gerieflik en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Dankie Jana, ek hoop julle het dit geniet en dat ons julle weer in die toekoms sal sien.
Geseënde dag verder.
Groete, Lallies Delport.

Ash River Lodge B&B
Martyn P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martyn P
Individual traveler

Vriendelik en baie gasvry.

Slaapkamer is klein, maar niks meer as wat mens nodig het nie.

Elna E - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna E
With spouse/partner

We immediately felt at home, Ash River Lodge's decor was stylish, staff very friendly and helpful.

We were personally welcomed by the owner on arrival. She first took us through the guest house and showed us our room where we stayed. She was also helpful with our luggage. We've received information about everything we could do in and around Clarens. In the evenings we had a great time sitting in the lounge by the fireplace. We will definitely stay there again when we go to Clarens and would definitely recommend Ash River Lodge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dadelik baie tuis gevoel, Ash River Lodge se dekor is stylvol, personeel baie vriendelik en behulpsaam.

Ons is persoonlik welkom geheet deur die eienaar toe ons daar gearriveer het. Sy het ons eers deur die gastehuis geneem en vir ons, ons kamer gaan wys waar ons tuisgegaan het. Was ook behulpsaam met ons bagasie gewees. Ons het inligting ontvang oor alles wat ons in en om Clarens kan doen. Ons het in die aande heerlik in die sitkamer by die kaggel gesit en kuier. Ons sal beslis weer daar tuisgaan as ons weer Clarens toe gaan. Ons kan Ash River Lodge beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Elna, dit was vir my en my span net 'n plesier om julle te kon verwelkom.
Ons waardeer die terugvoering en ons baie bly dat julle lekker hier by ons kon ontspan en julle self tuisgemaak het.
Ons hoop ons sien julle weer in die toekoms.
Groete, Lallies en Ash River Lodge span.

Ash River Lodge B&B
Peter D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Peter D
With friends

Hoogs aanbeveelbaar.

Ons het heerlik gebly. Wonderlike kamers en goeie ontbyt.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Highly recommended.

We had a lovely stay at Ash River Lodge B&B. Great rooms and breakfast.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Thank you for your review, Peter. I am glad you enjoyed your stay with us. Hope to see you in the future again!

Have a blessed day.

Regards,
Lallies Delport

Ash River Lodge B&B
Amanda V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amanda V

Skoon, gemaklile en vriendelike diens.

Ons is vriendelik verwelkom. Die kamer was knus en skoon. Bedagsame ekstras soos sjerrie en beskuit was bygevoeg by die komplimentêre tee en koffie.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dnakie Amanda! Vir my en my span was dit net n plesier om julle hier te kon verwelkom.
Hoop ons sien julle weer in die toekoms.
Mag julle n geseënde dag verder hê.
Groete Lallies Delport

Ash River Lodge B&B
Klana C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klana C
With spouse/partner

Fantasties, lekker gebly, gaste vriendelike en nuwe vriende gemaak.

Tref veiligheid in storte met handvatsels. Stort matjies, teëls in stort glad. Ekstra rakkies in badkamer om toiletware uit te pak. Meer veiligheidsmaatreëls vir seniorburgers wat nie meer so mobile is nie. 'n Elektriese ketel in leef area om 'n koffietjie of tee te maak.

Ash River Lodge B&B's response

Dankie, Klana vir jou terugvoering ons waardeer dit en sal beslis daarop let en werk maak daarvan.

Ash River Lodge B&B
Shirley R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Shirley R
With spouse/partner

Warm and friendly and definitely not 4 star.

The new owners are trying their best and need a little time to settle in. Food and service was good.

Hetta B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hetta B
With spouse/partner

Zenso was baie professioneel en oulik. Kamers kort bietjie upgrade.

Baie oulike gastehuis. Beveel aan. TV en yskaste in kamers. Sal weer op 'n later stadium daar gaan bly.

Peet B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peet B
Family with teenagers

Baie lekker.

Dit baie geniet en was aangenaam.

Estie S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Estie S
On business

We had a wonderful evening at Ash River Lodge B&B.

The driver was so friendly and helpful. He made us feel very welcome. He lit the fireplace in the living area and switched the warm blankets on for a cuddly bed for when we went to sleep. Unfortunately, they were late with breakfast that morning, I had to be at my client at 09:00 already and had to eat at 08:00, which was discussed with them. Otherwise, we will certainly stay there for a getaway weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het 'n heerlike aand by Ash River Lodge B&B gehad.

Die bestuurder was so vriendelik en behulpsaam. Hy het ons baie welkom laat voel. Hy het vir ons die kaggel aangesteek in die leefarea en die warmkomberse aangesit vir 'n snoesige bed as ons gaan slaap. Hulle was ongelukkig net bietjie laat met die ontbyt die oggend, ek moes al 09:00 by my kliënt gewees en en moes 08:00 al eet, wat met hulle bespreek was. Andersins sal ons vir seker vir 'n wegbreeknaweek daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louise S
With friends

Just what we wanted.

