The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Tariman Boutique Hotel | TravelGround
+18

Tariman Boutique Hotel

Guest House

Review Summary

3.8 out of 5from 68 reviews for Tariman Boutique Hotel
Cleanliness
3.7/5
Service
3.5/5
Location
4.1/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.4/5
Luna E - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Luna E
Family with young children

Goeie verblyf.

Verblyf was op kort kennisgewing gereël en personeel het dit baie goed hanteer en ekstra kamer gereed gekry. Netjiese kamer, swembad was net onveilig vir klein kinders maar kan aanbeveel vir volwassenes.

Klaas M - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Klaas M
Family with young children

Perfect holiday spot, clean, safe and well maintained facility.

Although the facility is a good spot especially for a family outing, none of my family members enjoyed their sleep due to the noise from other visitors at the hotel. Both nights were terrible with us only catching a sleep at around 5:00am. If that is what's happening every weekend, I would then not recommend the hotel to anyone who wants to spend a weekend at the facility, maybe it was just my luck that I visited on a wrong weekend but would propose for the hotel to have and enforce house rules to anyone visiting the place, of which none of the rules were given or explained to me and my family.

Virginia T - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Virginia T
With friends

Pleasant stay.

Our stay at Tariman was very pleasant, we mostly hung out by the pool, was really nice! The rooms are a bit broken and old but it wasn't anything that bothered us too much. All in all a very nice experience.

Cobus V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Cobus V
Individual traveler

Verblyf was standaard. Dalk het ek 'n ander idee van wat 'n Boutique Hotel behoort te wees.

Sal moontlik nie weer die bestemming besoek.

Gerda B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Gerda B
Family with young children

Loshande die aakligste plek waar ons ooit gebly het!

Kamers vrot na rook. Vuil handdoeke wat stink. Geen gordyne voor die vensters nie.

Alexandra J - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Alexandra J
On business

Disappointing.

No beverages on site (tap water available). No towels in the bedrooms.

Lester R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Lester R
Family with young children

Horrible!

Won't recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aaklig!

Sal nie aanbeveel nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heidi J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Heidi J
Family with young children

Ons kamer het geen vensters gehad nie, donker en onpersoonlik.

Die kamer waarin ons gesit is het geen vensters gehad nie en was beknop. Weet nie hoe die plek as 'n hotel geregistreer is as daar nie eers kos of iets te drinke verkoop word nie. DStv is net op Bollyhood en geen ander kanale nie. Ek sal nie ander mense aanraai on daar te bespreek nie.

Ishmael L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ishmael L
With friends

Good customer service, safe, liked the swimming pool and the view.

Looking forward to visit again.

Anne A - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Anne A
Family with young children

Not what I expected.

The rooms were very cramped up. I booked for 5 adults and one child. I was given two rooms. 1 room had a double/queen size bed plus a single bed right next to it. A tiny shower and toilet. The 2nd room had a double bed and a three quarter bed next to it with a shower and toilet. It was like a hostel set up. Nothing as advertised on the website. The bedding wasn't changed until I asked for it to be changed, shower and toilet wasn't cleaned everyday until I told reception. Even on our day of arrival the bedding wasn't clean.

Lungile M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lungile M
Family with young children

I was not given the room I selected on the site with 2 bunk beds, was told its the agents fault I was given that room, the place needs TLC and the shower was not very clean, had mould.

Otherwise it's a great location however the service is non-existent and we had a problem with our door when locking it from the outside which was some times frustrating. Our rooms were not cleaned during our stay and there was water in the bathroom after taking a shower or a bath, and had to use my towels to clean the water.

Roelien V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Roelien V
Family with young children

Kort 'n bietjie aandag, dan sal dit baie beter wees.

Dis okay vir 1 aand, maar daar is baie werk aan die plek nodig. Eerste kamer was ons badkamer se pype niks lekker nie. Die hele vloer was onder water toe kry ons 'n ander kamer en daar was die bedrading nie lekker nie. Dit was van so 'n aard dat ons nie eers ons fone kon charge nie, want dit maak 'n kortsluiting. Die mense is baie gaaf. Kamers is skoon. Ons was 5 en daar was net vir 2 reggemaak. Ons het nie genoeg handdoeke of niks gehad na ek vir ekstra gevra het nie. Toe nog 2 gekry. Was toe dorp toe vir 'n paar uur. Toe ons teruggekom was die handdoeke weer weg. Ons moes toe met 3 regkom vir 5 mense.

