The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Avani Lodge Private Nature Reserve | TravelGround
+83

Avani Lodge Private Nature Reserve

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 42 reviews for Avani Lodge Private Nature Reserve
Cleanliness
4.5/5
Service
4.8/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Pearl-anne B - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pearl-anne B
With spouse/partner

Absolutely phenomenal.

Staying at Avani was exactly what we needed. The tranquility was amazing. Thank you to an amazing host.

Nico V - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico V
With spouse/partner

Privaat, romanties, naby aan die natuur.

Perfekte plek om te herlaai. Na aan die natuur, mooi omgewing. Verblyf is gerieflik het alles wat jy nodig het.

Riana R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana R
With spouse/partner

Rustige verblyf in die dennewoud.

Die huisie was perfek geleë tussen die dennebome, met die verhitte bad onder die afdak by die braai beslis 'n wenner. Netjiese slaap- en badkamer met klip uitgelê, met 'n gerieflike bed.

Johan S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan S
With spouse/partner

Ontspannend, goeie ligging.

Die huisie was goed ingerig en die warm bad is 'n wenner!

Natasha V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasha V
With friends

Kos vir jou siel.

Die beste bestemming om innerlike rus en vrede te vind. Natuurskoon so ver soos die oog kan sien, bitter mooi en die moeite werd om te besoek.

Elarial P - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elarial P
With friends

Refreshing, exciting, perfect.

Ewald was an amazing host, came out to main road when we got lost. Very friendly and attentive to our needs. Word of advise check geyser setting outside before taking showers, as it is a freezing cold awakening if it's not turned up. Plenty of wood and Gas. Hot tub at Hen of the Woods.

Marinel O - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinel O
With spouse/partner

My kêrel het my gevra om te trou voor die vuurtjie by Avani Lodge.

Dit kon nie meer perfek wees nie! Avani Lodge sal altyd 'n groot plek in my hart hê. Dit is baie rustig en pragtig. Ons kan nie wag om weer te gaan nie!

Rainier G - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rainier G
With spouse/partner

Baie lekker gekuier. So rustig en weg van die stad se gejaag.

Heerlike wegbreek van stad se gejaag.

Adél A - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Adél A
With spouse/partner

The atmosphere was very relaxing!

Great winter getaway! Everyone was very friendly and helpful. Only feedback I have is that the unit needs some renovations and upgrades.

Aidan L - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aidan L
With spouse/partner

Peaceful, relaxing and secluded.

Awesome place to go and have some alone time relaxing in the jacuzzi with the fire going. Wine farm as well as you get on the dirt road on the way to the reserve as well Hermanus about 25km away for activities during the day. Great walking and hiking trail at the reserve with amazing views.

Candice L - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice L
With spouse/partner

Best ever.

The cat was a treat!

Alainna S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alainna S
With friends

Off the grid getaway.

It's an amazing place with great views of nature. Definitely somewhere I would stay again.

Andrea V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea V
With spouse/partner

Perfect getaway amongst the trees, loved it

We stayed in Pine Ring, the only thing I would change would be to put up a screen on the one side of the outside area, as I did feel a little uncomfortable walking around in my costume and the other places could look down onto us if they really wanted to. But besides that, it was absolutely breathtaking and we had a glorious time and Sebastian, the resident cat, was a delight

Rionetta A - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rionetta A
With spouse/partner

Wonderlik. Geen klagtes nie.

Sien sterre.

Pierre S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pierre S
Family with teenagers

Lekker konsep. Wonderlike uitsig.

Fasiliteit kort aandag. Heelwat deure sukkel om oop te maak. Algemene afronding en opknapping in en om huis moet gedoen word. Kommentaar moet nie as negatief gesien word nie, net om eienaars te help.

Talmari M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talmari M
With spouse/partner

Genotvol, rustig.

Die ligging van Avani Lodge is perfek, jy sal nie 'n beter plek kry om uit te rus nie. Ons sal beslis weer kom om te kom afskakel.

Mandy V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mandy V
With spouse/partner

Rustig.

Alles in orde, was rustig en goed vir my siel. Het 'n aangename verrassing gekry van 'n botteltjie olywe. Baie dierbaar.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dankie Mandy
Ons sien julle graag weer!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Willie K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie K
With friends

Baie lekker.

Baie lekker. Sal dit aanbeveel.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dankie Willie
Ons sien julle graag weer!

