The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Avoca River Cabins | TravelGround
+140

Avoca River Cabins

95 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 95 reviews for Avoca River Cabins
Cleanliness
4.5/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Patrick M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrick M
With friends

A great choice for a stay in this area.

In a tranquil and interesting setting an ideal choice for a stopover or a long restful break. The service was welcoming and hospitable and travel advice useful. The breakfast served at the main house was tops. The cottage was comfortable although the upstairs loft is a bit of a tight squeeze for an adult. We were very impressed with the Sundays River valley area which we saw as a breath of hope in South Africa.

Barry B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry B
Family with teenagers

Our stay was really fantastic. The setting is tranquil. Scenery is beautiful.

Highly recommended. Thanks so much.

Jean-pierre B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean-pierre B
Family with young children

Vuurwarm welkoming en gasvryheid spreek boekdele van die waarde wat Avoca persoon koester.

Van die eerste minute wat ons voet aan wal gesit het, tot ons reis terug huis toe was fenominaal. Die gasvryheid van al die persoon, veral met ons jong kinders, was uitstekend. Mens kan sien hul is mense-mense en mens kry dit nie dikwels nie. Die kos was uit die boonste rakke!

Len H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Len H
Family with teenagers

Great place to stay over.

Great location. Place is well maintained but I do think the bathroom and kitchen needs a bit of an upgrade.

Nosizwe M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nosizwe M
Family with young children

It was great.

The place is beautiful and the hosts are warm and welcoming. I was a bit disappointed with the hot breakfast though. For R90 a head I expected a really full plate with sausage and mushrooms, but had only egg and bacon and toast. Really disappointing. If they can improve on their hot breakfast then this will be really a perfect place.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Nosizwe

Thank you for the review. Glad you had a lovely stay! I will mention the improvement on the hot breakfast to the owners.

Hope you have a lovely day and we hope to welcome you back to the farm in the future.

Kind Regards
Nadine

Avoca River Cabins
Phumla M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumla M
With friends

Amazing.

We enjoyed every moment of the weekend, from the amazing view, clean rooms, well kept gardens, kitchen area, friendly staff and amazing orchards.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Phumla, thank you for the review. We are glad to hear that you enjoyed your stay on the farm. Kind regards, Nadine.

Avoca River Cabins
Alida T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida T
With spouse/partner

Baie goeie waarde vir jou geld. Ons het werklik heerlik gerus.

Avoca het alle verwagtinge oortref. Die ligging op die rivierbank is asemrowend mooi, om nie eers van die pragtige tuine te praat nie. Aandete was 5 ster. Ons het baie veilig gevoel, kon lekker op die plaas stap en het werklik gerus. Daar is heelwat aktiwiteite vir kinders. 'n Pragtige swembad, speelparkie en trampoline. Dis ook naby Addo Olifantpark. Ons wil beslis weer by Avoca gaan kuier.

Johann D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann D
With spouse/partner

Sou langer bly as ons kon.

Baie hartlike ontvangs. Die mense was bereid om ons een dag vroeër te ontvang. Hulle het selfs vir ons 'n beter blyplek gegee as wat die bespreking was. Hierdie plek sal ons beslis aanbeveel. Heerlik, rustig en baie mooi. Dis ook nie ver van Addo Olifantpark.

Elsje B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsje B
Family with young children

Beautiful, peaceful area.

Excellent getaway with young children! The play area is ideally located close to the cabins.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Elsje

Thank you for the review. So glad you enjoyed your stay with the kids! We hope to welcome you back to the farm in th future.

Have a super day!

Kind Regards
Nadine

Avoca River Cabins
George N - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George N
With spouse/partner

Dit was baie lekker.

Ek beveel Avoca beslis aan. Baie nice mense wat daar werk.

Avoca River Cabins's response

Goeie More George

Baie dankie vir die resensie. Bly julle het dit geniet by ons! Hoop om julle weer te verwelkom.

Lekker dag!

Groete Nadine

Avoca River Cabins
Lelanie R - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lelanie R
Family with teenagers

Heerlike wegbreek-naweek in die natuur.

Heerlike verblyf met veilige speelplek vir kinders.

Alba S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alba S
With friends

What a gem!

Klein paradys! Bestuur het uit hul pad gegaan om na ons behoeftes om te sien. Alles so netjies - die tuine is asemrowend mooi. Chalets is wonderbaarlik toegerus - heerlike braaiplek - rivier reg onder mens se neus. Ek was liries oor die katkinders wat kom kuier het. Ons beveel aan dat jy dit dringend op jou bucket list moet sit. Dankie, dankie en nogmaals dankie! Julle kry 10 sterre by ons.

Avoca River Cabins's response

Goeie More Alba,

Baie dankie vir die mooie resensie. Ons waardeer dit! So bly julle tyd by ons was lekker en dat jul behoeftes te na gekom was.

Kom kuier asseblief weer!

Vriendelike groete,
Nadine

Avoca River Cabins
Noluthando K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Noluthando K

My family and I had a great time, we will definitely come back soon.

The place is nice and neat, my kids really enjoy our stay.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Noluthando,

Thank you for the review. Glad you enjoyed your stay on the farm.

Hope you come to visit again!

Kind Regards,
Nadine

Avoca River Cabins
Quinton N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quinton N
With spouse/partner

Baie lekker en dit was rustigheid vanself.