Andrea S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea S
On business

Friendly hotel.

Very friendly, neat and helpful.

Deon S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Deon S
With spouse/partner

Chaos.

We looked forward to our well-deserved quiet weekend, but were cruelly disturbed and severely disappointed by a large group of guests who were constantly making noise, even throughout the night, severe drinking and lack of manners. The meager clothing was also a pain. Fortunately, the hotel staff moved us to another home on the second day, but the damage had already been done.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Chaos.

Ons het uitgesien na ons welverdiende rustige naweek, maar was wreed gesteur en erg ontnugter deur 'n groot groep gaste wat onverpoos lawaai het, selfs deur die nag, erge drankmisbruik en 'n gebrek aan maniere. Die skamele kleredrag was ook 'n seerpunt. Gelukkig het die hotel se personeel ons die tweede dag geskuif na 'n ander woning, maar die skade was reeds gedoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marianne S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne S
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld en vriendelike diens van die personeel.

Baie bekostigbaar vir die omgewing. Personeel het ons geakkommodeer met veranderinge aan ons bespreking. Baie vriendelik ontvang.

Lizelle B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lizelle B
With friends

Clean and neat.

Good location and nice stay. Family room not suitable for 4 adults though.

Christiaan V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Christiaan V
Family with young children

Was lekker, maar plek kort instandhouding.

Was lekker en die staff was vriendelik en behulpsaam. Die plek het wel redelike instandhouding nodig.

Lyndré W - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Lyndré W
On business

It is definitely not worth 4 stars.

Friendly staff, but the service is bad. Waited an hour for my breakfast. WiFi is advertised, but didn't have WiFi for the largest part of my stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Is beslis nie 4 sterre werd nie.

Vriendelike personeel, maar diens is swak. Het 'n uur gewag na my ontbyt bestelling geplaas is. WiFi word geadverteer, maar het grootste deel van my verblyf nie gewerk nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wanda B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wanda B
On business

Baie stil en rustig en ook naby die snelweg. Naby Durban en omliggende strande.

Dit was baie stil en skoon, kan regtig nie kla oor enigiets nie. Die skoonmaak van die kamers was baie mooi gedoen en elke keer was daar skoon handdoeke uitgesit.

Wilna B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna B
With spouse/partner

Baie mooi, netjies en vriendelik.

Baie veilige area. Baie mooi plek en vriendelike personeel. Sal definitief julle weer besoek.

Hein P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Hein P

Disappointing.

Air conditioning not functioning in one of the 4 rooms booked. The braai is a non functioning gas braai which have not been serviced in a long time. No drinking glasses in the rooms, asked to pay R 20 per glass to rent it from the front desk. As a hotel it is expected to have sets of cutlery, however no matching cups/glasses or plates available, no steak knives. The rules relating to 19:30 close of the braai area is very rigid and not assisting in client satisfaction. Even with the fact that the braai was not working properly we were repeatedly harassed to finish off as the owner was complaining. This is not a boutique hotel, but rather a self catering B&B with a sea front. Will not recommend this to anyone.

Jean C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean C
Family with young children

The staff was really helpful.

The staff at Tariman Boutique Hotel was really helpful and would recommend that you have a visit.

Andries G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries G
Family with young children

Ek sal enige tyd weer hier oorbly.

Die badkamerdeur raak die toilet as dit oopmaak, maar verder as dit was alles baie mooi en gerieflik. Pragtig,met 'n swembad.

Uricka K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Uricka K
With spouse/partner

Not well managed.

For a B&B it was very disorganised during breakfast, we waited over an hour and there was only one other couple who was about to finish and a single lady who came in 20 min after us. The second morning it was raining, yet the staff made no effort to arrange the breakfast tables under cover prior to breakfast, the place was fully booked and people were waiting for staff to bring tables and chairs so they could sit for breakfast. Very disappointing and won't be staying there again.

Nkosinathi M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nkosinathi M
With spouse/partner

It was a great stay.

I enjoyed my stay at the Tariman.

Anina L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anina L

Mooi uitsig, soon en ontbyt was heerlik!

Ons was verwelkom en het vinnig besluit oor kos - Mr Delivery het vir ons sushi en spring rolls gebring. Was heerlik! Ons het champagne geniet op die stoep en by die swembad foto's geneem. Dankie vir alles, julle! Het julle klaar aanbeveel vir vriendin wat in November op hul bootrit kom.