We were received warmly and the accommodation and breakfast was lovely.

Ash River Lodge B&B's response

Good day Louise,

Thank you very much. We really appreciate it and we would like to see you again at Ash River Lodge B&B.

Have a great day further!

Ash River Lodge B&B
Christel M - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Christel M
With spouse/partner

Poor breakfast and service.

They were never prepared at breakfast time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swak ontbyt en swak diens.

Swak ontbyt en swak diens, was nooit voorbereid met ontbyt nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natasja W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasja W
With spouse/partner

Fantasties.

Was baie lekker en sal vir seker weer na Ash River Lodge B&B toe kom.

Ash River Lodge B&B's response

Hello Natasja

Thank you very much. We would love to see you again.

Ash River Lodge B&B
Henk V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Henk V
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Die gastehuis kort opknap. Die bestuurder/gasvrou, Maggie, verdien spesiale vermelding! Sy is baie gasvry!

Lucy B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucy B
With friends

Ons het Ash River Lodge baie geniet!

Die diens verskaf deur Maggie was die beste ooit.Ons sal beslis weer daar tuisgaan en Ash River Lodge beslis aanbeveel! Ons hoop om Maggie as gasvrou altyd daar te kry. Vanaf ons bespreking tot en met wanneer ons arriveer het was die diens puik. Die gasvrou, Maggie was baie vriendelik en behulpsaam deurentyd. Ons het ons tyd daar regtig baie geniet!

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Lucy, ons waardeer dit.

Ash River Lodge B&B
Lenore L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lenore L

Enjoyed the stay.

Our son is wheelchair bound. All the facilities was wheelchair friendly. Clean and neat and beautiful view. Friendly staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Ons seun is in 'n rolstoel. Al die geriewe was rolstoelvriendelik. Skoon en netjies en mooi uitsig. Personeel vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ash River Lodge B&B's response

Baie dankie Lenore, ons waardeer die terugvoer.

Ash River Lodge B&B
Mercia M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mercia M
With spouse/partner

Stunning plek!

Baie vriendelike mense! Netjies en skoon.

Andries Daniel O - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andries Daniel O
With spouse/partner

Very good.

Would appreciate a TV in the room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Sal net ’n TV in kamer waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stephan V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Stephan V
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld en voldoen aan alle tekorte.

Ons het ons bly baie geniet. Goeie waarde vir geld en baie vriendelike staff.

Frans F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Frans F
With spouse/partner

Very pleasant.

Well situated, friendly staff.

Hein P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein P
With spouse/partner

Excellent service and friendly staff.

We experienced a lovely stay at Ash River Lodge. From Samson, the manager, right through to the kitchen staff, we only experienced a warm and hearty atmosphere. Excellent room and great breakfast. We will definitely visit again.

A H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
A H
With spouse/partner

Friendly and helpful. Pleasant weekend away.

We decided to break away for my husband's birthday. The staff were friendly and helpful. The reception was really friendly. Breakfast was delicious - not too much, but more than enough. I asked them to do something for my husband's birthday and gave some money. When we returned to the room, there was a lovely platter with biltong, chocolates and sparkling wine with rose petals - nothing was too much for them to do. What a great weekend!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en behulpsaam. Dit was 'n baie aangename naweek weg.

Ons het besluit om weg te gaan vir my man se verjaarsdag. Die staf was baie vriendelik en behulpsaam. Die ontvangs was regtig vriendelik. Ontbyt was lekker - nie te veel kos nie, maar oor as genoeg. Ek het gevra dat hulle asb. vir my iets doen vir my man se verjaarsdag en het 'n geldjie gegee. Toe ons terugkom by die kamer, was daar 'n pragtige bord biltong, sjokolade en vonkelwyn met roosblare - niks is te veel moeite nie. Dit was 'n heerlike naweek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hans U - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hans U

Very pretty and great accommodation!

We had a great stay at your place. Nice and clean guest house and lovely breakfast!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en lekker verblyf!

Ons het baie lekker by julle gebly. Mooi skoon gastehuis en baie lekker ontbyt!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilmarie V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilmarie V
With friends

Home away from home.

Heerlik gebly. Diens onverbeterlik. Kos watertand lekker.

Chris D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris D
With spouse/partner

Very pleasant.

The weekend at Ash River Lodge was wonderful. The people were very friendly. The breakfast was very nice. I would recommend Ash River Lodge anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam gewees.

Die naweek by Ash River Lodge was heerlik gewees. Die mense was baie vriendelik gewees. Die ontbyt was baie lekker gewees. Ek sal Ash River Lodge enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gertruida F - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gertruida F
With spouse/partner

Friendly reception and quiet accommodation.

Outstanding accommodation. Our room was warm when we arrived from the winter cold. Lovely view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs en rustige verblyf.