Sal Avoca aanbeveel vir enige iemand wat 'n wegbreek kort. Waarde vir geld en hoogs die moeite werd.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Quinton,

Baie dankie vir die resensie. So bly julle het dit geniet by Avoca en dat julle n lekker ruskans kon ontvang. Kom gerus weer.

Vriendelike Groete,
Nadine

Avoca River Cabins
Sandra T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sandra T
Family with young children

Quite disappointing.

The environment is magnificent: beautiful garden, quiet location. However, we were all disappointed with the quality of the accommodation! There is only a mini fridge, which is not enough for 4 adults. We had the 4 chalets with the 4 mini fridges. One worked from time to time and the others did not close. The dishes are basic. In one of the chalets there are camping dishes. The water is brown when it arrives. One of the chalets did not have cold tap water: very annoying for doing the dishes. Cleanliness is to be reviewed. We had to scour pots, pans, cutlery. The water did not drain very well in one of the water rooms, which were also very narrow. If you’re a little wrapped up, I don’t think you can get in. The 3 other place we stayed were sometimes cheaper, and were much cleaner and comfortable. I do not recommend this accommodation, at least the 4 chalets the river.

Ilse J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse J
With spouse/partner

'n Pragtige plek met gerieflike akkommodasie wat naby Addo, Kirkwood en die Olifantpark is.

Die tuine is netjies en die swembad sowel as die area rondom die swembad was skoon.

Avoca River Cabins's response

Goeiemore Ilse

Dankie vir die resensie. Ons is blyo m te hoor dat julle die rukkie by Avoca geniet het en hoop om jul in die toekoms terug te kan verwelkom.

Lekker dag.

Groete
Nadine

Avoca River Cabins
Deidre M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deidre M
Family with young children

Dit was fantasies.

Ons het baie goeie ontvangs ontvang van Nadine. Die ontbyt was ook baie lekker.

Avoca River Cabins's response

Goeie More Deidre,
Baie dankie vir die wonderlike resensie. Bly julle het dit geniet!
Hoop om julle weer terug te verwelkom. Lekker dag verder!
Groete,
Nadine

Avoca River Cabins
Varonique S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Varonique S
Family with young children

Always nice place to go for holiday.

Always nice place to go for holiday with your family.

Nico P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nico P
Family with young children

Lovely place. Wonderful gardens.

Nice stopover for a night or two.

Avoca River Cabins's response

Good day Nico,

Thank you for the lovely review. I am glad you enjoyed your stay at Avoca.

Have a super day.

Kind regards,
Nadine

Avoca River Cabins
Anton M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton M
With friends

Very peasant stay.

This was a perfect stay. Very pretty place with good staff. Braai and self-catering area was very good. Breakfast was tops at R85 a head extra.

Avoca River Cabins's response

Good Afternoon Anton,

Thank you for the lovely reveiw. We are so pleased to hear that you enjoyed your stay at Avoca. Hope to welcome you back to the farm in the future.

Kind Regards,
Nadine

Avoca River Cabins
Riaan N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan N
With spouse/partner

Uitstekend!

Seker een van die mooiste plekke waarby ek by my vrou nog gebly het! Skoon, netjies en veilig. Die bestuurder / eienaar het vir ons soveel inligting en voorstelle i.v.m. roetes en die Addo Park gegee. Baie tevrede!

Avoca River Cabins's response

Goeie More Riaan
Dankie vir die vriendelike woorde. Ons is so bly om te hoor dat julle so lekker by Avoca gebly het. Hoop om julle weer te verwelkom!
Lekker dag verder.
Vriendelike Groete
Nadine

Avoca River Cabins
Nelia R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nelia R
Family with teenagers

Heerlike, rustige kuier langs die rivier.

Wonderlike kuier in 'n lieflike omgewing. Lekker swembad en speelplek vir kinders.

Avoca River Cabins's response

Goeie more Nelia,
Dankie vir die resensie.Ons is bly om te hoor dat die kinders die swembad en speel area geniet het.
Hoop om julle as gesin weer terug te verwelkom.
Lekker dag!
Groete,
Nadine

Avoca River Cabins
Lizette W - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizette W
Family with teenagers

Skoon en netjies, Pragtige omgewing.

Ons het lekker gebly ek sal net paar klein praktiese goed verander of bysit vir ons vrouens veral. Rakkie in stort om jou goed op neer te sit. Hangplek en hangers vir klere. Spieëlkassie/tafel met spieël en kragprop vir hare blaas en makeup.

Avoca River Cabins's response

Goeie More Lizette
Baie dankie vir die resensie en die voorstelle. Ons waardeer dit as gaste hul opinies lig oor veranderinge wat ons kan by bring tot hul tyd by Avoca.
Lekker dag!
Groete,
Nadine

Avoca River Cabins
Arthur D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arthur D
Family with young children

Ideaal met kleine kinderen. Speeltuin en zwembad leuk voor de kinderen.

Netjes en leuk voor kinderen. Het is een half uur rijden naar de hoofdingang. Was prima te doen. Het is inclusief kanohuur. Is ook leuk om een leguaan te bekijken die er zwemt. Geen krokodil.

Avoca River Cabins's response

Good Morning Arthur
Thank you for the review. Gald you could enjoy the Sundays River that goes right pass Avoca. There are definitely no crocodiles :)
Hope you have a lovely day!
Kind Regards
Nadine

Avoca River Cabins
Jaretha F - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaretha F
Family with young children

Unbelievable.