Madelaine D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Madelaine D
With friends

Dit is nie so netjies soos op die foto's nie.

Ons kamer (#11) was stowwerig (bedkassies en badkamer), die koffie en suiker was kliphard in die houers - ons het ons eie gaan koop. Daar was geen glase - ons moes vra daarvoor. Die gordyne is omtrent 20 cm te lank en lê op die grond, en al die hakkies is nie ingehaak op die gordynreling nie. Lyk onnet, vuil en slordig. Die stort se glasdeur maak verkeerdelik binne-toe oop en stamp teen die stortkop-fixture! Die stort-vloerteëls is oud en lelik en die wasbak se kraan-fixture is heeltemal gedraai en skeef. Daar is stoele/sitplek vir die werkers reg aan die buitekant van ons badkamer - mens voel nie gemaklik om die badkamer te gebruik omdat daar heeltyd mans daar gesit het nie (en mens kan nie die vensters oopmaak as gevolg daarvan nie). Ons was 3 vrouens. Daar is net een bedlampie op die bedkassie van die koninggrootte-bed. Al die portrette het skeef gehang (ons het dit gelyk geskuif!). Daar is 'n haardroër, maar nie 'n 2-punt-plug waarin die haardroër pas nie! Daar kort 'n spieël in die kamer; enigste een is in die badkamer. In geheel was dit nie aaklig nie, maar daar kort beslis aandag aan fyner detail.

Juanita V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Juanita V

Vriendelike ontvangs, teleurstellende verblyf.

Ons is baie vriendelik ontvang en selfs geakkommodeer om ons bagasie in een van die kamers te stoor, omdat ons te vroeg was vir inkloktyd. Die boonste kamers was egter baie teleurstellend. Die een vertrek se toilet het geen water gehad nie en die kamer langsaan se toilet het so baie gelek dat die hele vloer nat was. Daar was ook nie handdoeke beskikbaar vir die 2/3 kamers wat ons bespreek het nie.

Lihle K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lihle K
With friends

Good hospitality.

I enjoyed myself in that environment.

Arno M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Arno M
With spouse/partner

Geen water en geen drinkgoed om te koop nie, yskassie in kamer maar dis af, ontbyt substandaard.

Kamers netjies maar dit is ongelukkig waar dit stop, ontbyt nie aanbeveelbaar nie en soos reeds genoem geen drinkgoed te koop.

George L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
George L
With spouse/partner

Rustig.

Rustige, stil plek met La Lucia Mall 50 m vanaf verblyf. Baie gerieflik en vriendelike dienslewering. Baie dankie vir die aanbeveling.

Mathebe K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mathebe K
Family with teenagers

The place is clean and neat.

The staff are friendly, the place is clean and neat.

Nelie P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Nelie P
With spouse/partner

Friendly reception, but not what I expected.

Rooms were very ordinary and not soundproof at all. Guest were very noisy till the early hours of the morning. Pool was green when we arrived, only attended to when we complained. Will not go back ever again and will not recommend at all.

Cecilia T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cecilia T

Vriendelike ontvangs. Gemaklik gereis na omliggende gebiede. Stapafstand van winkelsentrum.

Ons kon gemaklik gereis het na omliggende gebiede en het gestap na winkelsentrum. Sekuriteit op terrein was baie goed. Moeite gedoen om ons te akkommodeer.

Sue-anne L - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sue-anne L
Family with teenagers

Not again.

The venue was easy to find and the room was nice. The bathroom was small, not much room for the toilet but the shower was nice. Had to move things out of the bathroom to use the toilet. The windows were darkened for one sided visibility but the guests used our window for a mirror where close up, you could see into our room. The staff were friendly. I have never paid for a breakfast separately at a B&B before so this was new to me. The food was not worth what I paid, it was cold and we were not asked how we wanted it done. Sadly, unless I can't find another place, I will not be going here again.

Brenda X - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda X
Family with young children

No clear guidance at arrival, hostility at reception from the lady.

Satisfactory and quiet environment.

Naledi N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naledi N

Beautiful stay.

Great stay, beautiful area!

Zininzi T - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Zininzi T
With friends

Service was very bad. There was favouritism.

I won't recommend this place for any person. Not much to do.

Pieter R - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter R
Family with teenagers

Mooi see-uitsig, personeel vriendelik, kompak maar gerieflik - selfs met 5 persone.

