Garden Route Accommodation at Baardbos Private Game Reserve | TravelGround
+34

Baardbos Private Game Reserve

8 reviews
Self Catering

Review Summary

4 out of 5from 8 reviews for Baardbos Private Game Reserve
Cleanliness
4.1/5
Service
4.0/5
Location
4.0/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.3/5
Pieter B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter B
With spouse/partner

Baie rustig en stil.

Skaduwee is bietjie min om in die dag te kuier. So graag vooraf wou weet daar is geen selfoonsein nie.

Sanet M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet M
With spouse/partner

Perfekte plek om wildsbokke van naby af te sien. Baie goeie waarde vir geld.

Ideaal vir 'n wegbreek in die natuur en om wildsbokke van naby af te sien. 'n Lekker, veilige plek om te stap. Skoon, netjiese akkommodasie. Vriendelike, behulpsame bestuurder.

Baardbos Private Game Reserve's response

Hi Sanet,
Baie dankie vir U terugvoering. Ek is bly julle het dit geniet en sien uit om julle weer te verwelkom.
Baardbos Groete

Baardbos Private Game Reserve
Lourens V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens V
With spouse/partner

Waarlik 'n baie mooi plekkie in die natuur.

Baardbos Private Game Reserve is n mooi plek, geleƫ net buite stilbaai op pad Jongensfontein toe. Dit is beeldskoon met springbokke en ander diere wat wild rondloop. Die uitsig van ons chalet was pragtig. Sal definitief weer terugkom.

Baardbos Private Game Reserve's response

Hi Lourens,
Baie dankie vir U terugvoering. Ek is bly julle het dit geniet. Sal julle baie graag weer wil verwelkom.
Baardbos Groete

Baardbos Private Game Reserve
Bridget O - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bridget O
With spouse/partner

Perfect, pretty, peaceful.

Thoroughly enjoyed our stay. It was very quiet and peaceful. Lovely to sit and watch the game wandering around. Enjoyed the game drive. Ideal spot for a weekend getaway.

Baardbos Private Game Reserve's response

Dear Bridget,

Thank you for your feedback.

Greetings,
The Baardbos Team

Baardbos Private Game Reserve
Tyrone P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tyrone P
Family with young children

Nature escape.

Was nice to stay in a private nature reserve game in the distance. The game drive was a special experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Natuur vryheid.

Was lekker om op 'n privaat natuurreservaat te kon kuier en wakker te skrik met wild in die verte. Die wildrit was 'n besonderse ervaring.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Baardbos Private Game Reserve's response

Baie dankie vir U terugvoering en dat U van ons verblyf gebruik gemaak het. Ons sien uit om U gou weer te verwelkom.
Baardbos Groete

Baardbos Private Game Reserve
Helene O - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Helene O
With friends

2 days at Baardbos.

We stayed in Baardbos as this was the only available accommodation for our stay in Stilbaai to attend a wedding. The accommodation is very clean, but definitely not suitable for 3 adults. The manager, Hennie, was very friendly and willing to assist. We were looking forward to go on a game drive, but as there was no fixed schedules for game drives we could not fit it in. There is no cell phone signal on the farm and it was therefor difficult to change other appointments to fit in with the random game drives. Our experience would have been more enjoyable, so we recommend that you apply better schedules for your game drives. With the planned improvements this could become a great place to stay.

Baardbos Private Game Reserve's response

Thank you for your feedback and staying with us. We will certainly address the problem with the game drive schedule as recommended. We agree that the accommodation is not suitable for 3 adults. We try to inform the guests by our adverts and is advertised on the website for 2 adults and one child.

Baardbos Greetings.

Baardbos Private Game Reserve
Stefanie D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Stefanie D
With spouse/partner

Over priced an bad service.

We stayed there for 7 nights and the unit wasn't cleaned once.

Baardbos Private Game Reserve's response

We apologise for your experience at Baardbos. It is self catering units which was occupied permanently by the guests which made it impossible to clean. I apologize again as this is not the service our other guests experience and we want all our guests to enjoy their stay with us.

Baardbos greetings

Baardbos Private Game Reserve
Cathy V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Cathy V

Baie rustig in die mooi natuur.

Die huisies is baie klein maar voldoende vir twee mense. Die uitsig van die huisies is pragtig! Die ligging van Baardbos is goed aangesien dit naby Jongensfontein en Stilbaai is. Die gebrek aan sein forseer 'n mens om met jou omgewing in aanraking te kom. Die daaglikse wildrit is ook baie genotvol. Die huisies is redelik ingerig maar daar is 'n paar goed wat gedoen kan word om dit gemakliker te maak soos plek om klere te hang en 'n rak bokant die bed om goed op te sit. Ons het ons tyd daar baie geniet.

Baardbos Private Game Reserve's response

Dankie dat U van ons verblyf gebruik gemaak het. Ons waardeur U terugvoering. Ons het alreed aksie geneem met U rekomendasie. Die berg en hang plek vir klere kasies is alreeds bestel sowel as die berg plek kasies langs die bed. Die verskaffers is alreeds besig met vervaardiging.

Baardbos Groete

Baardbos Private Game Reserve
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Kleine Jongensfontein, Off Main Road, Still Bay, 6675, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRjMGQ2ZjhjLTIwYTgtNGVmMS04NjMwLTRkM2NkZjM4ODYwNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (sleeps 2) 8 5 1 4 Farm Kleine Jongensfontein Off Main Road 6675 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.394337934682 21.284891200416
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com