Amazing place, just want to go back. So incredibly beautiful and peaceful and the kids love to go there. Definitely a favourite place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik.

Ongelooflike plek, wil net terug. So ongelooflik mooi en rustig en die kinders is mal daaroor om te gaan. Beslis on gunsteling plek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Dave and Judy thank you for your wonderful words of praise for Avoca. We have a good team from domestic ladies and garden staff and office staff. I would like to congratulate them all. We could not do this without them.
Kind regards,
Dave, Judy and Tracey

Avoca River Cabins
Patricia P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Patricia P
With friends

Very nice place.

Friendly people. Too bad the drain was blocked, we couldn't open the bathroom window.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi plek.

Vriendelike mense. Net jammer die drein was geblok, ons kon nie die badkamerruit oopmaak nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madelein A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Madelein A
With spouse/partner

Friendly and convenient.

We stayed at Avoca for two nights and were spoiled. The staff are all welcoming and friendly and willing to go out of their way to make the experience as special as possible. Neat, beautiful and convenient. Will definitely want to go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en gerieflik.

Ons het vir twee nagte by Avoca oorgebly en is behoorlik op die hande gedra. Die personeel is almal verwelkomend en vriendelik en bereid om uit hulle pad te gaan om die ondervinding so spesiaal moontlik te maak. Netjies, mooi en gerieflik. Sal beslis weer wil gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karel B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karel B
With spouse/partner

Baie netjies en waarde vir geld betaal.

Bietjie afgeleë en moeilik om te kry. Koördinate werk nie. Verder geen probleem. Mense vriendelik en plek baie netjies.

Suzette V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette V
With friends

Everything is there that you need and it's neat and clean.

Very neat and clean. We stayed well with everything we needed in the kitchen. Would definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles is daar wat jy nodig het en dis netjies en skoon.

Baie netjies en skoon. Ons het lekker gebly met alles wat ons nodig het in die kombuis. Sal dit vir seker aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zelda R - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda R

Dit was fantasties.

Baie genotvolle week en als was volgens verwagting.

Avoca River Cabins's response

Good day Zelda,

Thank you for the lovely review. Hope to welcome you to the farm again in the future.

Have a lovely day!

Kind regards,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Charles F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles F
With friends

Heavenly.

The location is excellent and the effort made to establish the garden is commendable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Saligheid.

Die ligging is puik en die moeite wat gedoen is om die tuin te vestig is prysenswaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Good Afternoon Charles,
Thank you for the review. It was lovely having you stay at Avoca.
Hope you have a lovely day and we hope to welcome you back to the farm!
Kind Regards,
Nadine

Avoca River Cabins
Michelle W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michelle W
With spouse/partner

Pragtig en rustig vir die siel.

Baie lekker slaapplek as mens 2 dae in die Addo wil rondry. Sal beslis weer daar oorslaap.

Avoca River Cabins's response

Good Afternoon Michelle,
Thank you for the review. We hope to welcome you to the farm in the future!
Have a lovely day!
Kind Regards,
Nadine

Avoca River Cabins
Nico B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico B
With spouse/partner

Heerlik, skoon, netjies, rustig, pragtige omgewing!

Ons het heerlik gebly, stil, rustig, pragtige omgewing. Ons is baie vriendelik ontvang, wens ons kon langer bly! Alles van die verblyf,tuine en swembad is netjies versorg.

Avoca River Cabins's response

Goeiemôre Nico,
Baie dankie vir die wonderlike resensie. Dit was lieflik om jul by Avoca te huisves. Hoop om julle gou weer te sien. Lekker dag!
Groete
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Marisa B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa B
Family with young children

Stunning area.

Very affordable and near Addo. Stunning next to the river and very neat accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige omgewing.

Baie bekostigbaar en naby aan Addo. Pragtig langs die rivier en baie netjiese akkommodasie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Goeie More Marisa

Baie dankie vir die resensie. Ons is so bly om te hoor dat jul die rus kans by Avoca geniet het. Kom kuier gerus weer!

Lekker dag.

Groete
Nadine
Avoca river Cabins

Avoca River Cabins
Sorita V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sorita V
With friends

Peaceful and close to Addo Elephant Park.

A cheaper option than to stay in the park itself. Close enough that you can drive in and out. Accommodation is clean and the people are friendly. Would definitely stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en naby Addo Olifant Park.

'n Goedkoper opsie as Addo Olifant Park en naby genoeg om in en uit te ry. Akkommodasie is skoon en mense almal vriendelik, ek sal definitief weer daar bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Hallo Sorita & famielie
Dankie dat julle kom kuier het. Dit wat goed om julle te kan ontmoet. Plesier om ons gasvryheid met julle familie te kan deel! Sien julle weer volgende keer. Lekker dag en jaar voorentoe.
Groetnis,
Riaan
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Fransie S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fransie S
With friends

Baie goeie waarde vir geld.

Ons het baie lekker gekuier in Bush Camp 1 en 2. Die huisies is klein maar gerieflik ingerig en die kombuisie het alles wat jy nodig het. Ons het baie goeie weer gehad terwyl ons hier was, 'n mens sal dalk effens meer ongerieflik wees indien jy nie onder die sterrehemel kan braai nie. Twee families het elk met 2 volwasse kinders in 'n huisie gebly, en dit was voldoende. Dalk sou dit effens beknop geraak het as ons langer gebly het, maar met kleiner kindertjies sou dit nie 'n probleem wees nie.

