The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Avond Rust Guest House | TravelGround
+40

Avond Rust Guest House

B&B

Review Summary

4.5 out of 5from 26 reviews for Avond Rust Guest House
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Suzan O - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzan O
With spouse/partner

Skoon, netjies en baie gerieflik.

Ons het heerlik gebly. Alles was skoon en netjies. Baie vriendelike ontvangs en ons het regtig lekker geslaap. Dankie Rika vir jou gasvryheid.

Avond Rust Guest House's response

Baie dankie!! Dit was lekker om julle te ontmoet!

Avond Rust Guest House
Johann C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann C
With spouse/partner

Fantasties

Uitstekende ligging, lanklaas sulke gasvrye en hulpvaardige eienaars ontmoet.

Avond Rust Guest House's response

Baie dankie!! Tot volgende keer!!

Avond Rust Guest House
Ina L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina L
With spouse/partner

'n Oase. Perfek en gerieflik. Vriendelike, behulpsame eienaars. Geen klagtes!

Die tuin is 'n lushof. Die ideale rusplek vir mense wat hou van tuinmaak. Daar is baie water in Upington.

Avond Rust Guest House's response

Baie dankie Ina!!
Tot weer siens!!

Avond Rust Guest House
Ernst & Aletta S - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ernst & Aletta S
With spouse/partner

Baie dankie, ons het lekker gerus.

Dankie vir aangename diens.

Hennie D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Hennie D
On business

Het nie die kamer gekry wat bespreek of betaal was nie. Die kamer het ook gelyk soos "last resort kamer".

Moes ongelukkig na Kimberley vertrek weens werksomstandighede en swak informasie ontvang. Het geen goeie gesindheid ontvang nadat teveel betaal is nie. Gelukkig net die helfte betaal as deposito wat ver te veel was vir die kamer wat ek in was.

Avond Rust Guest House's response

Hello Hennie,
Baie dankie vir jou terugvoer!
Ons kan ongelukkig nie terug betalings doen vir op die nippertjie kanssellasies nie. Soos jy tereg sê was dit weens jou werksomstandighede en swak informasie van hulle kant. Ek is jammer daaroor!!
Kamer nr 4 is beslis een van my mooiste kamers waarvoor ek gewoonlik baie komplimente kry.
Hennie, ek ontvang jou graag weer, dan gesels ons oor 'n koppie koffie en jou ontbyt is op my!
Groete.
Rika

Avond Rust Guest House
Jh V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Jh V
With spouse/partner

Neat room but the outside very untidy.

The room is neat but the outside is full of leaves, sweep in the corner of our room and the whole place full of dog poo, not nice and the parking also not very accessible for parking, very small.

Avond Rust Guest House's response

Thank you for your review, please be sure that we always try to strife to give our guests the utmost best!!
You can remember that you arrive very tired and we spoke about the wind (that I have no control of) blew for several days all over SA!
Yes, we have dogs, dogs that protect our and your property in this times of SA. We are a child and dog friendly guests house, we are staying on the premise, with two kids who love dogs, and when you arrive, tired and (I try to understand that after a long drive) my son was busy picking up our new puppy's poo. We apologized several times for that. Maybe your type of accommodation is a hotel and not a Guest House! If you look at all our other reviews you will see that you are the one and only guest complaining!
I promise trying to be better. Be safe.

Avond Rust Guest House
Ina D - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina D
With spouse/partner

Warm ontvangs.

Gerieflike, ruim eenheid. Maklik bereikbare plek, hartlike ontvangs en 'n baie gerieflike eenheid. Ons het baie lekker gebly.

Pietro P - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pietro P
Individual traveler

Ontspannend en 'n lus vir die oog.

Rika is gasvry, vriendelik en baie behulpsaam. Ek wens ek kon meer tyd by gastehuis spandeer om die mooi van die tuin en swembad te geniet. Moet nie jou swembroek vergeet as jy in die somermaande hier oornag. Die gastehuis is geskik vir die sakereisiger of vir 'n gesin.

Elize O - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize O
With spouse/partner

Vriendelike verblyf in skoon, ruim en rustige omgewing.

Ons was vriendelik ontvang en kon lekker ontspan na ’ lang warm dag se reis. Heerlik geswem en rondgestap in ’n mooi groot tuin. Die ontbyt was uit die boonste rakke. Sal weer by Avond Rust oorbly as ons in Upington is. Die parkeerplek was veilig maar bietjie knap met ons groot voertuig en sleepwa.

Petra S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petra S
With spouse/partner

Fantasties met 'n vriendelike verwelkoming.

Was so aangenaam dat ons vriende ook daar oorgeslaap het 4 dae later.

Madelein V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein V
With spouse/partner

Baie gasvry, behulpsaam en vriendelik.

Baie aangename verblyf. Mooi en netjies, vriendelike ontvangs, baie behulpsaam en veilig. Sal definitief weer van die gasvryheid gebruik maak.