Avani Lodge Private Nature Reserve
George F - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George F
With spouse/partner

Unbelievable.

If you want to break away for the city noise and just want to relax, Avani Lodge is the place to go. The stars at night are amazing.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Thank you so much George!
We definitely enjoy our pleased guests as much as you enjoy Avani.
We hope to see you back at Avani soon.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Francois T - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois T
With spouse/partner

Absolutely incredible!

My partner and I would like to give a huge thank you to Oom Ewald for his genuine hospitality and warmness upon our arrival and throughout. I would honestly give Avani a 10/10 rating and my partner and I will definitely be returning in the near future. Stunning, rejuvenating and a happy experience are all we can say to sum up the weekend. Thanks a lot!

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Thank you very much, Francois.
It truly was a pleasure to have you as guests at Avani!
We would love to see you again soon.

All the best for 2021
Liza on behalf of Ewald

Avani Lodge Private Nature Reserve
Malika M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malika M
With spouse/partner

Relaxing stay. Highly recommend Avani.

We had a fantastic stay at Avani Lodge! It was secluded and private. We'll definitely be back.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dear Malika
We are so happy that you enjoyed your stay so thoroughly and are looking forward to welcoming you back to Avani.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Van Zyl W - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Van Zyl W
With spouse/partner

Uitstekend.

Dit is pragtig daar. Rustig in die berge. Sal weer gaan.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dit was heerlik om julle hier te he. Ons sien daarna uit om julle terug te verwelkom.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Lize D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize D
With spouse/partner

Rustig.

Beste plek om af te skakel en rustig te wees of om net uit die stad te ontsnap en tyd in die natuur te spandeer.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dankie Lize.
Ons hoop om julle weer op Avani te sien.
Alles wat mooi is vir 2021

Avani Lodge Private Nature Reserve
Patrick C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrick C
With spouse/partner

Puik! Altyd lekker by oom Ewald. Sou aanbeveel vir enige iemand wat n perfekte wegbreek of selfs 'n klein vakansie.

Puik wegbreek plek vir 'n klein gesin of 'n paartjie. Stap roetes, swembad/warmbad, baie lekker slaapplek en vir my persoonlik die braaigeriewe. Fantasties.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Baie dankie vir jou lekker woorde!
Ons geniet dit om julle hier te he,
Mag die jaar Mooi uitdraai en ons julle weer sien.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Cornelius V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelius V
With spouse/partner

Ons kuier het al ons verwagtinge oortref danksy die ruimhartigheid van die gasheer.

Die gasheer was baie bedagsaam en het uit sy pad gegaan om ons kuier onvergeetlik te maak. Avani is meer as net 'n toerisme bestemming - dis soos 'n familie reunie. Ons kom beslis weer.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Baie dankie Cornelius.

Dit was lekker om julle as gaste op Avani te he. Ons sien daarna uit om julle weer te verwelkom.

Liza namens Ewald

Avani Lodge Private Nature Reserve
Michelle V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle V
With spouse/partner

Dit was die beste naweek in 'n baie lang ruk. Baie dankie vir oom Ewald en sy vrou, vreeslike nice mense!

Julle sien ons baie beslis weer.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Liewe Michelle,
Ons is So bly julle het dit so geniet!
Ons sien daarna uit om julle weer te sien op Avani!
Mag 2021 'n skitterende jaar wees vir julle!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Jolene B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolene B
With spouse/partner

Amazing

The hospitality was amazing, Ewald is a super host, as well as everyone there. We saw baboons, different beautiful bird types, rabbits and different types of lizards. I would definitely go again.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Thank you for your lovely review, Jolene.
It was an absolute pleasure to have you as a guest!
We are looking forward to seeing you again.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Martin M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin M
With spouse/partner

Pragtige klein huisie, met meer as wat ons nodig gehad het binne en in die omtrek.

`n Klein klip huisie met ’n heerlike buite jacuzzi, wat op die donkie sisteem werk en reeds vir ons aangesteek is voor ons aankoms, het ons verwelkom. Ewald het ons gewys waar alles is en hoe dinge werk en vertel van aktiwiteite op die reservaat. Hy was vriendelik en behulpsaam en ten alle tye beskibaar. Daar was ’n lieflike braai langs die jacuzzi en net n paar meter teen die heuwel op ’n swembad met ’n sauna daarby. Ons het ook die staproete om die reservaat gedoen (dis ongeveer 6.2 km), met `n pragtige uitsig. Dit was ’n heerlike kuier en ons sal vir seker weer teruggaan!