Brenda K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda K
With spouse/partner

Biggest treat with clean and neat accommodation!

Friendly and warm welcome. Lovely, peaceful and relaxing atmosphere with the beauty of the valley and smell of citrus fruit in the air! Clean, neat accommodation, can strongly recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Grootste bederf met skoon en netjiese verblyf!

Vriendelike en hartlike ontvangs. Heerlike rustige en ontspanne atmosfeer met die vallei se natuurskoon en die reuk van sitrusvrugte in die lug! Skoon en netjiese verblyf, beveel ten sterkste aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Good afternoon Brenda,

Thank you for the review. We are so pleased to hear that you enjoyed your stay amongst the orchards.

Hope to welcome you back to the farm. Have a lovely day.

Kind regards,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Margarete B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Margarete B
Family with young children

Comfortable.

The accommodation was very nice. Breakfast meager for the price compared to other accommodation of the same price. The environment is beautiful and the children enjoyed it very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik.

Die verblyf was baie lekker. Ontbyt karig vir die bedrag en in vergelyking met ander verblyf van dieselfde prys. Die omgewing is pragtig en die kinders het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ria V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria V
With spouse/partner

Very peaceful.

Very neat, quiet place, would just recommend getting a trolley for luggage as it will help if you carry your luggage to the units that are quite far from where you parked. Other than that, a very nice and friendly owner and manager. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Baie netjiese, rustige plek, sou net graag aanbeveel om trollie te kry vir bagasie aangesien dit sal help as mens jou bagasie self na eenhede dra wat nogal ver is van waar jy parkeer het. Verder baie lekker en vriendelike eienaar en bestuurderes. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Good afternon Ria,

Thank you for the review. We are glad you enjoyed the peace and quiet. Guests are more than welcome to ask at reception for help with luggage.

Have a lovely day.

Kind regards,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Hanneke V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanneke V
With friends

Stunning.

Will definitely recommend Avoca. Next to the river, quiet, beautiful, was surprised when we drove through the gates.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stunning.

Sal Avoca verseker aanbeveel. Teen die rivier, rustig, pragtig, was vir seker verras toe ons deur die hekke ry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Goeie Middag Hanneke

Baie dankie vir die lieflike resensie. Ons is bly julle het jul tyd by Avoca ten volle geniet. Kom gerus weer.

Lekker dag verder

Groete
Nadine

Avoca River Cabins
Leon D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon D
With spouse/partner

Peaceful accommodation in a beautiful area.

Accommodation is clean and neat. Everything you need. Beautiful gardens. Has a view over the river. It's quiet during the week, but since it's a family resort, there are kids playing around.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreedsame verblyf in pragtige omgewing.

Verblyf skoon en netjies. Alles wat jy nodig het. Pragtige tuine. Uitsig op rivier. Deur die week stil, maar dis 'n gesins-oord, dus is daar kinders wat speel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Goeiedag Leon,

Baie dankie vir die resensie. Ons is bly julle het jul kuier by ons so geniet! Ons hoop om julle in die toekoms terug te verwelkom.

Lekker dag verder!

Groete,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Dieneke T - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dieneke T
Family with young children

Elegant and family-friendly accommodation in a beautiful setting.

We stayed 3 nights at the Avoca River Cabins and thoroughly enjoyed it. The interior of the houses is super elegant - beautiful furniture, good mattresses/bedding, well-equipped kitchen and good showers. The grounds are no less elegant, with immaculate lawns, palm trees and an abundance of flowers. There are two swimming pools and two play grounds (at the reception and down by the river), which means the kids have a great time no matter where you stay. We also really enjoyed the complementary use of the canoes. We brought our bicycles and the citrus farm proved to be the perfect (flat and car-fee) space for our kids to practise their cycling. We hope to be back and have already recommended the place to friends.

Avoca River Cabins's response

Good day to you and your family,

Thank you for visiting our farm and for the lovely reviewe. We really appreciate your comments.

We do have returning guests, so please, we would like to have you stay again.

Kind regards,
Dave and Judy (Owners)

Avoca River Cabins
Cornelis B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cornelis B
With spouse/partner

Fijne plek als uitvalsbasis voor bezoek aan het Addo-Park.

A cosy and beautiful place to spend the night. The location is very beautiful. The use of the shared kitchen means that you have nice contact with other people. The plumbing needs something here and there. Breakfast is great, staff very friendly and helpful.

Avoca River Cabins's response

Dear Cornelis,

Thank you for choosing Avoca for your break. We really appreciate your visit and your kind comments.

Kind Regards,
Dave and Judy (Owners)

Avoca River Cabins
Mile V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mile V
With spouse/partner

Lieflike rustige omgewing en wonderlike uitspan-atmosfeer.

Ek wens ons kon meer tyd by Avoca bestee het, maar die tydjie wat ons wel daar deurgebring het was so ontspannend. Die rivierwater wat die heeltyd geloop het, het 'n rustige uitwerking op my gehad. Ons as gesin het heerlik op die dek gekuier en gebraai. Die fasiliteite was voldoende en ons sal definitief weer een of ander tyd daar wil gaan ontspan.