Uitstekende verblyf. Ons kamer was verwarm toe ons in winterkoue daar opdaag. Lieflike uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kobus M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Kobus M
With spouse/partner

Value for money. Delicious breakfast. Hosts provided good service.

Very friendly folks. We enjoyed the accommodation. Value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld. Ontbyte was heerlik. Goeie diens van die gashere.

Baie vriendelike mense. Het ons verblyf geniet. Waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alice D - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alice D
With spouse/partner

Very nice and food was delicious.

Good service and breakfast was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en kos was heerlik.

Goeie diens en ontbyt was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter R - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Pieter R
With spouse/partner

Very tidy and convenient

Enjoyed the stay and breakfast was good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en gerieflik.

Lekker gebly en ontbyt was baie goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Soria J - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Soria J
Family with young children

We will definitely book at Ash River Lodge again.

The staff are very helpful and friendly. Neat rooms with the loveliest views. Great breakfast. Thank you for the good, affordable accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons sal definitief weer by Ash River Lodge inboek.

Die personeel is baie hulpsaam en vriendelik. Dit is netjiese kamers met die mooiste uitsig. Ontbyt was lekker. Dankie vir die goeie en bekostigbare verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mornay L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mornay L
Individual traveler

Vriendelikheid en gasvryheid is fantasties. Sal definitief weer kom.

Fantasiese verblyf. Gasvryheid uit boonste rakke. Dit regtig geniet en sal dit definitief aanbeveel.

Bernice S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernice S
With spouse/partner

Nice.

Very nice, clean, and the breakfast was delicious. Value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het baie lekker gebly.

Baie oulik, skoon en die ontbyt was heerlik. Waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannelie S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie S

Very pleasant!

The room was well-equipped and a pleasant experience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam!

Die kamer was goed toegerus en 'n aangename ervaring!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stephanus V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stephanus V
With spouse/partner

Ash River Lodge, met 'n mooi uitsig, is 'n netjiese tuiste weg van die gedrang.

Hoewel Ash River Lodge nie binne gerieflike stapafstand van middedorp geleë is nie, bied dit 'n ware ontvlugting vir stedelinge. Netheid, gasvryheid en huislikheid is die oord se uitstaande kenmerke. Dank aan Mike Botha, Senzo Maduna en die ander vriendelike personeel.

Francois M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Francois M
With spouse/partner

Very pleasant.

Very friendly and helpful management. Convenient rooms, but a ceiling fan would've made it better.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Baie vriendelike en behulpsame bestuur. Gerieflike kamers, maar 'n dakwaaier sou dit lekkerder gemaak het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marthie M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marthie M
With spouse/partner

The manager went out of his way to make sure that we know where the lodge was.

The manager went out of his way to make sure that we found the lodge. We arrived after 19:00, and we were welcomed in by Mike who made a plan to store our mountain bikes. The breakfast was the best!! Beautiful view overlooking the mountain from our room and spacious patio. Thanks Mike and staff. The lodge is very neat and comfortable. I highly recommend Ash River Lodge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die bestuurder het uit sy pad gegaan om seker te maak ons weet waar die Lodge is.

Die bestuurder het uit sy pad gegaan om seker te maak ons weet hoe om by die Lodge uit te kom. Ons het eers na 19:00 daar aangekom en was ingewag deur Mike wat selfs 'n plan gemaak het om ons bergfietse in die Lodge te berg. Ontbyt was die beste!! Mooi uitsig op 'n berg vanuit die kamer en groot stoep. Baie dankie Mike en aan jou personeel. Die lodge is baie netjies en gesellig. Sonder twyfel beveel ek Ash River Lodge aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise M
With friends

Ash River lodge B&B is regtig dié plek in Clarens om te bly.

Baie vriendelik ontvang deur Mike Botha. Dit was 'n baie, baie koue naweek in Clarens, maar elke keer wat ons teruggekeer het van uitstappie na die dorpie was daar 'n heerlike kaggel vuur en die elektriese komberse op ons beddens was aangeskakel. Ontbyt was heerlik en kamers baie smaakvol en netjies. Ons sal baie beslis weer daar bly en ek beveel dit ten sterkte aan. Baie dankie Mike vir jou gasvryheid.

Ash River Lodge B&B's response

Dit was 'n voorreg om so aangename familie te kon akkommodeer. Baie dankie vir julle ondersteuning en ek sien uit om jul weer te kan verwelkom. Alles van die beste!

Ash River Lodge B&B
From R1 120
per night (for 2 people)
From R1 120
per night (for 2 people)
From R1 120
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 723 Van Reenen Street, Clarens, 9707, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAx5bqZjXIPzsqaK7kJllUi7fLfcYDAm12IpD6nh1joQtBlPLGAq?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 120  per night (for 2 people) 47 5 1 5 723 Van Reenen Street Clarens 9707 Free State 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -28.519907 28.420464
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!