Annalize L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annalize L
Family with young children

Nice and clean, quiet and beautiful!

Beautiful, quiet, and spacious rooms! Would definitely recommend for families!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker skoon, rustig en mooi!

Pragtige, rustige en ruim kamers! Sal definitief vir gesinne aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cornel V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornel V

Hier bly ek weer!

Goed geleë, lekker groot en gerieflike kamers met eie ingang. Vyfster-gasvryheid, baie dankie.

Liandi S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liandi S
With spouse/partner

Gemaklike verblyf, rustig en ideaal vir 'n aand se rus in Upington.

Ons was vriendelik verwelkom en het heerlik geslaap in 'n baie netjiese, groot en skoon kamer. Dit was perfek en het alles gehad wat ons benodig het, selfs lekker beskuit. Baie dankie, ons sal Avond Rust gastehuis beslis aanbeveel.

Gerhard L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerhard L
With friends

Heerlik en classy.

Buitengewone persoonlike sorg deur eienaars.

Marina Venter V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marina Venter V
With friends

Very friendly reception.

We arrived tired from Namibia here. We were very kindly received and Rika made an effort to order a pizza for us. Accommodation is good, clean and very comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelik ontvang.

Ons het moeg uit Namibië hier aangekom. Ons is vreeslik vriendelik ontvang en Rika het moeite gedoen om vir ons n pizza te bestel. Verblyf is goed, skoon en baie gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erna P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna P
With spouse/partner

Luxury treat!

We were treated to hospitality and tasteful decor! Would've loved to stay longer! Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Luukse bederf!

Ons was heerlik bederf met gasvryheid en smaakvolle dekor! Ons sou graag langer hier wou kuier! Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carel Van Der Merwe V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carel Van Der Merwe V
With spouse/partner

Neat and comfortable.

Friendly and helpful reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en gerieflik.

Vriendelike en hulpvaardige ontvangs. Netjies en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Douw K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Douw K
With friends

Dit was baie goed.

Ons is vriendelik ontvang en het dadelik tuis gevoel. Sal weer Avond Rust Guest House gebruik as ons in Upington moet oorslaap.

Lizette K - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette K
On business

Heavenly.

From the start they were hospitable and welcoming. We could only check in late the evening and found no problems with them. They are our type of people and it was lovely to stay there. I will recommend it to everyone and I will definitely go there again in the future!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hemels!

Van die begin af was hulle gasvry en tegemoetkomend. Ons kon eers laat die aand inklok en hulle het geen probleem gehad nie. Hulle is sowaar ons tipe mense en dit was heerlik om daar oor te bly. Ek sal dit beslis aan almal aanbeveel en ek gaan volgende keer definitief weer soontoe!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda T - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda T
With friends

It was a very nice overnight stay and breakfast the next morning before we travelled further.

Thank you very very much for the friendliness. We will definitely stay there when we travel in that direction again. We'll do it again in a couple of years. Will definitely tell our friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was ongelooflik lekker om daar oor te slaap en die volgende oggend ontbyt te kry voordat ons weer verder gereis het.

Baie, baie dankie vir die vriendelikheid. Ons sal beslis weer kom kuier wanneer ons weer daardie kant toe kom. Ons maak weer so oor 'n paar jaar. Gaan beslis vir ons vriende vertel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Schalk V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Schalk V
With friends

Uitstekend!

Diens uit die boonste rakke!

Avond Rust Guest House's response

Baie dankie.

Avond Rust Guest House
Wilna T - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Wilna T
With friends

Bouwerk.

Die gastehuis is besig met bouwerk wat nie uitgewys is tydens bespreking nie.

Elise E - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elise E
With spouse/partner

Benewens die negatiewe puntjies was dit heel aangenaam.

Pragtige, rustige tuin. Kamers is mooi. Besonderse skilderye. Eienares het nie reageer op oproepe en SMS voor ons aankoms wat stresvol was. Kamers is mooi getooi, maar badkamermure is gemuf en kaste was stowwerig. Daar is ook geen toerismebrosjures beskikbaar nie.

Johan Z - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan Z
With friends

Alles was perfek.

Sien die sterre hieronder.

Marietjie M - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marietjie M
With spouse/partner

Baie gerieflike eenheid, skoon en goed toegerus, pragtige omgewing, lieflike tuin en swembad.

Ons sal Avondrust beslis aanbeveel en self weer daar tuisgaan.

From
R750
per night, for 2 ppl
From
From R750
per night, for 2 ppl
From
R750
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 38 Bult Street, Upington, 8801, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRjZjg5Nzg3LWY5YjgtNDBiNi1hODJjLWQ0NjJlN2UxZWY3MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R750  per night, for 2 ppl 26 5 1 5 38 Bult Street Upington 8801 Northern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -28.45188 21.25381
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!