Avoca River Cabins's response

Hallo Mile,

Dankie, ons is bly dat julle die oornag so geniet het. Dit was lekker om julle te ontmoet. Ons sien daarna uit om julle weer hier by ons te ontvang. Lekker dag verder.

Groetnis,
Riaan

Avoca River Cabins
Rob G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Rob G
With spouse/partner

Very friendly and helpful staff.

Excellent location on the river. Staff very helpful and friendly on arrival. We stayed in Gymnogene near the main house above the river, beautiful setting. The cabin was clean and a nice size and we loved the outside shower. However we found the kitchen area rather small and difficult to function, the utensils need to be upgraded, also some small maintenance issues, globes on 2 of the outside lights not working as well as the one bedside lamp, both the shower outlets need to be replaced and the sliding doors as well as the security doors need a service, very difficult to open. The air conditioning system not cooling, maybe also needs a service. However, we enjoyed our stay.

Avoca River Cabins's response

Dear Rob and family,

Thank you for choosing Avoca for a break in your travels and also for your comments. I can assure you that we appreciate your critique as that is the only way in which we know where to improve.

We wish you all the very best.

Kind regards,
Dave and Judy (Owners)

Avoca River Cabins
Ans S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ans S
With spouse/partner

Tranquillity for your soul.

One of our very best getaways ever with scenic beauty for the eye. The quiet and well-kept gardens and endless beautiful views of citrus orchards.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustigheid vir jou siel.

Een van ons heel beste wegbreke ooit met skoonheid vir jou oog. Die rustige en goed versorgde tuine en eindelose mooi uitsig op sitrusboorde.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Goeiedag Ans,

Baie dankie vir die resensie. Ons is bly om te hoor julle het die wegbreek by Avoca geniet. Hoop om julle weer te verwelkom!

Lekker dag verder.

Vriendelike groete,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Alan T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan T
Family with young children

Excellent but shower doors and window blinds need some TLC.

Great views and locations.

Avoca River Cabins's response

Good day Alan,

Thank you for the review. We will be sure to have a look at the blinds and shower door in the en-suite room that you stayed in.

Hope you have a lovely day!

Kind regards,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Alicia C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Alicia C
With spouse/partner

Peaceful stay on a beautiful property.

Tracey's room is a lovely unit with a luxurious bathroom and large bed. However, if the owners are at home you can sometimes hear them from your room which isn't ideal and probably means they can hear you. The property is gorgeous, with sweeping views of the vineyards and a large pool perfect for relaxing. We brought our own food for our short stay but next time we will try out the dinner or breakfast offered (at an additional cost) as it smelt delicious. Overall great value for money.

Avoca River Cabins's response

Dear Alicia,

Thank you for your critique. We appreciate your views and value you choosing Avoca for the break in your travels.

Kind Regards,
Dave and Judy (Owners)

Avoca River Cabins
Elle-sarah R - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elle-sarah R
Family with young children

Wonderlike plek op Sondagsrivier - vat egter net kontant en kamers was nie behoorlik skoongemaak nie.

Pragtige tuine. Lekker vir visvang en gesinstyd en lekker naby Addo park.

Wilna L - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Wilna L

Baie stil en rustig. Pragtige tuine. 2 swembaddens.

Dalk 'n aanbeveling. Uncle Toni kamers. Air-con sou baie gehelp het. Kamers baie warm en dakwaaier nie veel gehelp nie.

Avoca River Cabins's response

Hallo Wilna

Dankie dat julle kom kuier het. Ons is bly dat julle die rustigheid sowel as die tuine kon geniet. Die swembad word baie geniet in die warm somer weer. Ek glo dat julle ook die koelte van die swembad verfrissend gevind het. Lugversorging voorstel opgelet. Sien julle volgende keer. Lekker dag.

Groete
Riaan
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Retha C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Retha C
With spouse/partner

Very peaceful and we had a great stay.

Service was great, bird life was fantastic and a fantastic view. The simplicity of the bush camping facilities were exceptional.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en ons het lekker gebly.

Diens was baie goed, voëllewe was fantasties en 'n pragtige uitsig. Eenvoud van boskampgeriewe was besonders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Goeie Middag Retha

Baie dankie vir die lieflike resensie. Ons is so bly julle het die wegbreek geniet. Kom gerus weer om te ontspan.

Lekker dag verder.

Vriendelike Groete,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Leona R - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Leona R
Family with young children

The gardens are beautiful - rest for the soul.

The gardens are beautiful. A real paradise. There are a few cons: The bathroom of the unit we were in was very small. The living area was a little tight. The biggest drawback of this resort is that they don't serve dinner over weekends. We had to drive 23 km to Kirkwood to find out that all of the restaurants aren't open and only opens at certain times. 19 km in the other direction there aren't any restaurants either.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die tuine is pragtig - rus vir die siel.

Die tuine van hierdie plek is pragtig. 'n Ware lushof. Daar is 'n paar nadele: die badkamer van die eenheid waarin ons was, was baie klein. Die woonvertrek was 'n bietjie beknop. Die grootste nadeel van hierdie oord is dat hulle nie aandete bedien oor 'n naweek nie. Ons moes 23 km ry na Kirkwood om uit te vind dat die eetplekke nie almal oop is nie en net met seker tye oopmaak. 19 km in die ander rigting was die eetplekke ook nie redelik beskikbaar nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Trish T - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trish T
With spouse/partner

Excellent.