Gerieflik naby geleë aan M4 vir toegang tot noordelike (Lughawe en Umhlanga) of suidelike areas (CBD en Ushaka Marine). Uitsig oor see vanaf boonste verdieping. Personeel was vriendelik en het gehelp met raserige groep op 22 November. Harde musiek en geraas tot en met 23:00 was hoogs ongerieflik op vooraand van 'n 13 uur reis terug huis toe. Merlon, die bestuurder, was wel in kontak met my gedurende die rapportering van kommunikasie met die groep om asseblief sagter te wees. Swembad is lekker. Kamer DStv het gewerk en WiFi-konneksie was sonder probleme. Braai-area (gasbraai met hitte-deksel) onder afdak is gereël deur personeel terwyl dit gereën het aand van 21 November, vir R50 nominale fooi.

Wilma E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Wilma E
On business

Netjies.

Die plek is netjies maar vir seker beter plekke in die omgewing vir klein bietjie meer.

Sipho M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sipho M
With spouse/partner

It was great staying there and the staff members are friendly.

It's clean and easy to locate.

Frik F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Frik F

Waarde vir geld, maar sonder enige ekstras ekstras.

Die kamers was netjies en skoon, asook die badkamers. Die verblyf is baie goed geleë en loopafstand van La Lucia Mall. Ons kamer se DSTV het nie gewerk en ons het nie Mnet of enige ander Mnet-kanale gehad nie. Ontbyt was nie ingesluit nie, maar beskikbaar teen R75 vir 'n English breakfast. Die ontbyt is nie die R75 werd nie, met goedkoop gesnyde blokkies margarine en geen konfyt, heuning, stroop of kaas beskikbaar vir jou roosterbrood nie.

Kutume L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Kutume L
Family with young children

The overall facility was great and conducive for family stay.

I think Tariman Boutique Management can seriously look into putting more control measures on misbehaviour of guest, especially regarding noise. My last night stay at the hotel was nearly a nightmare due to excessive noise of music played at the pool at 2h00 in the morning while sleeping. I did get a response after a made a call to Moran, but my sleep was disturbed by at least an hour and the noise resumed again at 4h45.

Fortunate M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fortunate M
Family with young children

It’s a beautiful place, very accommodating and close to everything we needed.

It’s beautiful place. Love it and would definitely come back and recommend it to friends and family. It’s close to a lot of places we visited - the longest drive was 20 minutes, which was not bad.

Slindile D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Slindile D
With spouse/partner

I was disappointed.

I was not so happy about the place. Firstly they were doing renovations so the whole place smelled of paint and there was noise (no one communicated this with me). The shower door was faulty, it would come out every time I tried to open it. I was incredibly disappointed by the service we received.

Brenda R - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Brenda R
With spouse/partner

Baie netjies en het lekker geslaap. Parkeerplek aan die ander kant is bietjie van 'n probleem.

Parkeerplek is swak uitgelê en groot voertuie gaan sukkel.

Larischa V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Larischa V

Kort maar lekker.

Baie dankie vir 'n pragtige plek.

Nicky B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky B
With friends

Dit was regtig aangenaam en maklik om te bereik.

Alhoewel die kamer waarin ons geslaap het reg by die swembadpomp was, en dit was nogal 'n probleem.

Tariman Boutique Hotel's response

Goeie dag Nicky

Dankie vir u terugvoer, ek waardeer u insig.
Ons het besluit om die swembadpomp snags af te skakel, om sulke afwykings te voorkom

Dankie vir die keuse van ons, vir akkommodasie.

Groete
Bestuur

Tariman Boutique Hotel
Anel P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Anel P
Individual traveler

Definitief nie boutique hotel nie.

Dis beslis nie boutique hotel nie, maak seker van jou bespreking, hulle het my nie verwag nie. En antwoord ook geen fone nie.

Tienus S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tienus S

Diens onaanvaarbaar.

Geen ontvangs met aankoms. Moes 'n uur wag om in te check.

Tariman Boutique Hotel's response

Goeie dag Tinus

Ons vra om verskoning vir die vertraging wat u tydens u inboek, in die steek gelaat het. Soms was daar 'n tegniese fout wat verhoed het om u bespreking in ons kalender te laat sinkroniseer. Nadat u die aangeleentheid met betrekking tot telefone hersien het, is daar aangewend om die probleem te hervat. Ons is tans aanlyn en aktief in alle kanale.