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Baie dankie vir jou mooi woorde!
Dit was heerlik om julle as gaste te he.
Ons sien daarna uit om julle weer op Avani te verwelkom!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Heinie B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heinie B
With spouse/partner

Rustigheid vir jou siel.

Alles was baie mooi en netjies. Ons het in Magic gebly. Toe ons daar kom toe was die hot tub alreeds baie warm gewees, maar kon nie in nie agv die hitte. Al waaroor ons kan kla is die 2 houttuinstoele was lendelam en kon nie waag om op dit te sit nie. Die ander negatiewe ding was die braai rooster/s. Dit was opgeroes en gaar verbrand en val uit mekaar uit. Vir so 'n pragtige plekkie kon hulle maar alreeds 'n paar Rand belê en 'n nuwe rooster koop. Die toegangspad op na Magic toe sal ek definitief nie met 'n motor aanbeveel nie. Daar's 'n paar klippe in en op die pad. Gelukkig het ons met 'n bakkie gery.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Hello Heinie

Baie dankie vir jou goeie terugvoer.
Die stoele en rooster is vervang.

Ons hoop om julle weer op Avani te verwelkom.

Alles wat mooi is vir 2021.

Liza namens Ewald.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Christo B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo B
With spouse/partner

As jy wil wegbreek van die gedruis van die stad, is dit 'n ideale plek!

Van die bespreking was almal baie vriendelik en het ons baie opgewonde gemaak om daar weg te breek. By aankoms is ons deur Ewald verwelkom en het dadelik tuis gevoel en begin ontspan. Die enigste nadeel is dat ons nie 'n ekstra dag daar kon bly nie.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Baie dankie vir die heerlike woorde! Dit was 'n plesier om julle hier te he. Ons hoop ons sien julle gou weer!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Paulette T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paulette T
With spouse/partner

Beste wegbreek as jy wil vlug van die stad se lawaai na stilte, tussen niks en nêrens.

Vriendelikste verwelkoming en afsien van Oom Ewald. Dis regtig 'n romantiese plek vir enige paartjie wat net mekaar se geselskap wil geniet in die oop natuur en wegbreek van die alledaagse gejaag! Jacuzzi was reeds warm met aankoms en die vuurtjie kon heelaand brand. Gaan vir seker terug.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Baie dankie vir die heerlike woorde! Dit was 'n plesier om julle hier te he. Ons hoop ons sien julle gou weer!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Johan V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Uitstekend!

Die algehele ervaring was puik! Gasheer was baie aangenaam, vriendelik en behulpsaam. Die warmbad is uitstekend. Ons was bekommerd dat dit dalk nie warm genoeg gaan wees in die koue nie, maar het alle verwagtinge oortref. Sal definitief weer gaan!

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dankie vir die heerlike terugvoer!
Ons sien daarna uit om julle terug te verwelkom op Avani!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Jan S - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan S
With spouse/partner

Lovely place!

Such a lovely place to break away for the weekend!

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dear Eurica,
Thank you for your lovely review.
We loved having you as guests and is looking forward to welcoming you back to Avani!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Dedre V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dedre V
With spouse/partner

Mees amazing wegbreek.

Briljante kliëntediens en doen soveel moeite, was beslis die lekkerste plek waar ons al ooit gebly het. Sal definitief weer soontoe gaan.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Dedre,
Dankie vir jou heerlike resensie!
Ons sien daarna uit om julle terug te verwelkom!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Justin F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Justin F
With spouse/partner

Peace and tranquillity at its finest

A lovely, quiet and peaceful setting surrounded by nature. No noise, no hustle and bustle of the city - pure bliss. The privacy was absolutely amazing. Ewald is a great host and always happy to assist. Just recommended the addition of a large comfortable lounging chair for readers and day sleepers. 3 nights was just not enough, wish I was there for another week.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dear Justin,
Thank you so much for your lovely review!
We loved having you as guests and is looking forward to welcoming you back soon!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Ben S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben S
With spouse/partner

Fantasties, baie rustig en wonderlike gasheer.

Baie rustig en sal graag weer daarvan gebruik wil maak.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Ben,
Baie dankie vir jou heerlike woorde!
Ons het dit geniet om julle op Avani te he en sien daarna uit om julle terug te verwelkom!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Clair I - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clair I
With spouse/partner

Beautiful, peaceful get away.