5 Star in all respects in a very beautiful setting.

Avoca River Cabins's response

Good afternoon Trish,

Thank you for the lovely review. We hope to welcome you and your husband back to the farm.

We hope you have a lovely day.

Kind regards,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Janetta V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janetta V
With spouse/partner

Gerieflik en so rustig.

Dit was ons eerste besoek aan die omgewing en dit was 'n aangename paar dae daar. Die lowergroen van die sitrusbome en die blomstruike langs die paaie was 'n mooi gesig en sou graag wou sien as die bome oortrek is met vrugte. Avoca was 'n goeie keuse gewees - ruim kamer en baie gerieflik met lugversorging (was baie warm!) en klein kombuisarea. Ons het Gymnogene bespreek en die uitsig van die balkon af oor die rivier en plase is besonders.

Avoca River Cabins's response

Goeie dag Janetta,
Dankie dat u die tyd geneem het om so 'n mooi resensie te tik. Dit word waardeer. Ons hoop om jul weer na die area en Avoca te verwelkom. Lekker dag verder!
Groete,
Nadine
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Johan L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan L
Family with young children

Unforgettable, will definitely go again.

Peaceful and quiet along the Sundays River. Beautiful views and wildlife.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onvergeetlik, sal beslis weer gaan.

Stil en rustig langs die Sondagsrivier. Pragtige uitsig en natuurlewe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wiesie B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wiesie B
Family with young children

Heerlike verblyf naby Addo.

Avoca is ideaal geleë indien jy vir 'n dagtoer wil in gaan Addo toe. Ons het baie lekker hier gebly. Die tuine word so mooi versorg en is iets om te beleef. Hier is genoeg om te doen om die kleinspan heeldag besig te hou, vanaf 'n speelparkie tot 'n swembad. Ons sal definitief Avoca aanbeveel.

Avoca River Cabins's response

Goeiedag Wiesie,

Dit was lieflik om jul gesin te kon huisves! Hoop om julle gou weer op die plaas te verwelkom.

Lekker dag verder.

Vriendelike groete,
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Antoinette L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette L
Family with young children

Dit was 'n baie goeie keuse en ons het so lekker gebly.

Ons het vir 3 nagte daar gebly en het 2 chalets gehad aangesien ons seun, sy vrou en 4-jarige seuntjie uit Engeland saam met ons was. Die beddens was vir my die hoogtepunt en ons het so lekker geslaap. Dit is naby Addo en ons het 2 dae in die wildtuin ingegaan en baie diere gesien. Ons het lekker gebraai en die verblyf was ook vir die kinders uit Engeland 'n hoogtepunt. Baie vriendelike ontvangs en hulle gee al die inligting oor die area met aankoms. Ons sou net daarvan gehou het as hulle vooraf laat weet het dat daar geen koffie of tee in die huisies is nie. Mens het gewoond geword dat dit daar is en moes ry en dit gaan koop. Verder net baie lekker.

Avoca River Cabins's response

Goeie Middag Antoinette,

Ons is baie bly u het die tyd saam met familie by Avoca geniet. Dit was lieflik om jul gesin te kon akkommodeer. Kom gerus weer.
Avoca het net selfsorg eenhede, dus is koffie en tee nie verpligtend nie.
Ons hoop om u in die tokoms weer te verwelkom. Lekker dag verder!

Vriendelike Groete ,
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Elbe B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elbe B
With friends

Very clean and neat accommodation.

Beautiful surrounds. Lovely play area for the kids.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie skoon en netjiese verblyf.

Baie mooi area. Heerlike speelplek vir kinders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizette E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette E
With spouse/partner

Peaceful, very pretty!

It's clean, everything you need. Will definitely recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreedsaam, baie mooi!

Dis skoon, alles wat jy nodig het. Sal dit vir seker aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius V
With spouse/partner

Luxurious, peaceful, comfortable.

What a gem amongst the citrus orchards. From arrival to departure the staff were helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Luuks, rustig, gerieflik.

Wat 'n juweel te midde van sitrusboorde. Met aankoms tot vertrek was personeel baie hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Melanie B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melanie B
Family with teenagers

Beautiful environments with a very neat house.

The only problem was that the beds upstairs and the wooden floor makes a lot of noise, so when the children make a move, the whole house is noisy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige omgewing en baie netjiese huisie.

Die enigste probleem was dat die beddens op die boonste verdieping en die plankvloer bo verskriklik kraak, so as die kinders bo roer, raas die hele huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Van Marle O - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Van Marle O
Family with teenagers

A cosy lodge with a magnificent garden.

The lodge itself might need some maintenance, but we did not bother and it was clean and functional and it looks romantic in a great environment. One night we had dinner at the on site restaurant, every day a standard menu, which was nice and value for money.

Michelle D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle D
Family with young children

Beautiful peaceful setting.

Beautiful peaceful setting. Vanessa is a warm friendly hostess that goes the extra mile to serve her guests and is really an asset to Avoca River Cabins. We really enjoyed our stay, and will definitely recommend Avoca to family and friends.

Avoca River Cabins's response

Dear Michelle,
Thank you for your lovely review and recommendation. She is a star and we are very lucky to have wonderful people working at Avoca. Warmest regards, Tracey.

Avoca River Cabins
Ida S - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ida S
With spouse/partner

It is a beautiful and peaceful place.