Groete
Bestuur

Tariman Boutique Hotel
Barry H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry H
Family with young children

Baie lekker! Sorg net nie dat daar 'n party in die straat is nie. Mense 03:00 die oggend besope die gastehuis binne gekom.

Was baie netjies, moet net nie dat daar 'n party in die straat wees nie. Mense te veel drank gebruik. 03:00 die oggend besope die gastehuis binne gekom en lawaai!

Tariman Boutique Hotel's response

Goeie dag Barry

Dankie vir jou terugvoering. Ons vra om verskoning vir die ongerief.
Ons het 'n streng beleid teen geluid, wat in ons kamerlêers verduidelik en gestel word. Ons het stappe geneem om te verseker dat al ons gas bewus is van hierdie beleid wanneer hulle inskryf. As 'n boetiekhotel het ons egter geen tyd beperking vir ons gaste nie.

Groete
Bestuur

Tariman Boutique Hotel
Maropeng T - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maropeng T
Family with young children

Perfect.

I think there must be a way of disciplining some tenants who made noise until morning.

Tariman Boutique Hotel's response

Good day Thaba,

Thank you for your feedback. We apologise for the inconvenience experienced.
We have a strict policy against noise that is explained and stated in our room files. We've taken steps to ensure that all of our guest are aware of this policy when they check in. However, as a Boutique Hotel we have no curfew for our guests.

Regards,
Management

Tariman Boutique Hotel
Ann L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ann L
With spouse/partner

Dit was hemels!

Die tyd was lekker wat ons by Bally High Guest House deurgebring het. Neitjies en gerieflik.

Corlia B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corlia B
Family with teenagers

Verblyf in die gesinskamer.

Baie netjies en skoon. Ons was 5 mense, maar daar was net voorsiening gemaak vir 3, bv. handdoeke, tee, koffie en beskuit. Ons het gaan vra, maar hulle het seker vergeet, dus moes ons handdoeke deel laataand toe ons van die lughawe af kom. Baie goeie matrasse en beddegoed was kraakvars, ons het heerlik geslaap. Die kamer het een koninggrootte-bed en een dubbelbed-bunker met 'n enkelbed bo, 'n yskassie en lessenaar. Die badkamer het 'n stort binne-in die bad.

C G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
C G
With spouse/partner

Gerieflike verblyf, vriendelike personeel, goeie waarde vir geld.

Verblyf is baie gerieflik, kamers is skoon en netjies. Aandete is nie ingesluit nie, maar vir 'n geringe bedrag kan die gasbraaier gebruik word. Die personeel verskaf eetgerei en ruim op na die tyd. Ontspanningsarea en swembad is baie gerieflik. Winkels is loopafstand. Goeie waarde vir geld.

Thulasizwe Derrick M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Thulasizwe Derrick M
Family with teenagers

Male management member did not make us feel welcome.

Good for couples and groups, not for family.

Mandie D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Mandie D
With spouse/partner

Okayish

We didn't get the room we booked and had only 3 DStv channels to choose from, towels were a bit dirty although the rest of the room was very tidy. Service was good but would not recommend staying there for holiday, rather a quick sleep over for business travellers. Not a bad place, just needs some improvement. Very central located which is good.

Chantel-ronel A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chantel-ronel A
Individual traveler

Nothing special.

If breakfast starts at 07:00, tyou expect everything to be ready at 07:00, not people still setting the tables with plates.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Niks spesiaal nie.

As ontbyt 07:00 begin verwag mens als moet om 07:00 reg wees, nie nog mense he wat besig is om borde en pierings uit te pak nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marius S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marius S
Individual traveler

Nie wat ek verwag het nie.

Ek het nie die kamer gekry wat ek geboek het nie, die kamer het miere in gehad, my koffie en beskuit was nie aangevul vir die 2de nag se slaap nie, ek het lank gewag vir my ontbyt. Bed en linne was puik. Badkamer kan ook aandag geniet.

Jeanique J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Jeanique J
With friends

Het beter verwag.