Our stay at Avani lodge was just what we needed. A beautiful, peaceful place with a wonderful owner who is very accommodating. There's an outdoor Jacuzzi in a stunning forest setting. And the best wine farms a couple of minutes away. A must for couples needing a quick breakaway.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dear Clair,
Thank you for your lovely review!
We loved having you as guests and are looking forward to welcoming you back!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Peter N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Peter N
With spouse/partner

Rustig en stil - goeie ligging met asemrowende uitsig.

Negatiewe: Vir die prys het ek meer verwag met betrekking tot afwerkings veral op stoeparea waar dit lyk soos aaneengeflanste werkmanskap. As dit nie vir die hot-tub was nie sou die algehele ervaring negatief gewees het. Stoeparea se vloer was nog vuil met taai kolle wat baie vlieë gelok het. Buitestoele se kussings kort 'n goeie skoonmaak. Toilet het moeilik gespoel en moes emmers water ingooi om te help met afspoeling. Eenheid se grasdak kort aandag, want gras kom los. Stort het twee groot venters wat na buite wys ─ so geen privaatheid as jy wil stort tensy jy stort terwyl dit donker is en alle ligte word afgesit. Positiewe: Eienaar was vriendelik en het ons verras met 'n bottel rooiwyn en potjie olives. Ligging is goed, uitsig asemrowend, ek glo die plek het baie potensiaal indien daar onderhoud gedoen word. Eenheid was skoon met netjiese beddegoed en handdoeke.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Peter.
Dankie vir jou terugvoer. Ons sal aandag gee aan die probleem kolle.
Ewald is reeds besig om 'n afskorting te bou wat die stort meer privaat sal maak.
Alles wat mooi is!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Melissa S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa S
With spouse/partner

Magical kothuis tussen die fynbos.

Ons was hartlik verwelkom. Die kothuis het alles wat jy nodig het. Ons het dadelik onsself tuisgemaak in die houtvuur warmbad. Die uitsig en natuur is asemrowend mooi. Ons sal hierdie plekkie definitief aanbeveel aan enige iemand wat weg wil kom van die besige stadslewe.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Melissa,
Baie dankie vir jou mooi resensie.
Dit was heerlik om julle op Avani te he en ons sien daarna uit om julle terug te verwelkom.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Johan K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan K
With spouse/partner

Awesome location, accommodation, views and wine!

Avani Lodge exceeded all my expectations. The cottage and hot pool were very clean and comfortable. That there was no TV, was nice so we were forced to talk to each other. Uncle Ewald is a very pleasant person and makes an awesome Pinot Noir! The location is nice and nice hiking trails.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome ligging, verblyf, uitsig en wyn!

Avani Lodge het al my verwagtinge oorskrei. Die huisie en warm swembad was baie skoon en gemaklik. Dat daar nie 'n TV was nie, was lekker sodat ons gedwing was om met mekaar te praat. Oom Ewald is 'n baie aangename person en maak 'n awesome Pinot Noir! Die ligging is lekker en lekker staproetes.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Johan,

Baie dankie vir jou terugvoer!
Ons hoop om julle weer hier te verwelkom.

Avani Lodge Private Nature Reserve
Aneka D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Aneka D
With spouse/partner

Vreedsaam.

Eienaar is baie gasvry. Plek is pragtig en rustig. Wonderlike wegbreek van die besige lewe!

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Beste Aneka
Baie dankie vir jou terugvoer! Ons is bly julle het dit geniet en hoop ons sien julle weer!

Avani Lodge Private Nature Reserve
Victoria R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Victoria R
With spouse/partner

Peaceful and beautiful.

Place was perfect, other than the fridge which was not working properly, kept freezing over. Ewald was a great host.

Avani Lodge Private Nature Reserve's response

Dear Victoria,

Apologies about the fridge! Overeager : ) We will fix that!
We hope to welcome you back soon.

Avani Lodge Private Nature Reserve
From
R1 000
per night (sleeps 2)
From
From R1 000
per night (sleeps 2)
From
R1 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Off Swartrivier Road, Paardekloof Farm, Bot River, 7195, Western Cape
  • No children under 10
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAX8MmBAXepDYwQUP4R5FVuJWf2KLj0y2pLaaCtG8Y4tfIJ2KuzC?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 000  per night(sleeps 2) 42 5 1 5 Off Swartrivier Road Paardekloof Farm 7195 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 11:00 -34.279554972942 19.235723826726
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!