We've enjoyed the area and peaceful surroundings. The staff is friendly and it is definitely a lovely place for young children. The garden is really beautiful!

Avoca River Cabins's response

Thank you for your kind review. We are always delighted to hear that our guests have enjoyed their stay with us on our farm. It was really wonderful to see you again. We hope you come and visit us again soon. Just give us a shout if you need more details about our wedding venue. Warmest regards, Vanessa

Avoca River Cabins
Edna R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edna R
With spouse/partner

Paradys na die Karoo.

Pragtige tuin het ons begroet na twee weke se toer deur die karoo. Netjies, skoon. Die gemeenskaplike kombuis 20 meter vanaf ons kamer was ongerieflik, maar dalk het ek nie vooraf reg gelees nie. Goeie waarde vir geld.

Leanie V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leanie V
Family with young children

Wat 'n pragtige plek!

Ons was so verras met hoe pragtig Avoca River Cabins en die hele area is! Ons het ons verblyf vreeslik geniet!

Avoca River Cabins's response

BAIE DANKIE.
GROETE.
DAVE EN JUDY

Avoca River Cabins
Gretha B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gretha B

Our one night stay was fine, a bit too short, we recommend this accommodation.

A quiet, beautiful place and everything we needed was available.

Avoca River Cabins's response

Hello Gretha,

Thank you for staying. See you next time.

Kind Regards,
Avoca River Cabins
Addo

Avoca River Cabins
Nilo P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Nilo P
Family with young children

Baie lekker, ons kom weer.

Het met klein kinders nie veilig gevoel nie a.g.v. oop swembad en afgrond waar grasperk eindig.

Reinier V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinier V
With spouse/partner

Prachtige locatie en goede accomodatie.

Goede service bij reservering en maaltijden, vriendelijke en duidelijke ontvangst. De ligging van de accommodatie is prachtig aan de rivier, schoon en goed.

Avoca River Cabins's response

Thank you for your kind words. We love hearing from our guests and always appreciate the feedback. We hope the rest of your stay in South Africa was memorable and wonderful.

We hope you come and visit us soon.

Kindest regards,
Tracey

Avoca River Cabins
Marette D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marette D
With spouse/partner

Hemel op aarde naby aan Addo!

Wat 'n pragtige plek! Dis netjies en goed toegerus. Dit is heerlik rustig en absoluut pragtig. Die eetplekke in die omgewing is naby en maak fantastiese kos. Addo Olifantpark se hek is slegs 20 min se ry (op die meeste) van Avoca af. Sal definitief graag weer wil oorslaap en dan vir langer as een aand!

Avoca River Cabins's response

Thank you for your kind review. We are always delighted to hear that our guests have enjoyed their stay with us on our farm.

We hope you come and visit us soon.

Warmest regards,
Tracey

Avoca River Cabins
Jeanne S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jeanne S
Family with young children

Lieflike verblyf, baie goeie waarde vir geld.

Avoca het vir ons lieflike verblyf gebied tydens ons besoek aan Addo Olifant Park. Die Tree Top Cottage was perfek vir ons gesin, smaakvol gemeubileer, met als wat mens nodig het. Gerieflike afstand van die nasionale park en 'n lekker dek met braaigeriewe om die dag op af te sluit. Die gebruik van die swembad en lieflike tuine met speelplek was 'n bonus op 'n paar baie warm dae. Ons sal definitief Avoca aanbeveel en graag weer daar bly indien ons weer Addo se kant toe gaan.

Avoca River Cabins's response

Vreeslik dankie.
Groete.
Dave en Judy

Avoca River Cabins
Hanici B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanici B
With friends

The cleanest cabins in the most beautiful gardens.

An amazing self-catering cabin in the most beautiful gardens on the Sunday River in Addo. Just the place to stay if you want to visit Addo Elephant Park. Have a swim after a visit and do a great braai on river's edge.

Avoca River Cabins's response

Hello Hanici,

Thank you for staying with is. We are glad that you enjoyed the stay. See you next time.

Kind regards,
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Frans F - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frans F
With spouse/partner

'n Baie goeie ondervinding en ons sal alleen, en saam met familie en/of vriende terugkeer daarheen.

Die ligging teen die Sondagsrivier is regtig 'n klein diamant in die vallei. Pragtige uitsig. Lieflike diensverskaffers. Hul binnenshuise restaurant is bietjie bo gemiddeld geprys, maar dis regtig pragtig en is een van die min ordentlike eetplekke in 50 km radius. Ons het nie van die rooiwyn gehou nie. Die kos was heerlik.

Avoca River Cabins's response

Hello Frans.

Thank you for your kind words regarding Avoca.
Judy and I started Avoca 21 years ago, and have enjoyed every minute of it.
We have been blessed, through our guests, to have brought our families into the business as well.
So thanks again, and we will keep up the standard of Avoca.

Kind regards,
Dave, Judy, and Family, and staff

Avoca River Cabins
Brümilda V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brümilda V
With spouse/partner

Dit was aangename, rustige tydjie weg.

Die kamers is baie netjies en die uitsig is asemrowend mooi. Die ontbyt was heerlik. My man kan nie ophou praat van dit nie. Baie dankie.

Avoca River Cabins's response

Thank you for your lovely message. We are always thrilled to hear our guests enjoyed their stay at Avoca. Wishing you wonderful festive season and a prosperous new year.