Die webtuiste lyk baie anders as wat dit werklik is, dus sal ek aanbeveel dat hulle die webtuiste moet opgradeer. Daar was nooit iemand by ontvangs nie, moes die hele tyd vir die mense gaan soek het om hulp te kry. Skoonmaakdienste het net af en toe kom skoonmaak en dan word ons handdoeke gevat maar nie vervang nie. Die gastehuis is onder konstruksie en ons was ook nie ingelig nie, hulle het op 'n Sondagoggend 8 uur begin bou en breek. Ons fasiliteite in ons kamer het nie gewerk nie (DStv),ons het 2 keer navrae gedoen en het niks terugvoering ontvang nie. Die kamers lyk baie anderste in werklikheid as op die webtuiste, dit was die grootste teleurstelling.

Wayne M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wayne M
Family with teenagers

Very nice and friendly and well equipped.

When we arrived we were greeted in a really friendly manner. The place is beautifully furnished and the room was very well equipped and neat. The breakfast was lovely and we enjoyed our short stay.

Werner N - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Werner N
Family with young children

Not as advertised.

It is clear why Bally High was recently downgraded from 4- to 3-star status. The room and appliances aren't suitable for self-catering or for use as a family room. The only appliance that functioned correctly was the aircon. The garden and lawn are not well kept. During our stay there were quite a few workers on the premises. Some of them worked in the room next door and seemingly stayed there; others were busy replacing the fence. Very expensive for what you get.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie wat geadverteer is nie.

Dit is duidelik hoekom Bally High onlangs vanaf 'n 4-ster na 'n 3-ster gedegradeer is. Die kamer en toerusting voorsien is nie geskik vir selfsorg nie en ook nie om as 'n familiekamer gebruik te word nie. Die enigste toestel in ons kamer wat normaal en korrek gefunksioneer het was die lugversorging. Die tuin en grasperk word nie in stand gehou nie. Tydens ons verblyf was daar elke dag heelwat werkers op die perseel, van hulle het in die vertrek langsaan gewerk en skynbaar gebly en ander was besig om die heining te vervang. Baie duur vir wat jy kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jolani W - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jolani W
Family with teenagers

Gerieflike akkommodasie met vriendelike werknemers, was egter baie raserig a.g.v. aanbouings. As dit klaar is sal ek weer besoek.

Sien sterre.

Jolanda B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolanda B
With spouse/partner

Enjoyed the stay in a guesthouse with a lovely location.

I can definitely recommend the guesthouse. The people were friendly and helpful. Delicious breakfast every morning and rooms are serviced daily. Place is located well, close to everything and we had safe parking behind a closed gate everyday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly in 'n goeie ligging gastehuis.

Ek kan die gastehuis beslis aanbeveel. Die mense was vriendelik en behulpsaam. Heerlik ontbyt geëet elke oggend en kamers is daagliks skoongemaak. Plekkie is goed geleë aan alles en ons was veilig geparkeer agter 'n toe hek elke dag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jessica S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Jessica S

They are working on the place and I can see why.

The accommodation was sufficient but the price is quite expensive for staying in a back room behind a truck. Delicious breakfast but it could have been better. The grass wasn't cut and the place is a bit neglected.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hulle is besig om aan die plek te werk en ek kan sien hoekom.

Die verblyf is voldoende, maar die prys is nogals hoog vir 'n plek waar jy in 'n agterkamertjie, agter 'n lorrie bly. Ontbyt was lekker maar dit kon beter gewees het. Ook, die gras is nie gesny nie en die plek lyk bietjie verwaarloos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Odette V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Odette V
With spouse/partner

Very nice.

Receptionist was very friendly, view was great.

Anje V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anje V
Family with young children

Nie kindervriendelik nie.

Dis glad nie kindervriendelik nie. Swembad het geen net. Die kamers is te op mekaar. Steil trappe. Geen klimraam of net iets om te doen vir klein kinders nie. Dis definitief 'n gastehuis vir kinders 9 jaar en ouer verseker nie babas. Daar is geen eetstoeltjies in die eetkamer nie. My babas was raserig, maar daar word honde toegelaat binne in daardie spierwit kamers. Die hond blaf in middel van die nag en ek het in die einste hond se mis getrap.

Betsie B - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Betsie B
With spouse/partner

Baie lekker en naby winkels.

Kamers mooi, uitsig mooi, parkering veilig, ontbyt lekker en winkels naby.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 38 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 30 Wilden Place, La Lucia, 4051, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA76fa7e9a104e49f123a4e9d0386b40d86ded91e55f5414b04a98299468a348de5fc5dd80716248bc40b5dd44c956e5835111?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R700  per night (for 2 people) 68 5 1 4 30 Wilden Place La Lucia 4051 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -29.75629575976 31.064772923943
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!