Avoca River Cabins
Seef C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Seef C
Family with teenagers

Dit was uit die boeke uit.

Ons het dit vreeslik geniet. Baie sentraal na als wat ons wou beleef van Addo, Zipline, Kagga Kamma, Sunday river Ferry, VW museum, Walk with Cheetahs ens ens. Baie vriendelik ontvang en lekker geëet veral die sop en ontbyt.

Tom N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tom N
Individual traveler

Rustig

Vriendelike diens en ontvangs, kamer (Gymnogene) was puik ingerig as sulks maar badkamer baie klein, moeilik bereikbaar met bagasie, beligting kan verbeter en indien 'n vrou saam is is daar geen plek vir haar by spieël en lig om grimmering te doen. Nogtans 'n veilige, rustige plek om te oornag, ek sal nie langer as 'n dag bly nie. My ervaring was nogtans eerder beter as slegter en kan aanbeveel word, ek is baie krities.

Alida H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida H

Such a beautiful area and nice stay.

We really enjoyed it and it is close to the Addo Elephant Park. There's no TV in case it is important and a dishcloth would have been convenient for the dishes.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi area en baie lekker daar gebly.

Ons het dit baie geniet en dis lekker naby aan Addo Elephant Park. Hulle het nie 'n TV as dit belangrik is vir mense en ek sou ook graag 'n opwaslappie wou gehad het vir die skottelgoed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johann C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johann C
With spouse/partner

Pragtige omgewing en rustig met vele opsies op die perseel.

Reeds ons tweede besoek, ongeveer 25 minute vanaf Addo Olifantpark. Baie redelik geprys en kan aanbeveel. Lieflike tuine en staproetes, instandhouding en netheid kan verbeter.

Avoca River Cabins's response

Beste Johann,

Dankie dat julle weer kom kuier het. Alles van die beste!

Groetnis,
Riaan - Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Saskia D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Saskia D
Family with teenagers

Nice place to stay, close to Addo NP.

We slept in the Castle, a romantic place to stay. The living room room is also the hall.

Avoca River Cabins's response

Hello Saskia and family

Thank you for coming to stay. It was good to meet you. See you next time.

Kind Regards
Avoca River Cabins
Addo

Avoca River Cabins
Martie S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie S
Family with young children

Skoon, netjies en rus vir die siel.

Het in een van die Bush camps gebly. Al wat kort is 'n stortmatjie, koffie en suiker indien jy dit by die huis vergeet het en 'n nuwe braairooster. Plekkie was netjies en skoon met baie lekker warm water.

Avoca River Cabins's response

Hallo Carike

Dankie dat julle kom kuier het in die self-sorg verblyf. Sien julle volgende keer. Lekker dag verder.

Groete
Avoca River Cabins
Addo

Avoca River Cabins
Philip Z - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip Z
With spouse/partner

Baie rustig. Stort bietjie stadig. Drukpomp kan dalk help.

Motor redelik ver van Cabin. Lekker geslaap.

Avoca River Cabins's response

Good Day Philip,

Thank you for your message. We are always happy for the feedback as it helps us improve, adding to the comfort of our valued guests. One of the few challenges living on a farm is water and whilst we continually strive to improve by adding new pumps, changing filtration systems, it is a work in progress.

Kindest regards
Tracey

Avoca River Cabins
Freddie P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Freddie P
With spouse/partner

Very relaxing in a beautiful area.

So easy to lose track of time on the patio of the "castle" with a view that makes you feel like you're in the Boland. Avoca is a beautiful area where you can find yourself again, such a wonderful escape from the city noise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik ontspannend in 'n prag omgewing.

Dit is maklik om tyd te verloor op die stoepie van die "kasteel" met 'n uitsig wat jou laat voel of jy in die boland is. Avoca is in 'n prag omgewing waar jy jou siel weer kan vind en 'n waardevolle wegbreek uit die geraas van die stad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Hallo Freddie

Dankie vir die terugvoering. Ons is bly dat julle die tyd en uitsig geniet het! Dit was goed om julle te kan ontmoet. Sien julle volgende keer.

Groetnis
Riaan
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Christa S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa S
With friends

Fantasties.

Heerlik gekuier. Baie dankie.

Avoca River Cabins's response

Beste Christa ,

Dankie vir die terugvoer, ons is bly dat julle die tyd geniet het! Dit was goed om julle te kan ontmoet. Sien julle volgende keer.

Groetnis,
Riaan
Avoca River Cabins

Avoca River Cabins
Philip B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip B
With spouse/partner

Very close to nature and relaxing atmosphere.

Clean, neat and very relaxing. The accommodation we stayed at had uncomfortable stairs for people with back of leg problems. Vanessa went out of her way to accommodate us and is definitely an asset for Avoca.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie na aan natuur en rustige atmosfeer.

Skoon, netjies en baie rustig. Die verblyf waar ons was het net ongemaklike trappe gehad vir mense met rug- of beenprobleme. Vanessa het uit haar pad gegaan om ons te akkommodeer en is beslis 'n aanwins vir Avoca.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elsabe C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe C
Family with young children

Fantastic!

We had a good rest!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Ons het baie lekker gerus!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avoca River Cabins's response

Hallo Elsabe. Bly om te hoor dat julle die tyd geniet het. Sien volgende keer. Lekker dag. Groetnis. Avoca.

Avoca River Cabins
Michel L -